هدایت شده از KHAMENEI.IR
26.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ستارههای خدمت
🔻 خاطرات رهبر انقلاب از شهدای دولت؛
📌 قسمت سوم | شهید مصطفی چمران
👈 رهبرانقلاب: بعد از قضیّهی پاوه که مرحوم شهید چمران آمده بود تهران، توی جلسهای که ما بودیم به نخستوزیرِ وقت گزارش میداد که بین اینها هم از قدیم یک رابطهی عاطفیای وجود داشت. مرحوم چمران توی آن جلسه اینجوری گفت: وقتی ساعت دو پیام امام پخش شد، به مجرّد پخش پیامِ امام و قبل از آنی که هنوز هیچ خبری از حرکت مردم به آنجا برسد، ما احساس کردیم که کأنّه محاصره باز شد. میگفت: حضور امام و تصمیم امام و پیام امام آنقدر مؤثّر بود که بهصورت برقآسا و به مجرّد اینکه پیام امام رسید، کأنّه برای ما همهی آن فشارها به پایان رسید؛ ضدّ انقلاب روحیهی خودش را از دست داد و ما نشاط پیدا کردیم و حمله کردیم و حلقهی محاصره را شکستیم و توانستیم بیاییم بیرون. آنجا نخستوزیر وقت خشمگین شد و به مرحوم چمران توپید که ما اینهمه کار کردیم، اینهمه تلاش کردیم، تو چرا همهی این را به امام مستند میکنی!؟ یعنی هیچ ملاحظه نمیکرد؛ منصف بود. با اینکه میدانست که این حرف گلهمندی ایجاد خواهد کرد، امّا گفت.» ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
🌷 #هفته_دولت
💻 @Khamenei_ir
انرژی و ظرفیت مجلس و جایگاه نمایندگی برای خدمت به کشور و مردم است؛ نه برای آنکه لاریجانی، در مقام ریاست مجلس و رییس قوه، به رییس قوهی دیگر برای دو نمایندهی متهم زنگ بزند و نه برای آنکه پزشکیان، نایب رییس مجلس برای بازداشت دو نمایندهی همزبانش، علیه قوه_قضاییه گریبان چاک کند!!
💬 آسوپار
🔻 آی اهل محرم! چرا فریاد شادی و هلهله سر نمیدهید؟
🔸اگر غدیر عید ولایت است مباهله عید فضیلت است. بهفرمودۀ امام رضا(ع) بالاترین فضیلت علی(ع) آیۀ مباهله است که در آن، علی(ع) نفس پیامبر(ص) اعلام شده است.
🔸باید غربت مباهله برطرف شود؛ این خیلی مهمتر از بسیاری دیگر از ایامالله است. باید داستان مباهله را به کودکان خود بیاموزیم
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
🔻 آی اهل محرم! چرا فریاد شادی و هلهله سر نمیدهید؟ 🔸اگر غدیر عید ولایت است مباهله عید فضیلت است. ب
🔻 آی اهل محرم! چرا فریاد شادی و هلهله سر نمیدهید؟
🔸اگر غدیر عید ولایت است مباهله عید فضیلت است. بهفرمودۀ امام رضا(ع) بالاترین فضیلت علی(ع) آیۀ مباهله است که در آن، علی(ع) نفس پیامبر(ص) اعلام شده است.
🔸باید غربت مباهله برطرف شود؛ این خیلی مهمتر از بسیاری دیگر از ایامالله است. باید داستان مباهله را به کودکان خود بیاموزیم.
👈🏻متن کامل یادداشت علیرضا پناهیان دربارۀ روز مباهله:
panahian.ir/post/2515
مباهله
@Panahian_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💠 مباهله، صحنه تمایز حق و باطل است
👈 رهبر انقلاب اسلامی استثنائی بودن روز مباهله را در «اهمیت ابلاغ حقیقت» و نقش ممتاز آن در «تمایز جبههی حق و باطل» میدانند. پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن سالروز واقعهی #مباهله -۲۴ ذیالحجه- فرازی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای را که به تبیین اهمیت این موضوع پرداختهاند، منتشر میکند.
🔰 متن این سخنان که در تاریخ ۲۲ آذرماه ۱۳۸۸ بیان شده، به شرح زیر است:
روز مباهله، روزی است که پیامبر مکرم اسلام، عزیزترین عناصر انسانی خود را به صحنه میآورد. نکتهی مهم در باب مباهله این است: «وَ اَنفُسَنا و اَنفُسَکُم» در آن هست؛ «وَ نِساءَنا وَ نِساءَکُم»در آن هست؛ عزیزترین انسانها را پیغمبر اکرم انتخاب میکند و به صحنه میآورد برای محاجّهای که در آن باید مایز بین حق و باطل و شاخص روشنگر در معرض دید همه قرار بگیرد. هیچ سابقه نداشته است که در راه تبلیغ دین و بیان حقیقت، پیغمبر دست عزیزان خود، فرزندان خود و دختر خود و امیرالمؤمنین را -که برادر و جانشین خود هست- بگیرد و بیاورد وسط میدان؛ استثنائی بودن روز مباهله به این شکل است. یعنی نشاندهندهی این است که بیان حقیقت، ابلاغ حقیقت، چقدر مهم است؛ میآورد به میدان با این داعیه که میگوید بیائیم مباهله کنیم؛ هرکدام بر حق بودیم، بماند، هرکدام بر خلاف حق بودیم، ریشهکن بشود با عذاب الهی.
💻 @Khamenei_ir
دیپلمات اروپایی از مخالفت ترامپ با تمدید معافیتهای نفتی خبر داد
🔹خبرگزاری رویترز به نقل از یک دیپلمات اروپایی گزارش داد که رهبران گروه ۷ در ضیافت شام شنبه شب در زمینه متقاعد کردن دونالد ترامپ برای اعطای دوباره معافیتهای نفتی در ارتباط با تحریمهای ایران نتوانستند کاری از پیش ببرند.
fna.ir/dbw8gf
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
تمام جملات امشب نصرالله با اهمیت بود وحتما در ابعاد مختلف مورد بررسی قرار خواهد گرفت، این دو جمله اما معنایی فراتر از تحولات این روزهای خاورمیانه داشت:
"اجازه بازگشت عقربههای ساعت به عقب را نمیدهیم؛ روزگاری که لبنان را بمباران میکردید و خود در امنیت بودید به سر آمده"
💬 سیاوش فلاحپور
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
حملات هوایی اسرائیل به «قوسایا» در استان البقاع لبنان
🔹شبکه العربیه از حمله رژیم صهیونیستی به منطقه قوسایا در استان البقاع لبنان خبر داد. این حملات خسارت مادی بر جا گذاشته اما تلفات جانی نداشته است.
🔸همچنین شبکه الجزیره نیز گزارش داد که رژیم صهیونیستی یک سایت مقاومت فلسطین در بیت لاهیا در شمال غزه را با ۴ موشک بمباران کرده است.
fna.ir/dbw8hg
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
درحالیکه جناب #ظریف قرار بود امروز به پکن سفر کند اما به طرز کاملاً ناگهانی با تغییر برنامهاش، به #بیاریتز محل برگزاری اجلاس جی-۷ رفت؛ هرچند این سفر را باید در راستای همان ملاقاتِ دو روز قبل جناب ظریف و #مکرون دانست اما جالب ذوق زدگی فراوانِ امثال جناب #آشنا از این اتفاق، تلاش او برای هزینه کردنِ دوباره از رهبری و دامن زدن به توهم وجود اختلاف بین اروپا و آمریکا برای پیشبرد مذاکرات جدیدشان است!!
#بستهی_نسیه
#خسارت_محض_مضاعف
#مهدی_قاسم_زاده
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔻مقام حضرت على(عليه السلام) در آيه «مباهله»
🔹يكى از مهم ترين و روشن ترين آياتى كه بيان كننده فضيلت و مقام والاى حضرت على(عليه السلام) مىباشد آيه مباهله است. اين آيه آن حضرت را عِدل و هم سنگ پيامبر(صلى الله عليه وآله) قرار مىدهد. خلاصه داستان مباهله از اين قرار است:
↙️زمانى كه دعوت پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله) در تمام جزيرة العرب گسترش پيدا كرد، آن حضرت با آياتى كه خطابش به اهل كتاب (يهود و نصارى) بود آنها را به ايمان دعوت كرد؛ آياتى با اين مضمون كه پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) پيش از اين براى شما معرفى شده است و شما او را به خوبى مىشناسيد (يَعْرِفُونَهُ كَما يَعْرِفُونَ أَبْناءَهُمْ) و او همان كسى است كه حضرت موسى و حضرت عيسى بشارت ظهور او را دادهاند ( وَ مُبَشِّراً بِرَسُول يَأْتِي مِنْ بَعْدِي اسْمُهُ أَحْمَدُ).
🔹نجران يكى از مناطق جنوب جزيرة العرب و از پايگاههاى اهل كتاب بود و در آن جا علما و دانشمندان مسيحى فراوانى زندگى مىكردند. هنگامى كه اين خبر منتشر شد و به نجران رسيد، گروهى از علماى نجران براى بحث و مناظره با پيغمبر(صلى الله عليه وآله) به مدينه آمدند. پيامبر(صلى الله عليه وآله) آنان را به حضور پذيرفت و مناظره آغاز شد:
👈نجرانيان پرسيدند: شما پسر چه كسى هستى؟
👈پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله) فرمود: من پسر عبدالله هستم.
👈پس از آن دوباره در مورد پدران چند نفر از پيشينيان سؤال كردند و حضرت پاسخ آنها را دادند. سپس گفتند: عيسى پسر چه كسى بود؟
↙️چون حضرت عيسى(عليه السلام) پدر نداشت، آنها منتظر بودند كه حضرت در جواب اين سؤال هم چون خود آنان بگويد عيسى پسر خدا بود. پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله) تأملى كرد و بلافاصله آيهاى به اين مضمون نازل شد كه حضرت عيسى(عليه السلام) مِثل حضرت آدم(عليه السلام) است: إِنَّ مَثَلَ عِيسى عِنْدَ اللّهِ كَمَثَلِ آدَمَ. اگر هر انسانى بايد پدر داشته باشد، پس حضرت آدم نيز بايد پدر داشته باشد. اگر حضرت عيسى مادر داشت، حضرت آدم كه هيچ يك از پدر و مادر را نداشت؛ اما خداوند حضرت آدم را بدون اين كه پدر و مادرى در آفرينش او مؤثر باشند خلق كرد:إِنَّ مَثَلَ عِيسى عِنْدَ اللّهِ كَمَثَلِ آدَمَ.
↙️با اين پاسخ علماى نجران در بحث محكوم شدند؛ اما با اين حال حاضر به پذيرش اسلام نشدند و گفتند مباهله مىكنيم. مباهله مراسمى بود كه در اديان سابق نيز شناخته شده بود. زمانى كه دو طرف بحث نمىتوانستند يكديگر را قانع كنند، مقابل هم مىايستادند و به اين صورت نفرين مىكردند: «خدايا! هر يك از ما را كه بر باطل هستيم با عذاب خود هلاك كن!»
👈آنها پيشنهاد مباهله را مطرح كرده و پيغمبر(صلى الله عليه وآله) نيز پذيرفتند و قرار شد چند روز بعد، پس از اين كه دو يا سه روز روزه گرفتند، براى مباهله حاضر شوند. پس از اين كه پيامبر اين پيشنهاد را پذيرفتند اين آيه نازل شد:
🔹فقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَكُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَكُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللّهِ عَلَى الْكاذِبِينَ؛پس بگو: بياييد پسرانمان و پسرانتان، و زنانمان و زنانتان، و خودهامان و خودهاتان را فراخوانيم؛ سپس مباهله كنيم و لعنت خدا را بر دروغ گويان قرار دهيم.
↙️هنگام مباهله، پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله) همراه با اميرالمؤمنين(عليه السلام) ، فاطمه زهرا(عليها السلام) و امام حسن و امام حسين(عليهما السلام) آمدند. با وجود اين كه پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله) چندين همسر داشتند ـ و در آيه نيز تعبير «نِساءَنا» آمده است ـ ولى هيچ يك از آنها را با خود نياوردند، و فقط على بن ابى طالب، فاطمه زهرا، امام حسن و امام حسين: را با خود همراه كردند. اسقف نجران هنگامى كه از دور چهرههاى نورانى آن بزرگواران را ديد به نصارى گفت:
🔻 من چهره كسانى را مىبينم كه اگر از خدا بخواهند كوهى را از جا بكند، خداوند دعاى آنها را مستجاب خواهد كرد. با چنين كسانى مباهله نكنيد كه آتشى نازل خواهد شد و همه شما در آن خواهيد سوخت و تا روز قيامت هيچ نصرانىاى در عالم باقى نخواهد ماند؛ پس برگرديد و از اين مباهله صرف نظر كنيد!
👈در نهايت نيز علماى نجران حاضر به مباهله با پيامبر(صلى الله عليه وآله) نشدند و دادن جزيه را پيشنهاد كردند.
📚«در پرتو ولایت،ص 43»
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
آقا یه چیزی میخوام بگم، خواهشاً بلند نخندید!
هنوز شش ساعت از سخنرانی سیدحسن نصرالله نگذشته بودکه شش نظامیِ صهیونیستِ رژیم_موقتی کشته و زخمی شدند:))
این تازه هنوز انتقامِ خونِ شش شهیدِ عصرِ امروزِ نیروهایِ حشدالشعبی است...
°حاج حیدر°
اینکه سید نصرالله پیام پاسخ به اسراییل را اعلام کرد و اولین شلیکها، از غزه صورت گرفت، یعنی رژیم_موقتی صهیونیستی، نه تنها در قواره پاسخ مستقیم ایران نیست، حتی ورود حزبالله هم برای اسراییلیها زیاده از حد است!
حالا شهرکنشینان صهیونیست، باز معنی جهزوا_ملاجئکم را درک خواهند کرد!
"آسید"
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
💠 آیت_الله_جوادی_آملی:
🔸از غريب ترين ايام زندگي ما ايام مباهله است. خيلي از ما عالمانه حرف ميزنيم و عوامانه فكر ميكنيم در نتیجه آن اركان ولايت را تقريباً از دست ميدهيم در حالی که آن اجزاي غير ركني را خيلي محترم ميشمريم مانند اول ذيحجه که سالروز ازدواج وجود مبارك حضرت امير با فاطمه زهرا(سلام الله عليهما) است اينها جزء واجبات غير ركني است.
🔹 غدير جزء واجبات ركنی امامت است، مباهله جزء واجبات ركنی ولایت است ، با سالروز ازدواج فرق ميكند. در حالی که نه رسانهها از او نام ميبرند و نه حوزهها خبري هست!
آن وقت آن مسائل واجبات غير ركني را خيلي دامن ميزنيم، آنها هم واجب هست اما مثل اجزاي نماز است لکن حمد و سوره كجا، ركوع و سجود كجا؟! حمد و سوره واجب غير ركني است اما ركوع و سجود واجب ركني است.
🔸وقتي مأمون(علیه من الرحمن ما یستحق) ، به وجود مبارك امام رضا(سلام الله علیه) عرض ميكند به چه دليل علي بن ابيطالب(سلام الله عليه) افضل است؟ ایشان ديگر نفرمود غدير، فرمود با آیه انفسنا .
خدا وقتي وجود مبارك حضرت امير علیه السلام را جان_پيغمبر ميداند از اين بالاتر فضيلت فرض ميشود؟!
🔹«من كنت مولاه فهذا علي مولاه» كه گفته ی خود پيغمبر است هر چند آن هم از طرف خداست، کجا؛ و اینکه ذات اقدس اله خود فرموده علي جان پيغمبر است، کجا؟! و وجود مبارك امام رضا علیه السلام به اين استدلال كرد.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
گروگانگیری در خرابه برجام
(یادداشت روز کیهان)
1-سالهای 92 تا 94 در اوج هیجان مذاکرات، تلقی برخی مدیران و تحلیلگران این بود که دشمن، دنبال صلح است و میتوان با مذاکره به مصالحه رسید. اما صلح دو طرف دارد؛ طرف مقابل هم باید دنبال صلح باشد و تضمین لازم را برای ترک دشمنی بدهد. تعهد صلح، باید متقابل و متوازن باشد. و موجب فرصت سوزی و زمان خریدن برای دشمن نشود یا طرف خودی را به هوای صلح، خواب نکند.
2- فرمول عاقلانه برای چنان صلحی را امیر مومنان علیهالسلام در عهدنامه مالک تبیین فرمود: «ولا تدفعنّ صلحا دعاك اليه عدوّك للَّه فيه رضا، فإنّ في الصّلح دعهًْ لجنودك، و راحة من همومك، و أمنا لبلادك. صلحى را كه رضاى خدا در آن باشد و دشمن پيشنهاد كند، رد مكن، زيرا كه صلح، سبب آرامش سپاهيان تو، و مايه آسودن از ناراحتيها، و امنيت براى شهرها است». حضرت در عین حال بلافاصله فرمود «ولكن الحذر كلّ الحذر من عدوّك بعد صلحه، فإنّ العدوّ ربّما قارب ليتغفّل فخذ بالحزم و اتّهم في ذلك حسن الظّنّ. ولى پس از صلح، سخت از دشمن برحذر باش؛ چه بسا نزدیکی ورزد تا غافلگیر کند. بنابراين، احتیاط و دورانديشى پیشه کن و در اين باره، حسن ظن را متهم کن».
3- متاسفانه دولت محترم، چه در نگارش توافق و چه پس از آن، به این فرمول ضروری اهتمام کافی نشان نداده است. دشمن، سالهاست مشغول جنگ همه جانبه است اما این طرف، کسانی هنوز با آرزواندیشی محض و مسئولیتگریزی، به سودای موهوم صلح میخوابند و با رویای سازش و مصالحه از خواب برمیخیزند. ماه هاست این قبیل ادبیات درست را از امثال آقایان روحانی، ظریف، شمخانی و میشنویم که «کشورها مگر دیوانه شدهاند با شما که توافق را نقض میکنید، مذاکره کنند»، «تعامل با غرب، اعتبار خود را نزد افکار عمومی ایران از دست داده است»، «اروپا به هیچ یک از یازده تعهد خود عمل نکرد»، «پس از برجام نتوانستیم حتی یک حساب بانکی در لندن افتتاح کنیم»، «توقیف نفتکش حامل نفت ایران توسط انگلیس، نقض برجام بود» و «امضای برجاماشتباه بود؛ نباید آن را امضا میکردیم». کار به جایی رسیده که آقای سریعالقلم از مشاوران و نظریه پردازان امکان اعتماد و معامله با آمریکا میگوید «به لحاظ حقوقی و سیاست داخلی آمریکا، برجام پایه های سستی دارد و شکنندگی آن برای آمریکا شناسان پرواضح بود». اما مشی دولت و وزارت خارجه، کاملا بر عکس این قضاوت و ارزیابی هاست. همچنان خوش بینی به دولتهای عهد شکن اروپایی به ویژه فرانسه -که قراردادهای توتال و ایرباس و پژو را یک جا زیر پا گذاشت- و حتی مذاکره با دولت بیچشم و رو و آنُرمال آمریکا، وجه قالب تحرکات دیپلماتیک است، با این آرزو که کلید گمشده مدیریت درونزای اقتصادی، جایی حوالی نیویورک و پاریس پیدا شود! موضوع مذاکرات جدید در کنار نعش بیجان برجام کدام است؟ افزایش تعهدات برجامی ایران، در حالی که برجام را به درستی غیر قابل مذاکره و چانه زنی میخوانند!
4- ما در جنگی تحمیلی به سر میبریم؛ جنگی که شش سال قبل هم در جریان بود اما برخی سیاستمداران چشم خود را بر آن بستند. هنوز هم نمیخواهند با حقیقت روبه رو شوند و واقعیتگریزانه با صحنه تحولات منطقه برخورد میکنند. بعد از تجربهای شش ساله، نباید مانند افراد دچار ضعف حافظه و ناتوان از انباشت عبرتها، آزموده را برای چندمین بار آزمود و هزینه مضاعف داد. طرف مقابل نشان داد که هرگز، قائل به صلح و توافق و احترام متقابل نبوده است؛ چنانکه قبل از هر چیز در کارشکنیهای دوره اوباما (قانون ممنوعیت ویزایی و سپس فعال کردن تحریمهای کاتسا و ایسا) دیدیم. تصور مذاکره محترمانه برای صلح، اساسا منتفی است. اکنون آشکار شده که آنها بر ادامه جنگ شکست خورده در چهل سال گذشته و به ویژه در دوهه اخیر که نامش را «جنگ جهانی چهارم» و «وجنگ جهانی سوم» گذاشتند، اصرار دارند. برآیند کلی تحولات دو دهه اخیر در منطقه غرب آسیا، پایایی و قدرتمندی جبهه مقاومت بوده و این در حالی است که دشمن ابتدا با اعلام جنگ جهانی چهارم (حمله مستقیم به افغانستان و عراق) و سپس جنگ جهانی سوم (جنگ نیابتی در عراق و سوریه و یمن)، قصد داشت جبهه مقاومت اسلامی را با مرکزیت ایران ریشهکن کند. این جنگ تحمیلی، با پیروزیهای محور مقاومت در عراق و سوریه و لبنان و فلسطین و یمن، به ضرر دشمن مغلوبه شده و باید در تراز همین اقتدار با دشمن رو به رو شد.
5- در برابر تعدی و تهاجم باید گارد دفاع و حمله گرفت، نه اینکه مجددا و در حالی که جنازه توافق موجود زیر پای آمریکا و اروپاست، پالس سازش و نرمش یکطرفه فرستاد. این دور از عزت، حکمت و مصلحت است. دولت از یک سو به ویژه در داخل اعلام میکند که از برجام خارج نمیشود و به هر قیمتی به آن پایبند میماند؛ اما از سوی دیگر،با رفتاری که ناقض همین موضع است،از پافشاری بر اجرای بیچون و چرای برجام عقبنشینی میکند...
♦️ادامه دارد♦️
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
گروگانگیری در خرابه برجام (یادداشت روز کیهان) 1-سالهای 92 تا 94 در اوج هیجان مذاکرات، تلقی ب
و مذاکره برای افزایش تعهدات خود را میپذیرد! مذاکره دوباره، چه با فرانسه و چه با گروه هفت (آلمان، فرانسه، ایتالیا، ژاپن، انگلیس، آمریکا و کانادا) با محوریت ایجاد تعهدات جدید برای ایران، اقدامی غیر قانونی و به منزله مهر تایید بر ابطال برجام -با وجود ادامه اجرای تعهدات از سوی طرف ایرانی- است! در این صورت، طرف مقابل چرا نباید خاطرش از بیهزینه بودن عدم پایبندی به تعهدات و اعمال فشار بیشتر جمع شود؟! تکلیف دولت و وزارت خارجه، با برجام معلوم نیست. اگر باطل شده میدانند، باید بگویند و اجرای تعهدات را متوقف کنند. اما اگر معتبر میدانند، حق ندارند در ازای وعدههای پوچ از آب درآمده، مجددا زیر بار تعهدات فرا برجامی و کاهش تعهدات غرب بروند. آیا برجام برای داخل کشور مقدس، اما در مقابل غرب، زیر پا اندازی بیاعتبار است؟
6- زبان رایج دیپلماسی در دنیا، زبان اقتدار و قاطعیت است نه قدرت فروشی و التماس پس از آن. در حالی که برجام همچنان گروگان غرب است، نفتکش حامل نفت ایران را اقدام مقتدرانه و متقابل سپاه پاسداران، از چنگ دزدان دریایی انگلیس درآورد. و الّا اگر به مذاکره صرف بود، باید اروپا و آمریکا در 16 ماه گذشته سر عقل میآمدند. اروپاییها به حداقل تعهدات بازنگشتند، چون قاطعیت و اقتدار کافی ندیدهاند؛ از جمله وقتی که آقای روحانی گفت «در جریان روند کاهش تعهدات نیز مذاکرات را ادامه میدهیم ولی اگر در پایان 60 روز دوم به نتیجه نرسیدیم، حتماً مرحله سوم را آغاز خواهیم کرد و بعد از آن باز هم 60 روز فرصت خواهیم داد تا به راهحل منطقی، درست و متوازن برسیم و به تعهد در برابر تعهد پایبند هستیم». تعیین ضربالاجل، برای بازدارندگی است یا بالش گذاشتن زیر سر طرف بدعهد ؟ اینک به وضوح، با دو مدل دیپلماسی رو برو هستیم؛ مدل برجامی (بلکه پسا برجامی) که متاسفانه پرستیژ و اعتبار دولت ما را در نگاه غرب مخدوش میکند؛ و مدل موثر و کارآمدی که جمهوری اسلامی ایران را به بازدارندگی قدرتمندانه در برابر دشمنان رسانده است؛ به نحوی که ترامپ پس از سرنگونی پهپاد پیشرفته خود میترسد، واکنش نظامی نشان دهد. یا انگلیس، تحقیر را به جان میخرد و به شکل یکطرفه، نفتکش حامل نفت ایران را آزاد میکند.
7- رهبر انقلاب اخیرا در دیدار اعضای هیئت دولت، دو نکته مهم و راهبردی را به صراحت متذکر شدند. اهتمام به این دو رهنمود مهم، میتواند کارنامه دو سال باقی مانده از فرصت دولت را متفاوت از شش سال گذشته رقم بزند؛ نخست اینکه«از دشمن واقعاً نترسید. این دشمنی که مقابل ماست، امروز که خلق نشده، از روز اوّل انقلاب این دشمن بوده... اگر قرار بود که آمریکا و اروپا و شوروی سابق و بقیّه قدرتها میتوانستند نسبت به جمهوری اسلامی غلطی بکنند تا حالا کرده بودند، میبینید که نتوانستند؛ البتّه چرا، اذیّت و آزار کردهاند، امّا عِرض خودشان را هم بردهاند... جمهوری اسلامیِ امروز کجا، 20 سال قبل و 30 سال قبل کجا! زمین تا آسمان تفاوت کرده پیشرفتهای ما و قدرت اقدام ما و تواناییهای گوناگون ما، چه از لحاظ سیاسی، چه از لحاظ نظامی، چه از لحاظ بخشهای گوناگون اقتصادی؛ کشور پیشرفت کرده، دشمن هیچ غلطی نمیتواند بکند؛ ملاحظه دشمن را از این جهت نکنید یعنی واقعاً آنچه در چهل سال اوّل نتوانستند انجام بدهند، در چهل سال دوّم هم به توفیق الهی نمیتوانند انجام بدهند و چهل سال دوّم برای ما از چهل سال اوّل بهتر و برای آنها بدتر خواهد بود؛ این را مطمئن باشید و تردید در این نکنید».
8- رهنمود دوم، کلید حقیقی گشایش اقتصادی است: «تولید داخلی، کلید اصلی حل مشکلات اقتصادی است. البته به دست آوردن و چرخاندن این کلید در قفل مشکلات اقتصادی آسان نیست اما باید این کار را انجام داد. بهترین مقابله با دشمنیها، رونق تولید است...
در محیط اقتصادی کشور، بعضی از عوامل اقتصادی حکم پیشران را دارند که اگر آنها به حرکت بیفتند، کلّ این مجموعه کار اقتصادی به حرکت میافتد؛ مثلاً یکیاش مسئله مسکن است -اگر چنانچه حوزه مسکن به حرکت در بیاید و به کار بیفتد، این خودش بخش مهمّی از بخشهای اقتصادی کشور را به حرکت در میآورد- یکی مسئله کشاورزی است، یکی مسئله حوزه خودرو است، یکی مسئله شرکتهای دانش بنیان است، یکی مسئله لوازم خانگی است؛ اینها مسائلی است که در هر کشور حکم پیشران را دارند؛ این پیشرانها اگر به کار بیفتد، حرکت عمومی اقتصاد بکلّی متفاوت خواهد شد. اگر به نکات گفتهشده اهتمام جدی شود، تحریمها واقعاً به فرصت تبدیل میشود. در بخش مدیریت اقتصادی با وجود تلاشهای قابل تقدیر، باید با حساسیت بیشتر برنامهریزی و عمل کرد تا مشکلات موجود در روند رونق تولید کاهش محسوس یابد".
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔻یمن از حمله به پایتخت سعودی خبر داد
سخنگوی نیروهای مسلح یمن:
🔹حمله وسیعی با پهپاد «صماد ۳» به یک هدف نظامی مهم در «ریاض» انجام دادیم.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس دستگاه قضا: در مبارزه با فساد، دولت، مجلس و رسانه ها را در کنار خود می دانیم
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
حمایت دستگاه قضا از مدیران مبتکر و جسور در شرایط تحریم
رئیس قوه قضائیه:
🔹فعالیت تولیدی هیچ کارخانه و کارگاهی به دلیل اتهامات مدیرانش نباید متوقف شود.
🔹دستگاه قضایی از مدیرانی که در شرایط تحریم، جسورانه، مبتکرانه و مجاهدانه در جهت حل مشکلات مردم قدم برمی دارند، حمایت کامل میکند.
fna.ir/dbw901
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
ارزیابی رفتار نظامی اسرائیل
در چهارچوب گزارش کمیته وینوگراد -۱
✍️ رژیم صهیونیستی طی یک هفته گذشته، نقاطی را در عراق و سوریه و لبنان و غزه، مورد هدف قرار داد. این تحرکات، چه قدر استراتژیک است؟ آیا می تواند گرفتاری اسرائیل را برطرف کند؟
♦️اسرائیل، تا پیش از آن که گرفتار شکست در جنگ هایی 33 روزه لبنان، و 22 روزه و 11 روزه غزه شود، به کمک امپراتوری رسانه ای غرب، پنجمین ارتش قدرتمند دنیا معرفی می شد.
🔹رژیم جعلی صهیونیستی اساسا بر مبنای قدرتمند نمایی و رعب افکنی در کنار اختلاف افکنی میان ملت های منطقه بنا شده است. اما اثر همه این فنون عملیات روانی، طی دو دهه اخیر زایل و مشت اسرائیل باز شده است.
♦️جنگ نیابتی داعش و النصره که قرار بود تهدید عراق و سوریه و لبنان را از سر اسرائیل باز کند و تبدیل به بهانه جنگ شیعه و سنی شود، کاملا به ضرر صهیونیست ها مغلوبه شد.
🔹آنچه از قدرت نمایی پوشالی اسرائیل در دهه گذشته زائل شد، قابل جبران نیست. اسرائیل اگرچه سالهاست در تحرکات نظامی بیش فعالی از خود نشان می دهد، اما فاقد رهبری و راهبرد است.
♦️مانند دزد یا گروگانگیری که در محاصره کامل افتاده و سرآسیمه، در و دیوار را بی محابا به رگبار می بندد؛ بی آن که این کار ذره ای از وحشت او را کم کند.
🔹این که رژیم صهیونیستی، رهبری راهبردی را از دست داده، گزارش #کمیته_وینوگراد است؛ کمیته تحقیق اطلاعاتی و قضایی اسرائیل که 26 شهریور 1385 آغاز به کار کرد تا گزارشی از جنگ 33 روزه با حزب الله تهیه کند.
♦️این کمیته پس از 8 ماه فعالیت و مصاحبه با 70 نفر از مقامات سیاسی و نظامی از جمله نخست وزیر، گزارش مقدماتی 15صفحه ای خود را در 10اردیبهشت 1386 منتشر کرد و 6ماه بعد با وجود سربسته نگاه داشتن موارد کاملا سری، گزارش مفصل تری ارائه نمود.
✡️گزارش کمیته وینوگراد، تصویری بسیار نگران کننده از رهبری اسرائیل ارائه کرد:
🔻«رهبری سیاسی در جنگ 33روزه، دچار بحران و سردرگمی بود... [ضمن مسکوت گذاشتن نقش شیمون پرز رئیس رژیم،] اولمرت مسئول اصلی شکست در جنگ است.
🔻با وجود اعلام طراحی و هماهنگی 4ماهه، این جنگ فاقد طرح روشن و مشخص و فاقد راهکارهای جایگزین و خلاقانه بوده است.
🔻هماهنگی و تناسبی میان سناریوها و آنچه در عمل درجریان بود، وجود نداشته است.
🔻ارتش اگرچه با طرح و برنامه ریزی قبلی وارد این جنگ شد اما بدون طرح و برنامه عملیاتی تایید یا تمرین شده و با شتاب و سردرگمی رفتار کرد.
🔻دکترینی برای خروج از جنگ وجود نداشت. ارتش در برابر حملات موشکی حزب الله ناتوان بود. تصمیم استراتژیکی وجود نداشت.»
🔸ادامه دارد
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
ارزیابی رفتار نظامی اسرائیل در چهارچوب گزارش کمیته وینوگراد -۱ ✍️ رژیم صهیونیستی طی یک هفته گذشته،
ارزیابی رفتار نظامی اسرائیل
در چهارچوب گزارش کمیته وینوگراد -۲
🔹اسرائیل پس از آن حتی از عهده چند جنگ کوچک تر در باریکه غزه بر نیامده است؛ منطقه ای کاملا محاصره شده به طول 40کیلومتر و به عرض 6 تا 11کیلومتر (362کیلومترمربع// وسعت شهر تهران 450 کیلومتر مربع است) .
♦️پس از شکست در جنگ 22 روزه، روزنامه هاآرتص نوشت «مشکل ما تنها نخست وزیر نیست؛ این است که نمی دانیم چگونه جنگ های خود را پایان ببریم و آن را به دستاورد تعبیر کنیم تا به شکست تفسیر نشود. دستاورد 60ساله ما با این جنگ از بین رفت.»
🔹آخرین بار، پاییز سال گذشته و عملیات برای آدم ریایی در غزه بود که به هلاکت یک افسر ارشد اطلاعاتی صهیونیست ها و شلیک بی سابقه ۷۰۰ موشک و راکت به مناطق اشغالی ظرف ۴۸ ساعت منتهی شد.
♦️اسرائیل چنان ضربه ای خورد که مجبور به واسطه تراشی و پیشنهاد آتش بس شد. در اثر شدت فاجعه، آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسرائیل استعفا کرد.
🔹رازی بزرگ برملا شده بود: سپر دفاعی گنبد آهنین، نه این که فقط ناتوان از مهار انبوه موشک های قدرتمند و نقطه زن ایران و حزب الله باشد؛ بلکه عاجز از مهار ضربات تحقیر کننده مقاومت فلسطین است.
♦️12 سال پس از گزارش کمیته وینوگراد، نه تنها استراگیجی ناشی از خلا راهبرد و رهبری برطرف نشده، بلکه پیروزی های جبهه مقاومت در سوریه و عراق و غزه، فشار شکننده بر پایه های امنیتی اسرائیل را چند برابر کرده است.
🔹اسرائیلِ زنده به رعب افکنی و بازدارندگی مبتنی بر آن، فاقد قدرت ضربه موثر و حتی فاقد سپر دفاعی امن است؛ به علاوه فقدان رهبری و راهبرد.
♦️این عیب و عار بزرگ را نمی توان با زدن فلان مقر حشد الشعبی یا ساختمانی در غزه، ضاحیه و دمشق، پوشاند یا جبران کرد.
🔹البته کابوس تلافی سهمگین مقاومت، خواب از چشمان صهیونیست ها خواهد ربود؛ که گفته اند الخائن خائف. دزد حتی از سایه خودش هم می ترسد.
♦️ این یادداشت برسد - و حتما می رسد- به دست سرهنگ جاناتان کونریکوس، سخنگوی ارتش اسرائیل که دیروز اذعان کرد مطالب کانال تلگرامی حاضر را رصد کرده است.
✅ بیماری اسرائیل لا علاج است و همین، صهیونیست ها را پریشان کرده و به رفتارهای سرآسیمه ای واداشته که مانند کاتالیزور، فقط مرگ اسرائیل را سرعت می بخشد.
https://twitter.com/a63214370/status/1165972335175843842
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi