چرا با #برجام و #fatf تحریمها باقی مانده بلکه بیشتر میشود؟
در بررسی ابتدایی تحریمها باید توجه داشت که تحریم از حیث کسانی که ملزم به رعایت آن میباشند به تحریم اولیه و یا تحریم ثانویه تقسیم میشوند. تحریمهای اولیه به تحریمهایی گفته میشود که فقط بین دو کشور تحریم شونده و تحریم کننده است. به عبارتی فقط ارکان کشور تحریم کننده موظف است، قوانین تحریمی در مورد کشور تحریم شونده را رعایت کند.
اما در تحریم ثانویه، کشور تحریم کننده، کشورهای دیگر را نیز مجبور به رعایت این قوانین تحریمی میکند و در صورت عدم رعایت، آنها را مورد مجازات قرار میدهد.
تحریمهای اقتصادی شامل تحریم بانکی و غیر بانکی میشود، تحریم غیر بانکی اینگونه تشریح میشود که سرمایهگذاری و واردات و صادرات به کشور تحریم شده ممنوع است و اما در تحریم بانکی، هدف تحریم، مؤسسات مالی است.
هدف تحریمهای ثانویه بانکی، تحت شعاع قرار فعالیتهای مؤسسات مالی (اعم از داخلی و خارجی) هست که مستقیم و یا غیرمستقیم به نهادهای تحریمی خدمت ارائه میدهند. به عبارتی زمانی که این تحریمها علیه نهادی صادر شوند؛ ذیل آن تحریمها بیان میشود که هیچ یک از مؤسسات مالی حق ارائه خدمت به نهادهای تحریم شده را ندارند و در صورت خدمترسانی به این نهادها، مجازات میشوند.
حال اگر مؤسسات مالی به نهادهای تحریمی خدمات ارائه دهند در این صورت، اگر این نهادها در داخل کشور تحریم شده باشند، در لیست تحریم قرار خواهند گرفت ولی اگر از خارج کشور تحریم شده، این اتفاق بیافتد، موسسه مالیای که این تخلف را انجام داده است، دیگر اجازه گشایش حساب کارگزاری در آمریکا ندارد. با توجه به جایگاه اقتصادی آمریکا و همچنین نقش غیرقابلانکار دلار در تجارت جهانی، بانکها و مؤسسات مالی بینالمللی برای ادامه روند فعالیت خود، مجبور هستند تا قوانین بانکی آمریکا را رعایت کنند و از ارائه خدمت به نهادهای تحریمی امتناع ورزند، چراکه برای تبادل معاملات خود نیازمند دلار آمریکا میباشند.
بهبیان دیگر درصورتیکه مؤسسات مالی به نهادها و یا اشخاص تحریمی خدمات ارائه دهند، آمریکا با آنها برخورد میکند. آمریکا بعد از ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ برای مجازات خاطیان، قانونی را تحت عنوان وطنپرستی تصویب کرد. طبق این قانون به وزارت خزانهداری آمریکا اجازه میداد، مؤسسات مالی که ملزومات نظام بانکی این کشور را رعایت نمیکنند، با آنها برخورد شود.
در قدم اول برای برخورد با خاطیان، نیاز به شناخت متخلفان است ازاینرو آمریکا به این درک رسید که با افزایش هر چه بیشتر نظارت بر روی تراکنشهای بانکی و رهگیری هر چه دقیقتر مبادلات پولی بین افراد ،گروهها و کشورها، میتواند مؤسسات مالی خدمت رسان به نهادهای تحریمی را شناسایی کند.
همچنین برای مؤثر واقعشدن این تحریمها، باید امکان شناسایی و رهگیری تراکنشهای بانکی اهداف تحریمی وجود داشته باشد تا بهوسیله این فرایند بتوان با افراد و مؤسساتی که به نیابت از نهادهای تحریمی فعالیت انجام میدهند را شناسایی و با آنها برخورد کند. در اصطلاح بانکی به این موضوع شناسایی ذینفع واقعی گفته میشود.
بنابراین چون با برجام و fatf تحریمهای ثانویه برداشته نمی شوند و تنها تعهدات ما به غربی ها افزایش خواهد یافت، این توافقات نه تنها رافع تحریمها نیست، بلکه بهانه ای برای اعمال تحریمهای بیشتر می شود.
#حمید_رسایی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔹یادتان باشد وزیر خارجه ما هستید!
#حسین_شریعتمداری
🔸آقای دکتر ظریف در جلسه علنی دیروز مجلس و در پاسخ به نمایندگانی که برجام را بیدستاورد و خسارتآفرین دانسته بودند گفت؛
«اگر برجام به نفع ایران نبود آمریکا از آن خارج نمیشد.
اگر برجام به نفع ایران نبود نتانیاهو نمیگفت من یک تنه مقابل آن ایستادهام.
توفیق ملت را تبدیل به ضعف ملت نکنید».
آقای ظریف فقط به چند نمونه از اظهارات ترامپ و نتانیاهو درباره برجام اشاره کرده است و از دهها مورد دیگر که از ذوقزدگی فراوان آنها حکایت میکند خبر نمیدهد. مثلا توضیح نمیدهد که ترامپ خواستار برجامی بود که علاوه بر نابودی فعالیت هستهای کشورمان، برنامه موشکی و حضورمان در منطقه را نیز شامل شود و یا، اشارهای نمیکند که ترامپ بعد از تعهد اروپا به حفظ ایران در برجام، از آن خارج شده است و...
اما، چرا راه دور برویم، برای ارزیابی برجام میتوانیم به واقعیتهای موجود و غیرقابل تردید استناد کنیم. آقای ظریف میداند که در تمامی فرهنگهای سیاسی، نام دیگر مذاکره، معامله است و در هر مذاکرهای سخن از آنچه طرفین میدهند و آنچه میگیرند، در میان است. از این روی بهترین و مطمئنترین راه برای ارزیابی برجام و سود و زیان آن، مراجعه به «دادهها» و «ستاندهها» است. آیا این راه قابلقبولتر و همهفهمتر نیست؟!
کوتاه سخن اینکه هدف از مذاکرات هستهای آنگونه که خود آقایان مطرح کرده بودند، لغو تحریمها بود و سؤال از آقای ظریف آن است که؛ آیا تحریمها لغو شدهاند و یا دهها تحریم دیگر نیز به تحریمهای قبلی اضافه شده است؟! آقای ظریف اگر فقط به همین یک سؤال پاسخ بدهد، ارزیابی دقیقی از برجام ارائه کرده است. اگرچه پاسخ این پرسش نیازی به اظهارنظر جناب ایشان ندارد و خواجه حافظ هم میداند که نه فقط هیچ تحریمی برداشته نشده بلکه دهها تحریم دیگر هم به تحریمهای قبلی اضافه شده است! به بیان دیگر، یعنی اینکه برجام برای ما هیچ دستاوردی نداشته است. آیا غیر از این است؟
آقایان میفرمایند برجام باعث شده که بین آمریکا و اروپا فاصله ایجاد شود! و کشورهای دیگر به حقانیت ما پی ببرند! و بهانه از دست دشمنان گرفته شود! و... که باید گفت اولاً؛ به گواه واقعیتهای موجود هیچیک از این موارد اتفاق نیفتاده است. اروپا رسماً اعلام کرده که حاضر نیست تحریمهای آمریکا علیه ایران را نادیده بگیرد و سایر کشورها هم به صراحت از پایبندی خود به تحریمها خبر دادهاند و ثانیاً؛ هدف از مذاکرات هستهای لغو تحریمها بود و نه آنچه که به عنوان دستاوردهای برجام فهرست میکنند و هیچکدام نیز واقعیت ندارد!
اگر آقایان به آنچه که پیش از این، درباره هدف مذاکرات هستهای و برجام گفته و نوشته بودند، فقط یک نیمنگاه میانداختند، به وضوح میدیدند که میان آنچه امروزه بر زبان دارند و آنچه ادعا میکردند، از زمین تا آسمان فاصله است!
و اما نه فقط ستاندههای برجام «هیچ» بوده است، بلکه برای کسب همین هیچ نیز امتیازات فراوانی به حریف دادهایم، تاسیسات هستهای کشورمان را به سوی نابودی سوق دادهایم، امکانات و ظرفیتهای چهارساله کشور را به باد دادهایم، هزینههای کلان و سنگینی به مردم تحمیل کردهایم و...
انتظار از آقایان روحانی و ظریف آن است که به جای کلیگوییهای آنچنانی درباره برجام فقط به یکی- تاکید میشود که فقط به یکی- از وعدههای برجامی که به ملت داده بودند و تحقق یافته است اشاره بفرمایند!
اما بخش دیگر سخنان دیروز آقای ظریف خسارتبارتر از آن است که قابل تصور باشد! ایشان در بخش دیگری از سخنان دیروز خود در جلسه علنی مجلس که به بررسی لایحه مبارزه با تامین مالی تروریسم (CFT) -یکی از لوایح زیرمجموعه FATF- اختصاص داشت گفتهاند؛ «نه من و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین بدهیم که با پیوستن به CFT مشکلات ما حل خواهد شد. اما میتوانیم تضمین بدهیم با نپیوستن به این لایحه، آمریکا بهانه مهمی را برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد»! مفهوم دیگر سخن آقای ظریف این است که پیوستن به CFT برای حل مشکلی است که آمریکا با آن روبروست و نه مشکلات کشورمان! آمریکا از این سخن وزیر خارجه کشورمان چه پیامی را دریافت میکند؟ آیا به این نتیجه نمیرسد که هرگاه علیه ایران اسلامی بهانهای بتراشد، وزارت خارجه ایران به جای مقابله با آن، همه تلاش و توان خود را به کار میگیرد و مجلس و دولت را به خط میکند تا مشکل پیشآمده برای آمریکا را برطرف کند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/144029
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
درسی دیگر از مدیریت رهبری
محسن مهدیان در یادداشتی نوشت:
🔹رای کارشناسی مجلس، هرچه بود اما تیرخلاص را آقای لاریجانی با خبر نامه رهبری زدند؛ نظر رهبری حکم حکومتی نبود و بهتر بود از ابتدا مخالفان محترم بجای تاکید بی اندازه بر نظر رهبری، استدلال شان را تقویت میکردند؛ چه آنکه خبر نامه را پیش از جلسه گرفته بودند.
🔹این جلسه با همه اشکالاتش درسی آموزنده از سبک مدیریت رهبری داشت، رهبری انقلاب نظرشان را درباره کنوانسیونها گفتند؛ صریح هم گفتند، اما حاضر نشدند نظرشان در تصمیم مجلس دخالت داده شود و نهاد مردم سالاری صدمه ببیند.
📝مشروح را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/bp0w5h
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦ویژه هفته نیروی انتظامی
📹 نماهنگ| امنیت و محبت
⚠️ رهبرانقلاب در دیدار اخیر نیروی انتظامی:
🛣 در #امنیت جادهها، کاری کنید #مردم_عزیز، این بخش حادثهخیز و تلخ را در زندگی خود نداشته باشند
☑️ @Khamenei_ir
آقای ناطق! شما ساکت
«خامنهای» اطاعت محض بود در برابر «خمینی»
متنی که ساعاتی پیش منتشر کردم، آن اندازه که میخواستم چرخ خورد در مجازستان! لذا از پیج خودم حذفش کردم! صدالبته حذف کردم، نه به معنای عدول از متن، بلکه فقط میخواستم صدای متفاوتم را چند ساعتی جماعتی بشنوند! بله! فریادم در آن متن، بلند بود اما نه بلندتر از آه این شبهای فرزند شهید محسن حججی! ۱۰ سال بعد که اخبار ۱۵ مهر ۹۷ را میخواند، چه خواهد گفت در دلش؟! از قضا بیم من از همین سالیان بعد است که گاهی صدای قلم را میبرم بالا! و الا چه کسی در ارادت قلبی حقیر به نظام شک دارد؟! والله میترسم به شرط ادامهی این دستفرمان، چند صباح دیگر، سخن وزیرخارجهی جمهوری اسلامی بشود این: «اگر ما کاخ سفید را قبله بگیریم، نه من و نه آقای رئیسجمهور، تضمین خاصی نمیدهیم که مشکلات اقتصادیمان کم شود یا تحریمها لغو شود اما این را اصلا تضمین نمیدهیم که مجدد و مشدد تحریم نشویم! تنها تضمین ما این است که اگر من به طرف وزیرخارجهی آمریکا دستم را دراز کردم، احتمالا او دست رد به سینهام نزند! و همین شاید شد مقدمهای بر پایان خصومتها و سرآغازی برای صلح و دوستی و جهانی عاری از خشونت!» فیالحال خود را گنده فرض میکنم و سئوالی از نظام میپرسم: «برجام آیا تجربهای شد که دیگر به دشمن، امتیاز یکطرفه ندهیم یا اولین پله از پلههایی است که قرار است ما را به چالهی ذلت و بلکه چاه مذلت بکشاند، بیآنکه مزهی گندم ری را بچشیم؟!» الغرض! گاهی که از این گندهگوییها میکنم، بعضی میپرسند؛ «منظورت از «نظام» دقیقا کیست؟!» یعنی مواظب حرف زدنت باش! یعنی که یعنی! من البته در انتهای این متن، منظورم را لو خواهم داد اما عجالتا کیسهای بکشم بر تن آقای ناطق نوری که اخیرا در مصاحبهای، ضمن روایتی کاملا مخدوش از ایام ریاست جمهوری حضرت آقا، سعی کرده این نتیجه را به خورد مخاطب بدهد؛ «اگر ایستادن در برابر نظر ولی فقیه، کار بدی است، خود حضرت آقا هم اقلا در ماجرای انتخاب نخستوزیر، در برابر نظر امام ایستاد!» دم این «مثل» گرم که گفت: «کافر همه را به کیش خود پندارد»! جناب ناطق اما بدتر از کافر، حضرت آقای عزیزتر از جان ما را به کیش خود پندارد! و اما شرح مختصر و انشاءالله مفیدی از ماجرا ارائه میدهم تا ضمن بازخوانی تاریخ آن مقطع تاریخی از زندگانی رهبر حکیم انقلاب، میزان صدق آقای ناطق، برای همگان مشخص شود! ۴ رکعت «خاتمی کوچک» پشتش نماز خوانده، توهم زده میتواند وارونهنمایی کند زندگی مولای ما را که «بهشتی بزرگ» به امامت، قبولش داشت! القصه! بعد از اتمام دورهی اول ریاستجمهوری حضرت آقا، ایشان نزد امام میروند و ناظر بر طبیعیترین حق رئیسجمهور در آن ایام، نیز معطوف به تکرویها و تکپریها و تنگنظریها و برخی دیگر از خصوصیات منفی در رفتار و گفتار نخستوزیر وقت- که بعدها در سال ۸۸ بر همهی اهل انصاف، روشن شد و روشن شد که او آنقدر متوهم است که حتی وسط رأیگیری، اعلام ظفر کند!- از ایشان میخواهند که یا در انتخاب نخستوزیر، مبسوطالید باشند یا تکلیف نامزدی دوباره در انتخابات را از دوششان بردارند! جواب امام راحل عظیمالشأن به حضرت آقا اما برای من و ما، نه تنها ناگفته معلوم بود، بلکه روشنتر از روز بود و درخشانتر از خورشید! امام به حضرت آقا میفرمایند: «شما حتما باید نامزد شوی!» و این یعنی پذیرش بدیهیترین حق رئیسجمهور توسط امام! یعنی با هر که راحتتری و بهتر میتوانی کار کنی، معرفی کن بهعنوان نخستوزیر به مجلس! دقت شود! با لحاظ تعداد افراد واجد شرایط رأی دادن، هنوز هم هیچ رئیسجمهوری، به نصاب آرای حضرت آقا در ۲ انتخابات ریاستجمهوری که نامزد بودند، نرسیده! خلاصه انتخابات برگزار میشود و حضرت آقا، رئیسجمهور! خب! اینجا شاید هر کس دیگری جز «سیدعلی خامنهای» بود- بهخصوص منبعث از آن سئوال و جواب- از این حق مسلم خود استفاده میکرد و فیالفور همان شخصی را بهعنوان نخستوزیر به مجلس، معرفی میکرد که قلبا و عقلا میپسندید! هم حقشان بود و هم اذن امام! هم طبق قانون، محق بودند و هم طبق اجازهی امام! لیکن مباحثی پیش میآید و حضرت آقا، صبوری پیشه میکنند!
#حسین_قدیانی
ادامه👇👇👇👇
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
آقای ناطق! شما ساکت «خامنهای» اطاعت محض بود در برابر «خمینی» متنی که ساعاتی پیش منتشر کردم، آن ان
👆👆👆👆ادامه
ابتدا گروهی از نمایندگان مجلس، نامهای با این مضمون به امام خمینی مینویسند که بسته به شرایط حساس جنگ و لزوم حفظ وحدت رزمندگان، تغییر نخستوزیر به صلاح نیست! کمی بعد، جمعی از فرماندهان هم شبیه این نامه را به امام مینویسند! قطعا حضرت آقا میتوانستند بیاعتنا به این نامهها، از حق قانونی خودشان که صدالبته آمیخته با نظر مثبت امام بود، استفاده کنند و نخستوزیر مدنظر خویش را به مجلس، معرفی کنند و کوتاه هم نیایند! اقلا از اینکه نکبت موردنظر- خیالتان تخت که به حرمت شأن این قلم و منزلت والا و بالای مخاطبی که شما باشید، اسمی از نکبت مورد بحث در هیچ کجای این یادداشت نمیبرم!- معرفی نشود، کوتاه نیایند! حضرت آقا اما... نوشتم؛ صبر میکنند! خبری این ایام به گوشها میرسد! گویا امام نیز بهحرمت لزوم حفظ وحدت در میان رزمندگان جبهه و جنگ و با آنکه پیش از این، شرط آقا را پذیرفته بودند، با تعویض نخستوزیر، مخالفت میکنند، لیکن چیزی را به حضرت آقا حکم نمیکنند! چیزی شبیه این: «من نظرم را میگویم و شما هم مختاری عمل کنی یا نه!» همان ایام، مباحث فراوانی درمیگیرد که رهبر، گاهی «حکم مولوی» میدهد و گاه «پند ارشادی» میکند! واضح است که هر چقدر هم امام- و تنها از منظر عدم ایجاد اختلاف نظری میان رزمندگان- مخالف تغییر نخستوزیر بودند، اما هرگز چیزی را به حضرت آقا «حکم» یعنی «واجب» نکردند! چه اینکه اصلا و اساسا شرط حضرت آقا برای تجدید نامزدی در انتخابات، عدم معرفی آن مردک متوهم بهعنوان نخستوزیر بود به مجلس! شرطی که با پذیرش امام هم مواجه شده بود! گمانم الباقی ماجرا را همه بدانند! پا گذاشتن حضرت آقا روی نظر خود بهخاطر گل روی نظر امام! آنهم «نظر امام» و نه «حکم امام»! شما البته پی به وقاحت آقای ناطق نمیبری، الا آنکه بروی آن گفتوگوی کذا را کامل بخوانی! کل مصاحبه دارد با واژگونی ماجرا، ماله بر ولایتگریزی امروز خودش میکشد که قطعا در تحریف خاطره، انگشت کوچک مرحوم هاشمی هم نمیشود! فیالمثل جایی میگوید؛ «حضرت آقا حتی وقتی [...] را به مجلس معرفی میکند، باز هم بهعنوان حکم تلقی نمیکند و میگوید بهطور اضطراری معرفی میکنم!» نمیگوید از این کشف بزرگش، یکوقت پس بیفتیم! بله که «اضطراری» بوده! از قضا، مخالفت امام هم با تغییر نخستوزیر، اضطراری بود! و الا که امام شرط آقا را پذیرفته بودند! طرفه حکایت اینجاست؛ نکبت مدنظر حتی تا ۸۸ هم صبر نکرد و در همان ۴ سال دور دوم، روی متوهم خودش را بارها و بارها نشان داد تا بدان حد که مقطعی از انظار گم شود و موجب عصبانیت امام شود! آری! خامنهای، سربلند از امتحانی بیرون آمد که شاید تنها نوادری از اولاد آدم، در آن شرایط خاص- که همه چیز حکم به محق بودن تو بدهد- حاضر بودند مثل ایشان عمل کنند! ماجرای دور دوم ریاستجمهوری حضرت آقا، اتفاقا روایت ولایتمداری محض ایشان است! و اینکه برای ایشان، رضایت خدا و روح خدا، اولویت اول را دارد! و همینها بود که امام در میان آن همه رجل انقلابی، تنها و تنها حضرت آقای ما را لایق رهبری میدانستند! سلمنا! امام برای امثال هاشمی و ناطق، فراوان اوت دستی و کرنر و خطا میگرفت لیکن همیشه گل رهبری را ثبت میکرد به نام خامنهای! آقای ناطق! زین پس هر وقت خواستی ماله بر ولایتگریزیهایت بکشی، مایه از همان نکبت بگذار یا این یکی نکبت تَکراری! هیهات! به شهادت حیات جاودان حاجقاسمش، سیدعلی، علی صدر اسلام نیست که تنها بماند در کوفه! رک بگویم؛ مراد من از نظام، خامنهای است! ابرمردی که برای ما فرزندان شهدا، علاوه بر رهبر، پدر هم هست! و پسر با پدر، راحت است! حرفی هست؟!
#حسین_قدیانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🚩 عادل آذر افشا کرد؛ رای انفصال از خدمت سیف در بهمن ۹۶!
رئیس کل دیوان محاسبات کشور:
🔹بر اساس قانون جدید 170 تا 200 نفر از مقامات یا هم ترازان آنها باید پستشان را ترک کنند.
🔹15 استاندار کشور هم مشمول این قانون هستند و باید تا پایان فرصت قانونی مسئولیتشان را تحویل دهند.
🔹بانک مرکزی گارد خاصی در برابر نظارت های دیوان گرفته بود و به ما اطلاعات و دسترسی های لازم را نمی داد.
🔹 هیأت مستشاری و دادستان دیوان محاسبات کشور در بهمن سال 96 تخلفات بانک مرکزی را محرز دید و بر انفصال رئیس کل بانک مرکزی و معاونان ایشان رأی داد.
🔹در سال 96، 22 میلیارد دلار ارز مداخله ای به بازار تزریق شد.
🔹در ارتباط با نوسانات نرخ ارز در سال 96 و اوایل سال 97 سه پرونده در دیوان محاسبات تشکیل شده که هیأت مستشاری رأی یکی از آنها را صادر کرده و دو پرونده دیگر در دادسرای دیوان در حال بررسی است.
🔹 با بررسی پرونده های حقوق های نجومی 35 میلیارد تومان به بیت المال برگردانده شد.
http://tn.ai/1847155
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🚩گزارشگر سابق سازمان ملل: اسرائیل میخواهد با اتهامزنی به ایران بر جنایات خود سرپوش بگذارد
«پروفسور ریچارد اندرسون فالک» در گفتگو با تسنیم:
🔹«اسرائیل به ایران تهمت میزند بدون اینکه از جنایات روزمره خود علیه انسانیت و مشخصاً مردم فلسطین و دیگر کشورهای همسایه آن حرفی به میان بیاورد. مسلماً اسرائیل میخواهد توجه جهانیان را از جنایاتی که طی 6 ماه اخیر با استفاده از قوه قهریه بر مردم غزه روا داشته است، منحرف کند.»
🔹«اسرائیل خود صاحب یک زرادخانه هستهای است و به همین دلیل چه از لحاظ حقوقی و چه از لحاظ اخلاقی نمیتواند فعالیتهای هستهای ایران را زیر سؤال ببرد. اسرائیل در حالی ترامپ را برای خروج از توافق هستهای سال 2015 ترغیب کرد که پنج کشور دیگری امضاکننده این توافق همچنان از آن حمایت میکنند.»
http://tn.ai/1847393
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔻میگویند FATF برای مقابله با تامین مالی تروریسم است. اما نفتی را که داعش از موصل میدزدید، اردوغان میخرید. سلاح و غذا را هم اوباما میرساند. همایش مجاهدین خلق در پاریس برگزار میشود و سخنگوی تروریستها در تلویزیونی که مرکزش لندن است، مسئولیت حمله به رژه اهواز را بر عهده میگیرد.
#کبری_آسوپار
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
آبرومند تر از کارچاق کن انگلیس نبود؟!
🔹آدمی آبرومند تر از میرزا ملکم خان پیدا نکردید آقای زیباکلام که برای تظاهر به قانونگرایی به وی استناد می کنید؟! میرزا ملکم که رشوه بگیر حرفه ای از بیگانگان به ویژه انگلیسی ها بود برای کارچاق کنی و قالب کردن قراردادهای غارتگرانه و خسارت آمیز! انصافا روی خوب آدمی دست گذاشتید برای توجیه غلط کاری خود ...
@hizbollahsyberi
👇👇👇👇
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
آبرومند تر از کارچاق کن انگلیس نبود؟! 🔹آدمی آبرومند تر از میرزا ملکم خان پیدا نکردید آقای زیباکلام
آبرومند تر از کارچاق کن انگلیس نبود؟!
🔹آدمی آبرومند تر از میرزا ملکم خان پیدا نکردید آقای زیباکلام که برای تظاهر به قانونگرایی به وی استناد می کنید؟! میرزا ملکم که رشوه بگیر حرفه ای از بیگانگان به ویژه انگلیسی ها بود برای کارچاق کنی و قالب کردن قراردادهای غارتگرانه و خسارت آمیز! انصافا روی خوب آدمی دست گذاشتید برای توجیه غلط کاری خود .
🔸ویکی پدیا را که قبول دارید؟ معمولا در کار توجیه و تحریف خیانت های شبه روشنفکران است. اما مفاسد ملکم خان چیزی نبوده که بتواند انکار کند؛ بخوانید:
♦️"میرزا مَلْکَم خان(زاده ۱۲۱۲ خورشیدی - درگذشته ۱۲۸۷ خورشیدی) ملقب به ناظمالدوله، روشنفکر، روزنامهنگار، دیپلمات و سیاستمدار دوره قاجار و بنیانگذار فراموشخانه در ایران است. پدرش میرزا یعقوب، سنگتراشی از ارامنه جلفای اصفهان بود که اسلام آورده بود.
🔹از مهمترین فعالیتهای وی میتوان به انتشار روزنامه قانون، تأسیس اولین #فراموشخانه (لژ فراماسونری در ایران و مشارکت در اجرای قرارداد رویتر با بارون ژولیوس رویتر بریتانیائی اشاره کرد. ناصرالدین شاه دو بار وی را به دلیل تأسیس فراموش خانه و دریافت رشوه مورد خشم قرار داد.
♦️در دوران سفارت در انگلستان، میزرا ملکم خان به دلیل دریافت چهل هزار لیره #رشوه به تهران احضار شد که از آمدن امتناع کرد و این بار نیز با پادرمیانی دوستانش به مدت پنج سال دیگر سمت خود را حفظ کرد. در همین دوران وی مقدمات اعطای #امتیاز_رویتر را فراهم کرد.
🔹او همچنین به شاه پیشنهاد داد که برای تأمین مخارج سفر سوم خود به اروپا قرارداد لاتاری را به یک شرکت انگلیسی بدهد که به دلیل مخالفتهایی در داخل ایران این امتیاز داده نشد و موجب آبروریزی برای شاه شد و میرزا ملکم خان نیز برای همیشه از چشم شاه افتاد".
#محمد_ایمانی
—————————-
https://twitter.com/a63214370/status/1049245950886252544
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔻نظر صریح رهبر انقلاب درباره FATF
🔹سی ام خرداد ماه رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس، نمایندگان و جمعی از کارکنان مجلس شورای اسلامی پیرامون نوع مواجهه مجلس با کنوانسیونهای بینالمللی: این معاهدات ابتدا در اتاقهای فکر قدرتهای بزرگ و برای تأمین منافع و مصالح آنها پخت و پز میشود و سپس با پیوستن دولتهای همسو یا دنباله رو یا مرعوب، شکلِ به ظاهر بینالمللی میگیرد بهگونهای که اگر کشور مستقلی مانند ایران، آنها را قبول نکند او را مورد هجوم شدید قرار میدهند که مثلاً ۱۵۰ کشور پذیرفتهاند شما چطور آن را رد میکنید؟
yon.ir/TmX1I
🔹همانگونه که درباره «برخی کنوانسیونهای بینالمللیِ اخیراً مطرح شده در مجلس» گفتیم، مجلس شورای اسلامی که رشید و بالغ و عاقل است، باید مستقلاً در موضوعاتی مثل مبارزه با تروریسم یا مبارزه با پولشویی قانونگذاری کند.
🔹البته ممکن است برخی مفاد معاهدات بینالمللی خوب باشد اما هیچ ضرورتی ندارد با استناد به این مفاد به کنوانسیونهایی بپیوندیم که از عمق اهداف آنها آگاه نیستیم یا میدانیم که مشکلاتی دارند.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
عطریانفر، عضو ارشد حزب کارگزاران:
🔹اجماع اصلاح طلبان بر ریاست جمهوری لاریجانی محتمل است.
🔹اگر دوستان اصلاحطلب به این اجماع برسند همگی وظیفه داریم تا از آقای لاریجانی حمایت کنیم.
🔹آذریجهرمی خیلی جوان است و ریاست جمهوری پختگی خاصی میطلبد.
🔹البته ظریف شخصیت مستعدی برای این امر دارد، اما ایشان به هیچ عنوان زیر بار کاندیداتوری ریاست جمهوری نمیرود.
fna.ir/bp0who
@hizbollahsyberi
درپاسخ به اتهام حسین باستانی علیه امام خامنه ای
حسین باستانی، از تحلیلگران ضدانقلاب پس از تصویب FATF در مجلس نوشت: «رهبر جمهوری اسلامی ۳۰خرداد گفت ضرورتی ندارد ایران به کنوانسیونهایی چون کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم بپیوندد که از عمق اهداف آنها آگاه نیست یا میداند که مشکلاتی دارند. در نتیجه، بررسی این کنوانسیون در مجلس معلق شد. امروز، علی لاریجانی اعلام کرد دفتر رهبری گفته ایشان با بررسی لوایح مرتبط با FATF در مجلس (شامل همین کنوانسیون) مخالف نیست. در نتیجه، لایحه پیوستن ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم به تصویب رسید. فارغ از اینکه نتیجه نهایی در شورای نگهبان یا مجمع تشخیص چه بشود، از اینجا به بعدش را همه حفظند: اگر کار پیش رفت و حاصلش مثبت بود، می شود نتیجه "سیاست رهبر". اگر بیفایده از آب درآمد، میشود حاصل "بیتوجهی به هشدار رهبر"؛ یعنی همان سناریویی که در مورد برجام هم اجرا شد»
چون بعیدمیدانم باستانی هنوز مشی امام خامنه ای را نشناخته باشد، این ناحق گویی را ناشی از کینه نسبت به نظام و رهبری و اجرای خواسته کارفرمایان او میدانم والا همه میدانیم که نگاه رهبری همواره تأکید بر حل مشکلات با تکیه به ظرفیت و توان داخلی بوده است و از این نگاه که کلید حل مشکلات در خارج از مرزها است، صراحتاً نهی کرده اند، لیکن از آنجا که مشی ایشان احترام به نظر مردم و منتخبانشان و چارچوبهای قانونی و ایجاد فرصت رشد برای مردم است، به ندرت حکم حکومتی صادرمیکنند لیکن با تبیین و روشنگری، میکوشند امور از روشهای معمولی ولی به نحو صحیح انجام شوند؛ ایشان با آن که همواره چه در مذاکرات عمان و چه در مذاکرات اخیر، به عدم خوشبینی به آمریکا اشاره داشتند اما وقتی از ایشان مجوزی برای مذاکره خواسته میشد، مجوز را با تعیین خطوط، شروط و حدودی صادرمیکردند که این در مذاکرات عمان با محدود کردن مذاکرات به مدت کوتاه و محرمانگی و در مذاکرات هسته ای با تعیین خطوط قرمز و شروط نه گانه و اصرار به طی مسیرقانونی در مجلس انجام شد که البته رعایت نشدند که این، خاطیان را مستوجب مواخذه و محاکمه میکند.
اگر چه اظهارات رهبری عزیز درباره پذیرش کنوانسیونهای خارجی به عنوان دسپختهای مشکوک کاملا گویا بود و حامیان FATF هم در سخنان و نوشته هایشان نشان دادند که پیام آن را دریافت کرده اند اما برای خنثی کردن تحریفها، سایت معظم له، اقدام به انتشار طرحی نمود تا ارتباط آن سخنان و FATF برای کسی پوشیده نماند و امثال علی لاریجانی نتوانند دستور رهبری مبنی بر طی مراحل بررسی قانونی را آن طور که در برجام به عنوان رضایت ایشان تعبیرکردند، تأویل نمایند! این که متأسفانه بعضی مسئولان، نظرات حکیمانه و صریح رهبر معظم انقلاب را نمیشنوند قطعا به معنی دوپهلو بودن سخنان رهبری نیست، بلکه نشانه ای روشن است از نفاق برخی مسئولان که از سویی دم از ولایت مداری میزنند ولی صرفاً وقتی که نظر رهبری به حکم حکومتی تبدیل شود از آن تبعیت میکنند و تا آن موقع، نظرات خود را بر نظر رهبری مقدم میدارند و برای همراه کردن دیگران، از تحریف و تأویل سخنان ایشان هم ابایی ندارند!
نکته دیگر در رد سخنان حسین باستانی و امثالهم این که رهبر معظم انقلاب اگر چه اختیار صدور حکم حکومتی را دارند اما منطق و مصلحت حکم میکند در این خصوص هم منافع مردم و نظام، هم نقشه های دشمنان و هم میزان آسیب پذیری اذهان عمومی را لحاظ کنند و این طور نیست که اگر نظر ایشان درباره طرح، لایحه، توافق یا کنوانسیونی منفی بود، با دستور حکومتی آن را از چرخه های معمول قانونی خارج کنند، بلکه صرفا در شرایط اضطراری و با رعایت هزینه و فایده به صدور حکم حکومتی اقدام میکنند.
مورد دیگر این که همین حسین باستانی و غربگرایان داخلی که عدم صدور حکم حکومتی را به منزله موافقت تعبیر میکنند در صورت صدور هر حکمی، آن را نماد دیکتاتوری و بی توجهی به نظر منتخبان مردم و روالهای قانونی و در تضاد با منافع مردم جلوه میدهند! مثلا هرگونه مخالفت با برجام یا FATF را مخالفت با رفع تحریم، ایجاد رونق اقتصادی، حل مشکلات مردم و حتی حل مشکل آب خوردن مردم خواندند و حتی زمان لازم برای بررسی قانونی آن را نیز باعث ایراد زیان میلیاردی به کشور دانستند!
رهبر حکیم انقلاب عمدتاً میکوشند با در نظر گرفتن حربه های احتمالی دشمنان خارجی و منافقان داخلی و با شناخت نسبت به میزان آسیب پذیری اذهان عمومی از این حربه ها و با بررسی خسارتهای احتمالی به وحدت ملی و مهمتر از همه با ایجاد فرصت رشد و کسب تجارب ماندگار برای جامعه، به روشنگری، رعایت چارچوبهای قانونی و نهایتاً صدور حدود و شروطی بسنده نمایند که متأسفانه برخی از روی خیانت یا نفاق، به دروغ اینها را به منزله دوپهلو بودن مواضع رهبری یا رضایت رهبری معرفی میکنند تا ضمن تخریب وجهه رهبری، ایشان را در مسئولیت خرابکاریهای خود شریک نمایند.
#سیاوش_آقاجانی
🔻ریزش بازار سرمایه پس از تصویب CFT
🔹دبیرکل کانون نهادهای سرمایهگذاری : متاسفانه از روز گذشته بورس به تصویب CFT واکنش منفی نشان داد. این واکنش بازار سرمایه ناشی از چند اتفاق است؛ اینکه وقتی سرمایه گذاران حقیقی متعددی به طور مستقیم در بورس سرمایه گذاری میکنند، این سرمایه گذاران که معمولا سطح تحلیل پایین تری دارند باعث بروز رفتارهای هیجانی در بازار سرمایه میشوند.
🔹در گذشته این رفتارهای هیجانی قابل کنترل بود چرا که میزان سرمایه گذاران حقوقی چندین برابر سرمایه گذاران حقیقی در بازار سرمایه بود، اما در حال حاضر با ورود منابع مالی جدید در چند ماه گذشته توسط سرمایهگذاران حقیقی تقریبا به لحاظ قدرت تصیم گیری سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی با یکدیگر برابری میکنند. بنابراین فشار عرضهای که توسط اشخاص حقیقی وارد شد در لحظه منجر به بروز رفتار معکوس در بازار سرمایه شد.همزمان متاسفانه برخی از سرمایه گذاران حقوقی هم علی رغم اینکه یک بنگاه را اداره میکنند تصمیماتشان را مانند سرمایه گذاران حقیقی اخذ میکنند که منجر به تشدید این رفتار در بازار شد.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚠️ توصیه رهبرانقلاب درباره قصهگویی و کار هنری برای کودکان
🔻 رهبرانقلاب: سعی کنید در این قصّهگویی و در این کار هنری، اوّلین چیزی را که در #کودک ایجاد میکنید، ایمان باشد.
🔹 هیچ چیز، معادل ایمان نیست. شما از این بچه، هرچه بخواهید بسازید، باید در او #ایمان به وجود آورید.
🔹 بدترین ضربهای که امپراتوری خبری و هنری زد، این بود که شبکهی عظیم فساد در دنیا را در این سالهای متمادی راه انداخت - که متأسفانه در دورهی پهلوی، پَرش ما را هم گرفت - هُرهُری مذهبی و بیایمانی را رواج داد که انسان در دل و جان خودش، به هیچ ستونی متّکی نباشد!
🔹 سعی کنید بچهها را با ایمان کنید؛ ایمان به خدا، ایمان به حقیقتِ مطلق و ایمان به اسلام.
🔺 اگر این بچهها باایمان پرورش پیدا کردند و شما توانستید بذر ایمان را در دلشان بکارید، در آینده میشود از آنها هر #شخصیت عظیمی ساخت و برای هر کاری مناسبند. ۱۳۷۷/۰۲/۲۳
🌷 #روز_کودک
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 تصویری از حضرت آيتالله خامنهای و یکی از فرزندان شهدای دفاع مقدس؛ خانه کودک سمیه و یاسر، ۱۷بهمنماه۶۴؛ تهران
🌷 #روز_کودک
💻 @khamenei_ir
هدایت شده از 🇮🇷یاعلی ۳۱۳🇮🇷
💠 #اذان_مغرب به #افق_تهران 💠
التماس دعای سلامتی و فرج قائم آل محمد(ص)، سلامتی و طول عمر نائب بر حقش حضرت امام خامنه ای و دعای سلامتی و نصرت سربازان گمنام امام زمان(عج)، مدافعان حرم و رزمندگان اسلام در بلاد اسلامی خصوصا جبهه های داخلی، سوریه، لبنان، عراق، بحرین ، یمن و فلسطین
«یا اَللَّهُ یا رَحْمنُ یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینِکَ»
@hizbollahsyberi
@moghavematt
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
فرصت طلبان مقدس نما! سوءاستفاده شیعه لندن نشین از امنیت به وجود آمده در دمشق برای ازسرگیری فعالیت ه
فرصت طلبان مقدس نما!
سوءاستفاده شیعه لندن نشین از امنیت به وجود آمده در دمشق برای ازسرگیری فعالیت ها...
▪️ گزارشهای میدانی از دمشق حاکیست بعد از فرار داعش و نیروهای تروریست از دمشق به لندن، و با آرام شدن اوضاع پایتخت سوریه در سه ماه گذشته، برخی جریانات فرصت طلب که در روند دفاع و مبارزه با تروریسم هیچ نقشی نداشتند اکنون به دنبال سوء استفاده از امنیت بوجود آمده به نفع خود هستند.
▪️ از جمله این موارد میتوان اقدام جریان تشیع لندن نشین برای برگزاری مجلس عزای سیدالساجدین، امام سجاد (علیهالسلام) اشاره کرد؛ این در حالی است که صادق شیرازی و سایر افراد مربوط به وی، نه تنها در دفاع از حرم هیچ کمکی نکردند که حتی تاکنون یک بیانیه علیه داعش و تروریستهای مستقر در سوریه صادر نکردهاند.
yon.ir/Idl7A
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi