هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
بازنشر بیانیه "آقا اجازه" و دیگر هیچ!
🔹آمریکا همه تحریم های تعلیق شده در برجام را برگردانده است. آقای روحانی سال 92 آمریکا را کدخدا و اروپایی ها را آقا اجازه می دانست. او در اصل، برجام را با آمریکا می خواست و اروپایی ها زینت المجلس بودند.
♦️حالا که آمریکا به عنوان رکن اصلی توافق، آن را به هم زده، آقای روحانی، آمریکا را "مزاحمی که شرّش کم شد و خوب شد که رفت" (!) جا می زند. اروپای آقا اجازه را هم دارای اراده مستقل قلمداد می کند و می گوید پشت ما مقابل آمریکا ایستاده است!
🔸اروپا امروز در مقابل اعلام رسمی بازگشت تحریم ها از سوی آمریکا، فقط یک کار کرد: بیانیه روز جمعه را که در آن نسبت به خروج آمریکا ابراز #تاسف_عمیق شده بود، باز نشر نمود و حتی وعده بی ارزش قبلی درباره راه اندازی #نمادین کانال ویژه مبادلات مالی و بانکی با ایران (نفت در برابر کالا) را عملی نکرد.
🔹شما بگویید: کجای این روند، پیروزی و تامین منافع ملی است؛ آن گونه که امروز آقایان روحانی و ظریف برای چندمین بار تکرار کردند؟!
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
دو اعتراف مهم؛ لا به لای لافزنی پمپئو
🔹وقتی وزیر خارجه آمریکا (رئیس سابق سازمان CIA) می گوید "فشارتحریم ها فرصتی برای مخالفان فراهم می کند، تا تغییراتی را که خواستار آنند در رژیم حاکم بر آن کشور بوجود آورند"، معلوم می شود که چرا مردم در حماسه نه دی 88 سران فتنه را لعنت کردند.
♦️فتنه گران و گروهک های خودفروخته، زندگی طفیلی خود را در فشار دشمن بر ملت ایران می بینند و قریب یک دهه است که صراحتا از دشمن می خواهند انتقام شکست سیاسی در آشوب افکنی را با اذیت و آزار اقتصادی ملت ایران بگیرد.
🔹 28 مهر 88 جان هانا مقام آمریکایی در گفت و گو با روزنامه لس آنجلس تایمز اظهار داشت: "مطمئناً پیامی که از گردهمایی اخیر فعالان اپوزیسیون -که بین آنها افراد نزدیک به سران جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید هرچه شدیدتر اعمال شود؛ تحریم ضعیف یا تدریجی،فقط به رژیم امکان میدهد که خود را با وضعیت جدید تطبیق دهد".
♦️مایک پومپئو امروز همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه "#ایران_در_عراق_بسیار_قدرتمند_است، واکنش آمریکا به تاثیر ایران بر نفوذ متحدان واشنگتن چیست؟"، گفت " بر همین اساس است که میگوییم برجام مانع فعالیتهای ایران نشده است و به همین خاطر است که روی فعالیتهای مالی ایران متمرکز میشویم. ایران فشار زیادی را در عراق وارد کرده و برجام نتوانست جلوی نفوذ ایران را در منطقه بگیرد".
🔹آمریکایی ها اذعان می کنند که برجام قرار بوده قدرت و نفوذ منطقه ای ایران را به تحلیل ببرد تا بتوانند فشار ناکام در یک دهه گذشته را موثر کنند اما در این نقشه بزرگ ناکام مانده اند. به تعبیر قرآن "قل موتوا بغیظکم". بگو از خشم بمیرید.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد عبدالهی
🔴 #اختیارات و #پاسخگویی مقام #رهبری؛ همتراز یا ناهمتراز؟!
❌بعضی مطرح میکنند که مقام #ولایت_فقیه دارای اختیارات متعدد و گسترده ای طبق شرع و #قانون_اساسی است که با میزان پاسخگویی یا احساس مسئولیت ایشان همتراز و قابل قیاس نیست. از سوی دیگر عده ای عنوان میکنند که ایشان کمتر از حیطه اختیاراتشان در امور #دخالت می کنند و از اختیارات خود برای پیشبرد امور استفاده کافی نمی کنند. مثلا درحالیکه میتوانستند با یک #حکم_حکومتی طرح موضوع FATF# را در #مجلس ملغی کنند! یا #روحانی را #ردصلاحیت کنند و.. اقدامی نکردند.
به این ترتیب دسته اول، ولایت فقیه را به #دیکتاتوری و پاسخگو نبودن متهم می کنند و دسته دوم به #انفعال و امهال!
🔰اما پاسخ:
1⃣ #رهبر انقلاب، به شدت بر دو #خط_قرمز در مسائل #سیاسی باور دارند. این دو خط قرمز عبارتند از: #مردم و #قانون. مشی #آیت_الله_خامنه_ای در اغلب مسائل کلان سیاسی، درست همانند سیره امام #خمینی و ائمه اطهار(ع) مطالبه #مردمی و رسیدن جامعه به #بلوغ و پختگی است. چنانکه امام(ره) با #بازرگان و بنی صدر مخالف بودند ولی تا زمانیکه افکار عمومی به مرحله بلوغ و مطالبه نرسید، برکنار نشدند. پذیرش #برجام همینطور؛ آنگاه که رهبر انقلاب خود شخصا مخالف #مذاکره و توافق با #آمریکا بودند ولی به رای مردم به نامزدی که مدعی «مذاکره به عنوان کلید اداره کشور» بود احترام گذاشتند و آن را تجربه ای ماندگار برای مردم خواندند.
نکته: در دیدگاه رهبر انقلاب خط قرمز "مردم" صرفا در مسائل سیاسی یا اجتماعی رعایت میشود نه در مسائل اعتقادی و شرعی. چنانکه ایشان علیرغم جوسازی های گسترده رسانه ای موضوع #حجاب را وظیفه حکومت اسلامی دانسته و دیدگاه عده ای که با توجه به وجود جو بی حجابی در برخی اقشار، نظام را به عبور از قانون رعایت حجاب الزامی فرا می خواندند، نکوهش نمودند.
✅ اما قانون! سیره رهبران انقلاب همواره احترام به جایگاه سایر نهادهای نظام اسلامی است. اگر قرار بود یک نفر به شکل #تیرانی و #استبدادی همه کاره کشور باشد پس چه نیازی به ساختارسازی و نهادمندی! مثلا مجلس اختیار دارد قراردادهای بین المللی را به رای بگذارد و تا جاییکه از اصول یا منافع کشور فرا نرفته، ایشان ممانعتی نمیکنند. تشخیص این موضوع هم نه تحت تاثیر تبلیغات سیاسی یا جناحی بلکه با نظر خود ایشان است. چنانکه ایشان در موضوع #قانون_مطبوعات در مجلس ششم، خود را ملزم به کنش دیدند و در موضوع CFT یا پالرمو آن را به مجلس و شورای نگهبان و سایر دستگاهها سپردند. و چنانکه حضرت امام(ره) در موضوعی مثل الگو قرار دادن #اوشین در یک برنامه رادیویی دست به واکنش زدند ولی در موضوعی مثل تعیین #قائم_مقام به نظر مجلس خبرگان علیرغم باور شخصی خویش تمکین کردند.
2⃣برخلاف ادعا یا تصور برخی که اختیارات ولایت فقیه را #شاهانه و بی حد و مرز ترسیم میکنند؛ مقام رهبری نه مقام #شاهنشاهی و دیکتاتوری است و نه حتی دارای برخی اختیارات سایر رهبران دنیا. بعنوان نمونه، طبق قانون اساسی، رهبری حق انحلال و تعطیلی مجلس را ندارد؛ حال آنکه بسیاری از روسای جمهور از جمله در آمریکا و فرانسه و آلمان و ملکه انگلستان و حتی شاه مشروطه از چنین اختیاری برخوردارند. حتی در موضوع عزل رئیس جمهور، رهبر پس از حکمِ دیوانعالی کشور یا رأی مجلس قادر به عزل اوست. نه یک شبه و ناگهانی. در آمریکا اما رئیس جمهور حتی اختیاراتی در عرصه قانونگذاری هم دارد. مثلا حق وتوی مصوبات کنگره!
👇نتیجه طبیعی این تصور غلط یعنی «همه کاره بودن رهبر» تصور غلط دیگر «تنها جوابگو بودن رهبر» است. که مطابق آن، این رهبر است که باید هزینه ناکارآمدی سایر مسئولان را بپردازد. این برخلاف انگیزه تاسیس #جمهوری_اسلامی است که رهبر بجای همه تصمیم بگیرد، بجای همه عمل کند و بجای همه بازخواست شود. نظام سیاسی ایران بر اساس رای قاطبه #مردم، #مردمسالاری_دینی است و رهبر بعنوان رکن رکین آن، وظیفه منحرف نشدن آن از اصول کلان انقلاب اسلامی را دارد، نه دخالت در جزئیات امور یا هر رخداد سیاسی کوچک و بزرگ.
✅ مردم باید بیاموزند که رهبری پاسخگوی کم کاری دیگر مسئولان خصوصا مسئولانی که مستقیما با #رای مردم انتخاب میشوند، نیست. درست برخلاف نظام شاهنشاهی که چون "شاه" را "مردم" انتخاب نکرده اند، "شاه" مسئول همه ناکارامدی هاست و مردم حق دارند او را مسئول همه کاستی ها و ضعفها بدانند. اما در نظام جمهوری اسلامی مثل همه نظامهای مردمی دیگر، سایر مسئولان نیز در قبال اختیارات خود مسئولند. حتی #مردم در قبال ناکارآمدی منتخب خود باید پاسخ دهند که چرا این انتخاب؟! این معنای تام مردم سالاری است. اینکه مردم خود را به عنوان نه یک #تماشاچی حکومت، بلکه یک رکن بسیار مهم #تصمیمساز سیاسی باور کنند و تاثیر کنشهای سیاسی خود را در سرنوشت کشور با نگاه جدی تری بنگرند.
✍ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/bplwfd
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌻 رهبرانقلاب: در روز اول #ربیع_الاول هجرت #پیغمبر واقع شده است؛ از مکه به مدینه که مبدأ تاریخ هجری مسلمانان است. این ماه هم ربیعالمولود است، هم ربیعالهجره است. ۸۶/۱۲/۲۲
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 گفتوگویی درباره بیانات اخیر رهبر انقلاب
👈 مردمی شدن اقتصاد «مدیر انقلابی» میخواهد
🔻 انقلاب اسلامیِ ملت ایران در مقاطع گوناگون حرکتِ رو به جلوی خود با موانع و چالشهایی روبرو بوده است. «جنگ تحمیلی» یکی از این چالشها بود که از سوی استکبار جهانی و عوامل و وابستگان منطقهای آن به ملت ایران و نظام اسلامی تحمیل شد. چالشی که ملت ایران و مسئولان نظام توانستند با مقاومت مدبرانه و روحیهی جهادی در آن پیروز شوند.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اخیر فرمودند که «حرکت نظامی در این مدّت از سوی آمریکا اتّفاق افتاد به صورتهای مختلف، که بدترینش تحریک صدّامحسین بود که به ایران حمله کند؛ تحریکش کردند، به او قول دادند، قول کمک دادند، کمک هم کردند، هشت سال کشور را درگیر جنگ کردند؛ البتّه تودهنی خوردند، شکست خوردند.»
🔰 در این باره، گفتگوی KHAMENEI.IR با آقای رفیقدوست را بخوانید با موضوع تجربیات مدیریتی با رویکرد انقلابی در ادارهی جنگ و نحوهی بهرهبرداری از این شیوهی مدیریتی برای پیروزی در عرصهی جنگ اقتصادی👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=40846
هدایت شده از KHAMENEI.IR
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 گفتگو| آیا انقلاب به بُنبست رسیده است؟
🔰 در این باره، گفتگوی KHAMENEI.IR با آقای رفیقدوست را بخوانید با موضوع تجربیات مدیریتی با رویکرد انقلابی در ادارهی جنگ و نحوهی بهرهبرداری از این شیوهی مدیریتی برای پیروزی در عرصهی جنگ اقتصادی👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=40846
هدایت شده از مهدی قاسم زاده
🔴 ارتباط سرمایهگذاری خارجی با رشد اقتصادی ...
عدهای تصور میکنند که، با آزادسازی ضوابط #سرمایهگذاری_خارجی، سرمایه بیشتری وارد کشور خواهد شد و به رشد اقتصادی یاری خواهد رساند اما این جریان سرمایهگذاری خارجی نیست که باعث #رشد_اقتصادی میشود بلکه سرمایهگذاری خارجی خود درپی رشد اقتصادی میآید؛ واقعیتِ خشن این است که، نظام ایجاد و اِعمال ضوابط هر اندازه هم که آزاد باشد، بنگاههای خارجی به کشوری نخواهند آمد که اقتصادش #بازار_جذاب و منابع تولیدی (نیروی کار و زیر ساخت) پر کیفیتی نداشته باشد...
همین است که بسیاری از کشورهای درحال توسعه، به رغم دادن حداکثر آزادی به بنگاههای خارجی، موفق به جذب مقادیر قابل توجهی سرمایهگذاری مستقیم خارجی نشدهاند...
برای جلب شرکتهای فراملیتی، کشورها باید از #رشد_مستمر برخوردار باشند؛ اگر مهمانیای برگزار میکنید، کافی نیست به مردم بگوئید که میتوانند بیایند و هرچه دلشان خواست بکنند...
مردم جایی به مهمانی میروند که میدانند پیش از رفتن آنها هم، چیزهای جالبی در آنجا اتفاق میافتاده است؛ مهمانان هر قدر هم که به آنها آزادی داده شود، معمولاً برای این به مهمانی نمیآیند که چیزها را برای میزبان جالب کنند!!
📚 نیکوکاران نابکار
✍ پروفسور هاجون چَنگ
@mahdi_ghasemzadeh
هدایت شده از 🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْن
وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْن
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْن
وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْن
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از 🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
💚 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا بَقِیَّهَ اللَّهِ فی اَرْضِهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وَعْدَ اللَّهِ الَّذی ضَمِنَهُ
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
💠 امام حسن عليه السلام:
إنّ الْحِلْمَ زينَةٌ، وَالْوَفاءَ مُرُوَّةٌ، وَالْعَجَلةَ سَفَهٌ .
صبر و شکيبائي زينت شخص، وفاي به عهد علامت جوانمردي، و عجله و شتابزدگي (در کارها بدون انديشه) دليل بي خردي مي باشد.
الامام حسن ج۷ص۱۹۸
📆 امروز جمعه
۱۸ آبان ۱۳۹۷
۱ ربیع الاول ۱۴۴۰
۹ نوامبر ۲۰۱۸
🇮🇷 حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi