♦️۱۰ راهکار برای افزایش و بالا بردن تمرکز کودکان در درس خواندن
1⃣به بچه ها اجازه دهید تکالیف یادگیری را به صورت مرحله ای در زمان مشخص شده انجام دهند. اگر کودک بتواند روی تکمیل آن تمرکز کند و به درستی انجام دهد، والدین باید تشویق خاصی (تمجید، بوسیدن، هدیه کوچک، خوراکی و غیره) داشته باشند و اجازه دهند ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت کند. اینها می تواند اعتماد به نفس کودک را تقویت کند و به او این احساس را بدهد که "من می توانم آگاهانه روی انجام یک کار خوب تمرکز کنم"
2⃣. در مواقع عادی بیشتر تشویق کنید و در حین انجام کاری که کودک دوست دارد دخالت نکنید. وقتی بچهها روی انجام کاری تمرکز میکنند و غذا خوردن را فراموش میکنند، والدین باید یاد بگیرند که در کار کودک دخالت نکنند و صبورانه منتظر بمانند تا او کار خود را انجام دهد. می دانید، وقتی کودک در علایق خود غوطه ور می شود، برای پرورش ناخودآگاه قدرت تمرکز اوست.
3⃣. سعی کنید نق زدن و سرزنش کودک را به حداقل برسانید تا کودک احساس کند که در زمان کافی میتواند کارهایش را انجام دهد. نحوه تخصیص زمان را به فرزندتان بیاموزید وقتی او روی انجام تکالیف خود در مدت زمان نسبتا کوتاهی تمرکز می کند، زمان بیشتری برای انجام کارهای دیگر خواهد داشت. بدین ترتیب کودکان یاد می گیرند زمان را به تنهایی کنترل کنند، احساس موفقیت کنند و در انجام کارها اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنند.
4⃣. خواندن با صدای بلند برای بالا بردن تمرکز در درس خواندن مفید است. هر روز، زمانی (۱۰ تا ۲۰ دقیقه) را برای کودکان تعیین کنید تا مقالات کوتاه مورد علاقه خود را برای خواندن با صدای بلند برای والدین خود انتخاب کنند. این فرآیند، موجب تقویت هماهنگی دهان، چشم و مغز کودکان می گردد. در فرآیند خواندن، کودکان باید تمام تلاش خود را بکنند که در خواندن اشتباه نکنند و کلماتی را از قلم نیندازند. این آموزش باید ادامه دار باشد.
5⃣ یک محیط مناسب برای تمرکز ایجاد کنید.
فقط کتاب ها و سایر وسایل مدرسه مربوطه را می توان روی میز کودک گذاشت، اسباب بازی و غذا مجاز نیست؛ لوازم التحریر باید مختصر و تا حد امکان ساده باشند. مدادها و پاککنها نیز باید ساده و تک کاره باشند تا کودکان از آنها به عنوان اسباب بازی برای بازی کردن و مشغول شدن استفاده نکنند. این کار به بالا بردن تمرکز در درس خواندن کمک می کند.
والدین باید تمام تلاش خود را بکنند که در حین درس خواندنِ کودک، مرتب به اتاق او رفت و آمد نکنند. علاوه بر این، نور خانه نیز عنصری است که به راحتی نادیده گرفته می شود. نور ملایم و متوسط به کودکان کمک می کند تا تمرکز کنند و محیطی آرام و مرتب برای کودکان ایجاد می گردد.
6⃣ در زندگی روزمره، زیاد اسباب بازی و کتاب برای فرزندانتان نخرید. ما اغلب چنین موقعیت هایی را می بینیم، والدین اسباب بازی ها و کتاب های زیادی برای فرزندان خود می خرند، اما کودکان اغلب دو صفحه از این کتاب و دو صفحه از آن کتاب را ورق می زنند! پس تعداد زیاد کتاب و اسباب بازی فقط حواس کودکان را پرت می کند.
7⃣. اجازه دهید کودکان در یک زمان فقط یک کار را انجام دهند! اختصاص دادن آنها به چیزهایی با ماهیت متفاوت به طور جدی اثربخشی توجه را از بین می برد، به ویژه زمانی که توجه کودکان در حال رشد است، این رویداد به تمرکز موثر آسیب می رساند. بنابراین، حتی زمانی که کودک با اسباب بازی بازی می کند، تلویزیون را خاموش کنید، در هنگام انجام تکالیف، موسیقی پخش نکنید.
8⃣. با کودک خود بازی های «خود انضباطی» انجام دهید و این روش را در زندگی فرزندتان پیاده کنید. شما می توانید آگاهانه موقعیت هایی را برای کمک به کودکان برای تقویت توانایی خود انضباطی، تحت محرک های متعدد تنظیم کنید و روندی تدریجی را دنبال کنید.
9⃣ چند کتاب در مورد آموزش هوش بخرید و هر روز به انجام تمرینات ادامه دهید. این روش به بالا بردن تمرکز در درس خواندن کمک می کند.
🔟 با استفاده از روش خیره شدن در هر زمانی می توانید تمرین کنید، در کلاس و خانه می توانید هر روز چند دقیقه به یک نقطه و شیء خاص خیره شوید. این روش حرفه ای ترین، محبوب ترین و ساده ترین روش آموزشی برای تقویت تمرکز در جهان است.
@hkorshidmehr
14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترکیب زیبای کیش+بارون+شجریان😍
@hkorshidmehr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز را با کلی
انرژی خوب شروع کن😊
آرزو میکنم امروز☀️
یک قدم، بیشتر به خدا نزدیک شوی🤍
خدایی که برای تو کافیست...♥️
@hkorshidmehr
🌹اقسام مردم دربرابر مشکلات درقرآن🌹
1⃣ﮔﺮﻭﻫﻲ بیتابی ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ⛔️
إِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ جَزُوعًا
ﭼﻮﻥ ﺁﺳﻴﺒﻲ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺭﺳﺪ ، ﺑﻲ ﺗﺎﺏ ﺍﺳﺖ ،(معارج٢٠)
2⃣ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺑﺮﺩﺑﺎﺭ ﻭ ﺻﺒﻮﺭ ﻫﺴﺘﻨﺪ✅
وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ
ﻭ ﺻﺒﺮﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺸﺎﺭﺕ ﺩﻩ .(بقره ١٥٥)
3⃣ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻋﻠﺎﻭﻩ ﺑﺮ ﺻﺒﺮ، ﺷﻜﺮﮔﺰﺍﺭﻧﺪ❤️
✅إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِّكُلِّ صَبَّارٍ شَكُور
ﻫﻤﺎﻧﺎ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ [ ﺳﺮﮔﺬﺷﺖ ﻫﺎ ] ﺑﺮﺍﻱ ﻫﺮ ﺻﺒﺮﻛﻨﻨﺪﻩ ﺳﭙﺎﺱ ﮔﺰﺍﺭﻱ ﻋﺒﺮﺕ ﻫﺎﺳﺖ(سباء ١٩)
✅اللّهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشّاکِرينَ لَكَ عَلى مُصابِهِمْ
خدایا حمد میکنم تو را بر مصیبتهایی که بر آنان وارد شد(زیارت عاشورا)
#اخلاقی #صبر
🏴🏴🌹🌹🏴🏴
کانال نکات کاربردی قرآن👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/330367024Cffe8bc7b3e
@hkorshidmehr
کارهای کودک درسه محدوده است
🌱محدوده سبز: کارهای خوب کودک
🌾 محدوده زرد: کارهای نه خوب و نه بد(که اشتباهات کودک درحوزه مهارت رانیزشامل میشود که اشکالی ندارد مهارت ندارد وباید اشتباه کند تا یادبگیرد)
💥محدوده قرمز که آسيب زدن به خود يا ديگران يا تجاوز به حقوق ديگران است
ولی متاسفانه اکثر تنبیه های والدین برای کارهای محدوده زرد کودکان است، کارهای اشتباه بی خطر.
به کارهای بد اما بی خطر کودکتان بی اعتنایی کنید و به جایش به او کار خوب بیاموزید
@hkorshidmehr
گاهی فقط بايد ديدگاهمان را عوض كنيم تا...
نگوييم: "فرزندم لجباز است "
بگوييم: "به دنبال استقلال است
او دارد "من" وجودی خويش را می شناسد و هويت خود را پيدا می كند و من خوشحالم كه مي تواند "نه" بگويد و توانايی مخالفت و ابراز عقيده اش را دارد.
بسياری از مشكلات و مسائل بين والدين و فرزندان ناشی از سوء تفاهم است. كودك به دنبال امنيت در آغوش مادر می گردد و مادر گمان مي كند كودك "بغلی" شده ...
كودك از وحشت ديدن يك برنامه تلويزيونی شب ها به اتاق والدين پناه می برد و ظن پدر اين است كه او وابسته شده و در اين مورد خاص هم به كودكی كه در جست و جوی خودشناسی ست برچسب "لجباز" می خورد.
زمانی كه اندكی زاويه ديدمان را تغيير دهيم و فرزندمان را طوری ببينيم كه در حال شناخت هويت خود و تلاش براي مستقل شدن است، به جای عصبانی شدن مراقبش خواهيم بود و كمكش خواهيم كرد.
@hkorshidmehr
امام صادق عليه السلام:
مَن أكرَمَكَ فأكرِمْهُ، و مَنِ استَخَفَّكَ فأكرِمْ نَفسَكَ عَنهُ
هر كس تو را گرامى داشت، تو نيز او را گرامى بدار و هر كس به تو بى احترامى كرد، خودت را در مرتبه او قرار مده
ميزان الحكمه جلد10 صفحه164
@hkorshidmehr
May 11
29.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
.🎥 کارسپاری به کودکان باعث موفقیتشون در زندگی آینده میشه✅
#سلام_تهران
#زهرا_ابراهیمی|مربی توسعه فردی بانوان
.@hkorshidmehr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح بوی زندگی
بوی دوست داشتن
وبوی عشق ومهربانی می دهد
الهـی
زندگیتون مثل صبح پرازعطرخوش باشد.
#صبحتون_بخیر
ایلام _نوروز ۱۴۰۲
کانال سفریار فرهنگیان ایران👇👇
Http://eitaa.com/safaryar1402
@hkorshidmehr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 میشه حالا که به سن تکلیف نرسیدم، شمارو یه کم بغل کنم؟
حلما، دختر خردسال شهید پوریا احمدی خطاب به رهبر انقلاب😭
چه درخواست خوب و هوشمندانهای👌
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
@hosein_darabi
نکته ای مهم در خلاقیت، قدرت انتخاب و تصمیم است. بچه ها باید بتوانند با توجه به ذهن و توانایی شان انتخاب کنند و تصمیم بگیرند و باید تأیید شوند حتی اگر مورد پسند ما نباشد. باز هم به تعادل تأکید می کنم چون والدین آزادی محور همه چیز را به تصمیم کودک می گذارند و کنترل محورها هیچ چیز را اجازه نمی دهند که کودک تصمیم بگیرد.
خانمی می گفت عید ما رفتیم اصفهان خیلی به ما بد گذشت ولی فامیل همه رفته بودند شمال خیلی بهشون خوش گذشته بود، پرسیدم خوب چرا شما شمال نرفتید؟ گفتند آخه از دخترم نظر پرسیدیم که این عید را کجا بریم اون هم گفت بریم اصفهان!!! پرسیدم دخترتان چند سالشه؟ گفتند 5 سال!!
ببینید این جا است که میگم باید به ذهن و توانایی کودک نگاه کرد تا ببینیم که چه تصمیمی در حد او است. تصمیم برای مسافرت خانوادگی در حد بچه ی 5 ساله نیست. تعادل، شناخت، مراحل رشد، سن و .... همه عواملی است که ما باید با جامع نگری در رفتار با فرزندمان در نظر بگیریم.
یک نکته ی مهم که در حوزه ی ارزش های زندگی است، بحث مالکیت است. مالکیت و مال من بودن یک فریب بزرگ ذهن است. هر چیزی که در اختیار ما هست امانت است. اگر گول مالکیت را بخورید ذهن فعال بسته می شود. در داستان ادیسون وقتی دید کارخانه اش آتش گرفته، وقتی شعله را نگاه می کرد، گول ذهنش را نخورده و به این معتقد بود که هیچ چیزی مال من نبوده ولی الان شعله های آتش مال من است چون دارم می بینمشان؛ و لذت می برم. (ادامه دارد...)
#خلاقیت
[مباحث کودک متعادل ]
@hkorshidmehr
اگر کودکتان شما را می زند یا چنگ می گیرد، نه نصیحت کنید، نه داد بزنید ، نه تنبیه کنید، و نه شما هم کتک بزنید که ببین درد دارد.
مدتی باید دست های شما آماده باشد قبل از اقدام کردن دست او را بگیرید، نه بگویید.
اگر زد یا رفتاری کرد که به شما درد فیزیکی داد به مدت یک یا دو دقیقه با حالت صورتتان نشان دهید ناراحتید.
فراموش نکنید داد زدن، نصیحت کردن یا ناز کردن کودک، کارش را تبدیل به بازی و لجبازی خواهد کرد.
تماس فیزیکی و در آغوش گرفتن باعث رشد مغز، رشد احساسات و رشد روابط اجتماعی در نوزاد و کودکان می شود.
@hkorshidmehr
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️برای بحث کودک نوجوان و سوالات عدم تمرکز ،نکات درسی ،....و هر نکته ی اخلاقی ،روانشناسی مربوط به دانش آموزان در خدمت والدین گرامی هستیم 🌹کلاسهای تدریس خصوصی دانش آموزان ....زیر نظر معلمان رسمی
⭕️⭕️⭕️⭕️
در خدمت نو گلان پیش دبستانی که امسال نتونستند در مهد حضور داشته باشند با ثبت نام جدید در سه ماهه آخر سال در خدمتشون هستیم اجازه دهیم کودکانمان در جمع بچه ها حضور داشته باشند.❤️
لطفا مارا به دیگران معرفی کنید 🌹
@hkorshidmehr
https://eitaa.com/hkorshidmehr
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️برای بحث کودک نوجوان و سوالات عدم تمرکز ،نکات درسی ،....و هر نکته ی اخلاقی ،روانشناسی مربوط به دانش آموزان در خدمت والدین گرامی هستیم 🌹کلاسهای تدریس خصوصی دانش آموزان ....زیر نظر معلمان رسمی
⭕️⭕️⭕️⭕️
در خدمت نو گلان پیش دبستانی که امسال نتونستند در مهد حضور داشته باشند با ثبت نام جدید در سه ماهه آخر سال در خدمتشون هستیم اجازه دهیم کودکانمان در جمع بچه ها حضور داشته باشند.❤️
ما را برای خدمت رسانی به دانش آموزان عزیز به دیگران معرفی کنید 🌹
@hkorshidmehr
https://eitaa.com/hkorshidmehr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنار ِتو درگیر آرامشم❤️🩹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کاردستی راحت و بامزه که میشه
تو خونه به کمک بچهها با ابزار ساده
درستش کرد
@hkorshidmehr
تربیت فرزند به وسیلهی مادر،
مثل تربیت در کلاس درس نیست؛
با رفتار است،
با گفتار است،
با عاطفه است،
با نوازش است،
با لالایی خواندن است؛
با زندگی کردن است.
#مقام_معظم_رهبری
@hkorshidmehr
14.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های شیرین حاج آقا قرائتی در مورد فرزند 👌🏻🥰
@hkorshidmehr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از کار دستی و کارهای هنری کودکان غافل نشید
@hkorshidmehr
#همه_پای_وطن
#دهه_فجر
🔺تب و تاب
🔹جشنواره بازی و سرگرمی اصفهان
🗓 ۱۶ تا ۲۲ بهمنماه
⏰ساعت ۱۶ تا ۲۲
📍مکان: پل تاریخی شهرستان
🔻 با مرکز تخصصی خانه خلاقیت و بازیهای فکری همراه باشید:
👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/233177620C3e251b9448
@hkorshidmehr