به جای سرزنش مداوم خودتان، اشتباهتان را در مقابل کودک بپذیرید و راه حل ارائه دهید.
وقتی والدین اشتباهی انجام می دهند و خود را زیر حملات انتقاد می برند و مدام خود را سرزنش میکنند، کودکان نتیجه می گیرند که وقتی که مرتکب اشتباه میشوند راه شایسته این است که چنین رفتاری با خود داشته باشند.
❌ "باز کلیدو فراموش کردم نمیدونم چمه این چه کاری بود که کردم چه کار اشتباهی مرتکب شدم"
✅ "اخ چه بد شد کاشکی کلید رو فراموش نمی کردم این دومین باره چه کار باید بکنم تا دیگه چنین اتفاقی نیفته؟ فهمیدم میدم یه کلید دیگه از روش بسازم و جایی قایمش می کنم"
با مهربان بودن با خودمان به کودکانمان می آموزیم که نسبت به خود مهربان باشند.
@hkorshidmehr
نرخ فطریه اعلامی توسط دفاتر حضرات آیات :
سیستانی آرد ۷۰ برنج خارجی ۱۲۰ برنج ایرانی ۱۸۰
@hkorshidmehr
آغاز مرحله سوم کالابرگ فجرانه از 18 فروردین ماه
شرط 200 هزار تومان حداقل خرید از یارانه حذف شده و اعتبار تشویقی مشمولان به ازای هر نفر از 120 به 220 هزار تومان افزایش یافته است.
تسنیم
@hkorshidmehr
با اتمام سفر های نوروزی وضعیت هوای شهر های مختلف دوباره رو به آلودگی گذاشت.
نیازمند است شهروندان برای حفظ سلامت خود در بلند مدت و کوتاه مدت این مساله را جدی گرفته و نسبت به پاکسازی پوست خود از آلودگی به صورت روزانه توجه داشته باشند.
@hkorshidmehr
معمولا10تا 18 ماهگي زمان شكلگيري اين ارتباطات مغزي در كودكان است، بنابراين تشويق شما با تاثيري كه در كودك ميگذارد به آزادشدن موادي در مغز و تقويت اين چرخه منجر ميشود. درست در طرف مقابل اين برخورد هر بيتفاوتي شما باعث تقويت نشدن ارتباطات مغزي كودك ميشود و او را نسبت به انجام كارهاي جديد دلسرد ميكند
شما به عنوان پدرومادر براي تقويت رشد هيجاني كودكتان بايد نسبت به كوچكترين فعاليتهاي او عكسالعمل نشان دهيد. وقتي كودك شما براي نخستينبار روي پاي خودش ميايستد، شما بياختيار از خوشحالي فرياد ميزنيد. شايد اين يك عمل غيرارادي و كاملا پيشبيني نشده در شما باشد اما همين حركت نه تنها كودك را خوشحال ميكند بلكه ارتباطات قشر جلويي و بخش دروني مغز او را كه جايگاه احساسات است، تقويت ميكند.
@hkorshidmehr