12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محسن ساکی. دبیر هيئت اندیشه ورز سازمان بسیج حقوقدانان خوزستان و مسؤل کانون بسیج کارشناسان سازمان بسیج حقوقدانان خوزستان
و دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸
@hoghoghyaran
14.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر مهدی مولا هویزه مدرس دانشگاه و مسول بسیج سردفتران استان خوزستان
و دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸
@hoghoghyaran
🔴شما هم دعوتید به نشست بصیرتی 🔴
🔶دبيرخانه نهضت تبيين و روشنگری سازمان بسیج حقوق دانان برگزار می کند
🔶نشست بصيرتي و روشنگری در فضاي مجازي با سخنراني،:
🔻خانم دکتر فرشته روح افزا
🔻استاد دانشگاه و فعال فرهنگی و اجتماعی
🔸و با حضور دکتر سهراب انبارکی رياست محترم سازمان بسيج حقوق دانان
🔷موضوع انتخابات و مشاركت حداكثري
🔶زمان چهارشنبه ۲۶ خرداد ساعت ۲۲ شب
🔷 لينك زير برای حضور
https://rubika.ir/joing/BCIFGCDI0EWMYRCUUDBFWUSWUQHYBPNS
@hoghoghyaran
ادیت بیانیه.pdf
307.8K
بیانیه سازمان بسیج حقوقدانان استان زنجان..
@hoghoghyaran
جلسه هیئت اندیشه ورز بسیج حقوقدانان شهرستان نهاوند در استان همدان با موضوع حضور حداکثری در انتخابات..
@hoghoghyaran
بیانیه سازمان بسیج حقوقدانان استان گیلان در پایان همايش بزرگ جامعه حقوق دان انقلابي استان براي دعوت از مردم جهت حضور حداكثري در انتخابات
🔶در بخشی از اين بيانيه آمده است:
🔷 شرايط حكمراني كشور را نيازمند تحولي اساسي در نحوه اداره كشور و سپردن امور اجرايي آن بدست مديراني شايسته و پاك دست مي دانيم.
🔷 رئیس دستگاه اجرایی کشور باید فردی پاک دست، شجاع، آزادیخواه، عدالتخواه، فساد ستیز، با کفایت و تحول گرا باشد و به استعداد و خلاقیت جوانان نخبه و نیز به توانمندی های داخلی باور عمیق داشته و تعامل سازنده و عزت مدارانه با دنیا را در دستور کار خود قرار دهد..
@hoghoghyaran
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✍️ یدالله جوانی
🍃🌻🍃
🌀 منطق رأی در ۲۸ خرداد
🔻زمان آزمون بزرگ ملت ایران در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ فرارسید و جهانیان، بیش از هر زمان دیگری رفتار انتخاباتی ایرانیان را نظاره میکنند. اگرچه دشمنان در چهل دهه اخیر، همواره برای تأثیرگذاری بر انتخابات در جمهوری اسلامی تلاش کردهاند؛ ولی انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، دومین انتخابات مورد طمع بیگانگان و جریان ضدانقلاب برای پیادهسازی یک نقشه شیطانی در بستر آن است.
🔹اولین توطئه بزرگ با الگو قرار دادن کودتاهای مخملی در بستر انتخابات دهمین دوره ریاستجمهوری اسلامی، طراحی شد و با اجرای آن، فتنه عمیق آمریکایی- صهیونیستی با خسارتهای فراوان پدید آمد. در آن انتخابات، دروغ بزرگ «تقلب» پیش از انتخابات و شعار «رأی من کو؟» بعد از انتخابات، از رمزهای فتنه و آشوب بود.
🔸انتخابات ۲۸ خرداد نیز به دلیل شکستهای راهبردی دشمن از یکسو و مشکلات داخلی کشور از دیگر سو، مورد طمع جبهه استکبار واقعشده و تلاش میکنند تا در بستر آن، برنامهها و سناریوهای تدارک دیده شده از قبل را به اجرا درآورند. در این انتخابات، دشمنان، جریان ضدانقلاب خارجنشین و منحرفان داخلی، به طور همزمان، میزان مشارکت، سلامت و امنیت انتخابات را نشانه رفتهاند. شعار «رأی بی رأی» قبل از انتخابات و شعار «دولت تحمیلی» برای بعد از انتخابات، ازجمله رمزهای فتنه و آشوب برای این انتخابات است.
🔹 در این انتخابات جبهه مقابل انقلاب و نظام اسلامی، دو هدف عمده را دنبال میکند: ۱- کاهش مشارکت برای چالشآفرینیهای بعدی، ۲- جلوگیری از تشکیل یک دولت انقلابی و تحولگرا.
🔸 تمام نظرسنجیهای معتبر انجامگرفته، حکایت از آن دارد که دشمنان، ضدانقلاب و منحرفان داخلی، آرزوی مشارکت پایین در این انتخابات را به گور خواهند برد و به حول و قوه الهی مشارکت قابل قبولی شکل میگیرد.
و اما برای ناکام گذاشتن دشمنان برای جلوگیری از پدیدآیی یک دولت انقلابی که تنها راه علاج دردهای مزمن کشور است، هوشمندی بالایی لازم است.
🔺 نیروهای جبهه انقلاب و دلسوزان کشور، باید به منطق رأی خود توجه داشته باشند؛ منطق درست برای رأی دادن به یکی از کاندیداها، درحالیکه همه آنان قابلاحترام بوده و هر یک برای جبهه انقلاب ظرفیتی به شمار میآیند، آن است که کدامیک براساس نظرسنجیها، از اقبال مردمی بیشتری برخوردار است و احتمال رأیآوری و پیروزی او در #انتخابات بیش از دیگران است. با این منطق رأی، میتوان از توزیع آرا جلوگیری کرد.
@hoghoghyaran
47.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #کلیپ
✅ موضوع: تکنیکهای های گفتگوی موثر انتخاباتی
❌ قسمت دوم (پایانی)
🍃🌻🍃
💢 سخنران: حجتالاسلام مهدیار
@hoghoghyaran