فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد
دکتر اکبر نقدی سپهوند استاد بازنشسته دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحدخرم آباد لرستان و وکیل پایه یک دادگستری
@hoghoghyaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد
دکتر جمشید میرزایی، عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی، وکیل پایه یک دادگستری و رئیس شورای مرکزی بسیج حقوقدانان استان لرستان
@hoghoghyaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر مسعونیا استاد دانشگاه از تبریز
و دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد
@hoghoghyaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محسن ساکی. دبیر هيئت اندیشه ورز سازمان بسیج حقوقدانان خوزستان و مسؤل کانون بسیج کارشناسان سازمان بسیج حقوقدانان خوزستان
و دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸
@hoghoghyaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر مهدی مولا هویزه مدرس دانشگاه و مسول بسیج سردفتران استان خوزستان
و دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸
@hoghoghyaran
🔴شما هم دعوتید به نشست بصیرتی 🔴
🔶دبيرخانه نهضت تبيين و روشنگری سازمان بسیج حقوق دانان برگزار می کند
🔶نشست بصيرتي و روشنگری در فضاي مجازي با سخنراني،:
🔻خانم دکتر فرشته روح افزا
🔻استاد دانشگاه و فعال فرهنگی و اجتماعی
🔸و با حضور دکتر سهراب انبارکی رياست محترم سازمان بسيج حقوق دانان
🔷موضوع انتخابات و مشاركت حداكثري
🔶زمان چهارشنبه ۲۶ خرداد ساعت ۲۲ شب
🔷 لينك زير برای حضور
https://rubika.ir/joing/BCIFGCDI0EWMYRCUUDBFWUSWUQHYBPNS
@hoghoghyaran
ادیت بیانیه.pdf
307.8K
بیانیه سازمان بسیج حقوقدانان استان زنجان..
@hoghoghyaran
جلسه هیئت اندیشه ورز بسیج حقوقدانان شهرستان نهاوند در استان همدان با موضوع حضور حداکثری در انتخابات..
@hoghoghyaran
بیانیه سازمان بسیج حقوقدانان استان گیلان در پایان همايش بزرگ جامعه حقوق دان انقلابي استان براي دعوت از مردم جهت حضور حداكثري در انتخابات
🔶در بخشی از اين بيانيه آمده است:
🔷 شرايط حكمراني كشور را نيازمند تحولي اساسي در نحوه اداره كشور و سپردن امور اجرايي آن بدست مديراني شايسته و پاك دست مي دانيم.
🔷 رئیس دستگاه اجرایی کشور باید فردی پاک دست، شجاع، آزادیخواه، عدالتخواه، فساد ستیز، با کفایت و تحول گرا باشد و به استعداد و خلاقیت جوانان نخبه و نیز به توانمندی های داخلی باور عمیق داشته و تعامل سازنده و عزت مدارانه با دنیا را در دستور کار خود قرار دهد..
@hoghoghyaran
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✍️ یدالله جوانی
🍃🌻🍃
🌀 منطق رأی در ۲۸ خرداد
🔻زمان آزمون بزرگ ملت ایران در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ فرارسید و جهانیان، بیش از هر زمان دیگری رفتار انتخاباتی ایرانیان را نظاره میکنند. اگرچه دشمنان در چهل دهه اخیر، همواره برای تأثیرگذاری بر انتخابات در جمهوری اسلامی تلاش کردهاند؛ ولی انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، دومین انتخابات مورد طمع بیگانگان و جریان ضدانقلاب برای پیادهسازی یک نقشه شیطانی در بستر آن است.
🔹اولین توطئه بزرگ با الگو قرار دادن کودتاهای مخملی در بستر انتخابات دهمین دوره ریاستجمهوری اسلامی، طراحی شد و با اجرای آن، فتنه عمیق آمریکایی- صهیونیستی با خسارتهای فراوان پدید آمد. در آن انتخابات، دروغ بزرگ «تقلب» پیش از انتخابات و شعار «رأی من کو؟» بعد از انتخابات، از رمزهای فتنه و آشوب بود.
🔸انتخابات ۲۸ خرداد نیز به دلیل شکستهای راهبردی دشمن از یکسو و مشکلات داخلی کشور از دیگر سو، مورد طمع جبهه استکبار واقعشده و تلاش میکنند تا در بستر آن، برنامهها و سناریوهای تدارک دیده شده از قبل را به اجرا درآورند. در این انتخابات، دشمنان، جریان ضدانقلاب خارجنشین و منحرفان داخلی، به طور همزمان، میزان مشارکت، سلامت و امنیت انتخابات را نشانه رفتهاند. شعار «رأی بی رأی» قبل از انتخابات و شعار «دولت تحمیلی» برای بعد از انتخابات، ازجمله رمزهای فتنه و آشوب برای این انتخابات است.
🔹 در این انتخابات جبهه مقابل انقلاب و نظام اسلامی، دو هدف عمده را دنبال میکند: ۱- کاهش مشارکت برای چالشآفرینیهای بعدی، ۲- جلوگیری از تشکیل یک دولت انقلابی و تحولگرا.
🔸 تمام نظرسنجیهای معتبر انجامگرفته، حکایت از آن دارد که دشمنان، ضدانقلاب و منحرفان داخلی، آرزوی مشارکت پایین در این انتخابات را به گور خواهند برد و به حول و قوه الهی مشارکت قابل قبولی شکل میگیرد.
و اما برای ناکام گذاشتن دشمنان برای جلوگیری از پدیدآیی یک دولت انقلابی که تنها راه علاج دردهای مزمن کشور است، هوشمندی بالایی لازم است.
🔺 نیروهای جبهه انقلاب و دلسوزان کشور، باید به منطق رأی خود توجه داشته باشند؛ منطق درست برای رأی دادن به یکی از کاندیداها، درحالیکه همه آنان قابلاحترام بوده و هر یک برای جبهه انقلاب ظرفیتی به شمار میآیند، آن است که کدامیک براساس نظرسنجیها، از اقبال مردمی بیشتری برخوردار است و احتمال رأیآوری و پیروزی او در #انتخابات بیش از دیگران است. با این منطق رأی، میتوان از توزیع آرا جلوگیری کرد.
@hoghoghyaran
47.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #کلیپ
✅ موضوع: تکنیکهای های گفتگوی موثر انتخاباتی
❌ قسمت دوم (پایانی)
🍃🌻🍃
💢 سخنران: حجتالاسلام مهدیار
@hoghoghyaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 مجموعه موشن "گنج پنهان"
🌀 موضوع: اختلاف طبقاتی
🍃🌻🍃
@hoghoghyaran
🇮🇷🌸
🍀
✅#عکس_نوشت
💠 موضوع: #انتخابات۱۴۰۰
🍃🌻🍃
🌺 شناسنامه #حاجقاسم جای خالی برای مهر #انتخابات نداشت!
@hoghoghyaran
11.pdf
363.9K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: سوم خرداد دیگری در راه است
✍️ دکتر یدالله جوانی
🍃🌻🍃
@hoghoghyaran
3.pdf
356.6K
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت_کوتاه
✅ موضوع: هفته طلایی‼️
✍️ مهدی سعیدی
🍃🌻🍃
@hoghoghyaran
📌سگ زرد برادر شغال؛ نگاهی به نخستوزیر جدید رژیم صهیونیستی
🔹نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی شده است، فردی که به واسطه نتانیاهو وارد سیاست شد و اکنون در یک جنگ قدرت با رقبای او ائتلاف کرده و کابینه را در دست گرفته است.
🔹سرانجام پس از کش و قوسهای فراوان «نفتالی بنت»، سیزدهمین نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس سی و ششمین کابینه این رژیم شد و مدت 12 ساله نخستوزیری «بنیامین نتانیاهو» به پایان رسید. «نفتالی بنت» قرار است به مدت دو سال نخستوزیر شود و پس از آن در خرداد ۱۴۰۲ «یائر لاپید» از حزب «یش عتید» نخستوزیری را بر عهده بگیرد؛ البته به شرطی که کابینه فعلی بتواند با توجه به ائتلاف احزاب مختلف و بعضا متضاد هم دوام بیاورد.
🔹به هر حال به نظر میرسد، بیش از روی کار آمدن «نفتالی بنت»، پایان دوره ۱۲ ساله نتانیاهو اهمیت داشته باشد. هرچند نتانیاهو گفته است که به زودی کابینه فروخواهد پاشید و او دوباره قدرت را در دست خواهد گرفت. با همه این اوصاف شناخت کمی درباره «نفتالی بنت» وجود دارد و اگر اتفاق خاصی نیفتد، او برای دو سال نخستوزیر رژیم صهیونیستی خواهد بود. در ادامه تلاش میشود به شکل مختصر به معرفی این نخستوزیر ۴۹ ساله پرداخته شود.
از تولد تا وزارت
🔹«نفتالی بنت » در ۲۵ مارس ۱۹۷۲ در شهر «حیفا» متولد شد. خانواده او از آمریکا به سرزمین اشغالی مهاجرت کرده بودند. او سالها در ارتش رژیم صهیونیستی حضور داشت و سپس وارد دنیای کسب و کار شد و به فعالیت اقتصادی پرداخت. تا سال ۲۰۰۵ حضوری در سیاست نداشت تا اینکه به واسطه «بنیامین نتانیاهو» در سال ۲۰۰۶ وارد این عرصه شد و به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی نتانیاهو فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد. در سال ۲۰۰۹ نیز به عنوان مدیرعامل شورای شهرکهای صهیونیستنشین کرانه باختری انتخاب شد
🔹جدیترین حضور وی در فضای سیاسی رژیم صهیونیستی به انتخاب او به عنوان رئیس حزب دست راستی و افراطی «خانه یهودی» در سال ۲۰۱۳ باز میگردد. در آن سال این حزب توانست در انتخابات کنست بهترین نتیجه تاریخ خود را کسب و ۱۲ کرسی را از آن خود کند و وارد ائتلاف با حزب «لیکود» به رهبری نتانیاهو شود. بنابراین «نفتالی بنت» وارد کابینه شد و تا سال ۲۰۱۵ وزیر اقتصاد بود و پس از آن به مدت چهار سال وزیر آموزش و پرورش بود و از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ نیز وزارت جنگ رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت.
🔹نفتالی بنت در سپتامبر ۲۰۱۹ ائتلاف سیاسی راستگرای «یمینا» را تأسیس کرد و در انتخابات کنست آن سال توانست هفت کرسی را از آن خود کند.
عقاید سیاسی
🔹«نفتالی بنت» یک فرد راستگرا و پیرو یهودیت ارتدوکس است که عقاید افراطیتری نسبت به دیگر شاخههای یهودیت دارد. در تمامی دوران فعالیت سیاسی خود نیز در گروهها و احزابی حضور داشته که جزو گروههای دست راستی محسوب میشدند. حضور در حزب «لیکود»، حزب «خانه یهود» و ائتلاف «یمینا» که بر اساس عقاید افراطی صهیونیستی و ضد فلسطینی بنا شدهاند نمایانگر تفکر سیاسی نفتالی بنت است.
🔹در اساسنامه ائتلاف سیاسی «یمینا» که نفتالی بنت رهبری آن را بر عهده دارد آمده است که اسرائیل «یک کشور یهودی» است و هیچ کشور و دولت فلسطینی حق برپایی و تشکیل ندارد. شهرکسازیها باید گسترش یابد و میراث یهود ترویج شود.
🔹طبق این دیدگاه سیاسی، فلسطینیها هیچ حق و حقوقی ندارند و صرفا باید شهروندی اسرائیل را بپذیرند، کرانه باختری و رود اردن به طور کامل باید اشغال و حاکمیت [جعلی] اسرائیل بر تمامی این سرزمین اعمال شود.
🔹تقویت و توسعه مهاجرت یهودیان از دیگر کشورها به فلسطین جزو اصول ائتلاف «یمینا» به شمار میرود و باید تمامی موانع در این مسیر برداشته شود.
@hoghoghyaran
⭕️ اتمام حجت آیت الله میرباقری با دوگانه سازهای جبهه انقلاب
🔰 ملاک اصلیِ برای «رأی دادن» این است که موازنۀ موجود را بهنفع جبهه انقلاب تغییر دهد. «اصلح» کسی است که درمجموع، بهتر میتواند موازنه موجود را بهنفع اسلام و جبهه انقلاب تغییر دهد.
📍 «درباره معیار اصلح بودنِ کاندیداهای ریاست جمهوری باید به چند نکته توجه کرد:
📌 نکته اول این است که ملاک اصلیِ رأی دادن در انتخابات این است که #موازنه موجود به نفع جبهه حق و جبهه انقلاب تغییر کند. اگر نمیخواهیم موازنه را تغییر دهیم برای چه رأی میدهیم و این رأی چه خاصیتی دارد؟! ما باید بهگونهای رأی دهیم که موازنه تغییر کند. بهصرف اینکه در تشخیصِ فردیِ ما کسی «اصلح» است کافی نیست که به او رأی بدهیم؛ عوامل و متغیرهای مختلفی را باید ملاحظه کنیم تا رأی ما به برتری جبهه حق و جبهه انقلاب در موازنه منتهی شود. درست است که ما باید به #تکلیف و وظیفه عمل کنیم، اما تکلیف و وظیفه، معطوف به چنین #نتیجه ای هم هست. ما اگر به #اصلح_غیرمقبول رأی دهیم و نتیجهاش سر کار آمدنِ فرد غیرصالح باشد مقصریم. ما مکلفیم بهگونهای رأی دهیم که فرد غیرصالح بر سر کار نیاید. حتی در شرایطی، اگر فرد غیرصالحی هم در بین نباشد، ممکن است تقویت پایگاه و پشتوانه اجتماعی آن کسی که میخواهد مسئول شود موضوعیت داشته باشد و ما به او رأی دهیم تا قدرت عملکرد بیشتری داشته باشد.
📌 نکته دوم این است که اساساً #اصلح کسی است که درمجموع، بهتر میتواند موازنه را به نفع جبهه حق و جبهه انقلاب تغییر دهد. چنین کسی باید شاخصهای مختلفی را داشته باشد. بهصرف اینکه کسی #تخصص بیشتری دارد، کافی نیست که در مقام مدیریت و تصمیمگیری و در مقام ایجاد هماهنگی بین شئون مختلف جامعه هم اصلح باشد. هرچند تخصص یکی از شئون #مدیریت است اما نباید مدیریت را در حد تخصص تنزل دهیم و بگوییم هر کس متخصصتر است او مدیرتر و صالحتر است! به عبارت دیگر، تخصصهای مختلف، هرچند امتیازی برای مدیریت میآورد، اما مدار تشخیص #اصلحیت در مقام اداره کشور نیست. کمااینکه توانمندی در مدیریت بیمارستان غیر از متخصص بودن در رشتههای مختلف پزشکی است.
📌 نکته سوم اینکه هیچکس نمیتواند مدعی شود که در همه شئون جامعه، دارای تخصص است. #برنامه_توسعه کشور با دهها رشته پشتیبان ارتباط دارد و یک فرد نمیتواند در آن دهها رشته تخصص داشته باشد و بهناچار نیازمند استفاده از توانمندی متخصصین دیگر است. البته یک فرد میتواند در نفس #برنامهریزی _ که دانش #میانرشتهای است و به مدیریت نزدیکتر است _ تخصص داشته باشد ولی تخصص در برنامه بهمعنای تخصص در همۀ امور وابسته به برنامه نیست، و باز هم نمیتوان مدیریت را در حد تخصص در برنامهریزی تنزل دهیم و بگوییم هر کس که بهتر میتواند برنامهریزی کند، مدیرتر و صالحتر است؛ مگر کسانی که برنامههای توسعه پنجم و ششم کشور را نوشتهاند برای ریاستجمهوری اصلح هستند؟». ۱۴۰۰/۳/۲۴
@hoghoghyaran
⭕️ در آستانه برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، حضرت آیت الله خامنهای چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ به صورت تلویزیونی با مردم سخن خواهند گفت.
📺 سخنرانی رهبر انقلاب اسلامی ساعت ۱۹ به صورت زنده از شبکههای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سایت و صفحات KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی پخش خواهد شد.
@hoghoghyaran
A5-Without Logo.pdf
22.58M
#بخوانید | مشارکت حداکثری مردم، مظهر پایداری انقلاب
📍 تحلیلی بسیار جامع پیرامون انتخابات پیش رو
@hoghoghyaran