[♥️]
- از شهید نواب پرسیدن :
چرا آرام نمینشینی؟!
ببین آیتالله بروجردی ساکت است ..
نواب گفت : آقای بروجردی سرهنگ است ؛ من سربازم . سرباز اگر کوتاهی کند سرهنگ مجبور میشود بیایید وسط!
هر بار کھ امامخامنهای دارن میان وسط ، یعنی ما سربازا کم گذاشتیم ..‼️✋️😔
#لبیک_یا_خامنه_ای
🌸 حضرت زهرا سلام الله علیها:
🍀 مَن اَصعَدَ اِلَی اللهِ خالِصَ عِبادَتِه اَهبَطَ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ اِلَیهِ اَفضَلَ مَصلَحَتِه
💠کسی که عبادتهای خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ، برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.
«عدة الداعی، ص ۲۳۳»
🆔 @jahadetabyin114
𝒎𝒐𝒉𝒂𝒎𝒎𝒂𝒅:
⭕️حیات بدن و حیات روح
🔹همه ما این طور خیال میکنیم که یک نفر انسان تا وقتی که قلبش کار میکند و اعصابش فعالیت دارند و نبضش میزند و تا وقتی که در روی زمین راه میرود زنده است. چه موقع میشود گفت که یک انسان مرده است؟ آن وقتی که طبیب گوشی را روی قلبش میگذارد و بعد اعلام میکند که قلب بکلی از حرکت ایستاده است. البته از یک جهت همینطور است، ولی این زندگی انسان زندگی انسانی انسان نیست، زندگی حیوانی انسان است. انسان باید این زندگی را داشته باشد ولی این، زندگی مشترک او با همه حیوانهاست؛ یعنی یک سگ هم که زنده است همین نوع زندگی را دارد. سگ هم قلبی دارد، اعصابی دارد، رگهایی دارد، خونی در جریان دارد، اعضا و جوارحی دارد.
🔹ولی در #قرآن یک نوع #حیات دیگر غیر از این حیات برای انسان اعلام شده است. انسان از نظر منطق قرآن کریم ممکن است زنده باشد - یعنی در میان مردم راه برود، قلبش ضربان داشته باشد، اعصابش کار بکنند، خون در بدنش در جریان باشد - ولی در عین حال مرده باشد. این تعبیر اساساً از خود قرآن است. مثلاً قرآن میگوید: «لِینْذِرَ مَنْ کانَ حَیاً»؛ مردم را به دو دسته تقسیم میکند: #مردم_زنده و #مردم_مرده، و بعد میگوید این #قرآن روی افرادی اثر دارد که شائبه ای از حیات در آنها باشد، اما آن کسانی که مردهاند قرآن هم روی آنها اثر نمیگذارد.
📕احیای تفکر اسلامی، مرتضی مطهری، (نس ص ۵۱
منبع: پورتال جامع استاد شهید مطهری
🌼راههای ایجاد حضور قلب چیست؟
✍️1. قبل از ورود به نماز، با خودتان بگویید این آخرین نماز عمر من است. (انسان آخرین کارهایش را با حضور قلب بیشتری انجام میدهد)
2. چیزهایی که باعث میشود حواستان در نماز پرت شود را از خود دور کنید. مثلاً: خواندن نماز در محلی که رفت و آمد در آن نباشد؛ خاموش بودن از تلویزیون، موبایل و..؛ احتیاج به رفتن به دستشویی.
3. ایجاد آمادگی قبل از نماز با: صحبت نکردن هنگام وضو و گفتن ذکرهای هنگام وضو؛ گفتن اذان و اقامه؛ همیشه اول وقت نماز خواندن؛ تا حد امکان نماز را به جماعت و در مسجد خواندن.
4. خدا را حاضر و ناظر ببینید که در مقابلش ایستادهاید و مستقیم میخواهید با خودش حرف بزنید و به خودمان بگوییم خدا دارد مرا میبیند.
5. اگر در بین نماز متوجه شدید حواستان پرت شده است، آن حواسپرتی را ادامه ندهید و به خودتان بگویید من در حضور خداوند ایستادهام.
📚اصغر آیتی و حسن محمودی، پر پرواز؛ ص73
🔴 منصورة یعنی چه؟
▪️عن رسول الله صلّی الله علیه و آله ؛ وَ هِیَ فِی السَّمَاءِ الْمَنْصُورَةُ وَ ذَلِكَ قَوْلُ اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ يَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ بِنَصْرِ اللهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشاءُ يَعْنِی نَصْرَ فَاطِمَةَ لِمُحِبِّيهَا.
رحمة للعالمین پیامبرخدا صلّی الله عليه و آله فرمودند ؛ نام دخترم فاطمه سلام الله علیها در آسمان منصورة است چون ﺩﺭ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ - یعنی ﺭﻭﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ - ﻣﺆﻣﻨﻴﻦ بخاطر ﻧﺼﺮﺕ ﺧﺪﺍ ﻛﻪ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻳﺎﺭى می کند ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ می ﺷﻮﻧﺪ ، ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻧﺼﺮﺕ ، ﻫﻤﺎﻥ ﻧﺼﺮتی است ﻛﻪ ﻓﺎﻃﻤﻪ أﻃﻬﺮ ﺳﻠﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻬﺎ ﺑﺮﺍى ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ.
📚بحارالأنوار جلد۴۳ صفحه ۴ حدیث ۳.
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠 @ostad_daneshmaand
#مظلومیت_آقا_امام_زمان_عج
🔰مرحوم مشهدی حسن یزدی که از صالحین و منتظران حضرت بقیة الله ارواحنافداه بوده است می گوید:
تقریبأ در سال 1350 شمسی یک روز صبح زود به کوه خلج ( کوهی در قسمت قبله مشهد) رفتم و آنجا مشغول زیارت خواندن و توسل به امام زمان علیه السلام شدم و حال خیلی خوبی داشتم و با آن حضرت مناجات می کردم و می گفتم :
آقاجان! ای کاش زودتر ظهور می کردید و من هم ظهور شما را درک می کردم. پس از توسل از کوه پایین آمدم و به منزل رفتم قدری استراحت کنم .
نمی دانم درعالم رویا بود یا در خواب و بیداری دیدم در همان مکان روی کوه خلج هستم و آقا و مولایم صاحب الزمان علیه السلام در حالی که دستهایشان را بر پشت گذاشته بودند، خیلی غریبانه و اندوهناک به طرف شهر مشهد نگاه می کردند. عمق نگاه حضرت مرا دیوانه کرده بود٬ چشم های زیبای او با من حرف می زد...
گفتم: آقاجان تشریف بیاورید داخل شهر( منظورم ظهور حضرت بود)
حضرت فرمودند:
«من در این شهر غریبم !»
گفتم : آقا! قربانتان بشوم٬ اگر کاری دارید من برای شما انجام دهم.
فرمودند:
« ما کارکنان ( شیعیان ) زیادی داریم، ولی آنها حق ما را می خورند و اکثرأ یک قدم برای ما برنمی دارند و به یاد ما نیستند!!!»
در این لحظه به خود آمدم ؛ خود را در خانه دیدم و در فراق آن امام مهربان و غریبم بسیار اشک ریختم.
📚 ملاقات با امام عصر ص 102
مطلع الفجر ص 207
🔰 #بخوانید | 12 اقدام #حضرت_زهرا سلام الله علیها در دفاع از #ولایت
1⃣ دفاع از ولایت در گفتگوها
2⃣ بازگو کردن فضایل ولی، از کلام نبی
3⃣ نشان دادن اعتراض بر نوع حکومت با گریههای بسیار بر مظلومیت پدر
4⃣ گریه بر مظلومیت ولی
5⃣ مخالفت شدید با بردن ولی به مسجد برای بیعت
6⃣ دفاع تمامقد از ولی در مسجد با وجود جراحات بسیار
7⃣ یادآوری ولایت علی علیه السلام در ملاقات زنان با ایشان
8⃣ رفتن به خانه انصار و یادآوری ماجرای غدیر
9⃣ عدم رضایت از دیدار با فتنهگران وغاصبان حق ولی
🔟 نشان دادن اعتراض با وصیت به برگزاری تشییع مخفی
1⃣1⃣ وصیت به عدم حضور مردم در نماز بر ایشان و نشان دادن نارضایتی
2⃣1⃣ دستور به مخفی کردن قبر برای نمایان شدن اوج اعتراض
____________________
🔹 برگرفته از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
26.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"
💠عوامل تقویت چشم و بینایی👀
✔️فرق چشم و بینایی
✔️راه حذف عینک
✔️چند تکنیک جهانی
✔️تقویت چشم و بینایی
✔️تفاوت خواندن و تلاوت از نگاه متافیزیکی
و ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
@mf_eslami
💠 استاد فاطمی نیا: هرکس روی زمین است، به برکت وجود حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا سلامالله علیها میباشد.
اگر میخواهید ببینید از چشم خدا افتادهاید یا خیر، به خودتان مراجعه کنید، اگر هنوز در دل خود نسبت به حضرت زهرا سلامالله علیها محبت دارید، پس بدانید که از چشم خدا نیفتادهاید.
ترک گناهان موجب میشود این محبت بیشتر گردد.
در این ایام شهادت بیبی دوعالم، خانم زهرای مرضیه (س)، برای تسلی دل داغدار امام زمان (عج)، صلوات.
🏴 #ایام_فاطمیه
📚دعای حضرت فاطمه الزهرا (س) بعدِ هر نماز:
اللهُمَّ لَا تَجعَلْ مُصِيبَتِی فِی دِينِی وَ
لَا تَجعَلِ الدُّنيَا أَكبَرَ هَمِّی
خداوندا مصیبت مرا در دینم قرار مده، و دنیا را بزرگ ترین هَمّ،غم من قرار مده
.
@mf_eslami
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️پیامدهای گرایش به فرهنگ غرب چیست؟
💠پیامدهای گرایش به فرهنگ غرب می تواند در ابعاد گوناگون اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، و روانی مطرح باشد.
1⃣از لحاظ اقتصادی
🔹تغییر در الگوی مصرف یک جامعه و ازدیاد تمایل به تجملات و مصرف گرایی افراد: گرایش به #فرهنگ_غربی، افراد را مصرف گرا و تجملگرا می کند. در همین راستا امام خمینی (ره) فرموده اند: اکنون بازارهای کشورهای اسلامی، مراکز رقابت کالاهای غرب شده است و سیل کالاهای تزیینی مبتذل و اسباب بازی ها و اجناس مصرفی به سوی آن ها سرازیر است و همه ملت ها را آن چنان مصرفی بار آورده اند که گمان می کنند بدون این اجناس آمریکایی و اروپایی و ژاپنی و دیگر کشورها زندگی نمی توان کرد. در چنین وضعی، نشر فرهنگ غربی و استفاده از کالاهای پرزرق و برق خارجی در کشور به عنوان رسالتی برای متمدن کردن مردم به شمار می آید. مقام معظم رهبری نیز فرموده اند: گرایش به برخی از شکلهای غلط مصرف و تجمل، از گذشته هم وجود داشته است. اما با ورود فرهنگ اروپایی [غربی]، این مدگرایی و نوگرایی در مصرف، به شکل عجیبی تشدید شده است.
2⃣از لحاظ اجتماعی
🔹بحران هویت: با گرایش به #فرهنگ_غرب، فرد هویت اصلی خود را از دست داده و از فرهنگ و هویت خویش زده می شود. با جامعه و افراد آن همرنگ نخواهد شد، دیگر توان تامین انتظارات جامعه خود را از او نخواهد داشت.
🔹خود باختگی و از خود بیگانگی: یکی از پیامدهای #غربزدگی، از خودبیگانگی است. از خودبیگانگی نقطه مقابل اعتماد به نفس است. از نظر اجتماعی - سیاسی، ایجاد روحیه اعتماد به نفس و تکیه بر خود، می تواند در حفظ هویت و استقلال جامعه مؤثر باشد. #فرهنگ_غربی همواره القا می کند که هرچه دارید، از صدقه سر غرب است. به دنبال آن، روحیه خود اتکایی را در افراد جامعه از بین برده و حس تسلیم و خودکم بینی افراد را افزایش می دهد. در این صورت، جامعه هرچه بیشتر به پیروی کورکورانه، به تمایلات غربی مبتلا خواهد شد. مرعوب شدن فرد، خودباختگی و تسلیم در برابر فرهنگ غرب، مسائلی نظیر گسست فرهنگی، فردگرایی افراطی، تضاد نسل ها، ناکارآمد جلوه داده نهادهای سیاسی، فرهنگی آموزشی، از دیگر پیامدهای اجتماعی می تواند قلمداد شود.
3⃣از لحاظ فرهنگی
🔹تضعیف باورها و اعتقادات دینی: گرایش به #فرهنگ_غربی، مخصوصا در بین جوانان موجب سست و کمرنگ شدن آنان به اعتقادات دینی و مذهبی می شود. مقام معظّم رهبری در این مورد می فرمایند: فرهنگ غربی سعی می کند جوانان مؤمن را از پایبندی های متعصبانه به ایمان ـ که همان چیزی است که یک تمدن را نگه می دارد ـ منصرف کنند؛ مانند همان کاری که در قرن های گذشته در اندلس کردند؛ جوان ها را ریختند در عالم فساد، شهوترانی و می گساری.
🔹ترویج معیارهای غربی: #فرهنگ_غرب در قبال تضعیف باورهای دینی، معیارهای غربی را ارائه می کند، که در آن حساسیت در مقابل فرهنگی ملی و دینی و ارزشی سست می شود، و انسان را به سوی داشتن رفاه مادی همراه با بهره جویی و لذت بردن بی حد و لجام گسیخته در زندگی ترغیب کرده و سرانجام، زندگی در چهارچوب حیات مادی و حیوانی به دور از معنویات و اخلاق و انسانیت را ترویج می کند. تمام تلاش های فرهنگ غرب پیرامون محور مادی ساختن انسان و در مسیر لذت بیشتر، می باشد. از این رو انسان را به بی بندوباری و سود جویی و بی دینی و لامذهبی... می کشاند.
🔹تخریب و ترور شخصیت های دینی و مذهبی: گرایش به #فرهنگ_غرب موجب می شود که مردم نسبت به قهرمانان و شخصیت های ملی و مذهبی بی علاقه و یا کم علاقه شوند، آنها را در رسیدن به اهداف مادی خود، بی لیاقت قلمداد کرده و به سمتوسوی شخصیت های کاذب مورد نظر آنها روی آورند که مثلا صاحب فلان نظریه و فلان ایده اند. راه اندازی اختلافات مذهبی، خرافه گرایی، تمایل به مذاهب دروغین، شبهه پراکنی و شبهه اندازی در بین جوانان، تحریف مفاهیم ارزشی و... می توانند از پیامدهای فرهنگی گرایش به فرهنگ غرب باشند.
4⃣از لحاظ سیاسی
🔹ایجاد چالش در رویکردها و مشارکت های سیاسی افراد، ایجاد اختلال در پذیرش حاکمیت و شایعات و اختلاف افکنی... از پیامدهای گرایش به فرهنگ غرب خواهد بود.
منبع؛ پرسمان
#غرب #غربگرایی #فرهنگ_غرب #غربزدگی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد