eitaa logo
حجره ۳۱۳[🌿🤍]
118 دنبال‌کننده
6.7هزار عکس
5.3هزار ویدیو
31 فایل
حجره ۳۱۳[🌿🤍] ‌ «إِنّا فَتَحْنا لَکَ فَتْحاً مُبِیناً» آنان ك گمنامند ، زهرایی تبارند ارتباط‌با‌ادمین @Meraj1452 ارتباط‌با‌ادمین @faday_hosein1452
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎉پیوند مبارک و پر برکت ✨🎈 امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب (علیهم السلام) و سیدة نساء العالمین حضرت فاطمة الزهراء (سلام الله علیها) 🎈✨ 🍃🌸مبارک و خجسته باد.🌸🍃
✍ابتدا پیاز رو باریک خلالی کنید بعد آب رو داخل قابلمه جوش بیارید پیاز رو توی آبجوش بریزید کمی نمک اضافه کنید و اجازه بدید تا پیازها برای۵ دقیقه بجوشه بعد پیازها رو آبکش کنید و اجازه بدید آب پیازها کشیده بشه . یک ظرف گود و کوچیک مثل شیر جوش انتخاب کنید روی حرارت بزارید و روغن بریزید وقتی روغن داغ شد مقدار کمی از پیازها رو توی روغن بریزید و حرارت رو زیاد کنید کمی که گذشت حرارت رو کم کنید و اجازه بدید پیازها کمی طلایی بشه توی این فاصله گاهی پیازها رو هم بزنید و وقتی دید دارن طلایی میشن مدام هم بزنید تا یکدست طلایی بشن . با این روش یک پیاز داغ کاملا ترد و خشک وچیپسی دارید و از همه مهمتر اینکه چرب نیستن و واسه تزئین هم عالیه . ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
BQACAgQAAxkBAAEgU7pmYOdgRp7ICkZ6VEYwn5yhA0cssQACwAUAAsurUVNkJQzd9S-qljUE.gif
153.2K
موادلازم برنج 3 پیمانه نخودسبز250 گرم( تازه یا فریزری یا کنسروی) سینه مرغ کامل متوسط یکعدد ادویه مرغوب پلوئی به میزان دلخواه سیب زمینی سرخ شده خلالی نازک بمقدار لازم زعفران حل شده غلیظ بمیزان لازم ✍طرزتهیه: سینه مرغ رو بروش معمول میپزیم وقتی آب اون به یک استکان رسید مرغ رو بیرون آورده از استخوان جدا میکنیم ، ریش ریش کرده به اون کمی فلفل و ادویه و زعفران زده کنار میگذاریم، برنج روبروش معمول خیس کرده سپس جوشانیده کمی از ادویه هم داخل برنج در حال جوش میریزیم سپس برنج رو کمی دونتر آبکش میکنیم ته قابلمه روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر رو گذاشته و برنج ، مرغ و نخود سبز و ادویه رو لایه لایه داخل قابلمه ریخته و برنج رو دم میذاریم بعد از دم کشیدن برنج رو داخل دیس کشیده‌ با سیب‌زمینی سرخ شده تزئین میکنیم....😋😋 ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
نکات مهم در مورد سرخ کردن بادمجان نمک زدن و قرار دادن بادمجان ها در آب سرد به جذب کمتر روغن توسط بادمجان سرخ کرده کمک خواهد کرد. راه دیگر برای کم کردن میزان جذب روغن استفاده از سفیده تخم مرغ است. سفیده تخم مرغ را تنها، یا به همراه مقداری شیر خوب بزنید و با یک قلمو روی بادمجان ها بمالید و بلافاصله در روغن سرخ کنید. یک روش دیگر جذب کمتر روغن هنگام سرخ کردن بادمجان ، غلتاندن در ماست قبل از انداختن در روغن است. ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
یک پیاز بزرگ را خلال نازک کنین! سه حبه سیر خرد شده را هم کمی تفتش بدین! کمی زرد چوبه، یک قاشق نعنا خشک و سه قاشق خرد شده گردو را هم بهش اضافه کنین و بعد کمی تفت بدین، کشک و نصف لیوان آب را بهش اضافه کنین! تا دو تا قل بزنه،آماده س ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ‌آیماه|aymah
مَن‌دُعآي‌فَرج‌میخوآنَم‌بیـآآقـا؎ِمَن!
رسول‌الـلّٰـه‌ﷺفرمودندکـه: هرکس‌نمـازصبـح‌نخـواند؛ قــرآن‌ازاوبیـزاراسـت. هرکس‌نمـازظهـرنخـواند؛ پیامبران‌الهی‌ازاوبیزارند. هرکس‌نمـازعصـرنخـواند؛ فرشتگان‌ازاوبیزاری‌میجویند؛ هرکس‌نمـازمغرب‌نخواند؛ دیـــن‌ازاوبیزاراسـت؛ وهرکس‌نمازعشاءرابجانیاورد؛ خدای‌جهـان‌ازاوبیـزاراست.
هدایت شده از ‌آیماه|aymah
نه مرگ آنقدر تلخ است ، و نه زندگی آنقدر شیرین . . کہ انسان شرف خود را بفروشد . - مولاعلی'ع'