🏴إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ🏴
🏴 رئیس جمهور و یاران و همراهانش به فیض شهادت نائل شدند.
شهادت مظلومانهی رئیس جمهور محبوب و مردمی حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی، وزیر محترم امور خارجه و هیئت محترم همراه در سانحه سقوط بالگرد را محضر حضرت ولی عصر عجل الله و رهبری معظم انقلاب (مدظله العالی)، تسلیت عرض می نماییم.
🏴
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مدیریت مسئولانه و جهادی
🛑 استاندار شهید مالک رحمتی: گاهی برای انجام ندادن کارها هزار استدلال میآورند، اما برای انجام کارها فقط یک بهانه کافیست و آن خدمت به مردم است.
💢 999 استدلال می آورند که با آن قانون و بخشنامه مغایر است ... امکان پذیر نیست .... دستگاه نظارتی جلومان را می گیرد ... اما اگر یک بهانه و استدلال بود که این کار به نفع مردم و گره گشایی از کار آنها بود شما آن کار را انجام دهید.
⭕️ این قوانین و بخشنامه ها برای خدمت به مردم است. من بعد ضابطه و شاخص انجام کار این است که این کار به نفع مردم است یا به ضرر مردم؟
📱 اگر بنا بود چند تا ماده واحده را بالا پایین کنیم؛ ربات می آوردند ... هوش مصنوعی منظم تر از من و شما کار می کند ... انسان آوردند که بتواند مصلحت و نفع را تشخیص دهد... با چنین نگاهی نمی توانیم [گره] کار مردم را باز کنیم.
پینوشت:
🩸 وقتی این جملات را می شنویم تازه می فهمیم چرا این بار شهدا را از اول مجلس چیدند. رحمت الله علیهم.
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
🐹 همستری که به جان ملت افتاده
📲 چند وقتی بود که می دیدم دوستانی که سالها از تلگرام خداحافظی کرده بودند یکی یکی دارند به تلگرام بر می گردند.
🧐 خدایا خبری شده؟ این حجم انبوه از کاربران تلگرام در این موقعیت حساس کشور برای چیست؟ مگر مشکلی برای پیام رسان های داخلی پیش آمده؟
این سوال در ذهنم بود تا اینکه دیروز در جمعی از دوستان که از قضا همگی بچه های متعهد و مذهبی بودند وارد شدم. فضا جالب بود همه داشتند با یک دو تا ده انگشت بر روی گوشی ها ی خود می کوبیدند انگار که گوشی بدبخت ظلمی را روا داشته بود. وقتی علت را پرسیدم متوجه شدم همگی مشغول جمع آوری #سکه های_همستری هستند. و علت هجوم به تلگرام برایم روشن شد.
🐀 همستِر (به انگلیسی: Hamster) یا دهانکیسه به گروهی از جوندگان از نوع کیسه گونه گفته میشود که به زیرخانواده موشان تعلق دارند.
این که چرا نام یک موش برای این بازی انتخاب شده شاید ماهیت صهیونیستی آنرا مشخص می کند. یهودیان به خاطر ترسو بودن به موش معروف هستند و برای رفع این برچسب تلاش های زیادی کرده اند.
جدای از اینکه چه سازمان هایی پشت این ماجرا هستند ذکر چند نکته حائز اهمیت است.
1️⃣ فراموش نکنیم تلگرام چه بستری برای فتنه ها و تبلیغات مسموم علیه جمهوری اسلامی ایران فراهم کرده بود. اگر فتنه ٨٨ را بسترهای تویتر و فیس بوک مدیریت می کردند فتنه بنزینی ٩٨ بیشتر توسط تلگرام مدیریت می شد. با فیلتر شدن تلگرام و کاهش شدید کاربران ایرانی آن باز هنوز بستر تلگرام برای کلاه برداران و کانال های غیر اخلاقی و دوست یابی باز بوده و با استفاده از هوش مصنوعی این جذابیت ها را در تلگرام افزایش داده است. کسب درآمدهای خیالی از سکه های توهمی نقشه ای برای کشاندن کاربران ایرانی به تلگرام و اعمال نفوذ عوامل پشت پرده آن حکایت می کند.
2️⃣ در ایام حساس انتخابات هستیم. مردمسالاری و فرآیند بسیار مهم انتخاب فردی برای مدیریت کشور. شور انتخاباتی و تبلیغات و مناظراتی که به این منظور انجام می شود اگرچه با هدف انتخاب نامزد اصلح توسط مردم می باشد ولی عامل مهمی برای ارتقای فهم و درک سیاسی جامعه هم تلقی می شود. حالا تصور کنید سرگرم شدن به این کارهای بیهوده چگونه می تواند به این هدف ضربه بزند.
3️⃣ وقتی قشر مذهبی سرگرم کسب سکه های خیالی می شوند، فرصت حمایت های آنها از مردم غزه در فضای مجازی که بسیار موثر می باشد از دست می رود.
4️⃣ برای کسب امتیاز بیشتر شما باید صفحه بازی را در یوتیوب، تویتر(X) و غیره دنبال کنید و فیلم های تبلیغاتی و آموزشی آن را ببیند که یکی از انگیزهای کسب درآمد توسط تولید کنندگان این بازی هم همین علت می تواند باشد. ولی به دنبال این نقشته سیل خروشانی به سمت سایر سامانه های فیلتر شده روانه می شود که خود می تواند آسیب های جدی را در پی داشته باشد.
5️⃣ اگر چه تبدیل شدن به پول این سکه های خیالی بعید به نظر می رسد یا برای اکثر قریب به اتفاق افراد ممکن نیست ولی با فرض اینکه این سکه های توهمی به پول واقعی تبدیل شود، با توجه به نظر مراجع عظام در حرام بودن این کسب؛ چند درصد از مردم درآمد حرام خواهند داشت؟
6️⃣ سرگرم شدن به این بازی مخصوصا در محل کار می تواند آسیب جدی به اقتصاد کشور بزند.
7️⃣ #یارنه_همستری در واقع یارانه ای است که دولت باید بابت این بازی پرداخت کند. تصور کنید معمولا با یک بار شارژر 25 واتی به مدت یک ساعت به طور متوسط می توان 5 ساعت از یک گوشی استفاده کرد و اگر هر کاربر ایرانی به طور متوسط همین تعداد ساعت را مشغول بازی باشد و 60 میلیون کاربر ایرانی روزانه درگیر باشند در مجموع 1500 مگاوات ساعت در روز همستر برق ایران را خواهد جوید. با توجه به اینکه هزینه برق در ایران 547200 تومان به ازای هر مگا وات ساعت و در کشوری مثل آلمان ۸۹/ ۵۱ یورو می باشد با نرخ امروز یورو 64000 تومانی، 2733000 هزار تومان یارانه و در کل روزانه 6.24 همت #یارانه_همستر پرداخت می شود. که اگر این رقم در ماه و سال محاسبه شود حجوم موشها در عمق ایران مشخص می شود.
📣 جا دارد نهادهای حکومتی و امنیتی ورود پیدا کرده و یا با سخت کردن عبور از فیلترها یا روشهای دیگر کشور را از این موشهای پلید نجات دهند.
✍️ علیرضا عباسی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه قم
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
32.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️🔥 کولاک بسیجیهای همدان در بزرگترین میدان شهر..
🔻 راهاندازی #کافه_گفتگو و اقدام به سخن گفتن با مردم، شنیدن حرف مردم و پاسخ دادن در حد ممکن.
🔻 ما به طراحی فناوریهای اجتماعی برای ایجاد #حس_شنیدهشدن در مردم و گفتگو و #شبههزدایی از اذهان نیاز داریم.
🔻 ازاین دست تجربهها در کشور داریم. شبیه اقدامی که سال گذشته #طلاب_رشت انجام دادند و بازخورد بینالمللی داشت یا کاری که در بازار تهران انجام شد.
🔻 توسعه کمی و کیفی این اقدامات اما با توجه به مقوله #اثرگذاری و خروج از اقدامات #نمادین نیازمند طراحی است. طراحی #فناوریهای_اجتماعی نوین... وگرنه دچار رکود و تکرار میشود
🔻 جذابترین بخش این اقدامات برای من #قیام_جوانان است. جوان مؤمن انقلابی قیام میکند برای انقلاب کاری کند آن هم با تفکر و اندیشه، این از هر نتیجهای مهمتر است.
❤️خدا قوت به برادران عزیز همدانی
#جهاد_تبیین
#قیام_جوانان
#فناوریهای_اجتماعی
@nejaatt_ir
@taalighat
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
🔰 اعضاء محترم
شما دعوتید به کانال فصل حضور
🔸 کانال فصل حضور کانالی است برای ارائه دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم.
محتواهای این کانال، همگی تولیدی اساتید بوده و از ارسال پستهای فورواردی صرف خود داری شده است.
پیشنهاد جدی داریم که حتما عضو بشید.
••✾•🌿🌺🌿•✾•
کانال فصل حضور استادان و مدیران
بستری برای بیان دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم و برنامه های مدیران
https://eitaa.com/faslehozur
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
🔸 مطالبه ای از نامزدهای محترم ریاست جمهوری (1)
⛽️ همانطور که استحضار دارید صنعت نفت، گاز و پتروشیمی ایران واجد پتانسیلهای عظیم برای پیشرفت کشور است و این نعمت خدادادی می تواند فرصتهای زیادی برای منابع درآمد ارزی، ایجاد اشتغال، توسعه زیرساخت¬ها و رونق سایر بخش های اقتصادی ایجاد کند. با این حال، این صنعت با چالشهایی نیز روبرو است. لطفا نامزدهای محترم ریاست جمهوری برنامه دقیق و عملیاتی خود را برای این 9 چالش مطرح نمایند:
▫️ کمبود سرمایهگذاری:
به دلایل متعدد، این صنعت نیاز به سرمایه گذاری قابل توجه دارد .سرمایه گذاری مورد نیاز در صنعت نفت ایران برای بخش¬های مختلف بالادستی، گاز، پالایش و پخش و پتروشیمی می¬باشد. این امر برای توسعه و نوسازی زیرساختها و همچنین بهروزرسانی فناوریها الزامی است.
▫️ فرسودگی زیرساختها:
بخش قابل توجهی از زیرساختهای صنعت نفت، گاز و پتروشیمی ایران، به ویژه در بخشهای بالادستی مانند میادین نفتی و پالایشگاهها، به دلیل کمبود سرمایهگذاری و عدم نوسازی، فرسوده شدهاند. این امر موجب افت تولید، افزایش هزینهها و مخاطرات زیستمحیطی میشود.
▫️ موانع بروکراسی و مقرراتی:
وجود قوانین و مقررات پیچیده و بعضا متناقض، فرآیند صدور مجوز و انجام فعالیتهای اقتصادی در این صنعت را با کندی و چالشهای متعددی روبرو میکند.
▫️ نبود تنوع در محصولات:
تمرکز اصلی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی ایران بر روی صادرات مواد خام و فرآوردههای میانی است. این امر در حالی است که توسعه زنجیره ارزش و تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر، میتواند منافع اقتصادی بیشتری برای کشور به ارمغان آورد. همچنین، فقدان تنوع در سبد محصولات، قدرت رقابتپذیری صنعت پتروشیمی ایران در بازارهای جهانی را کاهش میدهد. علاوه بر آن، بخش قابل توجهی از محصولات پتروشیمی ایران به صورت خام یا نیمهخام صادر میشود. این امر موجب میشود تا این صنعت در برابر نوسانات قیمت مواد اولیه و شرایط بازارهای جهانی آسیبپذیر باشد.
▫️ ملاحظات زیستمحیطی:
فعالیت در این صنعت، پیامدهای زیستمحیطی منفی مانند آلودگی هوا، آب و خاک به همراه دارد. توجه ناکافی به این مسائل، میتواند صدمات جبرانناپذیری به محیط زیست وارد کند.
▫️ کمبود همکاریهای علمی و پژوهشی بینالمللی:
توسعه همکاریهای علمی بینالمللی با کشورهای دیگر در زمینه فناوری، سرمایهگذاری و تبادل دانش میتواند به انتقال دانش و فناوریهای نوین به صنعت پتروشیمی ایران و ارتقای سطح آن کمک کند.
▫️ نوسانات قیمت نفت:
قیمت نفت در بازارهای جهانی به شدت نوسان دارد و این امر میتواند درآمدهای حاصل از صادرات نفت و گاز ایران را تحت تاثیر قرار دهد. افزایش ناگهانی و چشمگیر درآمدهای نفتی میتواند ارزش پول ملی را افزایش دهد که این امر باعث کاهش صادرات غیرنفتی و از دست رفتن مزیت رقابتی در سایر بخشهای اقتصاد میشود. تمرکز بیش از حد بر روی درآمدهای نفتی و عدم توجه به توسعه بخشهای غیرنفتی، میتواند اقتصاد را تکمحصولی کرده و آن را در برابر نوسانات قیمت نفت آسیبپذیرتر کند. با کاهش قیمت نفت، درآمدهای حاصل از صادرات نفت نیز کاهش مییابد. این امر میتواند منجر به کاهش بودجه دولت و در نتیجه، محدودیت در سرمایهگذاری در بخشهای مختلف کشور شود. به طور کلی، با کاهش قیمت نفت، ارزش پول ملی نیز تضعیف میشود. این امر میتواند به ضرر واردکنندگان باشد و قدرت خرید مردم را کاهش دهد.
▫️ رقابت در بازارهای جهانی:
ایران در بازارهای جهانی نفت، گاز و پتروشیمی با رقبای قدرتمندی مانند عربستان سعودی، روسیه و آمریکا مواجه است. حفظ سهم بازار در این شرایط رقابتی، نیازمند افزایش کارایی، ارائه محصولات با کیفیت و قیمت مناسب و توسعه بازارهای صادراتی جدید است.
▫️ ملاحظات ژئوپلیتیکی:
حفظ امنیت خطوط انتقال انرژی و دسترسی به بازارهای صادراتی اهمیت بسیار زیادی دارند. روابط ایران با متحدان ژئوپلیتیکی خود نقشی کلیدی در تعیین شرایط و چشمانداز صنعت نفت این کشور ایفا میکند .توسعه روابط با این متحدان و استفاده از ظرفیتهای آنها میتواند به نفع صنعت نفت ایران و اقتصاد این کشور باشد.
✍️ مهدی صدیقی
عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه قم
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
🗻 آقا! انسانها همچون معادن هستند!
▫️ خاطرهای از آیت الله حسن زاده آملی:
نکتهای بلند از استادم شادروان جناب علامه آقا سیدمحمدحسن الهی طباطبایی تبریزی به یادگار دارم
🔹 روزی در مزار شیخان قم به حضور مبارکش افتخار تشرف داشتم و هیچگاه در محضر فرخنده اش یک کلمه از دنیا گله و شکوهای و حرف کم و زیاد مادی نشنیدم.
فرمود:«آقا! انسانها همچون معادن هستند باید آنها را استخراج نمود»
غرض آن جناب اینکه همچنان که کوهها دارای معادن طلا، نقره، الماس، فیروزه و غیره هستند، انسانها دارای معادن گوناگون حقایق و معارفند. باید هر کسی کوه وجودش را بشکافد و آن معادن را استخراج کند. یعنی در روانشناسی بکوشد تا آب زندگی از او بجوشد، البته این سخن را عمق دیگر است.
📚 معرفت نفس، نوشته حسن حسنزاده آملی، جلد دوم، درس ۸۱، صفحه ۲۴۲
✳️ @bahjat_alabd
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
🔸 مطالبه ای از نامزدهای محترم ریاست جمهوری (2)
⛽️ حل مشکل مصرف بنزین در ایران نیازمند عزم ملی و همکاری همه دستگاهها به همراه مشارکت فعال مردم و بخش خصوصی است. با اتخاذ راهکارهای مناسب و تلاش همگانی، میتوان به طور قابلتوجهی مصرف بنزین را در کشور کاهش داد و از مزایای اقتصادی و زیستمحیطی آن بهرهمند شد. برای حل مسئله ناترازی بنزین باید به سراغ راهحلهای جامع و کارشناسی رفت و چندبعدی به مسئله نگریست. طی سالیان اخیر بیش از 40 درصد به میزان مصرف سوخت بنزین افزوده شده و هم اکنون 85 درصد از سبد سوخت بخش حمل و نقل سبک کشور را به خود اختصاص داده است. قبل از هر گونه اصلاح نظام یارانه¬ها که شامل قیمت گذاری واقعی بنزین و سیستم سهمیه بندی می¬باشد بایستی راهکارهای کلیدی زیر صورت پذیرد:
▫️ توسعه منابع انرژی جایگزین شامل سرمایهگذاری در انرژیهای تجدیدپذیر مانند برق خورشیدی و بادی، و استفاده از سوختهای جایگزین مانند CNG و LPG با توجه به ظرفیت منابع آنها در کشور
▫️ بهبود ناوگان حمل و نقل شامل جایگزینی خودروهای فرسوده با مدلهای جدید و کممصرف، توسعه حمل و نقل عمومی، سرمایهگذاری در زیرساختهای حمل و نقل برقی، توسعه شبکه مترو و اتوبوسرانی در شهرها، توسعه در فناوری، تولید و استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی، تشویق به استفاده از دوچرخه و پیادهروی و ایجاد خطوط ویژه برای آنها در جوامع شهری
▫️ افزایش راندمان تولید و مصرف سوخت شامل ارتقای فناوری پالایشگاهها، اصلاح الگوی مصرف انرژی در بخشهای مختلف، و آموزش مصرف بهینه به مردم
▫️ استفاده از فناوریهای نوین شامل نصب سیستمهای مدیریت مصرف سوخت در خودروها، و توسعه سیستمهای حمل و نقل هوشمند
▫️ فرهنگسازی و آموزش شامل افزایش آگاهی عمومی در مورد مضرات مصرف بالای بنزین و تشویق به استفاده از روشهای حمل و نقل پایدار، آموزش رانندگی صحیح، استفاده از دورکاری و آموزشهای مجازی برای کاهش ترددهای غیرضروری
انتظار می رود که نامزدهای محترم ریاست جمهوری برنامه مدون و عملیاتی خود را برای انجام این راهکارها ارائه دهند و سیاست¬های اجرایی خود در مورد این چالشی که منجر به دغدغه مردم عزیز ایران می شود را قبل از هر گونه برنامه¬ریزی برای اقدامات دیگر تشریح نمایند.
✍️ مهدی صدیقی
عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه قم
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
🌸مرحوم آقا سید جمال گلپایگانی، عارف بزرگ و مرد بسیار عجیبی بود.
آیتاللهالعظمی بروجردی از ایشان خواسته بود تا او را نصیحت کند.
آقا سید جمال در جواب نوشته بود: مرجعیت نه برای تو میماند، نه برای من. ما باید به فکر قبر و قیامتمان (و پاسخگویی به اعمالمان) باشیم
آیتالله العظمی بروجردی گاهی اوقات نامه ایشان را بر میداشت، میخواند و گریه میکرد....
✅مهم👇
یادتباشه هرانتخابوعملی که میکنی باید آنرا در دنیا و آخرت پاسخگو باشی...
اما درانتخاب مسئولان و حاکمان، باید پاسخگوی دیگر مردم هم باشی
👌فارغ از این هياهوهای تبلیغاتی
قبل از رایدادن، دقایقی بین خودت و خداوند خلوت کرده و فکر کن که داری چهکسی را بر جان و مال و خانواده و عقائد و سرنوشت مردم میگماری و حاکم میکنی؟! سپس اصلح را انتخاب کن
🇮🇷 @QURAN110110
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
نیت و انگیزه!!!!
🔸 رأی به افراد و انتخاب گزینه در بین کاندیدها نباید با انگیزه لج و لجبازی و یا کینه و انتقام از یک فرد و جریان و نظام باشد بلکه رأی هر کدام از ما امانت و وظیفه ای است که بر گردن همه مردم ایران است حتی کسانی که شاید دل در گرو انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران و جریان های سیاسی ندارند.
🔹 امام حسین علیه السلام در دعای عرفه می فرماید خداوندا من شهادت و گواهی می دهم که تو از همه مسایل مهم من (عزایم اموری) از من سوال میکنی و باید آماده پاسخگویی در محضر تو باشم!
🔰 خداوند متعال از نیت ها و انگیزه های همه خبر دارد و حاکمی عادل است که جور و ستم نمی کند بلکه وعده داده هر کسی را که ظلم و ستمی در حق خود و جامعه کرده به اندازه تاثیری که آن عملش تا قیامت داشته عذاب کند؛ پس دین و عقل و ملیت حکم می کند طوری تصمیم بگیریم و حرف بزنیم و رأی بدهیم که بتوانیم پاسخگوی خداوند متعال و عقل و فطرت پاک خود باشیم!
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
آیا تایید شورای نگهبان بیانگر داشتن صلاحیت کافی نامزدها است؟؟
شورای نگهبان برخی شرایط لازم قانونی را بررسی می کند نه همه شرایط کافی را. باقی بررسی ها بر عهده مردم می باشد.
یک مثال بزنم. وارد سوپر مارکت که می شوی، نمی گویی همه این اجناس تایید مرکز بهداشت را دارد بنابراین فرقی نمی کند شیر بخرم یا نوشابه.
یا بادم زمینی بخرم یا پفک.
چون مرکز بهداشت فقط از نظر یکسری شرایط لازم، مهر تایید به محصول زده است.
باقی بررسی ها به خود مردم واگذار شده است.
برای مثال شورای نگهبان، هیچ موقع جریانی که از نامزد حمایت می کند را مورد بررسی قرار نمی دهد.
تیمی که قرار است بعدا امور کشور را در درست بگیرند را نیز مورد بررسی قرار نمی دهد.
برنامه داشتن نامزدها را مورد بررسی قرار نمی دهد.
خوب بودن برنامه نامزدها را بررسی نمی کند.
و ... و ...
چون اینها در قانون نیامده است.
اگر روزی قانون تغییر کرد، اینها را هم بررسی می کند.
اما معنی آن این نیست که نیاز به بررسی این شرایط نیست.
خیر نیاز به بررسی هست.
اما بررسی آنها به مردم واگذار شده است.
همانطور که هنگام خرید در سوپر مارکت، علاوه بر نظارت مرکز بهداشت،
خودمان هم با چشم باز خرید می کنیم و به نظارت مرکز بهداشت اکتفا نمی کنیم ....
هنگام رای دادن هم باید با چشم باز انتخاب کنیم و به نظارت شورای نگهبان اکتفا نکنیم
چون
شورای نگهبان:
برخی شرایط لازم را بررسی می کند نه همه آنها.
صرفا شرایطی که در قانون آمده را لحاظ می کند نه تمام شرایط مورد نیاز
بررسی باقی شرایط به ما واگذار شده است....
نظارت شورای نگهبان لازم است اما کافی نیست.
نظارت شورای نگهبان جایگزین دقت و نظارت ما نیست.
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
جاویدنیا پیام انتخاباتی.mp3
2.65M
🚨🚨خییییلی فوری و مهم!
⭕️ فقط نامزدها و ستادهای رسمی آنان حق فعالیت انتخاباتی ندارند؛ درحالیکه هیچ منعی برای تبلیغات و فعالیت انتخاباتی بقیه مردم در فضای مجازی و فیزیکی در امروز و فردا وجود ندارد...
🎙 طبق تایید و اعلام دکتر جواد #جاویدنیا (معاون سابق فضای مجازی دادستانی کل کشور، کارشناس ارشد حقوق جزا، جرمشناسی و دکترای فقه و مبانی حقوق اسلامی)
💣 #فوری به همه اطلاع دهید
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
🍁 برگی از دفتر تاریخ:
🥀 آن روزی که بنا داشتند #امیر_کبیر را از صدارت اعظم ایران کنار بگذارند؛ امثال آقاخان نوری ها در رسانههای خود فریاد میزدند که او #افراطی است و با حضورش جنگ اتفاق می افتد. مردم هم باور کردند و به راحتی با گوشه نشینی امیرکبیر موافق شدند.
🔻 چرا؟ چون امیرکبیر تنها کسی بود که توانست با فساد آقاخانهای نوری مقابله کند و ریشه فساد را در طی سه سال بخشکاند.
💯 صد سال گذشت تا ملت بفهمد برای ساخت ایران به امیرکبیر های متهم به افراط نیاز بود تا آقاخان های سازشگر.
⁉️ چند سال دیگر باید بگذرد تا بفهمیم برای نجات ایران به کسی نیاز است که با #فساد مبارزه کند هرچند ناجوانمردانه انگ تندروی را به او بزنند... امروز فرصتی است تا با انتخاب اصلح در سمت درست تاریح بایستیم.
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
برندگان قطعی انتخابات با مشارکت ۵۰ درصدی:
ملت فهیم و با بصیرت و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند 🇮🇷
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
🔴 پویش برافراشتن پرچم فلسطین در دسته های عزاداری و هیئات روز عاشورا
🇵🇸در دسته های عزاداری و تجمعات روز عاشورا با در دست گرفتن نماد های جبهه مقاومت، خصوصا پرچم فلسطین، حمایت خود را از مردم مظلوم غزه، به دنیا اعلام کنید.
#غزه_امتداد_کربلا
@besooye_masjede_taraz
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خطاب رهبر انقلاب به کسانی که بدون توجه به مصلحت کشور علیه برخی خواص شعار میدهند:
«اگر کسانی که این کارها رو میکنند حزباللهی و مؤمن هستند، خب نکنند این کارها رو. میبینند که تشخیص ما اینست که به ضرر کشور است»
@jahad_tabein
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
حضور و مشاركت أمسال دراربعين با شعار غزه و فلسطين ضرورى است.
امروزه باتوجه به تجاوز رژيم صهيونيستى به غزه و بيدارى اكثريت ملت هاى جهان نسبت به ظلم محور صهيونيسم_ غرب و مظلوميت غزه و فلسطين، و مشروع دانستن فعاليت محور مقاومت، خيلى از رسانه هاى غرب در صدد بايكوت خبرى و حتى جلوگيرى از برگزارى باشكوه أربعين أمسال و انعكاس قضيه غزه در اين مراسم ميليونى كه خيلى از خبرگزارى هاى جهانى آن را پوشش مى دهند، از طرق مختلف بيمارى هراسى و گرما و غيره هستند.
از تمام عزيزان مشاركت كننده در أربعين أمسال خواهشمنديم با پرچم فلسطين و مقاومت اسلامى حزب اللّه و حماس و أنصار اللّه شركت كنند.
شعار أمسال ما : هر زائر يک پرچم فلسطين.
أربعين مأنور بزرگ ظهور است و قضيه فلسطين، قضيه أمام زمان عليه السلام است.
✍ مقداد
لطفا انتشار حداكثرى....
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
⭕️این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست.
🔰حضرت آیتالله خامنهای حفظهالله
▪️رابطهی «تکلیفمداری» با «دنبال نتیجه بودن» چیست؟ امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟ چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟ حتماً تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند. مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه. البته آن کسی که برای رسیدن به نتیجه، برطبق تکلیف عمل میکند، اگر یک وقتی هم به نتیجهی مطلوب خود نرسید، احساس پشیمانی نمیکند؛ خاطرش جمع است که تکلیفش را انجام داده. اگر انسان برای رسیدن به نتیجه، بر طبق تکلیف عمل نکرد، وقتی نرسید، احساس خسارت خواهد کرد؛ اما آن که نه، تکلیف خودش را انجام داده، مسئولیت خودش را انجام داده، کار شایسته و بایسته را انجام داده است و همان طور که قبلاً گفتیم، واقعیتها را ملاحظه کرده و دیده است و بر طبق این واقعیتها برنامهریزی و کار کرده، آخرش هم به نتیجه نرسید، خب احساس خسارت نمیکند؛ او کار خودش را انجام داده. بنابراین، این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست.
▪️در دفاع مقدس و در همهی جنگهائی که در صدر اسلام، زمان پیغمبر یا بعضی از ائمه (علیهمالسّلام) بوده است، کسانی که وارد میدان جهاد میشدند، برای تکلیف هم حرکت میکردند. جهاد فیسبیلالله یک تکلیف بود. در دفاع مقدس هم همین جور بود؛ ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود؛ آن کسانی که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند. اما آیا این احساس تکلیف، معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامهریزی و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامی نداشته باشند؟ اینجور نیست. بنابراین تکلیفگرائی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن، و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند.
https://khl.ink/f/23346
@Asre_jadid_57
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
🔰 هر قدر که دولت توسعهگراتر و تولید محورتر میشود؛ مسئولیت پذیری حاکمیتیاش هم بیشتر و مداخلهاش در اقتصاد بیشتر میشود
🔹 در کتاب «خشونت و نظمهای اجتماعی» میگوید یکی از بزرگترین فریبهای بنیادگرایی بازار، این است که همه امور را به بازار بسپارید و دست دولت را از تعهدات حاکمیتیش کوتاه کنید. این یک دروغ بزرگ است. هر قدر که دولت توسعهگراتر و تولید محورتر میشود، مسئولیت پذیری حاکمیتیاش هم بیشتر و مداخلهاش در اقتصاد هم بیشتر میشود. ثروتمندترین کشورهای دنیا که درآمد سرانهشان بیش از ۲۰ هزار دلار است، به طور متوسط نسبت «مداخلههای دولت در اقتصادشان به جی. دی. پی.» بیش از ۵۳ درصد است. یعنی هر میزان توسعه یافتهتر باشی مداخلههای دولت در اقتصاد بیشتر میشود.
📈 در این کتاب میگوید درآمد سرانه فقیرترین کشورهای دنیا بین ۲ تا ۵ هزار دلار است، حتی آنها که فقیرترین کشورهای دنیا هستند هم برای بقایشان نسبت هزینههای حاکمیتی دولت به جی. دی. پی. یا مداخله دولت در اقتصاد، ۲۷ درصد است. برای اینکه روشن شود این مناسبات ناشی از بازارگرایی مبتذل و تعدیل ساختاری، چه بر سر دولت آورده و نهاد دولت را چگونه به افلاس، ورشکستگی و فلاکت انداخته است، باید دید گزارش مرکز پژوهشهای مجلس در بررسی بودجه ۱۴۰۳ میگوید در سال ۱۴۰۳، اندازه مداخلههای حاکمیتی دولت به جی. دی. پی. در اقتصاد ایران به زیر ۱۰ درصد فرو افتاده است! یعنی نزدیک به یک سوم مسئولیت پذیری فقیرترین و مفلوکترین کشورها.
🔀 پس وقتی میگوییم شما به تغییر ریل نیاز دارید، مسالهای جدی است. تمام اینها به این برمیگردد که هزینههایی دارید که با خام فروشی و رانت محوری نمیتوانید از عهده آن برآیید.
▫️ فرشاد مومنی
عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh