هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کیک با رنده کردن شکلات
#قناد_شو
#کیکساز_شو
منبع
berataslan002
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا زودتر درستش نکردم؟✨👩🏻🍳 (دستور پخت کامل کپشن)
چیا میخوایم:
2 قاشق غذاخوری یا 1/4 فنجان آرد دلخواه* (30 گرم)
1 عدد موز کوچک (70 گرم، له شده) یا سس سیب
1 قاشق غذاخوری کره آجیل یا آجیل خرد شده انتخابی (من از گردو استفاده کردم)
1 قاشق چایخوری عسل / افرا / شیره دلخواه
1/4 قاشق چایخوری ادویه دارچین
3-4 قاشق غذاخوری شیر دلخواه
1 قاشق غذاخوری پودر پروتئین (اختیاری)
1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
عصاره وانیل (اختیاری)
چیپس شکلات (برای سرو) با/میوه دلخواه سرو میتونین بکنین
💫*لطفاً توجه داشته باشین: برای بهترین نتیجه - من متوجه شدم که آرد ساده برای این دستور غذا بهتر عمل می کنه.
دستور پخت:
1. فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنین.
2. همه موادو (به غیر از شکلات چیپسی) تو یک ظرف کوچک / سینی / رامکین مخصوص فر ترکیب کنین. مخلوط کنید تا خوب ترکیب بشن.
3. روی مواد رو با چیپس شکلات بپوشنین
4. یک ورق فویل روی قالب بپیچید (برای کاهش سوزش کیک) و حدود 20 تا 25 دقیقه تو فر قرار بدین یا تا زمانی که سیخ داخل اون کیک کردین در اوردین تمیز بیرون بیاد. در 5-10 دقیقه آخر پخت، فویل رد برداشتم (تو این قسمت مراقب باشید) تا روی اون طلایی بشه.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پر پروتئین تیرامیسو 🤤🥧
عمرا دیگ این ترکیب خوشمزه رو ولش کنی انقد که خوشمزست و حس خوب میده عطر و طعم بی نظیرش بافت نرمو پفکی ام داره حتما درستش کن😍
رسپی 👇🏼
2 عدد موز (اختیاری)
2 فنجان جو دو سر
1 قاشق چایخوری وانیل
1/4 فنجان آرد دلخواه*
1/2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1-2 قاشق غذاخوری عسل / افرا / شیره (بر اساس ترجیح)
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون / آجیل / کره آجیل
1/2 فنجان قهوه انتخابی (من اینو معادل 2 شات لانگ شات گرفتم)
1.5 فنجان شیر دلخواه
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
تاپینگ (اختیاری):
100 گرم پنیر خامه ای کم چرب
مخلوط با 160 گرم ماست یونانی یا ایسلندی( اختیاری)
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
روشپخت:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنین.
2. در ظرف یا سینی فر چرب شده ، موزارو با هم مخلوط کنین، به همین ترتیب له کنین، بعد جو دوسر ، وانیل یا آرد سبوس دار ساده*، بکینگ پودر، عسل/افرا، زیتون. روغن، قهوه و شیر. مخلوط کنید تا خوب ترکیب بشن.
3. تو فر قرار بدین و حدود 35-40 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و سفت بشه بپذید.
4. اجازه دهید جو دوسر کاملاً در ظرف/سینی خنک بشه و بعد لبههای کیک رو با چاقو شل کنید و از مخلوط پنیر و ماست روی کیک کاور کنین و بعد پودر کاکائو رو بهش اضافه کنین اجازه بدین تو یخچال بمونه تا خنک و اماده سرو بشه .
نوش جان 💖
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای توت فرنگی 😍
@recepi_khas
@recepi_khas
مواد لازم برای پوسته پای
آرد قنادی 335 گرم
شکر 30 گرم
کره 165 گرم
105-110 گرم آب یخ
کمی نمک
مربای توت فرنگی 3/4 پیمانه
750 گرم توت فرنگی تازه
آرد، شکر و نمک را داخل غذاساز بریزید و چند بار هم بزنید تا مخلوط شوند. کره سرد خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کاملا ترکیب شوند
سپس کم کم آب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود
خمیر را به یک سطح کار تمیز منتقل کنید و خمیر را به صورت توپ جمع کنید (خمیر را ورز ندهید). خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد گرم کنید
خمیر پای سرد شده را باز کنید. خمیر را با احتیاط داخل قالب پای قرار دهید. مربای توت فرنگی را داخل پوسته بریزید. روی آن را با توت فرنگی ورقه شده بریزید.
خمیر باقیمانده را باز کنید. خمیر را با استفاده از قالب قلبی کوچک برش دهید. خمیر برش خورده را با دقت انتقال دهید و روی آن قرار دهید.
روی پای را کمی با قلم مو شیر بمالید. روی آن را می توانید خیلی کم شکر درشت بپاشید. پای را در دمای 210 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 35 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید.
نوش جان ❤️
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
بهترین رسپی رول کیک گل گلی
سیو کن بعدا درستش کنی 😍
لایک کن انرژی بگیرم و بریم سراغ بهترین دستور
@recepi_khas
@recepi_khas
مواد لازم:
6 تخم مرغ بزرگ (که زرده و سفیده انهارا جدا می کنیم)
6 قاشق غذاخوری شیر(هم دمای اتاق)
4 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
3/4 فنجان شکر دانه ریز
1 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
4-5 فنجان خامه قنادی فرم گرفته شده
🌸مواد لازم الگوی گل مات🌸
1 تخم مرغ بزرگ
2 قاشق غذاخوری شکر دانهریز
1/3 فنجان آرد
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
رنگهای خوراکی صورتی، بنفش، سبزی، زرد و هلویی
الگوی گل
یک ظرف فر 9×13 را با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد لازم برای الگوی گل را با هم مخلوط کرده و به طور مساوی در 5 کاسه جداگانه تقسیم کنید.
@recepi_khas
هر کاسه را با رنگ متفاوتی رنگ آمیزی کنید، سپس خمیر را به قیف جداگانه منتقل کنید. با خمیر زرد، نقاط کوچکی را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا کاملا پوشانده شود.
5 نقطه اطراف را با استفاده از یکی دیگر از رنگ های دیگر در اطراف هر نقطه زرد بکشیدتا یک شکل گل ایجاد کنید.
برای همه ی گلها همین کار را انجام دهید . قالب را به همراه گلها را در فریزر یا یخچال قرار دهید تا خنک شود. (حدودا 15 دقیقه)
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت(180 درجه سانتی گراد) گرم کنید، سپس سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید دقت کنید ظرف سفیده ها کاملا خشک و تمییز باشد . شیر، روغن ونصف وانیل را داخل کاسه به زرده تخم مرغ اضافه کنید و کاملا هم بزنید (ابتدا زرده ها را کاملا با وانیل هم بزنید تا کرم رنگ شود حین کار چند بار دورگیری کنید سپس به آن شیر و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند خیلی نیاز به هم زدن نیست
@recepi_khas
سپس آرد و بکینگ پودر را الک کنیدو اضافه کنید طی دو مرحله و هم بزنید تا ترکیب شوند و مخلوط را کنار بگذارید.
سفیده ها را با سرعت زیاد بزنید تا کف کند سپس به آن 3 قطره ابلیمو اضافه کنید کمی که کف کرد به آن نصف باقی مانده وانیل ،و شکر را نیز به آرامی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. آنقدر بزنید تا قله های سفت تشکیل شود حتما حین کار چندین بار ظرف را دورگیری کنید. سفیده های فرم گرفته را را به آرامی در مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید طی چند مرحله و به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد، حدود . مواظب باشید در حین مخلوط کردن، یک دفعه همه ی سفیده را مخلوط نکنید. خمیر را روی الگوی گل ها که داخل یخچال سردشده اند بریزید کاملا صاف کنید داخل فر گذاشته و به مدت 12-15 دقیقه بپزید. پس از پخت، روی یک کاغذ روغنی دیگه برگردانید و کاغذ روغنی رااز کف کیک جدا کنید و ان را تا داغ است رول کنید و بگذارید در حالت رول بگذارید 5 تا 10 دقیقه خنک شود. سپس رول را باز کنید در صورت نیاز لبه های کیک را برش بزنید تا صاف تر باشد . یک لایه خامه قنادی فرم گرفته شده را به طور مساوی روی کیک بمالید. کیک را با احتیاط رول کنید و در پلاستیک محکم بپیچید. قبل از سرو، حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. برای درست کردن تاپر گل ها، با استفاده از شکلات ذوب شده، و اسمارتیزگلها را درست کنید
نوش جان این دستور زیبا را برای دوستانتونم بفرستین تا اونها هم درستش کنن و ازش لذت ببرن ❤
@recepi_khas
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه تو کپشن👇🏻
خب این یکی از بهترین میان وعده های رژیمی و سالمه ک میترکونه انقد ک خوشمزه و لاکچری بهت لذت میده🤤
ترکیبات خفن 💖
سیس رایس ۵ عدد
کره بادوم زمینی ۲ ۳ قاشق غذا خوری
شیره انگور یا خرما ۲ ق .غ
شکلات تلخ ب میزان دلخواه
کمی نمک
پودر کاکائو ۱ ق. چ
سیس رایس هارو طبق ویدیو خورد کنین و با کره بادوم زمینی و شیره دلخواهتون ب همراه یک قاشق چایی خوری پودر کاکائو ترکیب کنین
برای تاپینگ روش هم از شکلات تلخ بن ماری شده استفاده کنین و اگ دوس داشتین یکم نمک دریایی روش بریزین💫😌
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه دنبال دستور این تارت شکلاتی خوشمزه هستن😋
@recepi_khas
@recepi_khas
سیو کن بعدا درستش کنی✅️
مواد لازم
200 گرم بیسکویت
80 گرم گردو(می توانید از آجیل مورد علاقه خود استفاده کنید)
100 گرم کره
مواد لازم برای گاناش شکلاتی:
150 گرم شکلات تلخ
90 گرم خامه
دوستان حتما بیسکوییت ها رو کاملا فشرده کنید ✅️
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
طعــمی اصیل از زمین یــزد، همراه با لذت بیپایان😍🥮
🌾 از بهترین مواد اولیه و با دستان ماهر محلی، باقلواهای ما تازگی و لذت را به شما هدیه میدهند🎁
🚚 ارسال به سراسر ایران با بستهبندی ایمن و مراقبت کامل از کیفیت محصولات👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/2343895831C8ea11cb9e8
🌴 برای مشاهده تنوع محصولات و اطلاع از جدیدترین تخفیفها، ما را دنبال کنید👆