5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی کره ای به سبک قنادی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
جهت آموزش های بیشتر فا،لو کنید 🌹🙂
شیرینی کره ای مخصوص خدمت شما عزیزان
برای خمیر نیاز داریم به مواد زیر :
آرد 2 کیلو گرم ( 200 گرم )
شیر 1 کیلو گرم (100 گرم )
تخم مرغ 10 عدد (1 عدد)
وانیل 1 ق (یک چهارم ق غذاخوری)
نمک 1 ق ( یک چهارم ق غذا خوری)
طرز تهیه : تمام مواد رو داخل میکسر به خوبی ترکیب میکنیم تا خمیرمون به دست بیاد و بعد از اینکه قشنگ خمیر شد اجازه میدیم داخل دستگاه به مدت یکی دو دقیقه ورز بخوره تا قشنگ حالت کش دار به خودش بگیره و سپس شروع میکنیم به تا کردن خمیرمون 🌹
برای روغن نیاز داریم به مواد زیر :
کره مارگارین 3 کیلو گرم (300 گرم )
آرد 1.5 کیلو گرم( 150 گرم )
طرز تهیه : کره مارگارین و آرد رو داخل میکسر به خوبی ترکیب میکنیم تا حالت تقریبا خمیری به خودش بگیره
برای تا کردن خمیر سه تا چهار زده شود در مجموع دوازده تا زده شود
مقدار خانگی رو براتون داخل پرانتز قرار دادم
درجه فر 180
مدت پخت تقریبا 35 الی 40 دقیقه
نکته : حواستون باشه دستگاه زیاد خمیرتون رو هم نزه و حالت آدامسی به خودش نگیره
نکته : حتما بین هر بار تا کردن خمیر ده الی پانزده دقیقه بهش استراحت بدید تا قشنگ تر پهن بشه و تا بخوره
#آموزش #آموزشی #کره_ای_مخصوص
#کره #لایی_دار #لایه_ای
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کلی آموزش خفن دیگه تو پیجم گذاشتم حتما سر بزنید و استفاده کنید 🌹
کوکی کرانچی ( کورن فلکسی )
رسپی کارگاهی:
آرد 2.600 کیلو گرم ( 260 گرم )
کره 2.800 کیلو گرم (280 گرم )
شکر 800 گرم (80 گرم )
پودر شکر (خاک قند) 600 گرم (60 گرم )
زرده تخم مرغ 600 گرم (60 گرم )
کشمش 1.200 کیلو گرم (120 گرم )
مغز گردو 1.400 کیلو گرم (140 گرم )
وانیل 1 قاشق (1/4 ق )
بیکینگ پودر 1 ق چ خ(1/4 ق چایخوری)
کورن فلکسی ساده عسلی و کاکائویی به میزان لازم
درجه فر 180
مدت پخت تقریبا 12 الی 15 دقیقه
طرز تهیه:
ابتدا کره و شکر و پودر قند رو به خوبی با هم ترکیب کنید سپس زرده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و در آخر مواد خشکمون رو اضافه میکنیم و تمام
نکته : با توجه به نوع فر مدت زمان پخت متغیر میباشد
نکته : رسپی خانگی رو داخل پرانتز نوشتم
نکته : برای اینکه کوکی هاتون بیش از اندازه پهن نشود حتما به میزان اضافه کردن بیکینگ پودر دقت کنید البته اگر بیشتر باشه خشک هم میشن بعد از پخت
نکته : حتما کوکی هاتون رو سر تایم پخت از فر خارج کنید چون بیشتر بمونه خشک میشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
جهت آموزش های بیشتر فا،لو کنید 🧡
سلام دوستان این دستگاه گرد کن و سری زن های نخودچی که چند پست قبل آموزش دادم رو میتونید از پیج لوازم قنادی آوینا تهیه کنید تنوع و کیفیت اجناس شون عالیه و به کل کشور هم ارسال دارن با خیال راحت بهشون سفارش بدید 🌹
@Lavazem_ghanadi_avina
@Lavazem_ghanadi_avina
بریم برای آموزش قیطونی
دستور کارگاهی :
آرد معمولی 1 کیلو
آرد برنج 1 کیلو
آرد نخودچی 1 کیلو
روغن جامد صاف 1.500 کیلو گرم
خاک قند 1.400 کیلو گرم
وانیل ، پودر هل ، زعفران به میزان لازم
درجه فر 140
مدت پخت 40 دقیقه
____
دستور خانگی :
____
آرد معمولی 100 گرم
آرد برنج 100 گرم
آرد نخودچی 100 گرم
روغن جامد صاف 150 گرم
خاک قند 140 گرم
وانیل ، پودر هل ، زعفران به میزان لازم
درجه فر 140
مدت پخت 40 دقیقه
____
طرز تهیه :
____
ابتدا خاک قند و روغن جامد رو به خوبی میکس میکنیم تا سبک شود سپس آرد ها رو به همراه وانیل ، زعفران ، پودر هل اضافه میکنیم تا به خوبی ترکیب شوند و در آخر از چرخ گوشت با صفحه دستگاه رد میکنیم و سپس با استفاده از دستگاه گرد کن گرد میکنیم .
نکته : بعد از اینکه شیرینی رو گرد کردید حتما داخل گلاب ریخته سپس از داخل گلاب خارج میکنیم و داخل مغزی مورد نظرمون غلط میدیم تا به خودش جذب کنه و داخل سینی فر میچینیم تا بره برای پخت و تمام 🌹
نکته : میتونید از پودر پسته ، گردو ، کنجد بو داده شده و ... به عنوان مغزی رومال
استفاده کنید 🌹
هر سوالی هم داشتید تو کا،منت ها ازم بپرسید
#آموزش #قیطونی #خانگی #بهشتی #آموزشی #آنلاین
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
جهت آموزش های بیشتر فا،لو کنید
آموزش دانمارکی
500 گرم شیر (100گرم)
500 گرم روغن مایع(100گرم)
500 گرم شکر (100گرم)
15 عدد تخم مرغ (3عدد)
3 کیلو آرد نول (300 گرم)
1 قاشق نمک (نوک قاشق)
1 قاشق وانیل (نوک قاشق)
50 گرم خمیر مایه فوری (10 گرم)
کره مارگارین برای لایی زدن 1.300 کیلو گرم( 200 گرم)
فیلینگ این مدل پنیر خامهای میباشد
طرز تهیه
ابتدا خمیر مایه رو با مقداری آب ولرم و آرد فعال میکنم
و بعد شکر ، روغن مایع ، شیر ، نمک ، وانیل ، تخم مرغ رو به خوبی با هم ترکیب میکنیم
سپس آرد رو بهش اضافه مکینم
و در آخر خمیر مایه رو که فعال کردیم بهش اضافه میکنیم تا خمیرمون به دست بیاد
سه تا چهار یا دو تا شش لایی بزنید
در مجموع دوازده تا باید لایی بزنید
مقدار خونگیش رو داخل پرانتز نوشتم
فر 250
مدت پخت تقریبا 13 الی 15 دقیقه
البته با توجه به نوع فر درجه و تایم پخت متغیر میباشد
نکته : دوستان حتما به پیچ کردن این مدل دقت کنید به غیر از این باشه بعد از پف کردن باز میشن چه برسه به اینکه بره داخل فر 🌹
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯