eitaa logo
هنرکده بانو
4.3هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
3.4هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🌿زندگی سالم از اینجا شروع میشود🌿 دیابت شیرینی زندگی شمارا به تلخی تبدیل میکند🥺 باما همراه باشید تا یک شروع دوباره برای لذت بیشتر از زندگی و جمع خانوادگی خود را ایجاد کنید.👨‍👩‍👧‍👦 لینک دعوت به کانال👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1725498107Cfed70454ff سلامتی شما ماموریت ماست🫡 فرم مشاوره زیر را پر کنید 👇👇 https://formafzar.com/form/m2uy3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک حلوا⁣ @cake_shikmike @cake_shikmike 🔴🔴🔴 سلام عزیزان طاعتتون قبول حق🙏🌹 برای کیک حلوا بیشتر از کیک هل وگلاب استفاده میشه 🥰ولی کیکهای پایه دیگه هم عالی میشه که اینجا ،از کیک شکلاتی که آموزششو قبلا گذاشتم استفاده کردم❤⁣ ⁣ @cake_shikmike @cake_shikmike ⁣ 🔴🔴 مواد لازم:⁣ ⁣ 1_رسپی کیک شکلاتی و حلوا مجلسی آسون داخل پیج.⁣ ⁣ 2_سطح کیک شکلاتی ،کمی با گلاب خیس میکنیم بعد حلوا رو پایپ میکنیم(تا حلوا به کیک بچسبه).⁣ ⁣ 3_برای حلوا دکور،حلوا رو با کمی گلاب رقیق میکنیم تا راحت ماسوره بخوره.⁣ ⁣ 4_ماسوره استفاده شده برای گل و حاشیه؛ماسوره رزت یا D2⁣ ⁣ 5_تزئین؛خلال پسته،بادام،غنچه گل محمدی،مروارید خوراکی⁣ ⁣ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کوکی شکلاتی 👇
کوکی کرینکل شکلاتی @cake_shikmike @cake_shikmike مواد لازم: آرد قنادی ۱۷۰ گرم؛ نشاسته ذرت ۱۰ گرم؛ پودر کاکائو ۱۵ گرم؛ بیکینگ پودر یک و یک چهارم ق چ استاندارد؛ نمک یک پینج؛ کره پاستوریزه حیوانی ۷۰ گرم (در مورد کره گیاهی نکات را ببینید)؛ وانیل پودری خالص یک چهارم ق چ (اگر وانیل شکری استفاده میکنید میزانش رو‌بیشتر بریزید)؛ تخم مرغ درشت ۱ عدد (وزن تخم مرغ حدود ۶۵ گرم عالیست)؛ شکر دانه ریز ۱۱۰ گرم؛ شیر ۲۰ گرم؛ @cake_shikmike @cake_shikmike طرز تهیه: همه مواد همدمای محیط باشد. کره ی همدمای محیط را حدود یک دقیقه با مفتول دستی بزنید تا باز و کرمی شود. شکر دانه ریز و نمک را اضافه کنید و دو دقیقه با مفتول بهم بزنید. سپس تخم مرغ و وانیل را افزوده و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید. حالا شیر را اضافه کنید و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید. نیمی از مواد خشک شامل آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید. مابقی مواد خشک را نیز اضافه کنید و با لیسک خمیر را جمع کنید. روی خمیر را با مشما بپوشانید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر گلوله های ۲۵ گرمی بردارید و در دست گرد کنید. خمیرهای گلوله شده را اول در شکر دانه ریز و بعد در پودر قند بغلتانید و با فاصله در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی یا صفحه نسوز پهن کرده اید، بگذارید. اگر بعد از غلتاندن در شکر مجددا کمی در دست گرد کنید و بعد در پودر قند بزنید، ترکهای کوکی مرتب تر میشود اما دقت کنید شکر نباید بیش از حد جذبِ خمیر شود و باید روی پوسته بماند. سینی را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۵ الی ۱۸ دقیقه بگذارید تا زمانیکه زیر کوکی ها در حد کمی تغییر رنگ دهد. سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید کوکی ها خنک شوند و سپس از سینی جدا کنید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. نکات: این کوکی ها را میتوانید حدود یک هفته در یخچال و سه ماه در فریزر نگهداری کنید. قبل از سرو حتما در دمای محیط بگذارید. حتما از شکر دانه ریز استفاده کنید و اگر شکرتان دانه درشت است، آن را یکی دو‌ پالس در آسیاب میکس کنید. به این کوکی میتوانید طعم های مختلف مثل نسکافه یا پودر قهوه یا اسپرسو اضافه کنید. اگر از کره گیاهی استفاده میکنید، ممکن است لازم باشد ۱۰ الی ۱۵ گرم به آرد اضافه کنید. با این میزان مواد حدود ۱۷ عدد کوکی ۲۵ گرمی خواهید داشت. منظور از قاشق چایخوری استاندارد، قاشق با گنجایش پنج میل است‌. نوش جان کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯