فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
برای خمیر کیک 👇👇👇
🪻تخممرغ 3عدد
🪻شکر 100گرم
🪻وانیل 8گرم
🪻شیر 100میلی لیتر
🪻روغن 150میلی لیتر
🪻پسته خورد شده 50گرم
🪻آرد 135گرم
🪻بکینگ پودر 8گرم
کرم وسط دسر 👇👇👇
🪻شیر 250گرم
🪻شکر 60گرم
🪻وانیل 8گرم
🪻نشاسته ذرت 35گرم
🪻کرم پسته 150گرم
برای روی دسر 👇👇👇
🪻کرم پسته 200گرم
🪻میوه مورد علاقه
نکته ها 👇👇👇👇
🍁حتماً کف قالب کمربندی کاغذ روغنی بندازید.
🍁دمای فر ها باهم فرق داره طبق دمای فزی که دارید پخته بشه.
🍁مواد کیک رو به اندازه مخلوط کنید. زیادی مخلوط نکنید که بافت کیک خوب نمیشه.
🍁بعد از پخت اجازه بدهید کامل کیک خنک بشه بعد کرم پسته رو اضافه کنید.
🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁قالب کمربندی 28×18هست.
🍁پسته هارو به اندازه خورد کنید ولی له نشه.
🍁آرد رو حتما الک کنید.
🍁کیک اول دمای فر 175به مدت 8تا 10دقیقه.
🍁کرم وسط دسر رو یکنواخت پخش کنید.
🍁دمای فر برای پخت نهایی 175 درجه به مدت 25تا 30دقیقه.
🍁کرم پسته که بنماری شده رو بعد از خنک شدن کامل کیک روی دسر بریزید.
🍁دیزاین روی دسر کاملا سلیقه ای هست.با خامه قنادی و میوه ها و شکلات میتونید انجام بدید.
نوش جان 😍😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام نکته های تکمیلی این زیرِ👇🏻:
حتما بذارید روغن خوب خوب داغ بشه و قبل از انداختن ورق رایس پیپر، یه تکه خیلی کوچیک رایس پیپر رو بندازین توی روغن، اگه سریع پف کرد یعنی روغن آمادست 🥰
رایس پیپر رو از همه لوازم قنادیا میتونین تهیه کنین 🤌🏻
وقتی رایس پیپر آماده شد، بذاریدش کنار تا روغنش بریزه و بعد آروم گلبرگا رو تکه تکه کنین 😻
حتما توی دو سایز رایس پیپر رو درست کنین که گل خوشگلتر بشه ♥️
__________
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق های حلوا ، اونم رو آتیش واقعا خوشمزه و خوردنی هستش .
مواد لازم :
آرد ۳ لیوان ( دسته دار فرانسوی )
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
مواد لازم شربت حلوا
شکر ۳ لیوان دسته دار فرانسوی
آب ۳ لیوان
زعفران اب کرده ۲ ق غ
گلاب ۱/۲ ق غ
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هنرکده بانو
آموزش کوکی بای #دیزاین #کیک #هنرمند @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
سلام 👋دوستان❤ اگه خوشتون اومد 😍واسه حمایت از پیج (لایک,سیو, کامنت,تگ و اشتراک گذاری)یادتون نررره😍😍😍👈❤
#کوکی های بای
آرد ۳۰۰گرم
روغن صاف قنادی ۲۰۰ گرم
آرد برنج ۳۰ گرم
روغن مایع۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
گلاب ۳۰ گرم
پودر شکر ۱۱۰ گرم
وانیل یک نوک قاشق چایی خوری
رنگ خوراکی واسه رنگ کردن
پودر کاکائو واسه شکلاتی کردن و نسکافه واسه نسکافه ای کردنش
نوتلاواسه جفت کردن به مقدار لازم
#تهیه👇
ابتدا آرد و آرد برنج و روغن صاف و روغن مایع رو قشنگ با همزن میزنیم تا صاف بشه
سپس تخم مرغ و پودر شکر و وانیل و گلاب رو تو یه ظرف دیگه صاف میکنیم و با خمیرمون میکس میکنیم
مراحلش مثل فیلم
دما فر ۱۸۰#کوکی های بای
آرد ۳۰۰گرم
روغن صاف قنادی ۲۰۰ گرم
آرد برنج ۳۰ گرم
روغن مایع۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
گلاب ۳۰ گرم
پودر شکر ۱۱۰ گرم
وانیل یک نوک قاشق چایی خوری
رنگ خوراکی واسه رنگ کردن
پودر کاکائو واسه شکلاتی کردن و نسکافه واسه نسکافه ای کردنش
نوتلاواسه جفت کردن به مقدار لازم
#طرز تهیه👇
ابتدا آرد و آرد برنج و روغن صاف و روغن مایع رو قشنگ با همزن میزنیم تا صاف بشه
سپس تخم مرغ و پودر شکر و وانیل و گلاب رو تو یه ظرف دیگه صاف میکنیم و با خمیرمون میکس میکنیم
مراحلش مثل فیلم
دما فر ۱۸۰
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای 15تا 17دونه کاپ کیک
@cake_shikmike
@cake_shikmike
📌لیوانی که استفاده کردم 250 میلی لیتره
کاپ کیک شکلاتی
مواد
-2 عدد تخم مرغ
-1 لیوان شکر
-سه چهارم لیوان روغن
-1 لیوان شیر گرم
-یک سوم لیوان پودر کاکائو
-1.5 لیوان آرد
-1 قاشق غذاخوری کره
-1 کاسه کوچک شکلات خرد شده
-یه قاشق چایخوری وانیل
-یه قاشق چایخوری بیکینگ پودر
طرز تهیه
-ابتدا مواد خشک (آرد، کاکائو، وانیل و بکینگ پودر) را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم.
-تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کف کند.
-شیر و روغن را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
-مواد خشک را الک می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم و با لیسک آرام آرام بدون مخلوط می کنیم.
-سپس کره و شکلات را در مایکروویو ذوب می کنیم و هر از گاهی هم می زنیم (یا به روش بن ماری آب می کنیم) و به مخلوط کیک اضافه می کنیم.
-در آخر شکلات چیپسی ها رو اضافه میکنیم و میزنیم و داخل قالب های مافین بریزید رویش شکلات چیپسی بریزید
-در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20-25 دقیقه بپزیم (حتما با خلال دندون تست کنید 😍😍😍).
@cake_shikmike
@cake_shikmike
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯