eitaa logo
هنرکده بانو
4هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
4.1هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
💢پیشگویی عجیب از زمان درگیری ایران با آمریکا در فلسطین 🔹در کتاب: الغیبۀ نعمانی ص ۲۷۳، آمده است قبل از ظهور، انقلاب و حکومتی در ایران تشکیل خواهد شد که هدف اصلی خویش را زمینه سازی برای حکومت جهانی امام عصر می‌داند و در مواجهه با دشمن، دو مرحله حق خویش را طلب می کنند در مرحله سوم، آماده جنگ نهایی و سرنوشت ساز با دشمن در فلسطین در آستانه ظهور خواهند شد. متن کامل و مستندات را در لینک ذیل بخوانید👇 https://eitaa.com/satesefr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❗️خبری فوق العاده برای دیابتی ها❗️ 🍎دیابتیهای عزیزم.... 🚫اگر شما هم آرزوی دیدن قندخون پایین ۱۰۰ رو دارید و باور درمان شدنتون سخته بیا تو کانال زیر تا به آرزوت برسی👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2133328638Ccaea0d7874 اتصال مستقیم به فرم ویزیت 👇🏻 https://formafzar.com/form/ikd7q
نان شکم پر😋 دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
‌ نانهای شکم پر بدون خمیرمایه که هرگز روغن را جذب نمی‌کنند😋 این دستور خوشمزه رو حتما ذخیره کنید که با هر فیلینگ دلخواهتون می تونید تهیه کنید. 😉 credits:@yemek_kelebegi مواد👇 1.5 لیوان آب گرم 1 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق چایخوری نمک حدود 4 لیوان آرد (کنترل شده) برای مواد داخلی‌👇 نیم کیلوگرم اسفناج 1 عدد پیاز پنیر نمک، فلفل چیلی طرز تهیه👇 مواد خمیر را داخل کاسه مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. خمیر خیلی نرمی نخواهد بود. برای فیلینگ، اسفناج خود را بشویید و خوب خرد کنید. 3 قاشق غذاخوری روغن داخل تابه میریزیم و پیازهای خلالی شده را اضافه می کنیم. تفت می دهیم تا صورتی رنگ شود و اسفناج را اضافه می کنیم. وقتی آب اسفناج آزاد شد و دوباره پژمرده شد، نمک و فلفل چیلی را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید و از روی اجاق گاز بردارید. بذاریم خنک بشه. به اسفناج خنک شده پنیر اضافه می کنیم. خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کرده و آردپاشی کرده و با وردنه باز می کنیم. فیلینگ خنک شده را وسط خمیر قرار می دهیم و خمیر را می بندیم. به کمک ابزار یا چاقو لبه ها را برش می دهیم و خمیر را در روغن سرخ می کنیم. نوش جان. . ترجمه:@banooyenemoone2 . . . دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
میجان بانو رو میشناسی؟🤔 بانوی معروف گیلانی که در طبیعت آشپزی میکنه با کلی حالِ خوب🌱🥰👇 https://eitaa.com/joinchat/3010331428C39f88268e2 کانال اصلی میجان بانو اینجاست👆 همراه با روزمرگی های طبیعت شمال😍 جمع خانم های خانه دار جمعِ😎
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی