eitaa logo
هنرکده بانو
4.2هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
3.7هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی های مادربزرگ کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به وقت شیرینی پزی کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی به شوهرم گفتم ابروداری کن 😂😂 کار این بلاگر غلو در خوردن هست برای جذب مشتری کانال دیدنی های آشپزی @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
هدایت شده از M.E
افسرده‌ای؟ 😞 😩بی‌حالی؟ بی‌حوصله‌ای😣 وسایل خونه به نظرت تکراری و خسته کننده شدن؟ 😖 اصلا درکت نمیکنم🤣😬 چون من ازاین کانال کلی روحیه می‌گیرم😍 اینجا کلی صنایع دستی خریدم زیر قیمت بازار😃❤️ اینجا همیشه تخفیف داره🙃 اینجا همه باهم رفیقن و ادمین هم هوای مشتریهای خوبشو داره😉 جانمونی رفیق🥰 https://eitaa.com/joinchat/2130575491C538c7e21ac این خمره تپلیا که از درمیاد تو انرژی منفی ازپنجره فرار میکنه😉👌 بیا حالتو خوب کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت مینیون اگه میخوای احتمال چسبیدن طرحت به کاغذ کم بشه از کاغذ نسوز استفاده کن 👌 اگرم نداشتی از کاغذ روغنی مرغوب استفاده کن توی دو پست قبل (رولت با طرح کاپ کیک) بهت یاد دادم کاغذ طرحدارت رو چه موقع بیرون بکشی آموزش کاپ کیک مینیون هم پستای قبل گذاشتم 💙💛 اگه میخوای تمام فوت و فن پخت این رولتای طرحدار رو یادبگیری حتما پیجمو فالو کن که بزودی دوره آموزشیش برگزار میشه🌼 @mahshid_rollcake @mahshid_rollcake @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من که قندو حذف کردم فقط یک برش از کیک میخورم😂 کانال دیدنی های آشپزی @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب کیکی کانال دیدنی های آشپزی @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🍫حجم لیوان آب 200میلی لیتر است. برای شربت👇👇 ❤️شکر 4پیمانه ❤️آب 4پیمانه ❤️لیمو 1تیکه طرز تهیه 👇👇👇 شکر و آب به همراه لیمو توی قابلمه بریزید به مدت 10دقیقه بجوشانید بعدش بذارید کنار تا خنک بشه(حتما 10دقیقه بجوشد) حتما 10دقیقه بعداز بجوش آمدن شربت بجوشه. ❤️کره یا مارگارین 150گرم ❤️نارگيل 2پیمانه ❤️آرد 2پیمانه ❤️بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری ❤️تخم‌مرغ 3عدد طرز تهیه 👇👇👇 تمامی مواد رو باهم مخلوط کنید خوب ورز بدید تا خمیر یکدست بدست بیاد. توپک های یکدستی از خمیر برداریدتوی ظرف چرب شده بچینید با چنگال یا چاقو روی خمیر طرح بندازید و در فر از قبل گرم شده دمای 180درجه به مدت 15الی 20دقیقه بذارید (حتماً چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره) تا کاملا طلایی بشه. از فر در بیارید و شربت خنک را روی آن بریزید به مدت 3ساعت استراحت بدید تا شربت کامل به خورد شیرینی بره. ❤️مواد رو میتونید نصف کنید. ❤️شیرینی باید داغ باشه شربت باید خنک. ❤️مقدار شکر رو میتونید کمتر کنید. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @maryamgolifood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood ترافل کادایف و پسته 😋 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🌹کره35گرم 🌹کادایف 75گرم 🌹شکر گرانول 15گرم 🌹پسته 100گرم 🌹کرم کنجد 35گرم 🌹پودر قند 30گرم 🌹خامه فرم گرفته (صبحانه) 50میلی لیتر 🌹شکلات سفید 130گرم 🌹شکلات شیری 130گرم نکته ها 👇👇👇👇 ❤️پودر قند رو میتونید با شکر گرانول جایگزین کنید. ❤️از کادایف خوب و باکیفیت استفاده کنید. تا ترافل خوب و ترد بمونه. ❤️کادایف رو به آرامی روی حرارت ملایم بذارید تا نسوزه. ❤️برای درست کردن توپک ها دست رو خیس کنید. و توپک های سفت درست کنید. ❤️از چنگال برای فرو بردن توپک ها توی شکلات استفاده کنید. ❤️کره رو بذارید روی حرارت ملایم بعد کادایف و شکر رو اضافه کنید روی حرارت ملایم به آرامی تفت بدید. ❤️پسته... کرم کنجد و پودر قند رو توی دستگاه میکس کنید. ❤️مواد سس رو با کادایف ترکیب کنید خوب مخلوط کنید. ❤️توپک های 15گرمی ار ترافل رو توی دستتون فرم بدید. بعد بذارید داخل یخچال یک ساعت بمونه. ❤️شکلات ها رو با خامه بنماری کنید بذارید کمی از دما بیوفته. حالا توپک ها رو از یخچال دربیارید توی شکلات بزنید. بذارید روی کاغذ روغنی. کمی که خودشو گرفت با شکلات رنگ مخالف طراحی کنید. و پسته خورد شده یا میوه ها دیزاین کنید. نوش جان 😍😍