فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از M.E
افسردهای؟ 😞
😩بیحالی؟
بیحوصلهای😣
وسایل خونه به نظرت تکراری و خسته کننده شدن؟ 😖
اصلا درکت نمیکنم🤣😬
چون من ازاین کانال کلی روحیه میگیرم😍
اینجا کلی صنایع دستی خریدم زیر قیمت بازار😃❤️
اینجا همیشه تخفیف داره🙃
اینجا همه باهم رفیقن و ادمین هم هوای مشتریهای خوبشو داره😉
جانمونی رفیق🥰
https://eitaa.com/joinchat/2130575491C538c7e21ac
این خمره تپلیا که از درمیاد تو
انرژی منفی ازپنجره فرار میکنه😉👌
بیا حالتو خوب کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت مینیون
اگه میخوای احتمال چسبیدن طرحت به کاغذ کم بشه از کاغذ نسوز استفاده کن 👌
اگرم نداشتی از کاغذ روغنی مرغوب استفاده کن
توی دو پست قبل (رولت با طرح کاپ کیک) بهت یاد دادم کاغذ طرحدارت رو چه موقع بیرون بکشی
آموزش کاپ کیک مینیون هم پستای قبل گذاشتم 💙💛
اگه میخوای تمام فوت و فن پخت این رولتای طرحدار رو یادبگیری حتما پیجمو فالو کن که بزودی دوره آموزشیش برگزار میشه🌼
@mahshid_rollcake
@mahshid_rollcake
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🍫حجم لیوان آب 200میلی لیتر است.
برای شربت👇👇
❤️شکر 4پیمانه
❤️آب 4پیمانه
❤️لیمو 1تیکه
طرز تهیه 👇👇👇
شکر و آب به همراه لیمو توی قابلمه بریزید به مدت 10دقیقه بجوشانید بعدش بذارید کنار تا خنک بشه(حتما 10دقیقه بجوشد)
حتما 10دقیقه بعداز بجوش آمدن شربت بجوشه.
❤️کره یا مارگارین 150گرم
❤️نارگيل 2پیمانه
❤️آرد 2پیمانه
❤️بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
❤️تخممرغ 3عدد
طرز تهیه 👇👇👇
تمامی مواد رو باهم مخلوط کنید خوب ورز بدید تا خمیر یکدست بدست بیاد. توپک های یکدستی از خمیر برداریدتوی ظرف چرب شده بچینید با چنگال یا چاقو روی خمیر طرح بندازید و در فر از قبل گرم شده دمای 180درجه به مدت 15الی 20دقیقه بذارید (حتماً چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره) تا کاملا طلایی بشه. از فر در بیارید و شربت خنک را روی آن بریزید به مدت 3ساعت استراحت بدید تا شربت کامل به خورد شیرینی بره.
❤️مواد رو میتونید نصف کنید.
❤️شیرینی باید داغ باشه شربت باید خنک.
❤️مقدار شکر رو میتونید کمتر کنید.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
#دسر_مدرن #دسرهای_خاص #دسرایرانی #دسر_شیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
ترافل کادایف و پسته 😋
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹کره35گرم
🌹کادایف 75گرم
🌹شکر گرانول 15گرم
🌹پسته 100گرم
🌹کرم کنجد 35گرم
🌹پودر قند 30گرم
🌹خامه فرم گرفته (صبحانه) 50میلی لیتر
🌹شکلات سفید 130گرم
🌹شکلات شیری 130گرم
نکته ها 👇👇👇👇
❤️پودر قند رو میتونید با شکر گرانول جایگزین کنید.
❤️از کادایف خوب و باکیفیت استفاده کنید. تا ترافل خوب و ترد بمونه.
❤️کادایف رو به آرامی روی حرارت ملایم بذارید تا نسوزه.
❤️برای درست کردن توپک ها دست رو خیس کنید. و توپک های سفت درست کنید.
❤️از چنگال برای فرو بردن توپک ها توی شکلات استفاده کنید.
❤️کره رو بذارید روی حرارت ملایم بعد کادایف و شکر رو اضافه کنید روی حرارت ملایم به آرامی تفت بدید.
❤️پسته... کرم کنجد و پودر قند رو توی دستگاه میکس کنید.
❤️مواد سس رو با کادایف ترکیب کنید خوب مخلوط کنید.
❤️توپک های 15گرمی ار ترافل رو توی دستتون فرم بدید. بعد بذارید داخل یخچال یک ساعت بمونه.
❤️شکلات ها رو با خامه بنماری کنید بذارید کمی از دما بیوفته. حالا توپک ها رو از یخچال دربیارید توی شکلات بزنید. بذارید روی کاغذ روغنی. کمی که خودشو گرفت با شکلات رنگ مخالف طراحی کنید. و پسته خورد شده یا میوه ها دیزاین کنید.
نوش جان 😍😍