eitaa logo
هنرکده بانو
4.1هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
3.7هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- [ ] بفرست واسه اونیکه حوصله خمیر پیتزا درست کردن نداره🥰👌🏻یا بلد نیست🥹 🍕پیتزا با نون تست - [x] 🌸سه سوته وفوری وفوق العاده خوشمزست. - [ ] 🥰گریل که روشن کردم روش طلایی بشه،سرم توگوشی بود،غافل شدم بخاطر همین یکم زیادی گریل شده😀😀 - [ ] 😍دوست عزیز برای دیدن دسرهای سه سوته وجذاب ،پیجمو دنبال کن🥰🙏🏻 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano - [ ] 🌸مواد تاپینگ اختیاریه من کالباس،فلفل دلمه،قارچ ،پنیر پیتزا،آویشن وسس کچاب زدم. - [ ] مدت زمان پخت:۱۵دقیقه - [ ] ❌پنیرش که آب شد گریل رو روشن کنین که روشم طلایی بشه. - [ ] ❌حتما حتما فر رو از ۱۵دقیقه قبل روشن کنین که داغ بشه.بادمای ۱۸۰درجه - [ ] - [ ] 🍪🍩🪴🍁🍄🍰🥯 @honARriii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️انبار گردانی جزیره نسترن تا ۴۰ درصد شروع شد☝️ 💥💥💥 🅾 هرچیزی که فکرشو میکنی ، اینجا نصف قیمته ، هم فروش حضوری هم آنلاین 👇🏾👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/3553427475Ce3e032acfc ♥️
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر موزی شکلاتی تکنفره مخصوص تولد ودورهمی👌🏻 بدون دردسر وخیلی هم فوری اماده میشه👌🏻😋 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano 🌸مواد لازم دسر موزی شکلاتی: شیر:سه لیوان نشاسته ذرت:۴قاشق غ شکلات تخته ای:۱۵۰گرم خامه صبحانه:۱۰۰گرم یا نصف پاکت موز:یک عدد بیسکوییت شکلاتی:نصف بسته 🌸طرز تهیه: شیر ونشاسته باهم ترکیب روی حرارت متوسط مرتب هم بزن تا کمی غلیظ بشه خاموش کن،خامه صبحونه وشکلات تخته ای بهش اضافه کن خوب هم بزن تا یکدست بشه،حالا بریز داخل میکسر بهش موز وبیسکوییت اضافه کن خوب باهم میکس کن بریز داخل ظرفای سروت،بزار یکی دوساعت داخل یخچال.نوش جان😋 ❌خامه صبحانه ازقبل بیرون بیارین که هم دمای محیط بشه. ❌برای تزیین میتونین از شکلات رنده شده یا پودر کاکاعو وانواع میوه استفاده کنین. ❌این دسر بافتش کرمیه که همینجوری خیلی خوشمزست اگه میخواین قالبی بشه دوقاشق ژلاتین با نصف لیوان ابجوش مخلوط کنین بهش اضافه کنین. 🍪🍩🪴🍁🍄🍰🥯 @honARriii
🔼 ♦️اگر همیشه افکارتان منفیست؟ ♦️اگر روابطتان ناپایدار است؟ ♦️اگر همیشه افسرده و نگرانید؟ اگر اعتماد بنفس ضعیفی دارید؟ از اموزشهای این کانال روانشناسی استفاده کنید میتونی بدون هیچ دارویی به زندگیت برگردی👌 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1369047261C5d95d69d0d
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
💎 جهت دریافت هدیه 500.000 تومانی به مناسبت مبعث پیامبر اسلام توسط موسسه فرهنگی سفینة النجاة نام محمد را لمس کنید 😍👇😍👇 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺🌺 🌺🌺 🎁 500.000 تومانی بالمس نام محمد😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس شکلاتی بدون فر،بدون همزن😋👌🏻 اگه حوصله دنگ وفنگ درست کردن کیک نداری یبار این مدلی امتحان کن عاشقش میشی🥰چون هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه😋 🌸 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano 🌸مواد لازم کیک: تخم مرغ:۳عدد شیر:یه لیوان شکر:یه لیوان پودرکاکاعو:۳قاشق غ بکینگ پودر:یک قاشق غ وانیل:نوک قاشق چ نسکافه:یک قاشق مرباخوری روغن مایع:نصف لیوان آرد قنادی:یک ونیم پیمانه 🌺طرز تهیه: ابتدا شیر،شکر،کاکاعو،نسکافه،روغن با هم مخلوط میکنیم یه لیوان از مواد برمیداریم. حالا دونه دونه تخم مرغ بهش اضافه وهربار هم میزنیم تا تخم مرغ از لختگی دربیاد باتخم مرغ اخر وانیل هم اضافه میکنیم،دراخر ارد وبکینگ پودر که از قبل الک کردیم دوباره روی مواد طی دومرحله الک واضافه میکنیم اروم هم میزنبم تا مواد یکدست بشه. میریزیم داخل تابه ای که از قبل چرب کردیم وکاغذ روغنی انداختیم.میزاریم روی حرارت با شعله پخش کن بعد ۳۰دقیقه چک میکنیم با خلال اگه کیک به خلال نچسبید یعنی پخته. 🌸تا کیک داغه روشو با سیخ یا چنگال سوراخ سوراخ میکنیم اون سس که کنار گذاشته بودیم روش میریزیم ،دراخر هم باگاناش وترافل تزیین میکنیم. ❌زیر شعله پخش کن رو حتما یه ربع قبل گرم کنین با شعله متوسط وحرارت کم. ❌دمکنی هم بزارین که کیکتون عرق نکنه. ❌برای سس گاناش: ۵۰گرم خامه رو ذوب کنین با حرارت کم بهش ۷۰گرم شکلات تخته ای اضافه کن بزارین کاملا ذوب بشه. 🍪🍩🪴🍁🍄🍰🥯 @honARriii