eitaa logo
هنرکده بانو
4.2هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
3.7هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا عید ۱۰ تا شیرینی عیدانه داریم 😍 . برای پنجمین آموزش ، اصلا نگم براتون 👌 عطرشو از اونور گوشی باید حس کنید آسوووووونِ و بی نهایت خوشمزس . . اگر دوست داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید 🌹 @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 . آرد ۲۵۰ گرم ( یک و سه چهارم پیمانه ) کره ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۲۰ گرم ( حدودا نصف پیمانه) نشاسته ذرت ۵۰ گرم ( کمتر از نصف پیمانه ) نسکافه ۳ ق.غ آب ۲ ق.غ . برای تزیینش از شکلات بنماری شده به همراه ترافل شکلاتی استفاده کردم . . دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه . ✨ توضیحات✨ از کره مارگارین ( گیاهی ) استفاده کردم حتما مرحله اول رو خوب هم بزنید حدودا ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد از پایپ کردن . داخل فریزر هم میشه به هیچ عنوان بعد از پخت بهش دست نزنید تا زمانی که سرد بشه ، راحت جدا میشه . به کاغذ روغنی و این چیزا هم نیازی نیست این شیرینی رو میتونید به هر شکلی که دوست دارید درست کنید ، ترده و فوق العاده خوشمزه امیدوارم لذت ببرید ☺️ تا ۱ ماه هم موندگاری داره. . حسنی هستم 👨‍🍳 ♥️ @hassani.delish @hassani.delish . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی عید👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا عید ۱۰ تا شیرینی عیدانه داریم 😍 . برای پنجمین آموزش ، اصلا نگم براتون 👌 عطرشو از اونور گوشی باید حس کنید آسوووووونِ و بی نهایت خوشمزس . . اگر دوست داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید 🌹 @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 . آرد ۲۵۰ گرم ( یک و سه چهارم پیمانه ) کره ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۲۰ گرم ( حدودا نصف پیمانه) نشاسته ذرت ۵۰ گرم ( کمتر از نصف پیمانه ) نسکافه ۳ ق.غ آب ۲ ق.غ . برای تزیینش از شکلات بنماری شده به همراه ترافل شکلاتی استفاده کردم . . دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه . ✨ توضیحات✨ از کره مارگارین ( گیاهی ) استفاده کردم حتما مرحله اول رو خوب هم بزنید حدودا ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد از پایپ کردن . داخل فریزر هم میشه به هیچ عنوان بعد از پخت بهش دست نزنید تا زمانی که سرد بشه ، راحت جدا میشه . به کاغذ روغنی و این چیزا هم نیازی نیست این شیرینی رو میتونید به هر شکلی که دوست دارید درست کنید ، ترده و فوق العاده خوشمزه امیدوارم لذت ببرید ☺️ تا ۱ ماه هم موندگاری داره. . حسنی هستم 👨‍🍳 ♥️ @hassani.delish @hassani.delish . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا عید ۱۰ تا شیرینی عیدانه داریم 😍 . برای چهارمیش ، نارگیلی داریم اما بدون داغ زدن! و بدون روغن ! فقط با ۳ قلم مواد 😋 خییییلی آسون و راحته ، از دستش ندید ☺️ . اگر دوست داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید 😉🫶 @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 . سفید تخم مرغ ۴ عدد پور قند ۵ ق.غ سر پُر پودر نارگیل چرب ۲۰۰ گرم . برای تزیین و زیر کار هم از شکلات بنماری شده استفاده کردم . . دمای فر و ماکرو فر ۱۸۰ ، ۱۵ دقیقه دمای تستر ۱۶۰ ، ۱۵ دقیقه روز گاز به صورت فر مصنوعی ( آموزش داخل هایلایت ) . ✨ توضیحات✨ سفیده تخم مرغ کاملا باید فرم بگیره به حالتی که در آموزش نشون دادم . حتما از نارگیل چرب استفاده کنید ، اگر هم پودر نیست میتونید با چند پالس خوردش کنید . چه وقت بفهمیم پخته ؟ مقداری زیر یا دورش یا نوکش قهوه ای میشه بعد از پخت بهش دست نزنید اصلا کاملا سرد بشه بعد آروم جدا کنید . امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ☺️ . حسنی هستم 👨‍🍳 ♥️ @hassani.delish @hassani.delish . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی سیب دارچین
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا عید ۱۰ تا شیرینی عیدانه داریم 😍 . برای سومین آموزش ، سلطان کیک ها اما از نوع شیرینش رو قرار دادم 😂 این بر خلاف قبلی هم روغن داره هم کره 🏃 . اگر دوست داشتید برای عزیزانتون بفرستید 😉 @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 آرد ۵۰۰ گرم ( ۳ و یک سوم پیمانه ) تخم مرغ ۱ عدد وانیل نصف ق.چ کره ۲۰۰ گرم پودر قند ۳ ق.غ روغن ۱۰۰ گرم ( کمتر از نصف لیوان ) . مواد مغزی 👇 . سیب ۵ عدد دارچین ۱ ق.غ گردو یه مُشت شکر ۲ ق.غ . فر به دمای ۱۸۰ برسه به مدت ۲۰ دقیقه ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تستر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه روش کار با فر مصنوعی هم داخل هایلایت گذاشتم . ✨توضیحات✨ این رسپی به من حدودا ۳۰ تا ازین شیرینی داد . از کره گیاهی استفاده میکنم ( مارگارین ) آرد رو کم کم اضافه کنید تا به بافت داخل آموزش برسید ، اگر هم نیاز شد میتونید خیلی کم مجدد آرد اضافه کنید . بعد از پخت شیرینی ، تا زمانی که کاملا سرد نشده بهش دست نزنید چون نرمه . بره تو یخچال انسجام خودشو بهتر حفظ می‌کنه . در نهایت میتونید روش خاک قند بریزید یا اصلا نریزید ،‌ بستگی به شما داره امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ☺️ . حسنی هستم 👨‍🍳 ♥️ @hassani.delish @hassani.delish . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه مهمونا😁 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی تر نسکافه ای هستن 😍 نسکافه طعم رولت خیلی خوشمزه تر میکنه👌 تلخی نسکافه شیرینی خامه رو ملایم تر میکنه🤌 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
طرز تهیه این شیرینی جذاب در پست بعدی👇