eitaa logo
هنرکده بانو
4.2هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
3.6هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی ۱ دقیقه ای 😍😋 مواد لازم: آرد 🥡دو قاشق غ خ پودر کاکائو🍫 نصف قاشق غ خ شکر🍚 یک قاشق غ خ بیکینگ پودر🥄 یک چهارم قاشق غ خ شیر 🥛سه قاشق غ خ روغن مایع 🥃یک و نیم قاشق غ خ کافیه که فقط همه ی موادُ خوب مخلوط کنید و اگه دوست داشتی وسطش شکلات تخته ای/سکه ای یا حتی نوتلا بریزی و یک دقیقه بزاری تو مایکروویو تا بپزه😍 مقدار مواد تو این کیک خیلی مهمه اگه رعایت نکنید یا کیک سفت و لاستیکی میشه یا نمیپزه و پف نمیکنه پس حتما به مقدار ها توجه کنید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
21.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نخودچی عید رو تو خونه بدون فر بپز که خیلی به صرفه تره🤩🤩 🔸مواد لازم: ۲۲۰ گرم آرد نخودچی یه آتیشه ۱۰۰ گرم روغن جامد یا نیمه جامد دو قاشق غذاخوری آرد سفید ۱۰۰ گرم پودر قند یک قاشق چایخوری پودر هل 🔸نحوه صاف کردن روغن جامد: روغن جامد رو داخل ماکروفر یا روی حرارت غیرمستقیم مثل بخار کتری ذوب کنید، داخل یخچال بذارید تا خودش رو بگیره و دوباره جامد بشه به این کار صاف کردن روغن میگن 🔸مقدار روغن جامد گفته شده برای هوای سرد هست در هوای گرم باید میزان روغن، نصف جامد و نصف روغن صاف قنادی باشه وگرنه خمیر شل میشه 🔸پودر قند حتما باید از الک حریر رد شده باشه 🔸اگه از آرد نخود چی دو آتیشه استفاده کنید شیرینی تیره تر خواهد شد 🔸آرد سفید برای منسجم شدن خمیر هست کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
تا عید ۱۰ شیرینی عیدانه داریم 😍 . برای دومین آموزش ، یه شیرینی گردویی 🤌 فوق‌العاده آسون داریم که نه روغن داره نه کره ! . اگر دوست داشتید برای عزیزانتون بفرستید 😉 @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 زرده تخم مرغ ۳ عدد ( برای من کوچیک بود ۴ تا زدم ) پودر قند ۷۰ گرم آرد ۱ ق.غ وانیل نصف ق.چ هل نصف ق.چ آب لیمو نصف ق.غ گردو ۸۰ گرم . دمای فر و مایکرو ۱۸۰ به مدت ۱۳ دقیقه دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۱۵ . ✨توضیحات✨ این میزان رسپی حدودا ۲۵ تا شیرینی داد . اگر همزن برقی دارید ازون استفاده کنید من تو آموزش با دست زدم که سختش نکنم 😁 خیلی ترد و خوشمزه میشه حتما امتحان کنید . بعد از پخت تا سرد نشده بهش دست نزنید . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 🌹 . حسنی هستم 👨‍🍳 @hassani.delish @hassani.delish . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا عید ۱۰ تا شیرینی عیدانه داریم 😍 . برای پنجمین آموزش ، اصلا نگم براتون 👌 عطرشو از اونور گوشی باید حس کنید آسوووووونِ و بی نهایت خوشمزس . . اگر دوست داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید 🌹 @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 . آرد ۲۵۰ گرم ( یک و سه چهارم پیمانه ) کره ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۲۰ گرم ( حدودا نصف پیمانه) نشاسته ذرت ۵۰ گرم ( کمتر از نصف پیمانه ) نسکافه ۳ ق.غ آب ۲ ق.غ . برای تزیینش از شکلات بنماری شده به همراه ترافل شکلاتی استفاده کردم . . دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه . ✨ توضیحات✨ از کره مارگارین ( گیاهی ) استفاده کردم حتما مرحله اول رو خوب هم بزنید حدودا ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد از پایپ کردن . داخل فریزر هم میشه به هیچ عنوان بعد از پخت بهش دست نزنید تا زمانی که سرد بشه ، راحت جدا میشه . به کاغذ روغنی و این چیزا هم نیازی نیست این شیرینی رو میتونید به هر شکلی که دوست دارید درست کنید ، ترده و فوق العاده خوشمزه امیدوارم لذت ببرید ☺️ تا ۱ ماه هم موندگاری داره. . حسنی هستم 👨‍🍳 ♥️ @hassani.delish @hassani.delish . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی عید👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا عید ۱۰ تا شیرینی عیدانه داریم 😍 . برای پنجمین آموزش ، اصلا نگم براتون 👌 عطرشو از اونور گوشی باید حس کنید آسوووووونِ و بی نهایت خوشمزس . . اگر دوست داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید 🌹 @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 . آرد ۲۵۰ گرم ( یک و سه چهارم پیمانه ) کره ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۲۰ گرم ( حدودا نصف پیمانه) نشاسته ذرت ۵۰ گرم ( کمتر از نصف پیمانه ) نسکافه ۳ ق.غ آب ۲ ق.غ . برای تزیینش از شکلات بنماری شده به همراه ترافل شکلاتی استفاده کردم . . دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه . ✨ توضیحات✨ از کره مارگارین ( گیاهی ) استفاده کردم حتما مرحله اول رو خوب هم بزنید حدودا ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد از پایپ کردن . داخل فریزر هم میشه به هیچ عنوان بعد از پخت بهش دست نزنید تا زمانی که سرد بشه ، راحت جدا میشه . به کاغذ روغنی و این چیزا هم نیازی نیست این شیرینی رو میتونید به هر شکلی که دوست دارید درست کنید ، ترده و فوق العاده خوشمزه امیدوارم لذت ببرید ☺️ تا ۱ ماه هم موندگاری داره. . حسنی هستم 👨‍🍳 ♥️ @hassani.delish @hassani.delish . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا عید ۱۰ تا شیرینی عیدانه داریم 😍 . برای چهارمیش ، نارگیلی داریم اما بدون داغ زدن! و بدون روغن ! فقط با ۳ قلم مواد 😋 خییییلی آسون و راحته ، از دستش ندید ☺️ . اگر دوست داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید 😉🫶 @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 . سفید تخم مرغ ۴ عدد پور قند ۵ ق.غ سر پُر پودر نارگیل چرب ۲۰۰ گرم . برای تزیین و زیر کار هم از شکلات بنماری شده استفاده کردم . . دمای فر و ماکرو فر ۱۸۰ ، ۱۵ دقیقه دمای تستر ۱۶۰ ، ۱۵ دقیقه روز گاز به صورت فر مصنوعی ( آموزش داخل هایلایت ) . ✨ توضیحات✨ سفیده تخم مرغ کاملا باید فرم بگیره به حالتی که در آموزش نشون دادم . حتما از نارگیل چرب استفاده کنید ، اگر هم پودر نیست میتونید با چند پالس خوردش کنید . چه وقت بفهمیم پخته ؟ مقداری زیر یا دورش یا نوکش قهوه ای میشه بعد از پخت بهش دست نزنید اصلا کاملا سرد بشه بعد آروم جدا کنید . امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ☺️ . حسنی هستم 👨‍🍳 ♥️ @hassani.delish @hassani.delish . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی سیب دارچین
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا عید ۱۰ تا شیرینی عیدانه داریم 😍 . برای سومین آموزش ، سلطان کیک ها اما از نوع شیرینش رو قرار دادم 😂 این بر خلاف قبلی هم روغن داره هم کره 🏃 . اگر دوست داشتید برای عزیزانتون بفرستید 😉 @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 آرد ۵۰۰ گرم ( ۳ و یک سوم پیمانه ) تخم مرغ ۱ عدد وانیل نصف ق.چ کره ۲۰۰ گرم پودر قند ۳ ق.غ روغن ۱۰۰ گرم ( کمتر از نصف لیوان ) . مواد مغزی 👇 . سیب ۵ عدد دارچین ۱ ق.غ گردو یه مُشت شکر ۲ ق.غ . فر به دمای ۱۸۰ برسه به مدت ۲۰ دقیقه ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تستر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه روش کار با فر مصنوعی هم داخل هایلایت گذاشتم . ✨توضیحات✨ این رسپی به من حدودا ۳۰ تا ازین شیرینی داد . از کره گیاهی استفاده میکنم ( مارگارین ) آرد رو کم کم اضافه کنید تا به بافت داخل آموزش برسید ، اگر هم نیاز شد میتونید خیلی کم مجدد آرد اضافه کنید . بعد از پخت شیرینی ، تا زمانی که کاملا سرد نشده بهش دست نزنید چون نرمه . بره تو یخچال انسجام خودشو بهتر حفظ می‌کنه . در نهایت میتونید روش خاک قند بریزید یا اصلا نریزید ،‌ بستگی به شما داره امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ☺️ . حسنی هستم 👨‍🍳 ♥️ @hassani.delish @hassani.delish . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯