eitaa logo
هنرکده بانو
4.2هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
3.6هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی کرانچی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کلی آموزش خفن دیگه تو پیجم گذاشتم حتما سر بزنید و استفاده کنید 🌹 کوکی کرانچی ( کورن فلکسی ) رسپی کارگاهی: آرد 2.600 کیلو گرم ( 260 گرم ) کره 2.800 کیلو گرم (280 گرم ) شکر 800 گرم (80 گرم ) پودر شکر (خاک قند) 600 گرم (60 گرم ) زرده تخم مرغ 600 گرم (60 گرم ) کشمش 1.200 کیلو گرم (120 گرم ) مغز گردو 1.400 کیلو گرم (140 گرم ) وانیل 1 قاشق (1/4 ق ) بیکینگ پودر 1 ق چ خ(1/4 ق چایخوری) کورن فلکسی ساده عسلی و کاکائویی به میزان لازم درجه فر 180 مدت پخت تقریبا 12 الی 15 دقیقه طرز تهیه: ابتدا کره و شکر و پودر قند رو به خوبی با هم ترکیب کنید سپس زرده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و در آخر مواد خشکمون رو اضافه میکنیم و تمام نکته : با توجه به نوع فر مدت زمان پخت متغیر می‌باشد نکته : رسپی خانگی رو داخل پرانتز نوشتم نکته : برای اینکه کوکی هاتون بیش از اندازه پهن نشود حتما به میزان اضافه کردن بیکینگ پودر دقت کنید البته اگر بیشتر باشه خشک هم میشن بعد از پخت نکته : حتما کوکی هاتون رو سر تایم پخت از فر خارج کنید چون بیشتر بمونه خشک میشه کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی قیطونی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
جهت آموزش های بیشتر فا،لو کنید 🧡 سلام دوستان این دستگاه گرد کن و سری زن های نخودچی که چند پست قبل آموزش دادم رو میتونید از پیج لوازم قنادی آوینا تهیه کنید تنوع و کیفیت اجناس شون عالیه و به کل کشور هم ارسال دارن با خیال راحت بهشون سفارش بدید 🌹 @Lavazem_ghanadi_avina @Lavazem_ghanadi_avina بریم برای آموزش قیطونی دستور کارگاهی : آرد معمولی 1 کیلو آرد برنج 1 کیلو آرد نخودچی 1 کیلو روغن جامد صاف 1.500 کیلو گرم خاک قند 1.400 کیلو گرم وانیل ، پودر هل ، زعفران به میزان لازم درجه فر 140 مدت پخت 40 دقیقه ____ دستور خانگی : ____ آرد معمولی 100 گرم آرد برنج 100 گرم آرد نخودچی 100 گرم روغن جامد صاف 150 گرم خاک قند 140 گرم وانیل ، پودر هل ، زعفران به میزان لازم درجه فر 140 مدت پخت 40 دقیقه ____ طرز تهیه : ____ ابتدا خاک قند و روغن جامد رو به خوبی میکس میکنیم تا سبک شود سپس آرد ها رو به همراه وانیل ، زعفران ، پودر هل اضافه میکنیم تا به خوبی ترکیب شوند و در آخر از چرخ گوشت با صفحه دستگاه رد میکنیم و سپس با استفاده از دستگاه گرد کن گرد میکنیم . نکته : بعد از اینکه شیرینی رو گرد کردید حتما داخل گلاب ریخته سپس از داخل گلاب خارج میکنیم و داخل مغزی مورد نظرمون غلط میدیم تا به خودش جذب کنه و داخل سینی فر میچینیم تا بره برای پخت و تمام 🌹 نکته : میتونید از پودر پسته ، گردو ، کنجد بو داده شده و ... به عنوان مغزی رومال استفاده کنید 🌹 هر سوالی هم داشتید تو کا،منت ها ازم بپرسید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی دانمارکی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
جهت آموزش های بیشتر فا،لو کنید آموزش دانمارکی 500 گرم شیر (100گرم) 500 گرم روغن مایع(100گرم) 500 گرم شکر (100گرم) 15 عدد تخم مرغ (3عدد) 3 کیلو آرد نول (300 گرم) 1 قاشق نمک (نوک قاشق) 1 قاشق وانیل (نوک قاشق) 50 گرم خمیر مایه فوری (10 گرم) کره مارگارین برای لایی زدن 1.300 کیلو گرم( 200 گرم) فیلینگ این مدل پنیر خامه‌ای می‌باشد طرز تهیه ابتدا خمیر مایه رو با مقداری آب ولرم و آرد فعال میکنم و بعد شکر ، روغن مایع ، شیر ، نمک ، وانیل ، تخم مرغ رو به خوبی با هم ترکیب میکنیم سپس آرد رو بهش اضافه مکینم و در آخر خمیر مایه رو که فعال کردیم بهش اضافه میکنیم تا خمیرمون به دست بیاد سه تا چهار یا دو تا شش لایی بزنید در مجموع دوازده تا باید لایی بزنید مقدار خونگیش رو داخل پرانتز نوشتم فر 250 مدت پخت تقریبا 13 الی 15 دقیقه البته با توجه به نوع فر درجه و تایم پخت متغیر میباشد نکته : دوستان حتما به پیچ کردن این مدل دقت کنید به غیر از این باشه بعد از پف کردن باز میشن چه برسه به اینکه بره داخل فر 🌹 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم دانمارکی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کلی آموزش خفن دیگه تو پیجم هست آموزش کرم دانمارکی شیر 10 کیلو گرم ( 1 کیلوگرم ) شکر 1.800 کیلو گرم ( 180 گرم ) کره 500 گرم ( 50 گرم ) وانیل پودری 1 قاشق غ خوری (1/4 قاشق چایخوری) مواد بالا رو میریزم داخل ظرف بزرگ تا شروع به جوشیدن کنه ____________ آرد نول 1.300 کیلو گرم ( 130 گرم ) نشاسته ذرت 700 گرم ( 70 گرم ) پودر شکر (خاک قند) 2 کیلو گرم ( 200 گرم ) تمام مواد خشک رو با هم خوبی ترکیب میکنیم و سپس الک میکنیم و در آخر هم وقتی که شیر در حال جوشیدن بود مواد خشکمون رو که از قبل آماده کردیم به آرامی به شیرمون اضافه میکنیم و در عین اضافه کردن به صورت مداوم هم می‌زنیم تا به غلظت مورد نظرمون برسه دیگه کافیه زیر اجاقتون رو خاموش میکنید و بعد اجازه میدید خنک بشه و تمام 🌹🌹 هر سوالی هم داشتید تو کامنت ها ازم بپرسید 🧡 ________________ دوستانی که به صورت خونگی کار میکنن اندازه مواد رو داخل پرانتز براشون قرار دادم کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی عید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی بادام این واقعا یه کوکی با طعم عالی و شگفت انگیزیه . . . ترکیبات : شکر قهوه‌ای ،شکلات تلخ ،کره ،آرد ،تخم مرغ ،پرک بادام ، بادام درختی ،وانیل _______________ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯