دلبرتر و جذاب تر و راحت تر از این شیرینی نداریم،سییوش کنید و حتما برای عیدتون درست کنید😍
@behh_food
@behh_food
هفدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی خدمت شما 🥰
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم و پرقدرت دوره رو ادامه بدم✅
مواد لازم برای 30 شیرینی :
1عدد تخم مرغ
100 گرم شکر دانه ریز
250 گرم کره ی سرد
1 بسته وانیل شکری
400 تا 450 گرم آرد قنادی الک شده
یه کوچولو نمک
👈کره و تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک و نصف آرد رو داخل کاسه ی همزن ریخته و با سری خمیرزن مواد رو هم می زنیم. مابقی آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه. خمیر رو داخل نایلون گذاشته و 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. سپس روی سطح کار رو آردپاشی کرده و خمیر رو به ضخامت 3تا 4 میل باز کرده و کاتر می زنیم. وسط نصف شیرینی ها رو خالی می کنیم. یا با کاتر مخصوص یا با ماسوره. شیرینی ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم چیده(شیرینی هایی که وسط شون خالیه رو جدا پخت کنید چون یکی دو دقیقه تایم پخت شون کمتره) و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 12 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه. بعد از پخت و خنک شدن، شیرینی هایی که وسطش خالیه رو داخل شکلات سفید بن ماری شده زده و با پودر پسته، کرن بری خشک و خرد شده تزئین کرده و روی کاغذ روغنی گذاشته تا شکلات خودش رو بگیره. سپس بین هر دو شیرینی رو با مربا یا مارمالاد دلخواه پر می کنیم.
by:@_byneri 💝
Tr:@behh_food
@behh_food
.
.
#شیرینی_مغزدار #شیرینی_پزی #شیرینی_مربایی #شیرینی_سنتی #خونگی #خوشمزه #شیرینی_نوروز
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دلبرتر و جذاب تر و راحت تر از این شیرینی نداریم،سییوش کنید و حتما برای عیدتون درست کنید😍
@behh_food
@behh_food
هفدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی خدمت شما 🥰
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم و پرقدرت دوره رو ادامه بدم✅
مواد لازم برای 30 شیرینی :
1عدد تخم مرغ
100 گرم شکر دانه ریز
250 گرم کره ی سرد
1 بسته وانیل شکری
400 تا 450 گرم آرد قنادی الک شده
یه کوچولو نمک
👈کره و تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک و نصف آرد رو داخل کاسه ی همزن ریخته و با سری خمیرزن مواد رو هم می زنیم. مابقی آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه. خمیر رو داخل نایلون گذاشته و 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. سپس روی سطح کار رو آردپاشی کرده و خمیر رو به ضخامت 3تا 4 میل باز کرده و کاتر می زنیم. وسط نصف شیرینی ها رو خالی می کنیم. یا با کاتر مخصوص یا با ماسوره. شیرینی ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم چیده(شیرینی هایی که وسط شون خالیه رو جدا پخت کنید چون یکی دو دقیقه تایم پخت شون کمتره) و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 12 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه. بعد از پخت و خنک شدن، شیرینی هایی که وسطش خالیه رو داخل شکلات سفید بن ماری شده زده و با پودر پسته، کرن بری خشک و خرد شده تزئین کرده و روی کاغذ روغنی گذاشته تا شکلات خودش رو بگیره. سپس بین هر دو شیرینی رو با مربا یا مارمالاد دلخواه پر می کنیم.
by:@_byneri 💝
Tr:@behh_food
@behh_food
.
.
#شیرینی_مغزدار #شیرینی_پزی #شیرینی_مربایی #شیرینی_سنتی #خونگی #خوشمزه #شیرینی_نوروز
چهار مدل شیرینی جذااب و خوشمزه فقط با یک خمیر😍
@behh_food
@behh_food
هجدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی... هم خیلی راحت آماده میشه و هم دل هر مهمونی رو میبره 🤩
💝ورق بزنید و تمام مراحل کار رو ببینید.
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم و پرقدرت دوره رو ادامه بدم✅
مواد لازم :
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 پ پودرقند الک شده
1/2 پ روغن مایع(110 گرم)
1/2 پ سرخالی نشاسته ذرت(50 گرم)
200 گرم کره یا مارگارین همدمای محیط
1 پاکت بکینگ پودر(1 ونیم ق چ)
1 پاکت وانیل شکری(1/4 ق چ)
4 ونيم تا 5 پ آرد الک شده (تقریبی)
👈مارگارین و پودرقند رو با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه می کنیم. روغن مایع، نشاسته ذرت و بکینگ پودر و نصف میزان آرد رو هم بهش اضافه می کنیم. مابقی آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه، برای من یک بند انگشت کمتر آرد مصرف شد و تو لیوان موند. خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی به قطر 4 میل باز کرده و با کاترهای دلخواه قالب می زنیم. شیرینی ها رو با کاردک برداشته تا فرم شون خراب نشه و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم.سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه 175 به مدت تقریبی 15 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ پیدا کنه.
کليپ رو نگاه کنید ،کاترهای رو ببینید. برای مدل قلب روی شیرینی ها سفیده تخم مرغ زدم و فندق پاشیدم و بعد از پخت و خنک شدن با شکلات بن ماری شده کاور کردم. مدل های دیگه هم کامل داخل کلیپ مشخصه.برای تزئین هم از شکلات بن ماری شده ،کرم بيسکوئيت، فندق خرد شده و مارمالاد استفاده کردم.
نوش جان 🥰
by:@menutalfanin_mutfagi 💝
Translated by :@behh_food
.
.
#شیرینی #خونگی #شیرینی_خوشمزه #شیرینی_مدرن #شیرینی_نوروز #دسر #عصرونه #کدبانو
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهار مدل شیرینی با یک خمیر.
بخش اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل کوکی خوش طعم و دلبر اونم با یک خمیر پایه و بدون تخم مرغ 😍
@behh_food
@behh_food
نوزدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی خدمت شما 🥰
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم و پرقدرت دوره رو با آموزش های خاص تر و جذاب تر ادامه بدم✅
کوکی فندقی و نارگیلی🌰🌰🥥🥥
مواد لازم:
40 گرم پودرقند
250 گرم کره ی همدمای محیط
350 گرم آرد
1 پاکت وانیل شکری
1 پاکت بکینگ پودر
30 گرم پودرنارگیل
30 گرم فندق خرد شده
👈تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و دو قسمت می کنیم. به یکی پودرنارگیل و به دیگری فندق رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم. از خمیر گلوله هایی اندازه گردو درست کرده و داخل سینی فر می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 15 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر و لبه ی کوکی ها تغییر رنگ بده و طلایی بشه.
بعد از پخت و خنک شدن مدل نارگیلی رو با شکلات سفید بن ماری شده و پودرنارگیل و مدل فندقی رو با شکلات تیره بن ماری شده و فندق خرد شده تزئین می کنیم. نوش جان😋
by:@_byneri 💗
Tr:@behh_food
@behh_food
.
.
#کوکی #شیرینیپزی #دسر #خوشمزه #شیرینی_بهشتی #شیرینی_عید
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با کفگیر این شیرینی خوشمزه رو بپز
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯