#دسر_محلبیبا کاداییف تک نفره 🍷🍹
مواد لازم:
۵۰۰ گرم تل کاداییف
۳ ق غ کره
۴ ق غ شکر
۱ لیوان مغز گردو خرد شده
مواد لازم برای محلبی:
۱ لیتر شیر
۳ ق غ آرد
۳ ق غ نشاسته
۱ لیوان شکر
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ پاکت خامه صبحانه
طرز تهیه:
در یک تابه کره را آب کنید، سپس روی آن کاداییف را اضافه کنید و ۴ ق غ شکر را اضافه کنید و تفت بدهید تا طلایی شود.گردو خرد شده را هم اضافه کنید کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
برای آماده کردن محلبی، در یک قابلمه یک لیتر شیر، آرد و نشاسته، شکر و زرده ی تخم مرغ را بریزید و روی حرارت ملایم تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید و بپزید. وقتی محلبی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود . بعد از سرد شدن محلبی خامه را اضافه کنید و با همزن تا زمانی که صاف و یک دست شود هم بزنید. کف ظرف سروتان از کاداییف بگذارید روی آن محلبی بریزید و دوباره از کاداییف بریزید و تزئین کنید.
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده🌼🌼🌼🌼
ایده با دوریز
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
@honar_dar_khane
#دسر_فصل #دسر_هندوانه🍉🍉
مواد لازم :
آب #هندوانه ۲ لیوان سر پر ( بهتر برای خوش رنگ تر و خوش طعم تر بودن دسر از هندوانه ی رسیده ی قرمز استفاده شود )
بستنی وانیلی ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
شکر بستگی به شیرینی هندوانه دارد ولی کامل بایید دسر شیرین شود
ژلاتین ۳ قاشق و نصفی غداخوری سر پر
در مرحله ی اول ژلاتین را در نصف لیوان کوچک آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید
۲ لیوان آب هندوانه داخل مخلوط کن تهیه میکنید
سپس بستنی و خامه و شکر را به آن اضافه میکنید و خوب مخلوط میکنید
حتما مواد را بچشید بایید کامل شیرین باشد
در آخر پودر ژلاتین را که بنماری کردید را به آن اضافه میکنید
مواد را داخل قالب که حتما قبلا چرب شده ریخته و یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید.
----☆✿❀🍃🌼🌸🌼🍃❀✿☆----
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تابلو_گل_رز
#تزیین_دیوار
فقط از کارتن مقوایی و مقوای ضخیم استفاده میشه
البته برای بهتر شدن کار میتونید روی صفحه ام دی اف ،تخته سه لایی ،بوم نقاشی و هرچیزی که به ذهنتون میرسه استفاده کنید
کارتن ها رو رنگ میکنیم با اسپری یا رنگ اکرولیک و...
سپس طرح گل رز رو روی مقوای ضخیم میکشیم و با کاتر برش میزنیم
برای بهتر شدن رنگ مقوا میتونید یکم رنگ مشکی بهش بزنید
با چسب بچسبونید
با چسب ساده هم میچسبه حتما نمیخواد چسب حرارتی باشه
┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوردن هندوانه بلافاصله پس از صرف غذا یا بهصورت ناشتا برای بدن مضر است !🍉
مخصوصاً اگر هوا گرم و فرد هم بسیار تشنه باشد.هندوانه به دلیل لطافتی که دارد، بهسرعت تبدیل به صفرا میشود و بههمین خاطر هم زیادهروی در مصرف آن به افرادی که علائم غلبه صفرا دارند، توصیه نمیشود
@honar_dar_khane
・・・
.
#ژله #پاپیونی🎀
ژله هلو= ۱ بسته
ژله آلورا= ۳ بسته
بستنی وانیلی= ۱ لیوان
موز، توت فرنگی، طالبی، گیلاس
ژله هلو رو با یک لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه و دانه های ژله داخلش دیده نشن و بذارین خنک بشه وقتی کاملا خنک شد بستنی آب شده رو بهش اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید تا یک دست بشه و قسمت پاپیونی قالب رو با این ژله پر کنید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده
ژله آلورا رو با ۵ لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه وقتی ژله پاپیون خودش رو گرفت یک لایه ژله آلورای خنک شده بریزید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده بعد خارج کنید و میوه ها ی دلخواه رو روش بچینید و مابقی ژله آلورا رو بریزید و داخل یخچال بذارید تا ببنده
وقتی کاملا خودش رو گرفت قالب رو چند ثانیه داخل آب جوش قرار بدین و ژله رو برگردونید
به جای این میوه ها از هر میوه دلخواهی میتونید استفاده کنید و یا اینکه فقط از یک مدل میوه استفاده کنید و یا به جای میوه از تکه های ژله استفاده کنید تا شکل ژله خرده شیشه باشه اگه دوست داشتید ایده بگیرید.
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
・・・
.
#ژله #پاپیونی🎀
ژله هلو= ۱ بسته
ژله آلورا= ۳ بسته
بستنی وانیلی= ۱ لیوان
موز، توت فرنگی، طالبی، گیلاس
ژله هلو رو با یک لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه و دانه های ژله داخلش دیده نشن و بذارین خنک بشه وقتی کاملا خنک شد بستنی آب شده رو بهش اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید تا یک دست بشه و قسمت پاپیونی قالب رو با این ژله پر کنید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده
ژله آلورا رو با ۵ لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه وقتی ژله پاپیون خودش رو گرفت یک لایه ژله آلورای خنک شده بریزید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده بعد خارج کنید و میوه ها ی دلخواه رو روش بچینید و مابقی ژله آلورا رو بریزید و داخل یخچال بذارید تا ببنده
وقتی کاملا خودش رو گرفت قالب رو چند ثانیه داخل آب جوش قرار بدین و ژله رو برگردونید
به جای این میوه ها از هر میوه دلخواهی میتونید استفاده کنید و یا اینکه فقط از یک مدل میوه استفاده کنید و یا به جای میوه از تکه های ژله استفاده کنید تا شکل ژله خرده شیشه باشه اگه دوست داشتید ایده بگیرید.
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
#ترفند_آشپزی
#مزهدار_کردن_پیاز پیش از مصرف

شما میتوانید لبو، هویج، پیاز، کرفس و سبزیجات زیادی را به این روش مزهدار کنید تا هنگام پخت بهترین طعم را از آنها دریافت کنید. بهطور مثال برای درست کردن ترشی پیاز، کافیست پیاز قرمز را پس از پوست کندن و شستن، خشک کنید. سپس به صورت خلالی برش دهید.
سرکه سفید یا سرکه سیب را در شیشه بریزید. مقدار کمی شکر اضافه کنید تا ترشی زننده سرکه را بگیرد و طعم آن را متعادل کند. در آخر کمی نمک اضافه کنید و پیاز را در آن بریزید. از این ترکیب برای پخت غذا یا به عنوان چاشنی در کنار غذا میتوانید استفاده کنید.
----☆✿❀🍃🌼🌸🌼🍃❀✿☆----
@honar_dar_khane
چک لیست کارهای منزل بانوی باسلیقه
#برنامهریزی_روزانه کارهای خانه
همون طور که گفتم اول کل کارها رو نوشتم و تو مرحله دوم مشخص کردم هر کاری رو چند وقت یکبار باید انجام بدم.
تو لیست من، کارهای زیر جزء کارهای روزانه بود:
1- جاروکردن آشپزخانه
2- جارو کردن راهرو
3- دستمال کشیدن آشپزخانه
4- دستمال کشیدن راهرو
5- تمیز کردن گاز
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
#ترفند_آشپزی
#مزهدار_کردن_پیاز پیش از مصرف

شما میتوانید لبو، هویج، پیاز، کرفس و سبزیجات زیادی را به این روش مزهدار کنید تا هنگام پخت بهترین طعم را از آنها دریافت کنید. بهطور مثال برای درست کردن ترشی پیاز، کافیست پیاز قرمز را پس از پوست کندن و شستن، خشک کنید. سپس به صورت خلالی برش دهید.
سرکه سفید یا سرکه سیب را در شیشه بریزید. مقدار کمی شکر اضافه کنید تا ترشی زننده سرکه را بگیرد و طعم آن را متعادل کند. در آخر کمی نمک اضافه کنید و پیاز را در آن بریزید. از این ترکیب برای پخت غذا یا به عنوان چاشنی در کنار غذا میتوانید استفاده کنید.
----☆✿❀🍃🌼🌸🌼🍃❀✿☆----
@honar_dar_khane
#ترفند_شله_زرد مجلسی و بدون نقص 🌼
نکات پخت #شله_زرد حرفه ای و خوشمزه
برنج را همراه گلاب و زعفران خیس کنید.
برای خیس خوردن خلال بادام، کمی از گلاب استفاده کنید.
زعفران، گلاب و هل را در ۵ دقیقه قبل از دم گذاشتن شله زرد اضافه کنید تا عطر آنها از بین نرود.
برنج باید قبل از اضافه کردن شکر کاملاً شکفته و نرم شده باشد.
میزان آب و شکر شله زرد با توجه به پیمانههای برنج با دقت اندازهگیری کنید.
حتما از برنج نیم دانه یا کامل ایرانی استفاده کنید.
شله زرد وقتی سرد شود عطر زعفران و گلاب و هل آن بیشتر میشود.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
@honar_dar_khane