6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش درست کردن گل کاغذی برای تولد👌👌
@honar_dar_khane
#برای_خوشمزه_شدن_خلال_بادام_شله_زرد
🔰بادامی رو که میخواین به شله زرد اضافه کنید،از قبل تو گلابی که برای شله زردتون نیاز دارید بخیسونید و وقت اضافه کردن گلاب که رسید با هم اضافشون کنید،توصیه میکنم اینکار رو حتما امتحان کنید،چون هم خلال باداماتون نرم میشه و هم مثل بادامهای شله زردهایی که تا حالا خوردید بی مزه نمیشه.
@honar_dar_khane
هنــر در خانه
@honar_dar_khane #خوراک_مرغ_با_سس_قارچ_خامه_ای 👇👇👇👇👇
#خوراک_مرغ_با_سس_قارچ_خامه_ای
مواد لازم :
فيله مرغ( خرد شده) 6 عدد
آرد سبوس دار 2 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودر شده) برای مزه دار کردن
روغن زیتون 2 قاشق مربا خوری
قارچ (خرد شده) 150 گرم
سیر (بسیار ریز خرد شده) 3 حبه
اسفناج 250 گرم
پیازچه (تمیز و خرد شده) 60 گرم
شیر کامل 375 میلی لیتر
عصاره مرغ 250 میلی لیتر (یک پیمانه)
پوست لیمو سنگی (رنده شده) یک عدد کوچک
آب لیمو سنگی به مقدار کم
جعفری (خرد شده) 3 قاشق سوپ خوری
خامه 3 قاشق غذاخورى
اول مرغ رو با فلفل و آب ليمو مزه دار كنين و بعد توى آرد بغلطونين و تكون بدين تا آرد اضافی اون گرفته بشه. بعد پودر فلفل سیاه بزنين.
روغن رو توى تابه گرم شده روی حرارت متوسط گرم كنين. مرغ رو توى روغن حدود 3 تا 4 دقیقه تفت بدين تا يه كم سرخ بشه.
قارچ و سیر رو توى تابه در روغن بريزين و حدود 2 دقیقه تفت بدين. بعد این مخلوط رو با پیازچه، جعفرى، شیر و عصاره مرغ و پوست لیمو سنگى مخلوط كنين و چند دقيقه با حرارت متوسط بپزین و در آخر خامه رو اضافه كنين.
اسفناج و در تابه ديگه يه كم توى روغن تفت بدين و به خوراک اضافه کنید
@honar_dar_khane