فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه #گلسر خوشمل 😍😍
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های خلاقانه باصابون
@honar_dar_khane
. .
سلام عشقاي من .
ما هم زرشك پلو، هم هويج پلو دلمون خواست 😂باهم تركيبشون كرديم با فيله مرغ لاي به لاي برنج عالي شده 😋
.
. .
جاتون سبز🍃
.
.
طرز تهيه:
فيله مرغ رو برش باريك وبه درازاي ٤سانتي زدم و در تابه با روغن و با حرارت زياد تفت دادم و بعد فلفل سياه ونمك و زعفرون زدم وسرخش كردم و در اخر كمي آب ليمو ترش تازه بهش اضافه كردم و يه تفت كوچولو دادم واز حرارت برداشتم وكنار گذاشتم.
بعد هویج خام رو رشته ايي خرد كردم يا (رنده درشت ) با روغن در تابه تفت داده دادم و زعفرون دم كرده بهش اضافه كردم و بعد از اينكه برنج رو آبكش كردم هويج را لاي به لاي برنج ريختم و برنج رو براي دم كشيدن روي حرارت كم گذاشتم.
زرشك را جداگانه تفت داده و موقع سرو غذا فيله مرغهاي سرخ شده و زرشك رو لاي به لاي برنج ريختم
نوش جان
.
.
. .
@honar_dar_khane
#پاناکوتای_رنگین
مواد لازم
▫️۳لیوان شیر
▫️۷ق.غ شکر
▫️وانیل نوک ق چ
▫️خامه صبحانه نصف لیوان
▫️پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
طرز تهیه🍹
ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم. کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه.هرلایه رو باکمک چندقطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیارید.
@honar_dar_khane
#گرانيتا_هندوانه😍😍
تو دستگاه ميكسر هندوانه و آب ١ليوان و شكر ١ليوان و آبليمو١/٢ليوان و مخلوط كنين و بذارين فريزر،بعد از يك ساعت از فريزر درآرين وهم بزنين، اين كار و سه بار تكرار كنين.
@honar_dar_khane
#نودل سبزیجات
سبزیجات رو نواری خرد کنید هویج و کلم بروکلی رو جدا جدا سه دقیقه بجوشونید و بعد بریزید تو آب سرد ، دو سه حبه سیر له شده رو با یک قاشق روغن زیتون یا کره خیلی خیلی کم در حد چند ثانیه تفت بدید ، سبزیجات رو به ترتیب سفتی اضافه کنید ، هویج ، کدو سبز ، قارچ ، کلم بروکلی ، فلفل دلمه ای هر کدوم رو بعد از اضافه کردن بیشتر از دو سه دقیقه تفت ندید چون سبزیجات باید زیر دندون بیاد و نیم پز باشه . فلفل سیاه رو هم اضافه کنید برای طعم دادن به سبزیجات از دو قاشق سویا سس یا دو قاشق سرکه بالزامیک که با یک قاشق مرباخوری عسل مخلوط شده یا سس تری یاکی استفاده کنید
@honar_dar_khane
✅ژلهتزریقیلیوانی😍😍
برای تهیه این ژله ابتدا ژله آلوئورا رو درست میکنیم. لیوان را تا نیمه از ژله پر کرده و بعد از چهار ساعت با خامه و رنگ خوراکی سبز برگها رو تزریق می کنیم. گل قرمز رو در یک ظرف کوچک مثل لیوان یک بار مصرف با خامه و رنگ خوراکی قرمز تزریق می کنیم.
گل تزریق شده رو از ظرف یکبار مصرف خارج می کنیم و روی برگ ها توی لیوان برمی گردونیم . و در آخر هم دوباره مقداری ژله آلوئورا سرش میریزیم اطراف ژله گل رو پر کنه و سطح رویی صاف بشه
@honar_dar_khane
.این بستنی کاملا مزه و بافت بستنی آماده رو داره و لطفا در صورت کپی با ذکر منبع باشه 🙏
این مقدار مواد همین تعداد در تصویر میبینید بهتون بستنی میده ۴ تا کیم و یک بستنی لیوانی ۲۰۰ گرمی 😍😍
#کیم_بستنی
مواد لازم :
خامه قنادی ۱ پیمانه 🔺جایگزین خامه قنادی ( ۱ پاکت خامه صبحانه + ۲ ق غذاخوری پودر خامه ) + ½ پیمانه پودر شکر
شیرخشک ( نوع شیرین ) قنادی ½ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
شکلات برای رویه بستنی ۳۰۰ گرم
۳ ق غ روغن مایع برای ذوب شکلات .
.
طرز تهیه :
خامه قنادی به دمای محیط رسیده ، وانیل ، شیرخشک مخلوط کنید و کم کم بهش شیر اضافه کنید با همزن یا گوشتکوب برقی هم بزنید تا یکدست بشه در قالب دلخواه یا لیوان بریزید روشو با فویل کاور کنید چوب بستنی هم بزارید و ۲۴ ساعت یا تا زمانی که کاملا ببنده در فریزر بزارید من از قالب سیلیکونی استفاده کردم و روشو با سلفون کاور کردم .
شکلات به اضافه روغن مایع به روش بن ماری ذوب کنید توی لیوان بریزید و اجازه بدید کاملا از گرما بیفته بعد بستنی ها تون داخلش بزنید و نوش جان کنید .
@honar_dar_khane