فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_حبابی_میوه_ای👌😍🌷
مواد لازم :
65 گرم پودر ژلاتین
30گرم شکر حدود یک چهارم فنجان
یک لیوان آب جوش
پودر ژلاتین رو توی نصف استکان آب بخیسانید. بعد در آب با شکر حل کنی. میوه ها رو خرد کنید و داخل قالب بریزید و سپس مواد رو بهشون اضافه کنید.
اگه رنگی می خواید می تونید از رنگ خوراکی استفاده کنید. و یا از پودهای ژله ولی باید پودر ژلاتین هم بریزید که سفت بشه.
نکته. انبه و کیوی به خاطر آنزیمی که دارن نمیذارن ژله ببنده قبلش یه مقدار کم اونها رو بجوشانید. .
━⊰❀👇JOIN👇❀⊱━
@honar_dar_khane
🌸🌸برای از بین بردن بوی سیر و پیاز دستها از شکر استفاده کنید ؛ دستهایتان را با آب خیس کنید، سپس مقداری شکر بردارید و به دستهایتان بمالید 👌
━⊰❀👇JOIN👇❀⊱━
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دوریختنی گلدون بساز
━⊰❀👇JOIN👇❀⊱━
@honar_dar_khane
برای اینکه تخم مرغ هنگام آبپز شدن، نشکسته و سفیده آن بیرون نریزد، کمی نمک به آب آن اضافه کنید 👌
(نمک روی شکسته شدن یا نشدن پوسته تخم مرغ تاثیری ندارد، اما مانع بیرون ریختن سفیده میشود)
━⊰❀👇JOIN👇❀⊱━
@honar_dar_khane
دسر سه لایه
لایه اول کرم بستنی
لایه دوم ژله بستنی با تزیین ژله رولی
لایه سوم ژله ساده
#کرم_بستنی
پودر ژله :یک بسته
بستنی وانیلی: ۱لیتر
خامه صبحانه :۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین:2قاشق مربا خوری
رنگ خوراکی.....در صورت تمایل
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژله (من از ژله انگور استفاده کردم) را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده تا تمام ذرات ژله حل بشه بعد بذارید کاملا سرد بشه
بستنی و خامه را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید تا مخلوط صاف و یکدستی درست شود سپس اجازه بدید خنک بشه
بعد تمام مواد را مخلوط کنید
داخل قالب رو چرب کرده و مایه رو داخلش ریختم
و گذاشتم داخل یخچال ولی حواسم بود کاملا نبنده باید نیم بند بشه
خب بریم سر لایه دوم
#ژله_بستنی
یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش خوب حل کردم بعد گذاشتم سرد سرد شد بعد نصف لیوان بستنی وانیلی که شل شده بهش اضافه کردم
ژله رولی رو از قبل درست کرده بودم
وقتی لایه اول رو ریختم ژله رولی ها رو هم بالای لایه اول به دیواره چسبوندم
وقتی لایه اول نیم بند شد لایه دوم رو با احتیاط روی لایه اول ریختم و دوباره گذاشتم نیم بند بشه بعدم لایه اخر
لایه آخر ژله انگور ساده ست
#ژله
یک بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش خوب حل کردم گذاشتم سرد شد بعد که لایه دوم نیم بند شد به آرومی لایه سوم رو ریختم
بعد دسر رو به مدت شش ساعت داخل یخچال گذاشتم و بعد برگردوندم
━⊰❀👇JOIN👇❀⊱━
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند کاربرد سشوار
━⊰❀👇JOIN👇❀⊱━
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوبت به کدبانوهای هنرمندمون میرسه🤩🤩
#تزئین جالب سالاد و غذا😍👍
━⊰❀👇JOIN👇❀⊱━
@honar_dar_khane
animation.gif
229.6K
ژله لایه ای
مواد لازم:
ژله آلبالو : 1 بسته
ژله توت فرنگی : 1 بسته
ژله طالبی : 1 بسته
بستنی وانیلی : 1 لیتر
آب جوش : به مقدار لازم
آب سرد : به مقدار لازم
مراحل پخت:
ابتدا پودر ژله آلبالو را درون یک ظرف میریزیم و 1 لیوان آب جوش را به آن اضافه میکنیم .( در ابتدای کار حتما قالب را چرب کنید.)
دو دقیقه هم میزنیم تا ژله کاملا حل شود.
سپس 1 لیوان آب سرد می ریزیم و سپس 1/3 ژله را درون ظرف می ریزیم و به مدت یک ساعت درون یخچال می گذاریم.
پس از گرفتن ژله لایه اول مرحله بعد را شروع می کنیم.
1/2 پودر توت فرنگی را با آب جوش ترکیب می کنیم و به خوبی هم میزنیم(بهتر است از روش بن ماری برای این کار استفاده کنید یعنی حرارت غیر مستقیم).
سپس بستنی را به ژله اضافه می کنیم و روی ژله آلبالو می ریزیم و درون فریزر به مدت 1 ساعت می گذاریم تا کاملا خودش رو بگیرد.
ژله طالبی را پس از گرفتن بستنی بر روی آن می ریزیم و یک ساعت درون فریزر می گذاریم.
پس از گرفتن ژله طالبی ، مراحل فوق را تکرار می کنیم یعنی ابتدا ژله آلبالو سپس بستنی و در انتها ژله آلبالو را اضافه می کنیم پس از گرفتن ژله به راحتی از ظرف جدا می شود .
در صورت جدا نشدن از آب گرم استفاده می کنیم.
ژله را به اندازه های دلخواه برش می دهیم.
روی آن را به دلخواه با خامه آماده ویا بستنی ویا میوه تزئین می کنیم.
━⊰❀👇JOIN👇❀⊱━
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_حبابی_میوه_ای🍏🍐🍊🍋🍑🍒
مواد لازم 👇👇👇
65 گرم پودر ژلاتین
30گرم شکر حدود یک چهارم فنجان
یک لیوان آب جوش
پودر ژلاتین رو توی نصف استکان آب بخیسانید. بعد در آب با شکر حل کنی. میوه ها رو خرد کنید و داخل قالب بریزید و سپس مواد رو بهشون اضافه کنید.اگه رنگی می خواید می تونید از رنگ خوراکی استفاده کنید. و یا از پودهای ژله ولی باید پودر ژلاتین هم بریزید که سفت بشه.
نکته. انبه و کیوی به خاطر آنزیمی که دارن نمیذارن ژله ببنده قبلش یه مقدار کم اونها رو بجوشانید.
━⊰❀👇JOIN👇❀⊱━
@honar_dar_khane