هدایت شده از جشنواره هنر آسمانی
💠 حجت الاسلام والمسلمین قربانی دبیر علمی دهمین جشنواره هنر آسمانی:
جشنواره هنر آسمانی توانسته طلاب حوزه علمیه را به سوی هنر متعالی سوق دهد.
مدیر هنر و تبلیغ نوین معاونت تبلیغ حوزههای علمیه افزودند: جشنوارۀ هنر آسمانی، یکی از جشنوارههای باسابقه، تخصّصی و ویژۀ طلاب حوزه های علمیه اعم از برادران و خواهران و نیز طلاب ایرانی و غیر ایرانی است.
❇️ این جشنواره که از اواخر دهۀ ۶۰ آغاز به کار کرده است، با همکاری و همّت همۀ حوزویان به ویژه نهادهای حوزوی فعالیت کرده و در طول بیش از سه دهه، وظیفۀ «ترویج و توسعۀ هنر دینی» در میان طلاب حوزه های علمیه را به عهده داشته است.
❇️ ایشان جریانسازی در زمینه هنر حوزه را مهمترین رسالت این جشنواره دانست و بیان داشت: جشنوارهٔ هنر آسمانی در طول سالهایی که از فعالیتهایش گذشته، علاوه بر اجرای ۱۰ دوره مسابقۀ هنری در بین هنرمندان حوزوی، توانسته در زمینۀ «هنر» در حوزههای علمیه، جریانسازی کند و با فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی طلاب حوزه های علمیه را به سوی هنر متعالی سوق دهد.
🌐 مشاهده متن کامل مصاحبه
┄┅┅❀💠❀┅┅┄
🔗 #جشنواره_هنر_آسمانی
🔗 #معاونت_تبلیغ_حوزه
🔗 #دبیر_اجرایی
🔗 #دهمین_جشنواره
┄┅┅❀💠❀┅┅┄
📡 دبیرخانه جشنواره هنر آسمانی
🆔 @Honareasemani
سیاوُشان، اولین رئالیتی شو و مسابقه ی تلویزیونی که براساس زندگی شهدای دفاع مقدس طراحی شده است.
علاقمندان به شرکت در این مسابقه میتوانند با ارسال پیامک نام و نام خانوادگی خود به شماره ی 1000200035 در این رویداد رسانه ای ثبت نام نمایند.
سایت برنامه: www.siavoshantvshow.com
@siavoshantvshow
برنامه «یکی از ما» و تصویر مهمی که روحانیت شیعه را متمایز میکند!
یکی از ممیزات روحانیت شیعه که به این گستردگی و کیفیت در هیچ دینی وجود ندارد، زندگی ساده و در #خدمت مردم است. با یک مقایسه اجمالی نسبت به یهود و مسیحیت مشخص میشود:
گرچه در مسیحیت توجه به تبلیغ زیاد است، ولی مشکل ساده زیستی آنان که بخلاف مسیح دارند و در سطح پایینترین مردم زندگی نمیکنند تصویری است که دافعه در دین ایجاد میکند!
اینجا تصویر متمایز روحانیت شیعه و سادهزیستی آنان که توسط برنامه یکی از ما به تصویر کشیده میشود کاملا تمایز روحانیون ما را نشان میدهد.
در آیین یهود هم که کلا اعتقاد چندانی به تبلیغ ندارد، نگاهی بالا به پایین به تمام مردم دارند و گروهای دیگر را پست میدانند و خدمت اجتماعی معنایی ندارد.
تمرکز مجموعه یکی از ما روی خدمات اجتماعی قدم اول این راه است در یکی از ما بسیار ستودنی است. یکی از ما ایده نابی بود که توسط سازمان تبلیغات و شبکه سه عملیاتی شده و امیدواریم ادامه دار باشد./صدای حوزه
هدایت شده از سعید عبداللهی
شهید آوینی:
هنرمندان با رغبت فراوان حاضرند در خدمت تبلیغ صابون و پودر لباسشویی و آفیش (آگهی) فیلم های سینمایی کار کنند، اما چون سخن از صدور انقلاب و یا پشتیبانی از رزم آوران میدان مبارزه با استکبار جهانی به میان می آید روی تُرش می کنند که: نه آقا، قبول سفارش، هنر را می خشکاند!
این کدام هنر است که برای پروپاگاند تجارت فَوَران می کند، اما برای عشق به خدا، نه؟ آیا هنرمند با این انتخاب، نوع تعهد خویش را مشخص نکرده است؟ حال آنکه آزادی حقیقی تنها در عشق به خداست و هنر آنگاه حقیقتاً آزاد می شود که غایتش وصول به حق باشد، هنر برای وصول به حق.
🔹ساخت سریال زندگینامه آیتالله مرعشی نجفی در رسانه ملی
رئیس سازمان صدا و سیما از تولید چند مجموعه تلویزیونی درباره مفاخر ایرانی، ازجمله شخصیت و کتابخانه آیتالله مرعشی نجفی خبر داد.
🆔 @eshragh_news | اشراق نیوز
#معرفی_کتاب
✅ کتاب فقه رسانه و فضای مجازی
🔹تدوین: استاد محمدحسین فرجنژاد و همکاران
🔹ناشر: گروه فقه رسانه مؤسسه مطالعات و تحقیقات اسلامی فتوح اندیشه
🔹این کتاب به تشریح هشت نشست علمی پرداخته است: «روش شناسی حکمی اجتهادی نظام ولایی»، «روش شناسی فقه رسانه»، «فرایندهای روشی استنباط فقه ارتباطات از قرآن کریم»، «فقه رسانه در دو دیدگاه فقه فتوایی و فقه حکمرانی»، «بررسی تعامل نظریه هنجاری رسانه و فقه رسانه»، «بازاندیشی در عنصر مصلحت» و «قاعده وجوب حفظ نظام و اصلاح سیاستگذاری ساختار رسانه فضای مجازی»
https://www.hawzahnews.com/news/1218808/
#فقه_رسانه
🔸#رسادین، فرهنگ و رسانهپژوهی دینی
🆔 Rasadin
🔻مرکز مدیریت حوزه های علمیه:
🔹 جشنواره فجر فرصتی است تا دستاوردهای انقلاب و فرهنگ غنی مردم ایران به نمایش گذاشته شود
✍️ بیانیه مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور به مناسبت آغاز به کار جشنواره های هنری فجر:
◻️ جشنواره های هنری فجر فرصتی است تا آرمان های انقلاب اسلامی، دستاوردهای نظام اسلامی و فرهنگ غنی مردم ایران به نمایش گذاشته شود و دشمنی دشمنان قسم خورده ملت و توطئه های آنها نیز به تصویر کشیده شود لذا استفاده از این فرصت می تواند در خدمت حرکت کشور به سمت آرمان های متعالی قرار بگیرد.
◻️ در تولید محصولات هنری و امتیازدهی به آنها تلاش در جهت ارتقای سبک زندگی ایرانی اسلامی مورد توجه قرار گیرد.
◻️ توجه به هنرمندان جوان و تمرکز بر ایده های نو که همراه با خلاقیت و ابتکار در عرصه هنر است مورد توجه دست اندرکاران محترم قرار بگیرد.
◻️ هنرمندان عزیز و دست اندرکاران محترم جشنواره فجر نسبت به رعایت حجاب اسلامی و هنجارهای شرعی مراقبت لازم را داشته باشند تا زحمات زیادی که در برپایی این جشنواره کشیده شده به حاشیه نرود و حریم جامعه اسلامی که خون صدها هزار شهید برای عزت و عظمت آن تقدیم شده شکسته نگردد.
📎 متن کامل
خبرگزاریحوزه
هدایت شده از محمد لسانی
امروز به همراه محمود رضوی تهیه کننده اثر به دیدن فیلم سینمایی موسی کلیم الله به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا نشستیم
۱. اصل پروژه برای تلویزیون و سریال است
۲. برخی بخش های فیلم پرش دارد که ناشی از گزینش از داخل سریال است
۳. اثر فاخری است و پرفروشترین فیلم جشنواره فجر امسال است
۴. بازی مریلا زارعی در نقش یوکابد، مادر حضرت موسی ستودنی بود
۵. حجم سیاهی ، شکنجه و کشتار برای کودکان نامناسب است
۶. حاتمی کیا سومین کارگردان این مجموعه بوده و پیش از این فرج الله سلحشور و شورجه به دلیل بیماری (و بنابر اقوال تاییدنشده ترور بیولوژیک) از آن کناره گرفتند.
هدایت شده از مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی
گروه آموزشی، فرهنگی و اجتماعی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس برگزار می کند:
نشست علمی "قاعده سازی در فقه هنر؛ ضرورتها، بایسته ها و چالشها"
ارائه دهنده اول: حجت الاسلام و المسلمین مصطفی دری؛ مدیر مدرسه فقه هنر
ارائه دهنده دوم: حجت الاسلام و المسلمین محمد علی حیدری؛ مدرس خارج فقه هنر و رسانه
دبیر علمی: حجت الاسلام و المسلمین حامد مهدوی یکتا؛ دبیر میز هنر مرکز تحقیقات اسلامی
زمان: سه شنبه 16 بهمن 1403 ساعت 13 الی 15
مکان: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی
📡 لینک مجازی: https://www.skyroom.online/ch/m.faghih64/eb
جهت شرکت حضوری نام و نام خانوادگی را به سامانه 30001913 تا 15 بهمن ساعت 14 ارسال فرمایید.
کانال رسمی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس:
https://eitaa.com/joinchat/1021771898C48c711af96
📺 پخش سریال «مرهم»؛ از شبکه دو سیما
🔹این سریال ۳۰ قسمتی که نام قبلی آن "پردیسان" بوده است، تولید گروه اجتماعی سیمافیلم است.
کارگردان این سریال محمدرضا آهنج است و تهیهکنندگی آن را سید سجاد قافلهباشی و پرویز امیری بر عهده دارند.
🔹این سریال که با ترکیبی از داستانهای احساسی و اجتماعی، مخاطبان را با فضایی نو و جذاب همراه میکند، به زودی از شبکه دو سیما پخش میشود.
🔹پیش از این، مجموعههایی همچون پردهنشین حول محور زندگی روحانیون ساخته شده است.
📡 اخبار جهان هنر/ روبش
🆔 @roubesh
جشنواره فجر ۱۴۰۳ از نگاه من
علیرغم فشردگی برنامه ها و حجم زیاد کارهای روزمره، به خاطر عضویتم در کمیسیون فرهنگی مجلس تلاش کردم تا امسال تعداد زیادی از فیلمهای جشنواره فجر را ببینم.
نهایتا فرصت دیدن ۱۲ فیلم به دست آمد که به ترتیب حروف الفبا عبارت بودند از؛
۱. آبستن/ فیلمی به شدت خسته کننده و سیاه. حیف از وقتی که برای دیدنش گذاشتم. به خاطر محتوای سیاهی داشت که بعید نیست بعدا در جشنواره های خارجی جایزه بگیرد.
۲. آنتیک/ فیلمی درجه ۳ و موهن. مملو از شوخی های لوس و بی مزه. در عین حال حاوی صحنه های نمادهاین زیاد علیه بسیاری از مفاهیم دینی مثل زیارت، شفا و نذر. اگر ممیزی درست و حسابی وجود داشت چنین فیلمی نباید ساخته میشد و حتما از وزیر ارشاد این مساله را مطالبه خواهم کرد.
۳. اسفند/ یک فیلم تخصصی درباره دفاع مقدس و شخصیت شهید علی هاشمی. نقطه قوت فیلم بازی قوی بازیگران بود و نقطه ضعفش کسل کننده بودن فیلم. جا داشت حداقل ۳۰ دقیقه خلاصه تر شود.
۴. بازی را بکش/ یک فیلم معمولی با موضوع فساد و تبانی و شرط بندی در فوتبال. نقطه قوت فیلم پرداختنش به این مساله مهم روز بود اما فیلمنامه و بازی بازیگران میتوانست خیلی بهتر باشد.
۵. تاکسیدرمی/ یک فیلم طنز درباره عبدالرضا پهلوی (برادر شاه) که شروع نسبتا خوبی داشت اما هرچه جلوتر رفت خسته کننده تر شد. شاید برای نوجوانان فیلم جذابی باشد اما به نظرم حق سوژه ادا نشد.
۶. چشم بادومی/ یک فیلم نسبتا خوب و جذاب با موضوع اثرات گروه های موسیقی کره ای بر نوجوانان. جسارت عوامل فیلم برای پرداختن به این موضوع روز را تحسین کردم.
۷. رها/ یک فیلم سیاه برای نشان دادن انواع بدبختی ها؛ از خودکشی و سرقت و قتل تا دروغگویی و فریب و فقر و فاصله طبقاتی. نقطه قوت فیلم بازی قوی بازیگران خصوصا شهاب حسینی بود اما اگر اعصاب زیادی آرامی دارید و دوست دارید کمی حالتان آشفته شود این فیلم را ببینید! در سیاه بودن دست فیلمهای اصغر فرهادی را بست و اگر بعدا به خاطر این همه نکبت و کثافتی که یکجا از ایران بازنمایی کرد در جشنواره های خارجی برنده شد، اصلا تعجب نکنید.
۸. شمال از جنوب غربی/ فیلمی بسیار خوب و جذاب درباره جنایات گروهکهای ضدانقلاب در دهه ۶۰. شبیه ترین فیلم به ماجرای نیمروز ۱ و بسیار خوش ساخت. هرچند ابهامات فیلمنامه ای اش کمی تو ذوق می زد و صحنه های اکشنش بیش از حد بود اما در کل لذت بردم. به لحاظ انتخاب سوژه و پرداختن به یک موضوع مهم، فراتر از انتظارم بود.
۹. صددام/ یک فیلم طنز درباره بدلهای صدام در زمان جنگ که طنزش بسیار قوی بود اما محتوای مبتذل و اروتیکش کار را خراب کرد. اگر ابتذال فیلم نبود، میتوانست با ترجمه عربی در عراق یک فیلمهای پربیننده باشد.
۱۰. صیاد/ نقطه قوت اصلی فیلم داده های تاریخی جزیی و پژوهش قوی آن بود. هرچند انتظارم بیشتر بود اما در کل فیلم جذابی بود و توانست شخصیت قهرمانی مثل شهید صیاد را به خوبی معرفی کند.
۱۱. موسی کلیم الله/ یک اثر فاخر دیگر از ابراهیم حاتمی کیا که با ترجمه به زبانهای مختلف میتواند یک صادرات فرهنگی خوب برای سینمای ایران باشد. امیدوارم سریالش هم به همین منوال و کیفیت باشد.
۱۲. ناتور دشت/ یک فیلم خوب با بازی های قوی. یک بازنمایی رسانه ای از اتفاقی واقعی که اردیبهشت همین امسال با گم شدن یک دختربچه در گلستان رخ داده بود.
و اما جمع بندی؛
از سال ۸۸ و با شکل گیری جشنواره عمار و تاسیس سازمان اوج و ورود بیشتر نیروهای انقلابی به عرصه هنر و خصوصا سینما، در مجموع فضای فیلمهای سینمایی وضعیت بهتری به خود گرفت اما همچنان کفایت نمیکند.
تا وقتی که نیروهای انقلابی ورود به عرصه سینما را یک امر حاشیه ای و لاکچری میبینند تحولی رخ نخواهد داد. همچنان صدها سوژه ناب برای تولید آثار سینمایی وجود دارد که به خاطر کم بودن نویسندگان و کارگردانان انقلابی و کاربلد، فرصتی برای ساخت آنها به وجود نیامده. لذا راه تحول در سینما قبل از اقدامات سلبی و ممیزی، از راه افرایش تولید فیلم های خوب میگذرد.
@Sabety_ir ✅
از راهپیمایی بیست و دو بهمن ماه که بچه ها را با هزار تا وعده از خواب بیدار کرده ام راه افتا ده ابم به سمت راهپیمایی و بعدش هم قول دیدن پسر دولفینی ۲ را دادیم
چون دخترم اصرار بسیار داشت که چرا منو نمبرید ببعی (ضد) قهرمان ببینم و من بی هیچ توجیهی برایش میگفتم برای سن تو خوب نیست !!
خب خيلي مهم بود كه پسر دولفيني ٢ را ببيند و اززامدن به سينما بعد از مدت ها لذت ببرد .
فيلم شروع شد
خوشحال از اين امر كه چقدر پيشرفت كرده ايم در بحث انيميشن و ساخت كارتون و
و البته ناراحت كه چقدر ضعف شديد در سناريو و پرش ها ي عجيب ناهماهنگي در نويسندگي و چقدر تقلید از خارجی ها در رنگ و بافت و شکل و شخصیت سازی . براي كاركترهاي بي دليل و بي نقش بودن سه زن و پوشش ان ها و مشكلات هنري و فني كه در جريان اثر وجود دارد
در ميان فيلم موسيقي اغاز ميشود
با خودم كلنجار ميروم كه خواننده كيست
اخر نميتوانم باور كنم كه چه كسي دارد ميخواند
بله متاسفانه در نهايت بهت
صداي شروين حاجي پور است كه ميشنويم
كسي كه پيشتر براي جريان زن زندگي ازادي خوانده بود (براي)
كسي كه دغدغه اش هنوز بوسه در كوچه ی تاریک بود
كسي كه براي گربه رقصاني اش جايزه اي نحس هم گرفته بود از
همسر ريس جمهور امريكا (گرمي )
كسي كه در يكي از موزيك هايش با افتخار كامل روايت خيانت و تئوري حرامزادگي را تاييد و اموزش ميدهد...((
من میگم نمیشناسمش توام بش نگو چرا موی بچش فره
چشماتو ببند کنارتم هنوز چشماتو ببند میبوسمت از دورچشماتو ببند فرض کن من پیشتم چشماتو ببند باز شعرمو بخون))
و متاسفانه گوش بچه ها با صدايي كه ارتعاش ان از افكار پليد و شيطاني برخواسته اشنا ميشود و صفحه هاي پاك قلب هايشان حتما و حتما كدورت پيدا ميكند .و من مانده ام در بهت اين ماجرا كه بعد از افتضاح ببعي ضد قهرمان
چگونه اين لا ابالي را راه داده اند كه بياييد براي بچه هاي ما بخواند
ان هم براي فيلمي كه تهيه كننده اش دست كسي است كه پدرش روحاني است
و با حمايت نظام و سپاه به روي كار امده است
پروژه ي نفوذ دشمن تا كجا رسيده است
تا كجا دشمن رخنه كرده است .
احتمالا اگر از دست اندر كاران فيلم بپرسيم ميگويند ميخواستيم جذب كنيم !
مرده شور خودتان و جذب تان را ببرد ...خالی از همه چیز هستید