eitaa logo
هنرکده بانوان هنرمند
5.7هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
3.4هزار ویدیو
15 فایل
استفاده از مطالب کانال بدون #لینک مجاز نیست❎❎ دو کانال دیگر ما👇👇 💞 @zendegiasheghane_ma ❤️ @asheghanehalal ❤️
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 💕زندگی عاشقانه💕
✨یادت نرود همیشه فردایی هست... در قلب کویر آب گوارایی هست... ✨گر موج زند جهان ز نامردی‌ها... نومید نباش، عزیزِ زهرایی هست... 🌙🍃🍃🌹🌙🍃🍃🌹🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💔 به زمین خوردی وآهت دل مارا سوزاند جگرت سوخت و این؛ قلب رضا را سوزاند پشت این حجره در بسته چه گفتی تو مگر که صدای تو مناجات و دعا را سوزاند 🥀 (ع)🥀 .🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هنرکده بانوان هنرمند
#پودینگ_کاراملی #دسر 👇👇
مواد لازم برای کارامل : شکر 1 لیوان کره 1 قاشق غذاخوری خامه یک بسته(200 گرم) طرز تهیه کارامل : شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل شود.گهگاهی قابلمه را تکان دهید تا شکر حل شود یا با قاشق کمی هم بزنید.وقتی شکر کاملا حل شد و به رنگ کاراملی در آمد کره را اضافه کرده مخلوط کنید.وقتی کره ذوب شد و با شکر یکدست مخلوط شد خامه را اضافه کنید . هم بزنید تا گلوله ای باقی نماند بعد کارامل را از روی حرارت بردارید. مواد لازم برای پودینگ : شیر 1 لیتر نشاسته 3 قاشق غذاخوری سر پر زرده تخم مرغ 2 عدد(زرده ها را با همزن دستی خوب هم بزنید) وانیل 5 گرم(وانیل ترکی 1 بسته) شکلات تلخ 80_100 گرم بیسکوئیت پتیبور 1 بسته(با مخلوط کن پودر کنید) طرز تهیه پودینگ : در یک ظرف نشاسته و شیر و تخم مرغها را با هم مخلوط کنید.قابلمه کارامل را دوباره روی حرارت بگذارید و مخلوط شیر را کم کم اضافه کرده مدام هم بزنید و روی حرارت ملایم بگذارید وقتی دور ظرف شروع به حباب زدن کرد وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. پودینگ را دو قسمت کنید و به نیمی از آن 80_100 گرم شکلات تلخ را اضافه کرده هم بزنید تا با دمای پودینگ شکلات ذوب شود. پودینگ را مرتب هم بزنید تا لایه نبندد. از بیسکوئیت پودر شده یک قاشق مرباخوری سر پر ته کاسه بریزید و سپس پودینگ شکلاتی را تا نصف بریزید و لایه بعدی پودینگ کاراملی بریزید و در آخر پودر بیسکوئیت بریزید و 2 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد سرو کنید. @honarmandankhane                        ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هنرکده بانوان هنرمند
#کیک_پرتقالی_عسلی 👇👇👇
مواد لازم: تخم مرغ بزرگ ۵ عدد ماست ۱ پیمانه شکر ۱و۱/۲ پیمانه پودر بادام ۵ ق غ رنده پوست یک عدد لیمو رنده پوست یک عدد پرتقال آرد ۱و۱/۴ پیمانه آرد سمولینا ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۲ ق چ روغن مایع ۳/۴ پیمانه +۱ ق غ ۱ پیمانه پسته خرد شده عسل ۱ پیمانه آب دو عدد پرتقال آب یک عدد لیمو ترش طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها و شکر را داخل ظرفی ریخته و با دور تند همزن هم زده تا سفید و سبک شود روغن مایع را اضافه کنید و هم زده ماست،سمولینا و پودر بادام و زست لیمو و پرتقال را اضافه کرده حالا آرد را هم الک کنید با همزن دستی هم زده تا یکدست شود حالا داخل قالب ریخته (ازقالب بیست و یک مربع استفاده کردم)و در فر گرم۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا۳۵ دقیقه بپزید(حتما چک کنین که کیک کامل پخته باشه) بعد از اینکه کیک پخت از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک سرد شود این کیک همینطوری بدون رویه هم فوق العادس من یه مدل رویه اجیلی براش در نظر گرفتم ولی با کارامل ،گاناش یا هر رویه ی دیگه ای که دوست دارین میتونین سرو کنین این را هم بگم اگر با حرارت دیدن عسل میونه خوبی نداری این قسمت را بی خیال شو جونم حالا پسته های خرد شده را در تابه تفت داده، عسل و اب پرتقال و لیمو اضافه کرده و هم بزنید دو تا سه دقیقه بگذارین با شعله ملایم بجوشه با خلال روی سطح کیک سوراخ ایجاد کرده و مواد رویه را داغ داغ ،روی کیک سرد شده بریزید این کیک بهتر ۱۲ ساعت بمونه تا مواد به خوردش بره و خوشمزه تر بشه (البته اگر رویه اجیلی را براش ریختین) @honarmandankhane                        ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
ناهارچربوچیلی😋 گاهی ماکارونیتون روهرطوروباهرموادی که درست کردین به جای دم کردن تو یه ظرف فربریزین وروی سطحشوباپنیر بپوشونین وبدبذارینش توفرووقتی این شکلی شددرش بیارین ونوش جان کنین @honarmandankhane                        ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
يدونه لبوي خام(چغندر)+يدونه هويج+نصف ليوان دونه ي +نصف ليوان گردو براي سس : يك ق مايونز+دو ق ماست سفت+دو ق آبليموي تازه+نمك و فلفل يا ماست و مايونز رو حذف و دو ق روغن زيتون جايگزين كنيد. @honarmandankhane                        ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
مواد لازم 👇 تخم مرغ : ۴ عدد شکر : ۱ لیوان آرد: دو لیوان و نیم روغن مایع : سه چهارم لیوان ماست شیرین : ۱ لیوان (من از ماست سون استفاده کردم) بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری طرز تهیه همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه آرد+بکینگ پودر رو سه بار الک کنید(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه) تخم مرغ و وانیل و شکر را داخل کاسه یی بریزید حسابی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. ماست را اضافه و یک دقیقه هم بزنید بعد سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زده در نهایت ارد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه. کف قالب را با روغن چرب کنید و اردپاشی کنید مایه کیک رو به داخل قالب ریخته و در فر که از قبل گرم کرده با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه بزارید تا بپزه. اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود. مایه کیک ماست کمی سفت تر از کیک شیر هست.
▫️دردهایم را به امید یافتن مرهمی، بر سر دست گرفته ام ... غافل از اینکه ظهور تو، درمان دردِ دیرین و مرهم فراق همه بشریت است. 💔🌹 🔅 🌱🍁🌹🌹🌱🍁🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فرشتگان خدایی به عرش رحمانی همه به حال شعف در پی چراغانی به کف زنی شده مشغول بهر پیوندی و می کنند به سوی زمین گل افشانی در آسمان مدینه زنند بال و پری به دور خانه طاها، حبیب ربانی 🌸🌟سالروز مبارکباد🌟🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزئین سالاد @honarmandankhane                        ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین کیک تولد با چنگال طرح حصیر پیاده کنید رو کیک😍👌 @honarmandankhane                        ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام بچه ها😍این سالادو ببینید چه خوشگله اخه🤤 ژامبون و شوید سس مایونز ادویه(نمک،فلفل) سیب زمینی گوجه فرنگی و چیپس پنیر ذرت ‎‌‌‌‌‌@honarmandankhane                        ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
تزئین غذای کودک @honarmandankhane                        ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─