مداحی آنلاین - نماهنگ خلصنا منالفراق الحرم- پویانفر خیرالدین.mp3
3.69M
خلصنا منالفراق الحرم
میمیرم اگه دوباره نرم
#استودیویی📺
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله🌺
#شب_جمعه🌙
#محمدحسین_پویانفر🎙
#حسین_خیرالدین🎙
هدایت شده از Ghoghnus
📢 پیام رهبر انقلاب اسلامی در پی شهادت سید مجاهد رشید و فداکار جناب «سیدهاشم صفیالدین» رضواناللهعلیه
🔹️حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به جوانان عزیز جبهه مقاومت با تجلیل از شخصیت جناب «سیّدهاشم صفیالدین» رضواناللهعلیه رئیس شورای اجرایی حزبالله لبنان تأکید کردند: امروز هم حزبالله قویترین مدافع لبنان و مستحکمترین سپر در برابر طمع ورزی رژیم صهیونی است که از دیرباز تجزیهی لبنان را هدف گرفته بوده است.
📝 متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جوانان عزیز جبهه ی مقاومت
سید مجاهد رشید و فداکار، جناب سید هاشم صفی الدین رضوان الله علیه به صف شهیدان مقاومت پیوست و ستارهی درخشان دیگری، آسمان جهاد در راه قدس شریف را مزین کرد.
🔹 او از برجستهترین شخصیتهای بزرگ حزبالله و یار و همراه همیشگی جناب سید حسن نصرالله بود. حزبالله با تدبیر و شجاعت رهبرانی چون او بود که باز هم توانست لبنان را از خطر تجزیه و فروپاشی مصون دارد و تهدید رژیم غاصب را که ارتش شقی و ظالم آن، گاه تا بیروت را لگد مال میکرد خنثی سازد. شهامت و فداکاری او و دیگر فرماندهان و مجاهدان محور نصرالله بود که خطر غصب و اشغال جنوب لیطانی و صور و دیگر شهرهای آن ناحیه و انضمام آن به فلسطین مغصوب و اشغال شده را از سر لبنان رفع کرد و جان و مال و آبروی ارزشمند حزبالله را در راه حفظ تمامیت ارضی آن کشور به میدان آورد، و رژیم صهیونی متجاوز و جنایتکار را ناکام گذاشت.
🔹 امروز رهبرانی چون نصرالله و صفی الدین به ظاهر در این نشئه حضور ندارند ولی روح و رهبری آنان در میدان حاضر است و از لبنان و مردم بی دفاع آن دفاع میکند. امروز هم حزبالله قویترین مدافع لبنان و مستحکمترین سپر در برابر طمع ورزی رژیم صهیونی است که از دیرباز تجزیهی لبنان را هدف گرفته بوده است. دشمن کوشش میکند نقش فداکارانهی حزبالله برای لبنان را انکار کند. دلسوزان لبنان نگذارند این سخن باطل از حنجرهی آنان شنیده شود.
🔹 حزبالله زنده و روینده است و نقش تاریخی خود را ایفاء میکند. جمهوری اسلامی نیز مانند همیشه به مجاهدان قدس و مقاومت کنندگان در برابر اشغالگری باند جنایتکار غاصب فلسطین کمک خواهد کرد باذن الله.
🔹اینجانب شهادت سید عزیزمان جناب صفی الدین را به خانوادهی گرامی و بستگان و همرزمانش در همهی جبههی مقاومت تبریک و تسلیت عرض میکنم.
و السلام علی عباد الله الصالحین
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۸/۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
#بهانه_بودن
خـوب شـدن مـا اگـر قـیـمـت آمـدن تـو باشد،
خوب نشـدن جرم بزرگی میشود این روزها.
خـوب نـشـدنهـای مـا بـانی تـداوم ظلمهایی
مـیشـود که دادمان از آن درآمده. وای بر ما
اگـر دلـیـل تـأخـیـر ظـهورت، خوب نشدنمان
باشد!
خـوب شـدن مـا اگـر لـحـظـهای آمدنت را جلو
بـیـنـدازد؛ مـا در پـاداش عــدالــتگـسـتـری تـو
شـریـک خـواهـیـم شـد. چـه عـمـلـی بـالاتـر از
عـدالت گستری تو در خیال عالم میگنجد؟!
بـایـد خـوب شـویم. راهی جز این نیست و تا
نـگـاه لـطـف تـو نـبـاشـد، خـوب شـدن از ما بر
نمیآید. کمکمانکن آقا که سختمحتاجیم!
شبت بخیر دستگیر همه!
محسن عباسی ولدی
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَج
#اللّهماجعلنامناعوانهوانصاره
#بِحَقِّفاطِمَهوُآَبیهاوَبَعلهاوَبَنیها
#غزه_تنها_نیست
#لبنان
#طوفان_الاقصی
🌼🍂🌹🌹🌿🌼🍂🌹🌹
#مرغ_رژیمی
🍗🍗🍗
تکه های مرغ رو چیدم تو تابه نچسب روش رو پر از پیاز خلال کردم روی پیازها نمک و فلفل و زردچوبه پاشیدم ، یک قاشق روغن زیتون و نصف استکان زعفران حل شده ، گذاشتم رو گاز با شعله خیلی کم پیازها آب انداخت و مرغ ها با آب پیاز پخت ، وقتی مطمئن شدم مرغها پخته حرارت رو زیاد کردم تا آبش جمع بشه و مرغ و پیاز به روغن بیافته .
چند تا گوجه هم با یک قاشق روغن تفت دادم و گذاشتم کنار مرغ
#تجربه_کدبانو
مداحی آنلاین - چو گیسوی تو من در پیچ و تابم یابن زهرا - استاد کریمخانی.mp3
3.85M
چو گیسوی تو من در پیچ و تابم یابن زهرا
چرا یک شب نمیآیی به خوابم یابن زهرا
#مناجات🔊
#امام_زمان(عج)💚
#غروب_جمعه 💔
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🔅
#کریمخانی🎙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه آقامون نیومد
نذاریم دلا بمیره
انتظار مهدی (عج) امروز
همهی حرف غدیره
#جمعه_های_دلتنگی💔
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌷
#کلیپ| #ریلز | #استوری📲
#شاورمای_مرغ
ابتداسینه مرغ (دوعدد) بانمک وفلفل و روغن زیتون مزه دارکنید وبزارید یخچال (به مدت یکساعت) بعد او بزارید سرخ بشه به اندازه دلخواه برش بزنید (معمولا بصورت نواری برش میزنند) و میزاریم داخل نون پیتا و با گوجه و کاهو (من ازسیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کردم) و روی اون سس میریزیم و میل میکنیم.
سس مخصوص این غذا سس طحینه هست که با ارده و سس مایونز و ماست چکیده و لیموترش و پودر سیر درست میشه.
البته میتونید از هر نوع سس دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید.
من از فلفل دلمه ای های رنگی و قارچ (کمی تفت دادم تاسبک بشن)
📖السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللَّهِ الَّذِي ضَمِنَهُ
سلام بر تو ای وعده خدایی که خداوند آن وعده را تضمین کرده!
سلام بر تو و سلام بر صبحی که ؛
با سپاهی از #شهیدان خواهی آمد...🌷
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَج
#العجلمولایغریبم
#بِحقِّحسینالشَّهید
#غزه_تنها_نیست
#لبنان
#طوفان_الاقصی
#اللّهمّاحفَظقائِدَناالخامِنهای
☘🌷🌹🍂🍃☘🌷🌹🍂
28.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به نام نامی حیدر علم برمیداریم
کنار مالک اشتر قدم برمیداریم
#حماسی📺
#مهدی_رسولی🎙
#مرگ_بر_اسرائیل✊ 🇮🇷
#مرگ_بر_آمریکا✊🇮🇷
شهادت ۲ رزمندۀ ارتش در عملیات دیشب رژیمصهیونیستی
🔹اطلاعیه ارتش: در راستای دفاع از حریم امنیت ایران زمین و جلوگیری از آسیب به ملت و منافع ایران دو تن از رزمندگان شب گذشته حین مقابله با پرتابههای رژیم جنایتکار صهیونیستی به شهادت رسیدند.
🔹اطلاعات تکمیلی بهزودی منتشر خواهد شد.
@Farsna
🖤 چه افتخاری بالاتر که توسط شقی ترین لشکر شیطان به #شهادت رسیدند....
🔰 إنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ
♦️تصویری از شهید حمزه جهاندیده که در دفاع در مقابل حملات به شهرستان ماهشهر به شهادت رسید
#مرگ_بر_اسرائیل
#وعده_صادق
سلام عزیزای دلم ظهرتون بخیر 🙋♀️🙋♀️🙋♀️
اینم ترفندهای یه خیارشور ترد و خوشمزه که بهتون قول میدم دیگه هیچ وقت از بیرون نمیگیرید و خودتون همیشه درست میکنید🙌
خیار قلمی و بوتهای یک کیلو
سیر یک بوته
فلفل تند ۴ عدد و اگه شیرین هست بیشتر بریزید
نخود ۱۵ عدد
ترخون و شوید هر کدام ۳ شاخه
🏵نسبت آب و نمک و سرکه باید ۱۸ به ۱ و ۱ باشه . یعنی آب جوشیده سرد شده ۱۸ پیمانه + یک پیمانه نمک + یک پیمانه سرکه.
🏵نمک حتما نمک دریا یا سنگ نمک باشه.
🏵واسه اینکه داخل خیارا پوک نشه و آب نمک داخلشون بشه با خلال دندان روی هر خیار چنتا سوراخ ریز ایجاد کنید.
🏵سرکه سفید یا قرمز فرقی نداره باعث رسیده شدن خیارشور میشه ولی مقدار زیادش خیارا رو نرم میکنه.
🏵نخود باعث ترد بودن خیارشور میشه پس حذفش نکنید.
🏵خیار هر چی ریزتر باشه بهتره.بعضی خیارا مثل خیار همدان کمی به تلخی میزنه و مناسب خیارشوره.
🏵به هیچ وجه از خیار درختی و سالادی استفاده نکنید.
🏵سیر تاثیر زیادی در طعم خیارشور داره پس مقدارشو کم نکنید.
🏵خیارشور حدود ۱۰ روز بیرون از یخچال بزارید که کاملا رسیده بشه بعد بزارید یخچال یا جای سرد.
🏵اگه اون رو زود داخل یخچال بزارید مغز خیارها سفید میمونه و کامل نمیرسه.
🏵حتما ظرف خیارشور کاملا تمیز و خشک باشه تا کپک نزنه.
🏵اگه از ظرف پلاستیکی استفاده میکنید حتما قبل از بستنش یک نایلون فریزر زیر دربش بزارید.
🏵بیشترین چیزی که باعث کپک زدن خیارشور میشه اینه که داخل ظرفش هوا ردو بدل بشه پس از کیپ بودن درب ظرف مطمعن بشید.
🏵اصلی ترین سبزی خیارشور ترخون هست و به تنهایی مزه خوبه به اون میده. ولی همراه ترخون میشه از شوید ،برگ کرفس و مرزه استفاده کرد.
#خانه_داری
کاربرد های متنوع سشــــوار😍🤩
🌱برچسب قیمت یاتگ اطلاعات روی ظرف های شیشه ای رو به راحتی با سشوار پاک کنید👌
🌱اثر مدادشمعی و شمع روی دیوار رو سشواربگیرین وبزارین گرم شه بعد دستمال بکشین پاک میشه😍
🌱اگه کفشتون تنگه یه جفت جوراب کلفت پشمی بپوشید وکفش رو پاکنید و سشوار بکشین به راحتی جاباز میکنه🤩
🌱اگه اتو دم دستتون نیس روی لباس چروک آب بپاشین و سشوارکنیدعالی اتو میشه😍
🌱اگه میخواین بدون چسبوندن مژه جلو مژه تون ده برابرشه وپرپشـت ب نظر بیاد، روی فرمژه سشواربگیرین و بعد سریع ازش استفاده کنید 😍کولاکه👱♀️
🌱اگه میخواین از آلبوم های قدیمی عکس بردارین وعکس به پس زمینه چسبیده روش از دور سشوار بگیرین ب راحتی جدا میشه 😍
#ترفند
#خانه_داری
❤️نکاتی در مورد سرخ کردن غذا❤️
سلام به مهربون ترینا خوبین ؟براتون نکات سرخ کردن رو گذاشتم حتما بخونین 🌹🌹
روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر.
سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه خمیر بپوشانید. این کار باعث می شود که روغن به داخل غذا نفود نکند و خیلی چرب نشود. در این حالت غذا با حرارت غیرمستقیم خواهد پخت.
اگر روغن به اندازه کافی داغ نشود، سریعا به داخل ماده غذایی نفود می کند و آن را چرب می کند.
اگر روغن خیلی داغ شود، قبل از اینکه ماده غذایی به اندازه کافی بپزد، سطح آن خواهد سوخت.
قبل از سرخ شدن غذا به آن نمک نزنید، زیرا نمک آب موجود در ماده غذایی را بیرون می کشد، در نتیجه وقتی ماده غذایی را در داخل روغن داغ قرار دهید، روغن داغ به اطراف می پاشد.
همچنین نمک، نقطه دود روغن را کاهش می دهد، در نتیجه روغن سریع تر تجزیه می شود. لذا بعد از سرخ کردن غذا و هنگام خوردن، به آن نمک بزنید.
اگر ماده غذایی را شسته اید یا آب دارد، مثل خلال سیب زمینی یا بادمجان، قبل از سرخ کردن کاملاً آن را خشک کنید ، زیرا درغیر این صورت روغن به اطراف می پاشد.
موقع سرخ کردن ماده غذایی، یک جا مقدار زیادی از آن را در ماهیتابه نریزید، چون این کار دمای روغن را کاهش می دهد و غذا دیرتر سرخ می شود.
به مقدار کافی روغن در ماهیتابه بریزید، نه کم و نه زیاد.
قبل از سرخ کردن غذا، ابتدا روغن را به میزان ۷ تا ۸ درجه بیشتر از دمای مطلوب سرخ کردن، حرارت دهید، ولی بیشتر از این مقدار نشود، زیرا ساختمان مولکولی روغن را خراب می کند
#خانه_داری
چند تا نکته مهم اشپزی 🤞👌👇
نکته اول 🎀اگه گوشتون دیر پزه و زمان بیشتری احتیاج داره یک لیوان چای دم کشیده داخل قابلمه بریزید و بزارید با چای بپزه له له میشه و مزه اش تغییری نمیکنه
نکته دوم 🎀اگه موقع سرخ کردن چیزی میخواین خونتون بو نگیره حتما کنار گازتون یک شمع روشن کنید
نکته سوم 🎀اگه برنجتون ته گرفت و بوی سوختگی داد یک تکه نان روی برنج بزارید و در قابلمه رو ببندید بوی ان از بین میرود
نکته چهارم 🎀برای از بین بردن نفخ حبوبات یک خیار با پوست داخل قابلمه بندازید
نکته پنجم 🎀برای اینکه سبزی خوردنتون زود خراب نشه یک تکه کاغذ وسطش قرار بدین
#خانه_داری