#آشپزی
#شربت_گل_محمدی🌹
گل محمدی تازه= نیم کیلو
شکر= ۲ کیلو
آب= ۲ لیتر
جوهرلیمو= نوک ق چ
گلبرگ ها رو از گل ها جدا کنید، آب رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید
گلبرگ ها رو داخل قابلمه ای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید
تا آب جوش روی گلبرگ ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و بیست و چهار ساعت صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه
بعد از بیست و چهار ساعت گلبرگ ها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه
حالا شکر رو به آب گل ها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم
رنگ طبیعی این شربت صورتی کمرنگه اگه مایل بودین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید( من رنگ خوراکی اضافه کردم از قدیم گفتن صداقت از همه چی بهتره😁😁)
.
بچه ها خیلی هاتون پرسیدین این شربت رو همینجوری میخورین یا آب مخلوط میکنن😆 این شربت رو باید با آب مخلوط کنین تازه بعد از مخلوط شدن با آب دوباره رنگش صورتی روشن میشه بخاطر همین بود که من به شیره رنگ زدم چون اگه اضافه نمیکردم بعد از مخلوط شدن با آب رنگی نداشت( قابل توجه کسایی که گفتن چرا انقد رنگ زدی که شبیه شربت آلبالو شده) در ضمن من دو قطره بیشتر رنگ نزدم .
.
.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#آشپزی 😍😍
#همبرگر_خونگی 🍔🍔
مواد لازم: گوشت چرخکرده 400 گرم
پیاز دو عدد درشت
پودر سوخاری یا پودر نون خشک دو قاشق غذاخوری
ادویه (فلفل، نمک، زنجبیل کمی، دارچین، زردچوبه) به میزان لازم
طرز تهیه: پیاز رو خیلی ریز رنده کنید، یا میتونید تو غذاساز بریزید و له کنید و کمی آبش رو بگیرید حالا همه مواد رو مخلوط کنید و خوب ورز بدید حدودا ده دقیقه ورز بدید
حالا به اندازه دلخواه بردارید (من 80 گرم برای هر همبرگر در نظر گرفتم) و بزارید وسط پلاستیک و خوب پهنش کنید
پلاستیک رو کامل ببندید و بزارید فریزر تا همبرگر خودش رو بگیره
میتونید همبرگر رو سرخ کنید و باید پنیر و قارچ یه ترکیب جذاب درست کنید😍😍
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😘
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هنرکده بانوان هنرمند
#آشپزی #آش_عباسعلی @honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
آش عباسعلی کرمانشاه
مواد لازم
گندم پوست کنده ... 1 و 1/2 پیمانه
برنج ... 100 گرم
گوشت دنده گوسفندی ... 300 گرم
عدس ... 100 گرم
نخود ... 100 گرم
روغن حیوانی ... 1/2 پیمانه
لوبیا چیتی ... 100 گرم
لوبیا سفید ... 100 گرم
پیاز ... 5 عدد
سیر ... 10 حبه
نمک، فلفل و زردچوبه ... به میزان لازم
نعنا داغ و کشک ... برای تزیین
طرز تهیه
1- نخود، لوبیا سفید و لوبیا چیتی را از روز قبل بشویید و خیس دهید. بهتر است هر از گاهی آب حبوبات را عوض کنید. این کار به رفع نفخ آن ها کمک می کند.
2- برنج را هم بشویید و به همراه مقداری آب و نمک اجازه دهید برای یک تا دو ساعت خیس بخورد.
3- در این مرحله از تهیه آش کرمانشاهی باید حبوبات را به طور جداگانه بپزید. برای این که مطمئن شوید حبوبات کاملا پخته شده است، می توانید یکی از آن ها را بین دو انگشت فشار دهید. اگر کاملا نرم بودند، وقت آن است که حبوبات را از روی حرارت بردارید.
4- گوشت را آماده کنید و در صورت نیاز خرد نمایید. در این آش می توانید از گوشت ران گوسفند هم استفاده کنید. گوشت را به طور جداگانه بپزید. وقتی به طور کامل پخته شد، آن را با دست ریش ریش و خرد کنید.
5- گندم پوست کنده را بپزید. وقتی نیمی از زمان پخت گندم گذشت، برنجی را که از قبل خیس کرده اید، به گندم اضافه کنید. اجازه دهید با هم بپزند. می توانید برای آش عباسعلی کرمانشاهی از برنج نیم دانه استفاده کنید.
6- حالا تمام موادی که پخته شده اند، یعنی حبوبات، گوشت و برنج و گندم را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت بگذارید. ادویه های مورد نظر مثل نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را به آش اضافه کنید.
7- این آش باید تا حدی بپزد که دانه های برنج و گندم در آن کاملا له شده و مشخص نباشند. هر از گاهی آش را بهم بزنید تا نسوزد و به کف قابلمه نچسبد. در این هنگام که آش در حال پخت است، پیازها را خرد کرده و با روغن تفت دهید. سیر داغ و نعنا داغ را هم آماده کنید.
8- حالا مقداری از پیاز داغی که تهیه کرده اید را به آش عباسعلی اضافه کنید و بقیه ی آن را برای تزیین نگه دارید.
9- وقتی آش کرمانشاهی با پیاز داغ کمی جوشید، آن را از روی حرارت بردارید. روغن حیوانی را به آن اضافه کرده و خوب بهم بزنید.
10- آش را در ظرف سرو بکشید و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.
نکات
👈 هر چه در این آش از فلفل سیاه و قرمز، روغن حیوانی و پیاز داغ بیشتری استفاده کنید، آش شما مزه دارتر می شود.
👈 در صورتی که نمی توانید روغن حیوانی مصرف کنید، روغن زیتون را جایگزین آن کنید.
👈 برای خوشمزه تر شدن آش عباسعلی می توانید گوشت را به همراه پیاز و آب قلم بپزید.
👈 در آش عباسعلی کرمانشاه می توانید از یک دوم پیمانه جو و هم چنین بلغور گندم هم استفاده کنید.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
خدایا
همه بندگان تو هستیم
کلید همه بستهها
دست توست
دوای همه خستهها
دست توست
به احسان ولطف وکرمت،خود،
گره مشکلات همه را بازکن🌺
شبتون آروم و نورانی
در پناه حق
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سفره_آرایی
برای قالب زدن برنج 👇
1. برنج را خیلی خشک نگیرید
برای تزیین برنج قالبی بهتر است برنج کمی نرم تر برداشته شود
2. قالب را کمی با روغن مایع چرب کنید
3. بهتر است رویه برنج زعفرانی باشد
ابتدا یک لایه برنج زعفرانی داخل قالب ریخته و سپس برنج ساده بریزید
4. بعد از ریختن برنج داخل قالب کمی روی آن را با دست فشار دهید تا کمی فشرده شود
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#برنامه_کانال
دوستان برای راحتی و اطلاع شما از برنامه های کانال از این به بعد هر روز هفته رو اختصاص به یک موضوع میدیم😊
👈 شنبه : مطالب و نکات #خانه_داری و #ترفند
👈یکشنبه: مطالب #زیبایی #آرایش #خودآرایی و ...
👈دوشنبه : #آشپزی #دسر و ...
👈 سه شنبه: #سفره_آرایی و #میوه_آرایی
👈 چهارشنبه: #کودکانه #کاردستی و ....
👈 5شنبه: #هنری #خلاقیت #تزیینی و ...
👈 جمعه : کارها و دستورات #ارسالی_اعضا در هر موضوعی
@honarmandankhane
هدایت شده از 💕زندگی عاشقانه💕