#بیتکلف
🔻ما نسبت به امامزمان ارواحنافداه اینگونه هستیم:⇣⇣⇣
❌صبح که از خواب برمیخیزیم مثل بچهها مشغول بازی و سرگرم کسب و کار زندگی دنیایی خودمان میشویم.
❌غافل از این هستیم که #امامزمانارواحنافداه پدر مهربان «والد الشفیق»، دلسوز و مهربانمان لحظه به لحظه دارد ما را حفظ میکند.
⏪ ما الان #نمیفهمیم❌ بعدها که #عقلمانکاملشد و به بلوغ رسیدیم و یا زمان #ظهور شد میفهمیم که امام زمان ارواحنافداه چقدر در جای جای زندگی ما،ما را حفظ فرموده!
◉⟦حتّی آنهایی که یکمرتبه هم به یاد امام زمان ارواحنافداه نیفتادهاند⁉️ و به خودشان اجازه ندادهاند یکبار ذکر "یاصاحبالزّمان" را به زبانشان جاری کنند، جای جای زندگیشان لطف امام زمان ارواحنافداه بوده است. ⟧
⚠️چه خطراتی که ما را تهدید نمیکرده و امام زمان ارواحنافداه از ما دفع کردند. همان رزق و روزی که سر سفره نشستیم «بِیِمْنِه رُزِقَ الوَری».
#آقادارندماراحفظمیکنند
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#تجربه_کدبانو
#چای_دو_رنگ
نصف لیوان آب جوش میریزید ۴ حبه قند داخل آب جوش حل کنید و چای دم کشیده رو با قوری آروم آروم یعنی قطره چکونی به آبجوش اضافه کنید
اصلا نباید هم بزنید.
من داخل لیوان درست کردم که بهتر مشخص باشه.
🍂🌼🍂🌼🍂🌼
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#تجربه_کدبانو
#کیک_کدو_حلوایی
پوره کدوحلوایی یک پیمانه( کدو رو پوست گرفتم و با مقدار کمی آب پختم و بعد له کردم، کاملا باید آبش خشک شده باشه)
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
آرد سفید دو پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
هل یک قاشق چایخوری
تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن برقی به مدت دودقیقه زدم تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه ، بعد روغن اضافه کردم و همزدم ، بعد هم شیر اضافه کردم و همزدم ، بعد پوره کدو رو اضافه کردم و همزدم و درآخر هم آرد و بکینگ پودر و هل که از قبل با هم مخلوط و الک کرده بودم کم کم به مواد اضافه کردم و همزدم ، قالب رو با روغن مایع چرب کردم و مواد کیک رو داخلش ریختم و داخل فر که از قبل گرم کرده بودم گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت سی و پنج تا چهل دقیقه.
بعد از اینکه فر رو خاموش کردم قالب رو بیرون نیاوردم و درب فر رو نیمه باز گذاشتم تا کیک داخل فر بمونه، حدودا یک ربع داخل فر خاموش موند بعد بیرون آوردم و داخل ظرف برگردوندم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی
مواد لازم
یک پیمانه و نصف آرد
سه چهارم پیمانه روغن
یک پیمانه و رب شکر
چهار عدد تخم مرغ
یک پیمانه شیر
1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری وانیل
نصف قاشق چایخوری نمک
سه پیمانه پودر کاکائو
سه پیمانه شکلات
طرزتهیه
پودرکاکائو رو با شیر مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت ملایم بعد شکر رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و میزاریم روس حرارت بمونه تا شکر اب بشه.
از روی حرارت برش میداریم و میزاریم خنک بشه تخم مرغ ها و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدش روغنو میریزیم و باز هم میزنیم.
مواد خشکو بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم مخلوط را داخل قالب چرب شده میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میذاریم تا بپزه بسته به فرتون زمانش فرق داره ولی حدودا یه ساعت طول میکشه تا بپزه
برای تزیینش از نوتلا استفاده کردم
#تجربه_کدبانو
نحوهٔ نگهداری دانه های انار به مدت یک هفته تا چند ماه
انار دونه شده وچند بطری شیشه ای دونه های انار رو داخل بطری شیشه ای گذاشتم بعد درب بطری رو محکم بستم و به مدت 7 تا 10 روز میشه داخل یخچال نگهداری کرد گاهی اوقات واقعا فرصت نداریم انار دونه دونه کنیم این بهترین روش هست انشاءالله که مثمر ثمر باشه دوستان حتمااز ظروف شیشه ای یا سرامیکی استفاده کنید. و ذخیره در ظروف پلاستیکی باعث می شود دانه های انار ، مواد شیمیایی پلاستیک را جذب کنند، که می توان مضر باشد.
نکته:انار کامل در یخچال می توان ۲ ماه نگهداری کرد.
دانه های تازه انار(فرش کات) در یخچال می توان ۵ تا ۷ روز نگهداری کرد.
دانه های انار در فریزر (آی کیو اف-IQF- انجماد سریع) یک سال می شود نگهداری کرد.
#مرغ_سوخاری
من از تکه های ران استفاده کردم . از هر قسمتی بخواین می تونین استفاده کنین . از سینه مرغ بخواین استفاده کنین نیاز به پخت اولیه نداره .
داخل قابلمه ای آب ریخته و میزاریم بجوشه ، بعد تکه های مرغ رو انداختم و یک عدد پیاز و کمی نمک و یه دونه چوب دارچین قرار دادم و گذاشتم نیم ساعت روی حرارت کم تا بپزه . نیاز به پخت طولانی نداره چون بعدا نرم میشه .
بعد از حرارت برداشته و گذاشتم خنک بشه .
تخم مرغ رو داخل کاسه شکسته و هم زدم . توی یه بشقاب کمی آرد سفید ریختم و در بشقاب دیگه آرد سوخاری .
تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید غلتونده بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری خوب می غلتونیم .
در آرد سوخاری میتونید هر ادویه ای که دوست دارید بریزید .
تکه های مرغ را در روغن داغ شده سرخ کردم و بعد از سرخ شدن روی یه پارچه تمیز بزارین تا روغنش بره
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
#تجربه_کدبانو
🍃نفس گرم خدا
این روزها خیلی با جهالتهای این و آن رو به رو میشوم. تردید ندارم که بسیاری از آنها نمیدانند که جاهلاند. این درد، از خطرناکترین دردهاست.
آقا! آدمهای جاهل، گاهی دلهای بیغل و غشی دارند. شاید برای رها شدن از این درد خانمانسوز، نیازمند نفس پاکی باشند که تا به حال به آنها نرسیده. نفس ما هم که پاک نیست تا درمان درد این جماعت شود.
دیدن این جماعت، جای خالی تو را بیشتر نشان میدهد. کاش زودتر میآمدی آقا! مردم محتاج نفس الهیات هستند.
شبت بخیر نفس گرم خدا!
#شب_بخیر
#بهانه_بودن
#محسن_عباسی_ولدی
@abbasivaladi
#خانه_داری
دیدی بعضی وسیله های برقی سفید بعدازیه مدت زردمیشن؟؟😞
اول سلام ✋
خوبین؟؟
الان بهت میگم که چیکار کنی این اتفاق نیفته💞
بعضی از ماها واسه اینکه یه وسیله تمیز بشه
بهش وایتکس میزنیم 🤦
واین کار اشتباهه🤦
مخصوصا واسه بدنه وسلیه های برقی ،مثل؛
چرخ گوشت و ابمیوه گیری و وسایل داخل یخچال مثل جای تخم مرغ و قفسه ها و شیشه هاش....
این کارو اصلا انجام ندید چون به مرور زمان زرد میشن💞
حتما با سرکه و جوش شیرین تمیز کنید💞
کامل تمیز میشن در اخر هم می تونید با مایع ظرفشویی بشورین که بوی سرکه نده🙌🙌✨✨✨
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#ترفند
#ترفند
برای ضد بخار کردن شیشههای عینک👇
کافیه مقداری خمیر دندان را به آرامی داخل عینک بمالید ، سپس آن را بدون کشیدن دست کمی شست و شو دهید.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هنرکده بانوان هنرمند
#ترفند #ترفند برای ضد بخار کردن شیشههای عینک👇 کافیه مقداری خمیر دندان را به آرامی داخل عینک بمال
نمیدونم چقدر جواب میده تست کنید😉👌
#نکات_خانه_داری
.
برای از بین بردن رطوبت و بوی نا مطبوع حمام و دستشویی كافيه چند تكه زغال رو در گوشه هايي قرار بديد. زغال رطوبت و بوي نامطبوع را به خود جذب میکند.
#خانه_داری
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#خانه_داری 🍃
بهترين نوع قالب براي پيتزا👇
اين طرحه كه كف سيني پر از حفرهاس، باعث ميشه پيتزاتون ترد و رستوراني بشه و سريع بپزه.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
ظروف چوبی میگم تازگیا هم ترند شده؟؟؟؟؟
چگونه طول عمر ظروف چوبی خود را افزایش دهیم ؟⁉️💯
🧐✅️1. بهتر است ظروف چوبی را درون ماشین ظرف شویی ، مایکروفر قرار ندهید .
🧐✅️2. پیشنهاد می شود تا هر بار بعد از استفاده ظروف چوبی خود را سریع بشویید .
🧐✅️3. در هنگام شست و شوی این گونه ظروف از سیم ظرف شویی و پارچه های زبر و زمخت استفاده نکنید و از ابر یا اسفنج نرم استفاده کنید .
🧐✅️4. از مواد شوینده مناسب استفاده کنید و به سراغ شوینده های نامناسب مانند سفید کننده ها و وایتکس نروید .
🧐✅️5. پس از شست و شوی این گونه ظروف توصیه می شود تا آن ها را در فضایی باز قرار دهید تا به آرامی خشک شود و رطوبت آن از بین برود.. به هیچ عنوان ظروف چوبی کثیف را برای مدت طولانی درون آب قرار ندهید .
🧐✅️7. ظروف چوبی خیس را در کابینت یا فضای بسته بر روی یکدیگر قرار ندهید چرا که ممکن است بر روی هم خط و خش بیاندازند.
🧐✅️8. سعی کنید درون ظروف چوبی خود کمتر غذاهای داغ سرو کنید .
🧐✅️9. محصولات چوبی خود را در کنار شعله و حرارت قرار ندهید و همچنین از ظروف چوبی خود به عنوان تخته گوشت استفاده نکنید .
🧐✅️10. مطابق با نکات نگهداری از ظروف چوبی هرچند وقت یکبار ظروف چوبی خود را روغن کاری و ضد عفونی کنید .
#خانه_داری
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#خانه_داری
#ترفند
#خوشبوکردن_فضای_خونه 🏠
برای خوشبوکردن محیط خانه چند عدد میخک چوب دارچین یک تکه لیمو و برگ بو رو داخل آب بجوشانید
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره رو اینطوری رو غذا بریز
#ترفند
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─