❣#سلام_امام_زمان ❣
🔅السَّلاَمُ عَلَى الدِّينِ الْمَأْثُورِ وَ الْكِتَابِ الْمَسْطُورِ...
🌱سلام بر مولایی که تنها نشانِ باقیمانده از دین و حجّت های خداست.
🌱سلام بر او که گنجینه علم الهی است.
📚 صحیفه مهدیه، زیارت پنجم حضرت بقیة الله
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَجبِحَقِّفاطِمه 🌾🌹
🌹🌾🌹🌾🌾🌹🌾🌾🌾🌹
ﮔﺎﻫﯽ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ؛
ﻧﻪ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﺪ ..
ﻭ ﻧﻪ ﺧﯿﺎﻝ ﮐﻨﯿﺪ ..
ﻧﻪ ﺑﯽ ﺗﺎﺑﯽ ..
ﻭ ﻧﻪ ﺳﺮﺩﺭﮔﻢ ﺷﻮﯾﺪ ..
ﻓﻘﻂ ﻧﻔﺴﯽ ﻋﻤﯿﻖ ﺑﮑﺸﯿﺪ،
ﻭ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﮐﻪ،
ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺩﺭﺳﺖ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ . . .
سلام روز بخیر
#سلامت
افرادی که کم خونی دارند ترشی مصرف نکنند !❌
▫️هر ماده غذایی که طعم ترشی دارد با خون سازی منافات دارد، لذا توصیه میشود افرادی که دچار کم خونی هستند از مصرف ترشی دوری نمایند.
+ مصرف زیاد ترشی توسط زنان منجر به تشدید کم خونی و فقر آهن در آنها شده و در ادامه افت فشار به همراه دارد.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سلامت
ترکیب روغن نارگیل با عصاره آلوئه ورا و اسانس اسطوخودوس که برای مدتی در یخچال نگهداری شده و سرد باشد اثربخشی زیادی در درمان آفتاب سوختگی دارد
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سلامت
روغن های مفید در درمان سردرد
☑️ روغن نعناع
☑️ روغن رزماری
☑️ روغن اسطوخودوس
☑️ روغن اکالیپتوس
☑️ روغن بابونه
✍🏻 کافیست چند قطره از یک روغن را به پیشانی خود بمالید
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
داروهای خوراکی
🔺پونه کوهی👈 ضد عفونت
▫️فلفل👈لاغری
▫️عدس👈ضد دلشوره و استرس
▫️آناناس👈کاهش غلظت خون
▫️بادام👈تقویت سیستم ایمنی
▫️لوبیا قرمز👈درمان مشکلات ڪلیوی
🔻سیب👈مقوی مغز
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🔳🍃ترکیب چربیسوز آب لیمو و عسل 🍋🍯
🔘با این نوشیدنی طبیعی خواهید توانست چربی های اضافی بدنتان را از بین ببرید
🍋🍯این ترکیب علاوه بر کاهش وزن دارای فواید بسیار زیادی است.
#سلامت
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#زیبایی
#سلامت
روشن کننده و برطرف کننده تیرگی پوست
آب خیار و گلاب را با مقدار خیلی کمی آب🍋لیمو ترکیب نمایید. روزی یکبار از آن روی نقاط تیره پوست استفاده کنید.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سلامت
درشت بودن چه میوه ها و سبزیجاتی خوب نیست؟
🔅پیاز
🔅 موز
🔅هویج
🔅سیب زمینی
🔅فلفل دلمهای
زیرا نیترات بیشتری دارند و یکی از عوارض نیترات ایجاد اختلالات عصبی است
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هدایت شده از 💕زندگی عاشقانه💕
#مولایما
🍂به تمنای طلوع تو جهان چشم به راه
به امید قدمت کون و مکان چشم به راه...
🍂سالها میرود و حرف دل ما این است
تا به کی صبر کنیم؟ تا چه زمان چشم به راه؟
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَجبِحَقِّفاطِمه
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
🌴🌿🌹🌹🌴🌿🌹🌹🌴
این صفای سینه هامان از صفای فاطمه است
هر چه داریم و نداریم از عطای فاطمه است
چادر خاکی او بر قلب ما هم نور داد
باز هم در جان ما حال و هوای فاطمه است
#فاطمیه
#آشپزی
خورش قیمه با مرغ
مواد لازم
گوشت مرغ ... 400 گرم
پیاز درشت ... 1 عدد
لپه ... 1 پیمانه
کره ... 25 گرم
روغن مایع ... 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه ... 1/2 پیمانه
دارچین ... 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه، نمک و فلفل ... به میزان لازم
زعفران دم شده ... 1/2 قاشق مرباخوری
گرد لیمو عمانی ... 2 قاشق غذاخوری
آب غوره ... 2 قاشق غذا خوری
هنرکده بانوان هنرمند
#آشپزی خورش قیمه با مرغ مواد لازم گوشت مرغ ... 400 گرم پیاز درشت ... 1 عدد لپه ... 1 پیمانه کره ...
خورش قیمه با مرغ
مواد لازم
گوشت مرغ ... 400 گرم
پیاز درشت ... 1 عدد
لپه ... 1 پیمانه
کره ... 25 گرم
روغن مایع ... 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه ... 1/2 پیمانه
دارچین ... 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه، نمک و فلفل ... به میزان لازم
زعفران دم شده ... 1/2 قاشق مرباخوری
گرد لیمو عمانی ... 2 قاشق غذاخوری
آب غوره ... 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1- مرغ را به اندازه دلخواه خرد کنید.
2- پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد کنید و با مقداری کره و روغن، سرخ کنید.
3- لپه را به مدت دوساعت قبل از تهیه خورش با آب ولرم خیس کنید.
4- لپه خیس خورده را در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود و بعد آن را به پیاز سرخ شده اضافه کنید .
5- نیمی از رب را به لپه اضافه کنید و تفت دهید و بعد روی مواد آب جوش بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم مواد اولیه خورش قیمه با مرغ بپزد.
4- تکه های مرغ را در تابه ای جداگانه همراه زردچوبه، فلفل، نیمی از دارچین و باقی مانده رب و روغن تفت دهید.
5- پس از نیم پز شدن لپه مرغ تفت داده شده را به خورش بیافزایید.
6- گرد لیمو عمانی و آب غوره را همراه نمک در نیم ساعت پایانی زمان پخت به خورش اضافه کنید.(می توان لیمو عمانی را به صورت درسته در خورش انداخت اما ریختن گرد لیمو طعم بهتری به خورش می دهد و از تلخ شدن خورش جلوگیری میکند. هسته لیمو عمانی گاهی باعث تلخ شدن خورش ها می شود)
7- پس از خاموش کردن خورش، زعفران دم شده و باقی پودر دارچین را به خورش اضافه کنید.
نکات
👈 برای خوش عطر تر شدن خورشت قیمه با مرغ می توان پس از پخت نوک قاشق چایخوری هل و یک یا دو قطره گلاب به خورش اضافه کرد.
👈 قیمه مرغ را هم می توان به همراه بادمجان، سیب زمینی سرخ شده یا بامیه سرخ شده سرو کرد.
👈 برای ترش تر شدن خورش می توان همراه گرد لیمو عمانی یک قاشق غذاخوری زرشک داخل خورش ریخت.
👈 اگر از لیموی درسته استفاده می کنید بهتر است لیمو را با چنگال سوراخ کنید و آن را در آب گرم به مدت یک یا دوساعت خیس کنید و بعد به خورش بیافزایید. خیس کردن لیمو عمانی از طعم تلخ احتمالی لیمو و خورش می کاهد.
👈 دقت کنید زمان پخت خورش قیمه به دیر پز و زود پز بودن لپه بستگی دارد.سعی کنید لپه مرغوب انتخاب کنید تا هنگام سرو لپه خورش سفت باقی نمانده باشد.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
جامبو با مرغ
مواد لازم:
پاستا صدفی : حدود 18 عدد یا 450 گرم
پنیر ریکوتا : 400 گرم
پنیر پارمزان رنده شده : 1/4 فنجان
تخم مرغ : 1 عدد
اسفناج درشت خرد شده : 2 فنجان
مرغ پخته و خرد شده : 1 فنجان
پنیر پیتزا : 2 فنجان
سس مارینارا : 3 فنجان
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
آویشن : به مقدار لازم
مراحل پخت:
فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید.
پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود.
سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید.
سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید.
1 فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید.
حدود 2 قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید.
پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید.
باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید.
سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید.
روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود.
#آشپزی
پوره سیب زمینی کلاسیک
🥔🥔🥔🥔
مواد لازم
سیب_زمینی ۱ کیلوگرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
خامه ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
کره ۶۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا سیبزمینیها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس در قطعات 2 سانتیمتری خرد کنید.
در یک قابلمۀ مناسب، سیبزمینیها را به همراه 2 قاشق غذاخوری نمک قرار دهید. روی آن آب سرد بریزید به طوری که 4 سانتیمتر آب روی آنها را بگیرد و سپس آن را روی حرارت بگذارید تا جوش آید. پس از اینکه آبِ آن جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا به آرامی حدود 8 الی 10 دقیقه جوش بزند
در یک ظرف دیگر، کره و شیر و خامه را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا کره کاملاً ذوب شود
پس از اینکه سیبزمینیها کاملاً ترد شدند، آنها را از آب خارج کنید و با گوشت کوب بکوبید تا کاملاً له شود.
مخلوط خامه را داغ کنید و روی آن بریزید و کاملاً مخلوط و داغ سرو کنید
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─