#خانه_داری
#ترفند_آشپزی 🍽
🦠 برای استریل کردن شیشه مربا آنها را در حرارت ۱۰۰ درجه فر قرار دهید
🔥 شیشه ها را داغ بردارید و مربای داغ را داخل آنها ریخته و حدود ۱ سانت سرش را خالی بگذارید و سپس در مربا را محکم ببندید ....👌
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
👤 استاد #عالی
▫️در روز، حضرت هزاران بار برای ما دعا میکنند تا از بلایا محفوظ بمانیم، پس کمترین کاری که میتونیم بکنیم، تقدیم کردن صلوات با "وعجل فرجهم" به محضر ایشان است.
اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَج
#بِحَقِّفاطِمَهوُآَبیهاوَبَعلهاوَبَنیها
🌼🌷🌹🌹🌿🌼🌷🌹🌹
#سلامت
چگونه کبدچرب را با سیاه دانه درمان کنیم؟🤔
نتایج یک تحقیق نشان داد مصرف روزانه «سیاه دانه» باعث کاهش التهاب و کاهش چربی رسوب شده در سلولهای کبدی میشود.
برای نتیجه بهتر روزانه دو یا چهار گرم سیاه دانه به همراه یک لیوان آب میل کنید.
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سلامت
قرمزی مدام مویرگ های چشم نشانه چیست؟
جالبه بدونید که قرمزی مداوم مویرگهای چشم نشانه کمبود ویتامین C است که باید آن را جدی بگیرید !
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سلامت
⚪️چرا پوست زنان دچار لک های قهوه ای میشود !🤔
🔸عدم استفاده ضد آفتاب
🔸استحمام سریع
🔸عدم استفاده از کیسه در حمام
🔸استحمام در دوران قاعدگی
🔸استفاده همزمان از غذای سرد
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سلامت
🔺اگر به اندازه کافی نخوابید
👈چاق میشوید
👈فراموش کار خواهید شد
👈تمرکز و استدلال افت میکند
👈سیستم ایمنی ضعیف میشود
👈پوست چروکیده و پیر میشود
👈خطر بیماری قلبی و سرطان افزایش می یابد
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🔺شناخت پوکی استخوان:
- عقب رفتگی لثه
- افزایش ضربان قلب
- مشکل در گرفتن اشیا و استفاده از آن
- ریش ریش و شکسته شدن راحت ناخن
#سلامت
کشک چه فوایدی دارد؟
اگر همه کشک بخورند پزشکان ورشکسته میشوند !😳
▫️پروتئین کشک، سیستم ایمنی را تحریک و به ایجاد آنتی اکسیدان ارزشمند کمک کرده و رادیکالهای آزاد را نابود و در سم زدایی عوامل سرطان زا شرکت میکند و عملکرد شناختی را در بیماران آسیب پذیر از استرس بهبود میبخشد.
+ کشک افزایش دهنده توده عضلانی بدن؛ و افزایش دهنده سطح سلامتی و تسریع کننده بهبودی بدن بعد از بیماری است.
📌 حضور پرمهر...
🔅 سلام مولای مهربانم!
مگر از این بالاتر و بهتر هم در عالم وجود دارد که شما روشنیبخش زندگی ما هستید و گردش زمین و گذر زمان به یمن برکت حضور پرمهر شماست…
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَج
#اَللّهمّعجّلفَرَجَهوسَهِّلمَخْرَجَهُ
🌿🌹🌼🌷🌷🌿🌹🌼🌷
بر غمزده گان بابِ نجات است صلوات
بر مرده دلان آبِ حیات است صلوات
پیغمبرِ ما بَه که چه زیبا فرمود
سر چشمه خیر و برکات است صلوات!
#میلاد_پیامبر_اکرم(ص)🌺
#میلاد_امام_جعفر_صادق(ع)💫
#بر_همگان_مبارکباد🌺
#نون_پنجره_ای 🥨 😋
▫️آرد قنادی یک پیمانه
▫️نشاسته گل نصف پیمانه
▫️تخم مرغ سه عدد
▫️گلاب یک سوم پیمانه
▫️شیر دوسوم پیمانه
▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔸ابتدا نشاسته وگلاب وشیروخوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد وانیل ویکی یکی تخم مرغهارو اضافه میکنیم حالا آرد وکم کم اضافه ومخلوط میکنیم وسپس ازصافی رد میکنیم
بک ظرف ومیزاریم روی حرارت وروغن میریزیم واجازه میدیم گرم بشه سپس قالب ومیزاریم داخل روغن تاگرم بشه وبعد داخل مایه شیرینی میزنیم ودر روغن سرخ میکنیم(هایلایت نون پنجره ای وببینید متوجه میشید) وسپس روی دستمال گذاشته تاروغنش کشیده بشه بعدازخنک شدن روی اونها پودرقند الک میکنیم
سعی کنید ظرفتون کوچیک باشه تادرمصرف روغن صرفه جویی کنید
قالب نباید زیاد داغ بشه چون مواد به قالب نمیچسبه
شیرباید سردباشه تانشاسته کاملاحل میشه
👨🍳، 👩🍳
#آشپزی
#موس_هلو 🍑🍑
🍜طرز تهیه
اول از همه باید ۱۶۰ گرم خامه صبحونه، ۸۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه، ۳ قاشق پودر قند و نوک قاشق چایخوری وانیل رو با همزن میزنیم تا یه دست بشه بعدش ۴ تا از این هلو (شلیل) خوشمزه هارو میریزیم تو مخلوط کن تا پوره بشه و بعد اضافه میکنیم به خامه و پنیر و فقط با قاشق یکم هم میزنیم تا یه دست بشن. آخرشم ۴ قاشق مربا خوری سرخالی ژلاتین رو با یه سوم پیمونه آب تو یه قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا ژلاتین خوب آب بشه و مخلوطمون یه دست بشه بعدم ژلاتینیو اضافه میکنیم به مخلوط هلو، خامه و پنیر و با قاشق هم میزنیم و بعدشم مایه موسمون رو میریزیم تو قالب و میذاریمش تو یخچال تا دو سه ساعت که خودشو بگیره ...
#ژله_سورپرایز
مواد لازم :
شیر یک لیوان _خامه ی صبحانه ۱۰۰گرم _شکر ۵قاشق غذاخوری-پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری سر پر
پودر ژله ی دلخواه ۳ بسته .توت فرنگی😊
دستور تهیه؛
برای تهیه مغز دسر ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهید تا شکر در شیر کامل حل شود سپس خامه را روی بخار کتری بنماری میکنید تا روان شود،
ژلاتین را با ۱/۳ لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود.
خامه و ژلاتین بنماری شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و مخلوط نمایید ، دسر را در قالب مورد نظر که قبلا چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا کامل ببندد حدود ۲ تا ۳ ساعت
برای تهیه این دسر بهتر هست از قالبهای ساده استفاده شود .
عزیزان سعی کنید ژله ی که انتخاب میکنید رنگ آن با مغز دسر مخالف باشد تا خودش را بهتر نشان دهد .
سپس ۳ بسته پودر ژله را با چهار لیوان و نصفی آب جوش روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شودنیازی به آب سرد نیست .و کنار گذاشته تا خنک شود . قالب را از یخچال خارج کرده و و مطمئن میشوید که دسر کامل بسته ، سپس با کمک دستتون دسر را از دیواره های قالب کامل جدا می کنید و مقداری ژله را داخل آن میر یزید بعد از چند ثانیه دسر روی ژله شناور میشود ، قالب را در یخچال قرار میدهید تا ژله نیم بند شود و بعد قالب را خارج کرده و مابقی ژله ها را روی آن میر یزید و مجددا در یخچال قرار میدهید تا کامل ببندد
برای خارج کردن ژله از قالب هم ابتدا با نوک چاقو ژله را از دیوارهای قالب جدا کنید و برای چند ثانیه قالب را در آب گرم قرار دهید و یک تکان به قالب بدهید تا مطمئن شوید ژله از قالب جدا شده.