eitaa logo
هنرکده بانوان هنرمند
5.7هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
3.4هزار ویدیو
15 فایل
استفاده از مطالب کانال بدون #لینک مجاز نیست❎❎ دو کانال دیگر ما👇👇 💞 @zendegiasheghane_ma ❤️ @asheghanehalal ❤️
مشاهده در ایتا
دانلود
میدونستید انار خاصیت ۱۱ میوه رو دارد؟ فصل فصله اناره !😍😍 ♦️ جالب بدونید ، نتایج تحقیقات بر روی خواص انار ثابت کرده است که انار تنها میوه‌ایست که خاصیت ۱۱ میوه را همزمان دارد ! یه انار بخوری ، انگار ۱۱ تا میوه خوردی :) @honarmandankhane                        ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕊🌼🌹🌿🕊🌼🌹🌿🕊 اَللّهُم اِنّا نَشکُو اِلَیکَ فَقدَ نَبِیِّنا، غَیبَةَ وَلیِّنا، کَثرَةَ عَدُوِّنا وَ قِلَّةَ عَدَدِنا آقا بیا، آقا بیا 💔💔 🕊💔🌹🌹🌿🕊💔🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آدم های خـــــوب از یاد نمیرن از دل نمیرن از ذهن نمیرن ولی زودتر از این که فکـــــرش رو بکنی از پیشت میرن... قــــــــــدر خوبها را بدانیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک آسون😋😍 • فقط با یه شیر و بيسکوئيت آسونترین و راحتترین کیک و میتونید درست کنید حتی فر هم نمیخواد و بافتش هم فوق‌العاده میشه و تا نگید کسی حتی متوجه نمیشه انقدر که بافتش کیکی میشه 😍😍 سه بسته بيسکوئيت کرمدار هر چیزی که دارید یه پیمانه شیر گرم یک ق م بکینگ پودر بيسکوئيت هارو از وسط باز کنید کرمش رو جدا کنید و با شیر ترکیب کنید خود بيسکوئيت رو با دستگاه با کوبیدنش پودر کنید و با شیر و بکینگ پودر ترکیب کنید بعد بریزید تو قالبمه بیست سانتی که کفش کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید و روی حرارت متوسط حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه قرار بدید تا بپزه در آخر به دلخواه تزیین و سرو کنید نوش جان ❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رولت بدون فر
هنرکده بانوان هنرمند
رولت بدون فر #آشپزی #کیک
👌🍰 ‌ مواد لازم:👇 تخم مرغ سه عدد‌ شکر سه ق غ آرد قنادی نصف پیمانه‌ بکینگ پودر نصف ق چ‌ وانیل نوک ق چ‌ گلاب یک ق غ‌ روغن مایع یک ق غ ‌خامه فرم گرفته شیرین به میزان دلخواه ‌ ‌طرز تهیه:👇 ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا با دور تند بزنید تا کف بکنن(میتونید زرده و سفیده رو جدا نکنید وباهم بزنید).بعد باهم مخلوط کنید و وانیل رو اضافه کنید.شکر رو اضافه کنید و حدود سه دقیقه با دور تند هم زن بزنید.گلاب و بعد روغن رو اضافه کنید و بزنید.آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و سه بار الک کنید و به مواد طی دو مرحله اضافه کنید و با هم زن دستی یا قاشق آروم هم بزنید.کف تابه جادویی رو کاغذ روغنی بذارید.خیلی کم چربش کنید.روی شعله پخش کن روی گاز با حرارت کم قرار بدید و اجازه بدید یک ربع بمونه تا تابه گرم بشه.مواد رو داخل تابه بریزید و با قاشق صاف و یکدست کنید.بعد از یک ربع الی بیست دقیقه درب تابه رو باز کنید و چک کنید اگر روی کیک سفت شده برش گردونید و پنج دقیقه هم بذارید تا طرف دیگه هم کمی طلایی بشه.حواستون باشه بافتش نرم باشه و سفت نشه.وگرنه موقع رول کردن ترک میخوره.بعد از تابه خارجش کنید و مدت کمی بذارید تا خنک بشه.بعد با کاغذ روغنی رولش کنید و داخل یک کیسه بذارید یخچال تا فرم رولت بگیره.بعد خارجش کنید و خامه کشی کنید و مجددا رولش کنید و حدود دوساعت در یخچال قرار بدید(داخل کیسه بذارید تا خشک نشه)‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی ۲ عدد متوسط آبپز ژامبون گوشت نصف پیمانه خرد شده جعفری ۳ قاشق ساطوری خرد شده سیر یک حبه رنده شده پنیر خامه ای ۳ قاشق غ خوری پنیر پیتزا مقداری ادویه نمک فلفل به اندازه آویشن پاپریکا به اندازه موادلازم برای سوخاری اسنک👇🏻👇🏻 پرک سوخاری ارد سفید که با ادویه پیتزا مخلوط کنید و یا با نمک و فلفل مخلوط کنید تخم مرغ ۲ عدد درشت سیب زمینی ابپز و یک حبه سیر رو رنده کردم و ژامبون خرد شده و جعفری ساطوری و پنیر خامه ای رو مخلوط کردم و ادویه های رو اضافه کردم و مواد رو با دست ماساژ دادم حالا تخم مرغ رو با چنگال زدم تا از لختی در بیاد و بعد ارد سفید رو با ادویه پیتزا مخلوط کردم از مواد سیب زمینی به اندازه تخم مرغ برداشتم تو دستم پهنش کردم وسطش پنیر گذاشتم و بستم و داخل ارد سفید غلطوندمش و تخم مرغ و بعد پرک سوخاری و بعد دوباره تخم مرغ و پرک سوخاری این تکرار مجدد باعث میشه اسنک موقع سرخ شدن ترک نخوره و بعد سرخش میکنیم من این مواد رو وقتی اماده کردم چند ساعت داخل یخچال گذاشتم سوخاری شده و اماده داخل یخچال موند و بعد برای شام سرخش کردم اینجوری ترکیب مواد عالی به خورد هم میره .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: تخم مرغ4 عدد پنیر سفید 1 لیوان بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جعفری1 مشت کره1 قاشق غذاخوری فلفل1 قاشق چایخوری آرد 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه املت پنیر: پنیر سفید، آرد، فلفل، بکینگ پودر و جعفری را مخلوط کرده و هم بزنید. در آخر تخم مرغ را اضافه کرده و خیلی کم هم بزنید تا خوب پف کند. داخل ماهیتابه کره بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود سپس مایه املت را داخل آن بریزید و در ماهیتابه بگذارید و با شعله متوسط بپزید وقتی املت پف کرد و قسمت زیر آن پخت با کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم بپزد.
نصف پیمانه برنج پخته شده،یک پیمانه سینه ی مرغ پخته،یک سوم پیمانه پنیر خامه ای،یک قاشق سس مایونز،جعفری،نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم: همه ی مواد را داخل غذاساز ریخته و وقتی پوره ای شد توپک درست میکنیم.توپک ها را داخل تخم مرغ و پودر سوخاری غلت میدیم و سرخ میکنیم. @honarmandankhane                        ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🕊🌼🌹🌿🕊🌼🌹🌿🕊 اَللّهُم اِنّا نَشکُو اِلَیکَ فَقدَ نَبِیِّنا، غَیبَةَ وَلیِّنا، کَثرَةَ عَدُوِّنا وَ قِلَّةَ عَدَدِنا آقا بیا، آقا بیا 💔💔 🕊💔🌹🌹🌿🕊💔🌹🌹
☀️خورشید خاڪبوس حرمخانہ ے شماسٺ 🌿اے صاحب اجازه ے خورشید السلام ☀️امروز هم بہ رخصتتان میڪشم نفس 🌿اے عشق بےنهایٺ و جاوید السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با و قیف و ماسوره های مختلف و در انتها با مروارید خوراکی ، اینجوری هنرنمایی کن 🥰🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده تزئین کوکو سبزی @honarmandankhane                        ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
ایده تزئین سالاد @honarmandankhane                        ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا