تا که بر لب نامت ای زیباترین، می آورم
آسمان ها را تو گویی بر زمین می آورم
تو طلوع آفتابی، من اذان مغربم
زیر لب نام امیرالمؤمنین می آورم
@honarmandankhane
#کاشت_سبزه_عید
✅ مراحل پرورش و کاشت سبزه یونجه
بذر یونجه خیلی زود رشد میکند. کافیست یک روز کامل آن را در آب خیس کنید تا خیلی زود شاهد جوانه زدن آن باشید. مدت زمان جوانه زدن بذر سبزه یونجه حدود ۵ الی ۶ روز است. مدت زمانی که طول میکشد تا جوانه یونجه به اندازه کافی رشد کند در حدود ۱۰ روز است؛ بنابراین بهترین زمان جهت سبز کردن یونجه از روز ۲۰ اسفند ماه به بعد خواهد بود.
ابتدا مقداری از بذر یونجه را باید در آب به مدت یک شبانه روز خیس کنید.
سپس آنها را لای یک پارچه مرطوب پیچیده و در یک ظرف صاف مانند بشقاب خود قرار دهید.
هر روز مقداری آب روی پارچه تا زمان جوانه زدن بریزید و بذرها را به وسیله پارچه محافظت کنید.
نباید بشقابی که این پارچه در آن قرار دارد از آب پر شود فقط باید مرتب پارچه را خیس کنید تا رطوبت کافی به بذرها برسد.
بعد از آنکه بذر یونجه جوانه زد، پارچه را برداشته و جوانهها در ظرف مورد نظر ریخته و سپس آن را در محل پر نور و آفتابی قرار دهید.
در روزهای بعد به تدریج سبزهها سبز شده و رشد میکنند. در این مدت مرتب به آنها آب دهید.
هر بار در موقع آبیاری آب اضافه را که در زیر بشقاب جمع شده خالی کنید و آب تازه به آن بدهید.
@honarmandankhane
#ترفندهای_خانه_تکانی
آسان ترین روش برای پاک کردن لکه از کابینت های چوبی🔻
استفاده از ترکیب سرکه سفید و آب گرم است (سپس با روغن زیتون براق کنید)
و برای کابینت های MDF🔻
از شامپو فرش و اسفنج استفاده کنید.
#ترفند
@honarmandankhane
#ترفند
#تجربه_کدبانوها
💢واسه برق انداختن قابلمه روحی میدونید باید چیکار کنید؟؟
❇️برای اینکار احتیاج دارید به یک عدد صابون (فرقی نمیکنه چه صابونی من تاحالا با ۳نوع صابون امتحان کردم و جواب گرفتم.) و یه سیم ظرفشویی و یک عدد قابلمه کدر😁😁
💟صابونو بمالید روی سیم و باهاش قابلمه رو بسابید خیلی راحت تمیز میشه.
فقط یه کم بوی خوبی نداره😷
یبار قابلمه رو آبکشی کنید بعد دوباره با مایع ظرفشویی بسابید😂 تا بوش بره
بعد آبکشی کنید و از درخشش قابلمه تون لذت ببرید
#ترفند
@honarmandankhane
#ترفند_خانه_داری
💢پوست پرتقال رو توی یک شیشه بریزید و بهش سرکه سفید اضافه کنید دربش ببندید و بمدت 24 ساعت در شیشه نگه دارید . این محلول رو توی ظرف اسپری بریزید و در چربی زدایی فرگاز و آشپزخونه ازش استفاده کنید . تمام چربی و لکه های سمج رو پاک میکنه.
✍ تستش نکردم هر کس از اعضا انجام داد نتیجه داشت، به ما هم خبر بده😉
@honarmandankhane
هنرکده بانوان هنرمند
#ترفند_خانه_داری 💢پوست پرتقال رو توی یک شیشه بریزید و بهش سرکه سفید اضافه کنید دربش ببندید و بمدت
بخاطر نزدیک بودن عید و روزهای #خانه_تکانی این دوهفته پستهامون بیشتر مرتبط با خانه تکانیه😊😉
#ترفند
برای جلو گیری از چسبیدن صابون به جا صابونی بهتر است کمی وازلین به روی ظرف جا صابونی بمالید
#ظرافت_خانه_داری
@honarmandankhane
#ترفند
#خانه_تکانی
🔻#نکات_آسان_خانه_تکانی👌
🔹قبل از اینکه گرد و خاک روی میز و مبل ها را با دستمال پاک کنید کمی نرم کننده لباس به دستمال بزنید اینگونه گردوخاک به وسایل نمی چسبد.
🔹برای این که شیرهای آب همیشه تمیز و براق باشند آن ها را با دستمال چرب تمیز کنید،بعدها می بینید که تمیز کردنشان چقدر راحت تر است.
🔹برای تمیز کردن قابلمه ها و تاوه هایی که ته آن ها غذا چسبیده است کمی نمک داخل آن بریزید با اسکاچ بشوئید.
🔹اگر سطح گاز را با روغن زیتون تمیز کنید و سپس با دستمال آن را خشک کنید دیگر لکه های روی گاز آزارتان نمی دهند.
🔹برای اینکه ظروف شیشه ای کاملا تمیز و براق شوند آن ها را با سرکه بشوئید.
🔹برای تمیز کردن قهوه ساز کمی آب و سرکه داخل آن بریزید و روشن کنید. پس از مدتی خاموش کنید. این فرآیند را می توانید چندین بار تکرار کنید.
🔹اگر می خواهید اتو را تمیز کنید کمی نمک روی یک پارچه تمیز بریزید. اتو را گرم کنید و روی آن بمالید.
🔹برای تمیز کردن سینک ظرفشوئی مقداری لیمو و نمک روی آن بمالید تا براق و تمیز شود.
@honarmandankhane
خدایا🙏
در این شب های نزدیک عید
به مریض ها و آنهایی
که قرض دار آبرومند هستند و
ناامید ها و درمانده ها،
نوری از بخشش و رحمتت✨🙏
عطا كن🙏
خدایاتمامی بیماران
را لباس عافیت بپوشان
الهی شفای جسم و روح وفکر
به ماعطا فرماوالهی عاقبت همه
ما را ختم بخیر بگردان 🙏
آمیـــن یا رَبَّ 🙏
الهی بین شما
هیچکس مریض و مریض دار نباشه
اگرم هست به زودی خبر سلامتیشو
بشنوه تنتون سلامت😇
ذهنتون بی دغدغه 🙏
#شبتون_خوش ✨🙏
@honarmandankhane
#آشپزی
#معجون_انرژی_زا
مواد لازم
موز ... يك عدد
بادام درختی خام ... دو ق غ
شير كم چرب يا بدون چربی ... 2پيمانه
خرمای بدون هسته ... هشت تا ده عدد
پودر قهوه ... دو ق غ
عسل ... دو تا سه ق غ
يخ ... ده تا پانزده تكه
طرز تهیه
همه مواد را در مخلوط كن ریخته و خوب ميكس کنید و سپس نوش جان كنيد.
@honarmandankhane
#_گز_ترکی🌸
ابتدا۱/۲پ آب و۱پ گلاب و۳پ شکر را با هم مخلوط کرده ودر ظرفی میریزیم و روی حرارت میگذاریم .بیست دقیقه روی حرارت ملایم تا جایی که مثل اشک در بیاد شیره آماده است . اجازه میدین شیره سرد بشه وبعد یه ربع با دور تند همزن میزنیم در این مرحله۱/۲پ پودر شکر ،۱کیلو پودرنارگیل،۱ق.چ هل ،نصف ق.چ جوز هندی رو با هم مخلوط میکنیم حالا شیره آماده شده رو به مواد اضافه میکنیم و بعد پسته رو به خمیرمون اضافه میکنیم ممکن است تمام شیره استفاده نشود فقط در حدی که خمیرمون به دست بیاد حالا کف سینی رو چرب کرده ومقداری پودر نارگیل کف سینی می پاشیم و بعد موادمونو داخل سینی پهن میکنیم . حالا خلال های بادوم تست شده رو روی گزمون پخش میکنیم و بعد پلاستیک را روی آن انداخته و با وردنه روی آن میکشیم وبعد گزمونو میزاریم داخل فریزر تا ۲ بمونه و بعد برش میزنیم
#آشپزی
@honarmandankhane
🥧🥠🥧🥠🥧🥠🥧🥠🥧🥠
#کلوچه خرمایی صبحانه
روغن جامد :250 گرم /آرد500 گرم /bp1و1/2 ق چ /ماست 180 گرم /زرده تخم مرغ 2 عدد /زعفران دم شده 1 ق / مواد میانی خرمای هسته گرفته 150 گرم /گردو 50 گرم / پودر هل دارچین زنجبیل از هر کدام 1/2 ق چ
نصف آرد را در روغن بن ماری سرد ریخته مخلوط کنید بعد زرده را با ماست وbp مخلوط کنید وهر دو مواد را با لیسک با هم مخلوط کرده کم کم بقیه آرد را به ان اضاف کنید تا جایی که خمیر نرم وبه دست نچسبد ممکن هست تمام ارد احتیاج نشود خمیر را در نایلون 2 ساعت استراحت در یخچال دهید از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته مواد میانی را که با هم میکس کردید وسط خمیر قرار داده گلوله کنید در سینی فر قرار داده با دست کمی فشار دهید تا پهن شود و مهر زده در فر 170 درجه به مدت 20 دقیقه پخت لازم داره در فر من مدت پخت بیشتر شد ومن روی کلوچه ها را رو مال زدم (زرده وزعفران وپودر قند )🍞
#آشپزی
@honarmandankhane
🥒🥦🥒🥦🥒🥦🥒🥦🥒🥦
#آشپزی
#تجربه_کدبانو 😉❤️
برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیاندازد و لعاب دار شود⁉️
🔸از تره واسفناج بیشتری در ترکیب سبزی قورمه استفاده کنید تا سبزی لعاب بیشتری داشته باشد و زیباتر شود
@honarmandankhane
هدایت شده از 💕زندگی عاشقانه💕
زینب که نماینده بود زهرا را
بگرفته بدست رشته ی دلها را
از صبر خدائی است که با آن همه غم
شیرازه کند کتاب عاشورا را
وفات #حضرت_زینب (س) تسلیت باد
🖤🌹🖤🌹🖤🌹🖤🌹🖤🌹
💞 @zendegiasheghane_ma
#توپک_نارگیلی_شیرعسلی🍓
پودر نارگیل:200گرم
شیر عسلی:200گرم
مغز بادام یا فندق به مقدار لازم
پودر نارگیل برای تزیین
شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته وسطشو گود میکنیم و مغز میذاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم تو پودر نارگیل میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین میکنیم.
@honarmandankhane
وفات شهادت گونه ،ام المصائب، جبل الصبر حضرت زینب(س) تسلیت🖤
@honarmandankhane
🏴 فرا رسیدن ایام شهادت حضرت زینب(س) را تسلیت عرض مینماییم.
◾️یک زن نبود برتر از او غیر مادرش
◾️مردان فدای حضرت زهرا(س) و دخترش(س)
شبتون بخیر
@honarmandankhane
#شیرینی
#عیدانه
#شیرینی کره ای
ابتدا250g کره ک ب دمای محیط رسیده (یا مخلوط روغن قنادی و روغن جامد) را ب همراه100g پودر قند(شکر آسیاب شده)و1/2ق.چ وانیل حدود۳ دقیقه با همزن برقی میزنیم.
1ق.غ گلاب ,1عددسفیده تخم مرغ و 1ق.چ زعفران را اضاف میکنیم و در ۱ دقیقه بهم میزنیم.
300گرم آرد ونوک ق.چ بیکینگ پودر را ۳ مرتبه الک میکنیم و ب مواد اضاف میکنیم.
مواد شیرینی را ۱۵ دقیقه درون یخچال استراحت میدهیم و بعد درون قیف با ماسوره(ویلتون2d)شکوفه و یا گل رز می ریزیم و در سینی فر ک کاغذ روغنی انداخته ایم شکوفه یا گل رز میزنیم.
شیرینی ها را در فری ک از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵درجه سانتی گراد و ب مدت۱۵دقیقه قرار میدهیم،ب محض اینکه زیر شیرینی ها تغییر رنگ داد از فر بیرون می آوریم و اجازه میدهیم تا خنک شود
با کمی ژله بریلو و کنجد، خلال پسته تزیین میکنیم.
@honarmandankhane