eitaa logo
هنرکده بانوان هنرمند
5.7هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
3.4هزار ویدیو
15 فایل
استفاده از مطالب کانال بدون #لینک مجاز نیست❎❎ دو کانال دیگر ما👇👇 💞 @zendegiasheghane_ma ❤️ @asheghanehalal ❤️
مشاهده در ایتا
دانلود
👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳 🎂 کیک بلک فارست مواد لازم: آرد سفید: ۱۶۰ گرم روغن مایع: ۱ پیمانه شکر: ۱ پیمانه شیر: یک لیوان متوسط تخم مرغ: ۲ عدد پودر کاکائو: ۲ پیمانه وانیل: ۱ قاشق غذاخوری آب: ۲ لیوان بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری کمپوت‌ گیلاس: ۱ قوطی خامه: به مقدار لازم مراحل پخت: ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. کف ۲ قالب کیک هم اندازه هم را چرب کنید و کمی آرد در قالب بریزید. مواد آرد، شکر، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید. سپس شیر، تخم مرغ ها، روغن و وانیل را نیز به ظرف اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. آب جوش را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایع رقیقی به وجود آید. مایع کیک را به صورت مساوی در ۲ قالب کیک بریزید. سپس ۲ قالب کیک را به مدت زمان ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از پختن، کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی سرد شوند. بر روی یکی از کیک ها مقداری گیلاس و آب آن را بریزید و به صورت یکسان بر روی سطح کیک صاف کنید. سپس کمی خامه بر روی گیلاس ها بریزید و کامل سطح کیک را با خامه بپوشانید. کیک دوم را بر روی کیک خامه دار بگذارید و بر روی این کیک نیز خامه بریزید و سطح آن را کاملاً بپوشانید. کمی شکلات رنده کنید و بر روی کیک خامه دار و دیواره های کیک بریزید. @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳 کدو سبز 2 عدد ، بادمجان 2 عدد ، سینه مرغ پخته شده 1 عدد، هویج 1 عدد، نمک و فلفل و اویشن ، لوبیا سبز آبپز شده حدود یک مُشت ، فلفل دلمه یه دونه کوچیک، گردو یه مشت ، پیاز داغ مقداری ، ماست 2 قاشق غذا خوری، سُس مایونز 3 قاشق غذا خوری، سیر 1 حبه مرغ رو با یه پیاز و یه چوب دارچین و فلفل دلمه بذارید تا خوب بپزه بعد ریش ریش کنید ...هویج رو به صورت خلالی بُرش بزنید وبه همراه لوبیا سبز بذارید تا خوب پخته بِشَن ... بادمجان و کدو و فلفل دلمه رو هم به صورت خلالی برش بزنید و جدا جدا توی تابه ای که روغن ریختین سرخ کنید...هویج و لوبیا سبز و مرغ رو هم بعد از پختن یه تَفتی بدین بد نیست 😉 در ظرفی سُس مایونز+ماست+سیررنده شده+نمک+فلفل +آویشن +گردو_پیاز داغ رو باهم مخلوط کرده و تمام مواد بالا را که سرخ کرده بودیم به این سُس اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم تا تمام طعم ها به خورد هم بِرَن و از همه طعمش به دل بشینه. اصلش اینه. ولی من دوست داشتم هنگام خوردن از دیدنش هم لذت ببرم برای همین مخلوط نکردم و کنار هم چیدم 😊 ✔این خوراک جزو پیش غذاها یا ساندویج های سرد محسوب میشه. ‌@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ژله رولی به شکل گل دورنگ ‌@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هنرکده بانوان هنرمند
#آشپزی #دیگچه_مشهدی ‌@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
👨🏻‍🍳👩🏻‍🍳 برنج ایرانی ترجیحا نیمه  ۵۰۰ گرم شیر پر چرب ۳ لیتر شکر ۴۰۰ تا ۶۰۰ گرم(بستگی داره به ذائقه ) گلاب سنگین ۲ پیمانه هل ۲ قاشق غذا خوری کره ۵۰ گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری خامه(درصورت چرب نبودن شیر) ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری  ابتدا برنج را حدود دوساعت با آب ولرم خیس می کنیم. برنج را با آب کافی بپزید طوری که برنج کاملا پخته و شکفته بشه. سپس برنج را به شیری که به نقطه جوش رسیده اضافه می کنیم(در صورت استفاده از شیر تازه حتما از قبل بیست دقیقه می جوشونیم ) با حرارت ملایم حدود دو سه ساعت طول می کشد که برنج ها کاملا حریر و نرم شود در حین پخت باید مدام دیگچه هم زده بشه وگرنه ته میگیره. بعد شکر ،گلاب و هل را به آن اضافه می کنیم ده دقیقه آخر پخت کره  را میریزیم و زمانی که کاملا دیگچه غلیظ و یکدست شد ،آمادست. در صورت تمایل بعد از خاموش کردن حرارت می تونین خامه را به آن اضافه کنید. دیگچه آماده را به دو قسمت تقسیم کرده به یک قسمت زعفران دم کرده  غلیظ و به یک قسمت  وانیل اضافه می کنیم در نهایت دیگچه ها را در ظرف یا قالب مورد نظر که از قبل کاملا با روغن مایع چرب کردیم ریخته و روی حرارت کم حدود یک ساعت دم می کنیم و یا داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود نیم ساعت قرار می دهیم. 👈 دیگچه به شدت حساس هست و اگر ته بگیره طعمش عوض میشه حتما به طور مداوم باید هم زده شود بهترین حالت برای نوع شیر مورد استفاده شیر پر چرب هست. گلاب بهتره از نوع سنگین باشه . 👈 دیگچه برای  حدود ۱۰۰ نفر شیر پر چرب  ۱۰ کیلو برنج ایرانی ۲ کیلو شکر بین ۳ تا ۴ کیلو گلاب سنگین یک لیتر زعفران ساییده یک مثقال پودر هل سبز ۳ قاشق غذاخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری خامه یک کیلو کره ۳۰۰ گرم این مقدار مواد به من ۶ عدد لیست ۳۰ در ۴۰ دیگچه داد که شما بر اساس سایز دلخواه می تونید تعداد و حدودی محاسبه کنید. ‌@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😉 🍔 اگه میخواید گوشت چرخ کرده رو مثل همبرگر برای داخل ساندویج دایره ای درست کنید کافیه داخل یک درب دبه های بزرگ رو سلفون بزارید داخلش رو با گوشت پر کنید و با قاشق فشار بدید بعد با همون سلفون جدا و بسته بندی کنید👌 ‌@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
❤😉 برای جلوگیری از کپک زدن رب، بعد از استفاده سطح قوطی رب را با روغن زیتون بپوشانید تا مانع ایجاد رطوبت شود👌 ‌@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🌹 گل محمدی تازه= نیم کیلو شکر= ۲ کیلو آب= ۲ لیتر جوهرلیمو= نوک ق چ گلبرگ ها رو از گل ها جدا کنید، آب رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید گلبرگ ها رو داخل قابلمه ای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید تا آب جوش روی گلبرگ ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و بیست و چهار ساعت صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه بعد از بیست و چهار ساعت گلبرگ ها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه حالا شکر رو به آب گل ها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم رنگ طبیعی این شربت صورتی کمرنگه اگه مایل بودین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید( من رنگ خوراکی اضافه کردم از قدیم گفتن صداقت از همه چی بهتره😁😁) . بچه ها خیلی هاتون پرسیدین این شربت رو همینجوری میخورین یا آب مخلوط میکنن😆 این شربت رو باید با آب مخلوط کنین تازه بعد از مخلوط شدن با آب دوباره رنگش صورتی روشن میشه بخاطر همین بود که من به شیره رنگ زدم چون اگه اضافه نمیکردم بعد از مخلوط شدن با آب رنگی نداشت( قابل توجه کسایی که گفتن چرا انقد رنگ زدی که شبیه شربت آلبالو شده) در ضمن من دو قطره بیشتر رنگ نزدم . . . ‌@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍😍 🍔🍔 مواد لازم: گوشت چرخکرده 400 گرم پیاز دو عدد درشت پودر سوخاری یا پودر نون خشک دو قاشق غذاخوری ادویه (فلفل، نمک، زنجبیل کمی، دارچین، زردچوبه) به میزان لازم طرز تهیه: پیاز رو خیلی ریز رنده کنید، یا میتونید تو غذاساز بریزید و له کنید و کمی آبش رو بگیرید حالا همه مواد رو مخلوط کنید و خوب ورز بدید حدودا ده دقیقه ورز بدید حالا به اندازه دلخواه بردارید (من 80 گرم برای هر همبرگر در نظر گرفتم) و بزارید وسط پلاستیک و خوب پهنش کنید پلاستیک رو کامل ببندید و بزارید فریزر تا همبرگر خودش رو بگیره میتونید همبرگر رو سرخ کنید و باید پنیر و قارچ یه ترکیب جذاب درست کنید😍😍 امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😘 ‌@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هنرکده بانوان هنرمند
#آشپزی #آش_عباسعلی ‌@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
آش عباسعلی کرمانشاه مواد لازم گندم پوست کنده ... 1 و 1/2 پیمانه برنج ... 100 گرم گوشت دنده گوسفندی ... 300 گرم عدس ... 100 گرم نخود ... 100 گرم روغن حیوانی ... 1/2 پیمانه لوبیا چیتی ... 100 گرم لوبیا سفید ... 100 گرم پیاز ... 5 عدد سیر ... 10 حبه نمک، فلفل و زردچوبه ... به میزان لازم نعنا داغ و کشک ... برای تزیین طرز تهیه 1- نخود، لوبیا سفید و لوبیا چیتی را از روز قبل بشویید و خیس دهید. بهتر است هر از گاهی آب حبوبات را عوض کنید. این کار به رفع نفخ آن ها کمک می کند. 2- برنج را هم بشویید و به همراه مقداری آب و نمک اجازه دهید برای یک تا دو ساعت خیس بخورد. 3- در این مرحله از تهیه آش کرمانشاهی باید حبوبات را به طور جداگانه بپزید. برای این که مطمئن شوید حبوبات کاملا پخته شده است، می توانید یکی از آن ها را بین دو انگشت فشار دهید. اگر کاملا نرم بودند، وقت آن است که حبوبات را از روی حرارت بردارید. 4- گوشت را آماده کنید و در صورت نیاز خرد نمایید. در این آش می توانید از گوشت ران گوسفند هم استفاده کنید. گوشت را به طور جداگانه بپزید. وقتی به طور کامل پخته شد، آن را با دست ریش ریش و خرد کنید. 5- گندم پوست کنده را بپزید. وقتی نیمی از زمان پخت گندم گذشت، برنجی را که از قبل خیس کرده اید، به گندم اضافه کنید. اجازه دهید با هم بپزند. می توانید برای آش عباسعلی کرمانشاهی از برنج نیم دانه استفاده کنید. 6- حالا تمام موادی که پخته شده اند، یعنی حبوبات، گوشت و برنج و گندم را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت بگذارید. ادویه های مورد نظر مثل نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را به آش اضافه کنید. 7- این آش باید تا حدی بپزد که دانه های برنج و گندم در آن کاملا له شده و مشخص نباشند. هر از گاهی آش را بهم بزنید تا نسوزد و به کف قابلمه نچسبد. در این هنگام که آش در حال پخت است، پیازها را خرد کرده و با روغن تفت دهید. سیر داغ و نعنا داغ را هم آماده کنید. 8- حالا مقداری از پیاز داغی که تهیه کرده اید را به آش عباسعلی اضافه کنید و بقیه ی آن را برای تزیین نگه دارید. 9- وقتی آش کرمانشاهی با پیاز داغ کمی جوشید، آن را از روی حرارت بردارید. روغن حیوانی را به آن اضافه کرده و خوب بهم بزنید. 10- آش را در ظرف سرو بکشید و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین کرده و نوش جان کنید. نکات 👈 هر چه در این آش از فلفل سیاه و قرمز، روغن حیوانی و پیاز داغ بیشتری استفاده کنید، آش شما مزه دارتر می شود. 👈 در صورتی که نمی توانید روغن حیوانی مصرف کنید، روغن زیتون را جایگزین آن کنید. 👈 برای خوشمزه تر شدن آش عباسعلی می توانید گوشت را به همراه پیاز و آب قلم بپزید. 👈 در آش عباسعلی کرمانشاه می توانید از یک دوم پیمانه جو و هم چنین بلغور گندم هم استفاده کنید. ‌@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
خدایا همه بندگان تو هستیم کلید همه بسته‌ها دست توست دوای همه خسته‌ها دست توست به احسان ولطف وکرمت،خود، گره مشکلات همه را بازکن🌺 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌شبتون آروم و نورانی در پناه حق ‌@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم تزیین کشک بادمجان @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🍒تزیین غذا و سفره آرایی @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای قالب زدن برنج 👇 1. برنج را خیلی خشک نگیرید برای تزیین برنج قالبی بهتر است برنج کمی نرم تر برداشته شود 2. قالب را کمی با روغن مایع چرب کنید 3. بهتر است رویه برنج زعفرانی باشد ابتدا یک لایه برنج زعفرانی داخل قالب ریخته و سپس برنج ساده بریزید 4. بعد از ریختن برنج داخل قالب کمی روی آن را با دست فشار دهید تا کمی فشرده شود ‌@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
تزئین کشک بادمجان ‌@honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
دوستان برای راحتی و اطلاع شما از برنامه های کانال از این به بعد هر روز هفته رو اختصاص به یک موضوع میدیم😊 👈 شنبه : مطالب و نکات و 👈یکشنبه: مطالب و ... 👈دوشنبه : و ... 👈 سه شنبه: و 👈 چهارشنبه: و .... 👈 5شنبه: و ... 👈 جمعه : کارها و دستورات در هر موضوعی @honarmandankhane
هدایت شده از 💕زندگی عاشقانه💕
🌱سربازانِ امام زمان از هیچ چیز جز: گناهان خویش نمی هراسند...❗️ 🌱تعجیل در ظهورش... گناه نڪنیم❕ 🖋 شهید سیدمرتضی 🔅{وانتظر‌ظهورک...} 🌿✨🌿✨🌿✨🌿✨