هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بدون تعارف با آزادۀ ارتشی که موفق شد از اسارت بعثیها فرار کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای سعیدقاسمی
از خیانتهای بزرگ در ماجرای تحمیل قطعنامه ۵۹۸ به امام خمینی 'ره'
که تا به امروز در رسانه های رسمی گفته نشده و مخفی مانده .
صـــــــورتی..........
⚠️#صورتی یک رنگ نیست!
صورتی یک مکتب است که همانند ماهیت رنگش (که یواش است!!) #یواشکی دینت را خواهد برد و حساسیت و غیرت دینیت را کمرنگ خواهد کرد.
حساسیتت که کم شد، پذیراییت نسبت به گناه بالاتر خواهد رفت.
در مکتب #صورتیها، تذکر به گناهکار، گناه محسوب میشود....
#صورتیها، خطرناکتر از #بنفشها هستند.
#آنتی_صورتی
#انقلابی
#دختران_انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴این فیلم واقعی است!!
لحظاتی از تلاش پلیس آمریکا برای نجات یک زن که مدتها همانند حیوان توسط همسرش نگهداری و با بستن زنجیر به دورگردن او، به کف اتاقش بسته شده بود!
این واقعه جامعه زنان ایالاتمتحده را در بهت فرو برده
لوییویل، کنتاکی، آمریکا
امروز جمعه قبل از خبر۲۰۳۰ منتظرپخش برنامه #چشم_و_چراغ وشنیدن خاطرات پدر ومادر شهدا ازشبکه۲ بودیم.متاسفانه تبلیغات شهر فرش،دیجی کالا و ..جایگزین خاطرات خانواده شهدا شده بود
برادر جبلی عزیز
نکنه مشکلات اقتصادی سازمان باعث بشه بهترین زمان رسانه ملی بجای ارزشها،خوشبینانه به تبلیغات خنثی داده شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
| زنی که امام را به سینه ریزی فروخت |
✘ شیطان و ابزار قدرتمند او برای وسوسهی زنان در انحراف تاریخ .
🌐 آپارات | یوتیوب
@Ostad_Shojae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الا یا اهل العالم...
مهندسی ذهن استاد نیلچی زاده
امروز جمعه قبل از خبر۲۰۳۰ منتظرپخش برنامه #چشم_و_چراغ وشنیدن خاطرات پدر ومادر شهدا ازشبکه۲ بودیم.متا
تبلیغات خنثی از مجموعه مساله دار و معارض ارزشها
51.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬 #حرف_خاص
✘ | ظاهر برزخی من چجوریه؟ |
این سؤالِ ذهنی خیلی از آدماست.
سؤالی که جوابش، با چند تا فرمول بسیار ساده بدست میاد.
🌐 آپارات | یوتیوب | #استاد_شجاعی
@ostad_shojae
4_5987555822215892955.mp3
23.02M
#حرف_خاص | #استاد_شجاعی
✘ | ظاهر برزخی من چجوریه؟ |
این سؤالِ ذهنی خیلی از آدماست.
سؤالی که جوابش، با چند تا فرمول بسیار ساده بدست میاد.
🌐 آپارات | یوتیوب
@ostad_shojae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Mehdi-Rasooli-madahi-shahadate-emam-hasane-mojtaba3.mp3
6.02M
قدم قدم
پا میذارم
تو جاده ها
تا برسم به کربلا
حسین حسین
نفس نفس
هم نفس
حسینیا
راهی میشم تا نینوا
حسین حسین
با تربتت وا شده یه روزی کامم
تموم سال منتظر این ایامم
زیارتت آرزوی صبح و شامم
اَشهَدُ اَنَّکَ تَشهَدُ مَقَامِی
تَسمَعُ کَلامِی تَرُدُّ سَلامِی
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین
و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
علم علم
حسینیا
از هر کجا
میان به پابوس شما
آقام آقام
ستون ستون
منم میام
تا برسم
به موکب امام رضا
رضا رضا
یادش بخیر حال خوشی داشتم اون دم
تا صبح پای پنجره فولاد موندم
با صد امید زیارت نامه میخوندم
اَشهَدُ اَنَّکَ تَشهَدُ مَقَامِی
تَسمَعُ کَلامِی تَرُدُّ سَلامِی
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین
و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
تپش تپش
هر ضربان قلب من
ذکر علیالدوام من
حسین حسین
حسین حسین
میگم تا آخرین نفس
ای مهربون امام من
حسین حسین
یه رو سیاه بازم به سوی تو اومد
تو این حرم فرقی نداره خوب و بد
دعاهامون مستجابه زیر گنبد
کانال تخصصی هروله_۲۰۲۲_۰۷_۲۷_۲۱_۲۱_۰۷_۱۹۹.mp3
3.55M
♡🌱♡
#بہوقتنوا ♢
تامیتونے
تازنده اے
گریه ڪن برا حسیـن ♥️
♥⃢ ☘ @bayenatiha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت تکان دهنده از یک مسیحی که از گودی قتلگاه توبه کرد...
@rasooll_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اولا بماند که از نجابت حاجآقای رئیسی سوء استفاده میکنید و نقد خرابکارانه میکنید! اما حالا بیا برو دستشون رو ببوس؛ مرد و حرفش.
🔹 اینا اونقدر قدرت سیاسی ایجاد کردند که نفتی که آمریکا از ما دزدیده بود رو هیچ کس ازش نخرید؛ چرا؟! چون از این به بعد به جای اینکه امثال شما بخوان از اونا بترسند، اونا از ما میترسند.
🔹بعدشم تو و عراقچی اصلا بلد نبودید متن توافق نامه رو بخونید؛ پس چرا باید «Suspend» رو با «Lift» اشتباه کنی؟!!!!!
🇮🇷 البته اگه بتونید توافقاتی که تو این دولت انجام شده را بشمرید
کدوم بدم
شانگهای بدم
بریکس بدم
صادرات پهباد
توافق ساخت پهباد
توافق حذف دلار با کشورهای منطقه
توافق با بن سلمان (که خدایی خودمونم فکر نمیکردیم بن سلمان رام بشه)😁
اول یه لیست بگیر
بعد بخون
بعد برو دستشونُ ببوس
مرد و حرفش
البته شما نامردی بیش نیستید
والسلام...
✦࿐჻ᭂ🏴
مولای خوبم : 🌷ای کاش جهان ...
پرتو نورت میشد 🌷
🌷میآمدی و ...
محو حضورت میشد 🌷
🌷 این لشکرِ ...
اربعینِ ارباب حسیــن (ع) 🌷
🌷ای کاش ...
که لشکر ظهورت میشد . 🤲
سلام وارث حسین (ع) .... 🌷 سلامتی و فرج مولا ۵ گل صلوات 🌷 دعای فرج 🌷 یا حسن مجتبی ( ع) مددی 🌷
🔹وضعیت آغاز دولت سیزدهم یک تفاوت اساسی با وضعیت اجتماعی در دولتهای پیشین دارد. دولتهای پیشین در بستر یک نیاز و ضرورت جمعی که جامعه ایران آن را احساس میکرد، شکل یافتند: نیاز به سازندگی، نیاز به آزادی، نیاز به عدالت، نیاز به عقلانیت. میتوان پرسید: دولت سیزدهم با چه جامعهای و با چه تمنّایی رو به رو بوده است؟ آیا روایتی از تمنّای جامعه ایران در طلیعه گام دوم انقلاب وجود دارد؟ به نظر میرسد، جامعه ایران در سالهای ابتدایی گام دوم، بیآنکه بر روی شعار خاصّی مطالبهای داشته باشد یا نیاز خاصّی را ضروری بداند، اساساً در مورد «آینده و سرنوشت» خود به تردید و پرسش افتاده است. در دولتهای قبل، ما با چنین وضعیتی رو به رو نبودهایم و انگار آینده مطلوب، با سطحی از اطمینان و به سهولت «قابل دسترسی» مینمود. راهِ آینده در دولتهای قبل، باز و گشوده به نظر میرسید و شاید به همین دلیل بود که دولتها با شوقی وافر و زانوانی پرتوان برای پاینهادن در مسیر تحوّل و اصلاح به میدان میآمدند. امّا در دولت سیزدهم، وضعیت ویژه جهان و ایران، اساس آینده را در پردهای از ابهام قرار داده است؛ در دولتهای قبل، هیچگاه آینده تا این اندازه، ابهامآلود و پرسشبرانگیز به نظر نمیرسید. این نه وضعیت دولت سیزدهم که وضعیت جمعی ایرانیان در ابتدای قرن پانزدهم هجری شمسی است. با این وضعیت چگونه میشد و میتوان رو به رو شد؟ آیا برساختِ یک شعار یا یک راهبرد یا مجموعهای از گزارهها، میتوانست و میتواند راهی باز کند و کاری را پیش ببرد؟
🔹پرسشبرانگیزی آینده، امری ملّی در ایران نیست و اختصاص به ایران ندارد. جهان امروز در مورد آینده به تردید افتاده است و دستها و افکار و اندیشهها برای حرف زدن از آینده و ساختن آن، قدری سست شدهاند و صاحبنظران سعی میکنند اندکی محتاطانهتر در مورد آینده حرف بزنند. اگر دقّت کنیم، نسبت ایران با جهان نیز دستخوش تحوّلاتی شده است. بعد از ماجرای سوریه، ماجرایِ برجام و از همه مهمتر، بعد از شهادت شهید سلیمانی، انگار دریچهای به سوی دیدن و فهمیدن جهان برای ما ایرانیان باز شده که در سابقه تاریخی ما وجود نداشته است. ما عمدتاً با جهان، از دریچه نوعی شیفتگی یا نوعی غیریتانگاری رو به رو بودهایم. امّا به برکت جمهوری اسلامی و حوادث دهه نود شمسی که به آن اشاره شد، و همچنین وضعیت تحوّلات جهانی و افول قدرت آمریکا و در حال تکوین بودن نظم جدید جهانی، انگار برای اوّلین بار، با دولت سیزدهم امکان آن را یافتهایم که در ورای شیفتگی و غیریتانگاری، جهانی که در آن قرار داریم را بشناسیم. «جهان» در این وضعیت جدید، دیگر «ّبیرونِ» ایران نیست و ما با «ایرانِ در جهان» رو به رو شدهایم. «ایرانِ در جهان»، یعنی سرنوشت و آینده ایران با سرنوشت و آینده جهان امروز پیوند خورده است و این وضعیت، فوق روابط بینالمللی و سیاست خارجی همسو یا ناهمسو با غرب، در دولتهای پیشین است.
🔹شرایط امروز ایران و جهان به گونهای نیست که با انتخاب یک شعار و مجموعهای از گزارهها، بتوان گفتمانی را در جامعه پمپاژ کرد. وقتی اساس آینده مورد سوال و ابهام واقع شده و جامعه ایران بیش از گذشته، مسائل خود را در پیوند با مسائل جهان میبیند، گوشی برای شنیدن راهحلهای دم دستی، مشابه آنچه در گفتمانهای دولتساخته قبلی دنبال میشد، وجود ندارد. تازگیِ وضعیتی را که دولت سیزدهم در آن واقع شده است، دریابیم و به آن بیاندیشیم. این وضعیت نوظهور، ایران و مسئلههای ایران را در شاکله جدیدی پیش روی دولت سیزدهم قرار داده است. دولت سیزدهم به جای دنبال کردن یک «گفتمان سیاسی»، به واسطه شخصیت آقای رییسی، حامل «فرهنگ سیاسی» خاصّی است که امکان مواجه شدن با وضعیت پیچیدهای را که به آن اشاره شد، یافته است.
🔹به بیانات رهبری در دیدار با هیئت دولت در سال 1401 که عمدتاً به ستایش و تحسین «فرهنگ سیاسی» دولت سیزدهم اختصاص داشت، با نظری عمیقتر بنگریم. در میان ویژگیهایی که رهبری برشمردند، به نظرم «زدودن رقابتهای منفی از روابط بین قوا» و «احتراز از فرافکنی و بهانهتراشی» جلوهای ویژه داشت. این دو ویژگی را صرفاً به عنوان ویژگی اخلاقی رئیسجمهور و هیئت دولت فرونکاهیم؛ این دو ویژگی، ظرفیت و امکان جدیدی را پیش روی دولت سیزدهم قرار داده است که دولتهای گفتمانی قبلی فاقد آن بودهاند: «رو به رو شدن با واقعیت و پیچیدگی مسائل کشور». اینکه دولت سیزدهم تا چه اندازه در فهم و حل مسئلههای کشور موفق بوده، در جای دیگری باید مورد بررسی قرار گیرد، امّا میتوان ادّعا کرد که دولت سیزدهم به عنوان نخستین دولت گام دوم انقلاب، با پیچیدگی مسائل واقعی جمهوری اسلامی مواجه شده است.
🔹تمامی دولتهای گفتمانی، چالشهای جمهوری اسلامی را در پرتو گفتمانی که برساخته بودند خوانش میکردند، نه آنگونه که واقعیتِ آن چالشها بود. اغلب گفتمانهای برساخته ـ چه غیرهمسو و چه همسو با انقلاب ـ فضایی آمیخته از ستیز و رقابت منفی و فرافکنی و بهانهتراشی را رقم میزد که امکان مواجه شدن با ابعاد پیچیده مسائل را از آنها سلب میکرد. تنش سیاسی کاذب که من آن را غیر از سیاستورزی و سیاستمداری اصیل میفهمم، اجازه نمیدهد مسائل آنگونه که هستند، خود را بنمایاند. ضرر گفتمانهای دولتساخته، «زدودن پروا» از دولتهای قبلی و حاصل آن نوعی «بیپروایی» در مواجه شدن با چالشهای جمهوری اسلامی بود. این بیپروایی، اگرچه در ظاهر به راهحلهایی میانجامید که پرطنطنه و قاطع و محکم ارایه میشد، اما در مجموع، احساس میشد که پیچیدگیها، آنگونه که باید، فهم نمیشود. در فضای پروپاگاندایی دولتهای گفتمانی، سروصداها اجازه مواجه شدن با ابعاد گوناگون و پیچیده چالشها را سلب میکرد. دولت سیزدهم، امّا، دولتی «بیسروصدا» است و ما که گفتمان داشتن دولتها را با سروصدا و هیاهو تجربه کردهایم، قدری در فهم این دولت با دشواریهایی مواجهیم.
🔹دولتهای گفتمانی قبلی، بعضاً حاویِ سیاستمداران، مدیران و کارشناسان هوشمند و خوشفهمی بودند که شاید درکی از پیچیدگی مسئلهها برایشان فراهم بود، اما فرهنگ سیاسی حاکم بر دولت ـ با نظر به حیثیت کلّی دولت ـ اجازه نمیداد با مسئلههای جمهوری اسلامی، با همه دقائق و پیچیدگیهای آن رو به رو شوند. ما میتوانیم به نحوه صورتبندی مسئلهها توسط دولت سیزدهم انتقاد داشته باشیم و دولت سیزدهم از این منظر قابل نقد است، امّا به تازگی این فرُم از مواجه شدن توجّه کنیم و به استقبال آن برویم. فرهنگ سیاسی حاکم بر دولت سیزدهم که با نظر به سابقه تاریخی دولتهای پس از انقلاب، میتوان آن را بیسابقه دانست، شاید بتواند موانع راه ساخت «دولت اسلامی» را از پیش رو بردارد. ایجاد دولت اسلامی نیازمند «نرمافزار/نظریه اداره» است که با نظریههای آکادمیک متفاوت است و امری در میانه نظر و عمل است. تاسیس چنین نرمافزاری تنها در شرایطی امکانپذیر میشود که فرهنگ سیاسی کشور بستر رو به رو شدن با ابعاد پیچیده مسائل را فراهم نماید. وقتی چنین فرهنگ سیاسی نباشد(همچنانکه در دولتهای قبل نبود)، اذهان درگیر تنشهایی میشود که نتیجه آن غیاب مسئلهها است.
🔹دولت سیزدهم «اصول» دارد، اما گفتمانی نساخته و ندارد. دولت سیزدهم، دولتِ گفتمانی نیست و گفتمانی از سنخ دولتهای گذشته و به سبک آنها را تا کنون ارایه و پمپاژ نکرده و چه خوب که آنگونه به میدان نیامده است؛ زنده باد دولت بیگفتمان! امّا در عین حال، دولت سیزدهم ظرفیت و امکان «ظهور و تکوین» گفتمان متناسب با شرایط تاریخی را که امروز در آن قرار داریم، داراست. میان تکوین گفتمان با برساخت گفتمان میبایست تفاوت قائل شد. برساخت گفتمان، قبل از مواجهه با چالشها، به نحو «پیشینی» انتخاب مشخّصی دارد و با نوعی پمپاژ مصنوعی و پروپاگاندایِ رسانهای همراه است، امّا تکوین گفتمان در حینِ مواجهه عملی با شرایط تاریخی، به صورتی طبیعی شکل میگیرد و زبان متناسب با خود را مییابد. گفتمانهای تکوینی در مقایسه با گفتمانهای برساختی، ظرفیت بیشتری برای تفاهم جمعی و ماندگاری داراست. فراموش نکنیم که گفتمانها را دولتها نمیسازند و دولت سیزدهم تنها میتواند در تمهید شرایط ایجاد و نشر گفتمان نقشآفرینی نماید؛ بنای یک گفتمان را در جایی بیرون از دولت باید جستجو کرد. آیا دولت سیزدهم میتواند مسیر تکوین گفتمانِ متناسب با شرایط تاریخی امروز ایران و جهان را به درستی طی کند؟
✍حمید ابدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ ویژه ایام راهپیمایی اربعین با نام "ای صبا..." منتشر شد
✏️ بیانات به یادماندنی رهبر انقلاب در ورزشگاه آزادی درباره زیارت اربعین:
ای صبا ای پیک دور افتادگان
اشک ما بر خاک پاکشان رسان
🏴 @e_arbaeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر قصد زیارت اربعین دارید الان بهترین زمان است
با ارائه اطلاعات مرزها و مسیر های منتهی، زائرین امام حسین علیه السلام را یاری کنیم👇
@zaer_yar
🏴 @e_arbaeen