eitaa logo
کانال حسینیه مجازی اباعبدالله الحسین ع
5.1هزار دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
14.8هزار ویدیو
779 فایل
کانال آموزش فرهنگ ایرانی اسلامی سیاسی اجتماعی وابسته به مرکز فرهنگی ونیکوکاری بیت المهدی عج کمک نقدی بشماره 6037697429548081 حسینیه مجازی
مشاهده در ایتا
دانلود
ای بنای حرم عدل و امان را بانی وی ز رخسار تو آفاقْ همه نورانی که گمان داشت که با آن همه تشریف و جلال یوسف فاطمه یک عمر شود زندانی؟ 🏴 (ع)🥀 🏴 https://eitaa.com/hosiniyaـ
28.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳 (ع) 🌴امان که مشک تهی آبروی من را ریخت 🌴من از خجالت لبهای تشنه آب شدم 🎤 👌بسیار دلنشین https://eitaa.com/hosiniyaـ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨ *«بِسْمِ اَللّٰهِ اَلرَّحْمٰنِ اَلرَّحِيمِ»*✨ 🦋࿇🏵 ذکرروزانه 🏵࿇🦋 🥀🕊️🥀🕊️🥀🕊️🥀🕊️🥀 🏴کن روان اشک غم ای شیعه به دامان امروز 🥀تسلیت ده به شهنشاه خراسان امروز 🏴کشته شد موسی بن جعفر ز جفای هارون 🥀زیر زنجیر بلا، گوشه ی زندان امروز 🥀🕊️🥀🕊️🥀🕊️🥀🕊️🥀 🏴شهادت مظلومانه هفتمین مولای غریب شیعیان تسلیت باد تفسیر📗 *هرروزیک آیہ ازکلام نور* *┉❈❀ *موضوع *❀❈┉* ✍🏻 *نزول تدریجی قرآن بر اساس فرمان خداوند متعال*📋 💠📖💠📖💠📖💠📖💠 *«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرحیم* *«٦٤» ﻭَﻣَﺎ ﻧَﺘَﻨَﺰَّﻝُ ﺇِﻟَّﺎ ﺑِﺄَﻣْﺮِ ﺭَﺑِّﻚَ ﻟَﻪُ ﻣَﺎ ﺑَﻴْﻦَ ﺃَﻳْﺪِﻳﻨَﺎ ﻭَﻣَﺎ ﺧَﻠْﻔَﻨَﺎ ﻭَﻣَﺎ ﺑَﻴْﻦَ ﺫَﻟِﻚَ ﻭَ ﻣَﺎ ﻛَﺎﻥَ ﺭَﺑُّﻚَ ﻧَﺴِﻴّﺎً* *┄┉┉❈۩(مریم/٦٤)۩❈┉┉┄* ﻣﺎ (ﻓﺮﺷﺘﮕﺎﻥ) ﺟﺰ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ ﺗﻮ ﻧﺎﺯﻝ ﻧﻤﻲ ﺷﻮﻳﻢ؛ ﺁﻧﭽﻪ ﭘﻴﺶ ﺭﻭﻱ ﻣﺎ (ﺩﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ) ﻭ ﺁﻧﭽﻪ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﺎ (ﺩﺭ ﮔﺬﺷﺘﻪ) ﻭ ﺁﻧﭽﻪ ﻣﻴﺎﻥ ﺍﻳﻦ ﺩﻭ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﺯ ﺍﻭﺳﺖ ﻭ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ ﺗﻮ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﻜﺎﺭ ﻧﻴﺴﺖ. 📚🌺تفسیرنور🌺📚 ✍🏻 *ﻧﻜﺘﻪ ﻫﺎ* ﺩﺭ ﺗﻔﺴﻴﺮ ﺍﻟﻤﻴﺰﺍﻥ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻧﻴﻢ: ﺍﻳﻦ ﺁﻳﻪ ﻣﺴﺘﻘﻞ ﺍﺳﺖ، ﮔﺮﭼﻪ ﺑﻌﻀﻲ ﺗﻠﺎﺵ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﺗﺎ ﺑﺎ ﺁﻳﺎﺕ ﻗﺒﻞ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺶ ﺩﻫﻨﺪ. ﺩﺭ ﺗﻔﺎﺳﻴﺮ ﻓﺨﺮﺭﺍﺯﻱ، ﻃﺒﺮﻱ ﻭﺗﺒﻴﺎﻥ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻧﻴﻢ: ﻣﺪّﺗﻲ ﻭﺣﻲ ﺍﺯ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺍﻛﺮم ﺻﻠﻲ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺁﻟﻪ ﻗﻄﻊ ﺷﺪ ﻭ ﺍﻳﻦ، ﺳﺒﺐ ﻧﮕﺮﺍﻧﻲ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﻭﻃﻌﻨﻪ ﻱ ﻣﺨﺎﻟﻔﺎﻥ ﮔﺮﺩﻳﺪ. ﺁﻳﻪ ﻧﺎﺯﻝ ﺷﺪ: ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺕ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﻜﺎﺭ ﻧﻴﺴﺖ. «ﻣﺎﻛﺎﻥ ﺭﺑّﻚ ﻧﺴﻴّﺎ» ﻧﻈﻴﺮ ﺁﻳﻪ ﻱ «ﻣﺎ ﻭَﺩّﻋﻚ ﺭﺑّﻚ ﻭ ﻣﺎ ﻗَﻠﻲ» 🌾 *ﭘﻴﺎم ﻫﺎ* ١- ﻧﺰﻭﻝ ﻗﺮﺁﻥ، ﺗﺪﺭﻳﺠﻲ ﻭ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺧﺪﺍﺳﺖ. «ﻭ ﻣﺎ ﻧﺘﻨﺰّﻝ ﺍﻟﺎّ ﺑﺎﻣﺮ ﺭﺑّﻚ» ٢- ﻓﺮﺷﺘﮕﺎﻥ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺍﻣﺮ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ. «ﻭ ﻣﺎ ﻧﺘﻨﺰّﻝ ﺍﻟﺎّ ﺑﺎﻣﺮ ﺭﺑّﻚ» ٣- ﻣﺎﻟﻚ ﺣﻘﻴﻘﻲ ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰ ﺍﻭﺳﺖ. «ﻟﻪ» ٤- ﺗﺄﺧﻴﺮ ﻭﺣﻲ ﺑﻪ ﺍﻣﺮ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﻮﺩ، ﻧﻪ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺍﻭ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ.(٤٦٢) «ﻣﺎ ﻛﺎﻥ ﺭﺑّﻚ ﻧﺴﻴّﺎ» *┅••❀ حدیث روز ❀••┅* 🏴 *امام كاظم عليه السلام* *رَجَبٌ شَهرٌ عَظيمٌ يُضاعِفُ اللّه ُ فيهِ الحَسَناتَ و يَمحُو فيهِ السَّيِّئاتَ* 🌾🥀🌾 رجب ماه بزرگى است كه خداوند [پاداش] نيكى ها را در آن دو چندان و گناهان را پاك مى كند . 📚✍🏻كتاب من لايحضره الفقيه ، ج 2 ، ص 92 . 🥀🌾🥀🌾🥀🌾🥀🌾🥀 ✋🏻 *هرروزبه رسم ادب* 🤚🏻 *اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا اَبا عَبْدِ اللَّهِ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائڪَ عَلَیْڪَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِڪُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعلے اولاد الحسين وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ* 🏴🏴🏴🏴 🥀 *صلوات خاصه امام موسی کاظم علیه السلام* 🥀 *اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْأَمِينِ الْمُؤْتَمَنِ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ الْبَرِّ الْوَفِيِّ الطَّاهِرِ الزَّكِيِ‏ النُّورِ الْمُبِينِ (الْمُنِيرِ) الْمُجْتَهِدِ *الْمُحْتَسِبِ الصَّابِرِ عَلَى الْأَذَى فِيكَ‏*اللَّهُمَّ وَ كَمَا بَلَّغَ عَنْ آبَائِهِ مَا اسْتُودِعَ مِنْ أَمْرِكَ وَ نَهْيِكَ وَ حَمَلَ عَلَى*الْمَحَجَّةِ وَ كَابَدَ أَهْلَ الْعِزَّةِ وَ الشِّدَّةِ فِيمَا كَانَ يَلْقَى مِنْ جُهَّالِ قَوْمِهِ‏ رَبِّ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ وَ أَكْمَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِمَّنْ أَطَاعَكَ وَ نَصَحَ لِعِبَادِكَ إِنَّكَ غَفُورٌ رَحِيمٌ‏* 🌘🌗🌖🏴🌔🌓🌒 🗓️امروز:یکشنبہ ☀️٠۸/اسفند/١٤٠٠/١٢ 🌙۲۵/‌رجب/١٤٤۳/۰۷ 2022/02/Feb/27🎄 🌾🥀🌾🥀🌾🥀🌾🥀 🌸👈ذڪــــــــــرروز 📿 🕋 *یا ذالجلال والاکرام؛ ای صاحب جلال و بزرگواری* 🌾🥀🌾🥀🌾🥀🌾 🔷🔸ذکر روز یک شنبه موجب فتح و نصرت می شود. ذکر روز یکشنبه به اسم امیرالمومنین(عليه‌السلام) و حضرت زهرا (سلام‌الله علیها) است. روایت شده که در این روز زیارت حضرت امیرالمؤمنین (عليه‌السلام) و زیارت حضرت زهرا (سلام‌الله علیها) خوانده شود.. 🌾🥀🌾🥀🌾🥀🌾🥀 *اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ* 🥀🌾🥀🌾🥀🌾🥀🌾🥀 ___ 🌷🍃 أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ ┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╰
شیرینی مینیاتوری 💥💥💥 برای درست کردن این شیرینی ها میتونین از هر اسانس یا طعم دهنده ای که دوست دارین استفاده کنین و کاملا بستگی به سلیقتون داره مواد لازم تخم مرغ ۱عدد پودر قند ۲/۳ لیوان کره یا روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱/۳ لیوان بیکینگ پودر ۱ ق چ آرد ۲ لیوان وانیل نوک ق چ همه ی مواد به جز آرد و بیکینگ پودر را داخل ظرفی میریزیم و با چنگال یا همزن مخلوط میکنیم بعد هم بیکینگ پودر را اضافه میکنیم و درآخر آرد را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد حالا خمیر را ۴ قسمت کنید به یک قسمت پودر پسته و به یک قسمت زعفران دم کرده و به یک قسمت هم نسکافه و کمی کاکائو که در آب جوش مخلوط شده به خمیر اضافه کنید خمیر ها را باز کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید و در سینی کاغذ انداخته شده و در فر با درجه حرارت درجه۱۵۰ که قبلا گرم شده به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید روش پخت روی گاز : شعله پخش کن را روی شعله متوسط میزاریم داغ بشه بعد تابه را رویش قرار بدین و درش را دمکنی بزارید به مدت ۲۰ دقیقه بماند تا آماده شود.🌹 نوش جان
. . مواد لازم: ران و سینه 2 عدد پیاز 2 عدد زرشک 100 گرم زعفران،نمک،فلفل،پودرسیر،پاپریکا،زردچوبه،پولبیبر هویج 1 عدد فلفل دلمه سبز نصف یک فلفل سیر 2 حبه چوب دارچین رب گوجه 2 قاشق غذاخوری آبغوره 5-6 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری کره برنج ایرانی . طرز تهیه:ابتدا پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا مقداری سبک شود سپس هویج حلقه ای و فلفل دلمه را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا مواد مقداری نرم شود ،سپس ادویه ها را اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم و روی شعله خیلی ملایم میگزاریم در این فاصله مرغ ها را در روغن سرخ کرده و وقتی انتهای سرخ شدن مرغ ها بود مثل فیلم مخلوط زعفران و کره آب شده را اضافه کرده و دوباره سرخ میکنیم سپس مرغ ها را از تابه خارج کرده و در همان تابه رب گوجه را تفت مبدهیم به اضافه مقداری زردچوبه وقتی رنگ رب باز شد مقداری آب اضافه کرده و در آخر کار آبغوره را اضافه میکنیم و روی شعله ملایم گذاشته تا سس پخته شود،حالاااااا قابلمه ای که پیاز و هویج و فلفل داشت را میاوریم و روی آن مرغ های سرخ شده را میچینیم و سس گوجه ای که درست کردیم و بعد از آن سیر و‌چوب دارچین اصافه میکنیم و درب قابلمه بسته و به مدت 1 تا 1/5 ساعت تا کاملا جا بیافتد و غلیظ شود،در این فاصله زرشک را درست میکنیم به این صورت که پس از شستشوی زرشک آن را با مقداری روغن یا کره تفت میدهیم حدود 1 دقیقه سپس مقداری زعفران دم کرده و شکر و بعد از تفت کوتاهی شعله را خاموش کنید،کته را هم دم کرده و با مرغ نوش جان میکنیم ‌❤️ https://eitaa.com/hosiniyaـ
نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و خوشرنگ: گردو فسنجان: 1- برای اینکه گردو بیشتر روغن بدهد آن را با آسیاب خوب خرد کنید؛ اما در حدی که هنوز روغن نیانداخته یا گردو را با چرخ گوشت چرخ کنید. اندازه گردو چرخکرده باید حدوداً در حد آرد سوخاری شود؛ یعنی نه باید خیلی ریز باشد نه درشت ادویه خورشت فسنجان خوشمزه چیست؟ برای تهیه فسنجان با مرغ یا گوشت قرمز فرقی ندارد ادویه هر دو یکی است. ادویه فسنجان مقدار آن کم است. فقط خیلی کم در حدی که بوی زهم گوشت را بگیرد کافی است. مثلاً یک قاشق چای خوری برای 300 گرم گوشت کافی است. از ادویه مخلوط می‌توانید استفاده کنید یا از ترکیب زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین و زنجبیل. برای غلیظ شدن خورشت فسنجان چیکار کنیم؟ 1- یکی از نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه این است که غلیظ و لعابدار باشد. یک نکته برای غلیظ شدن خورشت فسنجان این است که مقدار گردو باید به اندازه باشد. اگر میزان گردو خیلی کم باشد خورشتتان حالت آبکی می گیرد. تقریباً هرچه وزن گوشتتان است، حداقل نصف وزن آن باید گردو آسیاب شده بریزید. برای مثال اگر وزن گوشت شما 300 گرم است به 150 تا 200 گرم گردو نیاز دارید. سیاه شدن خورشت تماماً به رب اناری است که استفاده می کنید و میزان آن؛ سعی کنید از رب انار ملس استفاده کنید. چون اگر زیاد به خورشت رب ترش بزنید، خورشتتون خیلی ترش می شود و طعم خوبی نمی گیرد. اما رب انار ملس دستتون برای اضافه کردن رب بیشتر بازتر است. در مورد میزان رب کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد. توصیه می‌کنم اگر مخصوصاً رب شما غلیظ است، کم کم به خورشت رب اضافه کنید تا وقتی که به طعم و رنگ دلخواه شما برسد. رب بعد از 10 الی 15 دقیقه جوشیدن رنگ آن باز می‌شود و خورشت را سیاه می کند. بنابراین ابتدا 2 الی 3 قاشق رب به خورشت اضافه کنید، 10 دقیقه صبر کنید تا بجوشد بعد اگر هنوز خورشت فسنجان به رب نیاز داشت به خورشت کم کم و مرحله به مرحله رب بزنید. . ‌❤️ https://eitaa.com/hosiniyaـ