✍ علیرضا معراجی
از آب تا امنیت ...
قصه اش غمگین است
قصه ای تلخ به درازای تاریخ
تاریخِ فتنه ها که عمر و عاص های زمان
جای خادم و خائن رو عوض می کنند
و ابوموسی های احمق می پذیرند...!!!
هرکسی دل در گروه وطن داشته باشد
و الفبای امنیت را بداند
برای حفظ حرم و حریم
فرقی برایش ندارد،همانند عباس در کربلا
شمشیر بزند یا آب بیاورد...
خدمت، خدمت است
چه آب باشد،چه امنیت
افسوس که سبز پوشان امنیت،در پی آب و امنیت جان دادند
تا نامردانِ روزگار، در روز های فتنه به نانی برسند....!!!
و شاید هم به نام و ننگی.
در روز های خوف و خطر ملجاء و پناهگاه مظلومانی
و در دَم دمای سحر در اوج خوابِ شیرین ما،
تو بیدار تر از هر زمان و لحظه ای،
تا مبادا کودکی ناز و آرام گرفته بر سینه ی مادری، بی خواب گردد.
تو مقتدر ترین مظلومی.
نامت ماندگار سردار، به بلندای تاریخ
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
شاهد از غیب رسید..
در تایید تحلیلی این پیج،صحبتهای خانم منصوری رو بخوانید
حرفهای بسیار خطرناک آذر منصوری!!
بعضیها نمیدانند چه میگویند و اصولا فکر نمیکنند و حرف میزنند. این حرف خانم آذر منصوری بسیار بسیار خطرناک است، او خواستار تعیین موضع اصلاحطلبان نسبت به اعتراضات در خوزستان شده است! یعنی مشارکتیهای سابق تا این اندازه همه چیز را سیاسی میبینند و برای رسیدن به منافع خود هر مغلطهای میکنند. اعتراضات در خوزستان مگر سیاسی بود که یک جریان سیاسی بخواهد موضعگیری کند؟ یعنی یک جو سیاست و یک ارزن شرافت نباید در وجود شماها باشد؟
کشور را گروگان مطامع سیاسی، جریانی، حزبی و گروهی خود گرفته و از هر اتفاقی میخواهند نفع سیاسی ببرند. آنقدر کشور را سیاستزده کردهاند که نمیشود به این سادگی آن را جمع کرد.
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
کپشن مهم👇👇👇👇
🔴 «طرح صیانت» بازنده ی «جنگ روایت ها» شد!
📌 افراد و جریانهای ذینفع در آشفتگی وضعیت فضای مجازی هر بار که مطالبه توسعه زیرساخت و مدیریت فضای مجازی در کشور مطرح شده، با برچسب #محدودسازی و #مسدودسازی سعی کردند تا جو رسانهای را به نفع خود تغییر دهند.تا آنجا که در سالیان گذشته،از انواع کلاه برداریها تا تبلیغ رسمی تروریسم و فروش سلاح، قتل،خیانت و فروپاشی خانواده ها، هتک حیثیت، لات بازیهای مجازی و حتی پدرکشی و فرزندکشی ناشی از وِل بودن فضای مجازی را به چشم خود دیده ایم اما هربار سخنی از اصلاح چنین رویه هایی مطرح شد،مسئله دیگر برای پاک کردن ذهن مردم فراهم میشد.
🔹نبود قوانین کافی و امتحان شده، در مورد فضای مجازی و سعی در تولید یکجای آنها در این طرح،سبب شده تا کلیات بر جزئیات پیشی بگیرد و کسی فرصت دیدن جزئیات را نداشته باشد و نهایتا سواستفاده از این گپ،به راحتی صورت گرفته و نعل وارنه توسط جریان مذکور به راحتی انجام پذیرد.
🔹آشِ این ماجرا تا بدنجا شور شد که در دولتی که «نمیخواست مردم را بزور به بهشت ببرد» طرح صیانت از کربران فضای مجازی مطرح شد. طرحی که از سال 97 در دولت روحانی و مجلس تدبیر بارها چکش کاری شده و و با بروز تجربیات جدید هنوز تکمیل نشده و امروز هم مجددا برای ادامه روند تکمیل و توضیح و تجمیع جزئیات، به کمیسیونی از مجلس ارجاع شد. طرحی که مخاطبش بیش از آنکه «مردم» باشد، «دولتها» هستند. این طرح حجم زیادی از تکالیف در حوزه توسعه و مدیریت در بخشهای زیرساختی و محتوایی را برای دولتها تعریف کرده و البته با نبود پیوست رسانهای دقیق،و #شفافیت در اعلام جزئیات و نتایج، از سوی ذینفعان داخلی و خارجیِ ولنگاری فضای مجازی، به عنوان طرح فیلترینگ در اذهان عمومی تعریف شده است، و این روند ناشی از اشتباه طراحان در فراهم آوری زمینه های لازم برای اعلان و اعمال چنین طرح مهمی است.
🎯 القصه یادمان باشد ماجرای بنزینی آبان، در این «#تابستان_داغ» میتواند با هر بهانه کوچک و بزرگی دوباره رخ دهد. مردم هم به اندازه کافی از مسائل مختلف آنقدر کلافه هستند که فرصتی برای فکر کردن در مورد موضوعات جدید را ندارند و گوششان به صداهایی است که بلندتر باشد.صداهایی که بدنبال عدم قطع منافع چندهزارمیلیاردی خود میگردند.
#حسین_کمیل
مصائب و مین گذاری روحانی برای دولت رئیسی /فاجعه اصلی در راه است👇👇
گزارش نگران کننده دژپسند به تیم رئیسی/پولها خرج شده است👇
تیم اقتصادی رئیسی پس از گزارش محرمانهای که از سوی فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد دریافت کرده است ظاهراً به این نتیجه رسیده در شرایط فعلی و سال جاری باید کشور را فقط در شرایط کج دار و مریز اداره کرد.
به گفته دژپسند بر اساس قانون بودجه، دولت میتوانسته ۴۴ هزار میلیارد تومان برای کل سال جاری بهعنوان تنخواه از منابع بانک مرکزی استفاده کند که کل این پول تا پایان خردادماه مورد استفاده قرار گرفته است.
با این حساب کشور در شرایط وخیم درآمدی،بودجهای برای خرید محصولات اساسی ندارد و این ۴۴ هزار میلیارد تومان فقط صرف بدهیهای گذشته شده است. جدای از این،سایر منابع ارزی مسدود شده در خارج از کشور،قبلا توسط دولت بصورت ریال تبدیل شده و در صورت آزاد سازی این منابع،ارز حاصل به عنوان بدهی به بانک مرکزی تعلق دارد.
تخلیه هفتاد درصدی ذخایر سدها بجای چندین سال در یک سال،مدیریت آب نیست👇
تخلیه سدهای خوزستان برای کاهش اعتراضات مردم،سبب خالی شدن سدها،قطع تولید برق و تشدید بحران آب در این استان خواهد شد.این امر باتوجه به اینکه،زمستان امسال هم ممکن است بارندگی کم باشد،یک خطر ملی محسوب میگردد.
صعود برنج تا 50هزارتومان👇
انجمن برنج ایران اعلام کرده بود ذخیره برنج وارداتی کشور صفر است و امکان تولید برنج در کشور به دلیل گرانی نهاده و خشکسالی بهاندازه سالهای گذشته وجود ندارد و باید وزارت صمت مجوز واردات برنج را صادر کند. اما این وزارتخانه مانع از واردات برنج به کشور تا آبانماه سال جاری شده است و این موضوع موجب گرانی برنج در ماههای آتی خواهد شد.
تداوم قطعی برق در زمستان👇
با توجه به اینکه اکنون فصل تابستان است و قاعدتاً باید مصرف گاز در بخش نیروگاهی افزایش یابد اما افت فشار گاز در بخش نیروگاهی موجب شده است نیروگاهها در برخی از کلانشهرها با سوخت مایع فعالیت داشته باشند.
در حال حاضر گازرسانی به نیروگاهها نسبت به سال گذشته کاهش یافته است که این میتواند موجب به کاهش شدید ذخایر سوخت مایع در نیروگاهها برای زمستان شود.
احتمال رشد قیمت گوشت تا 300هزارتومان!👇
در عید قربان امسال عرضه دام سبکوسنگین بیش از برنامه صورت گرفت و حتی دامهای ماده نیز به قربانگاه رفتند که این مسئله منجر به گرانی گوشت قرمز و شیر در ماههای آینده خواهد شد.
پیشبینی اتحادیه دامداران بر این است که قیمت گوشت قرمز در ماههای آتی به کیلویی ۳۰۰ هزار تومان برسد.
#حسین_کمیل
سالروز شهادت شیخ مشروطه بدست مشروطه خواهان...
@hosseinkomail1404
برجام دروازه ورود ایران به فرآیند عادیسازی رفتار و سپس فروپاشی سرزمینی بود؛ نقشه ای که پیشتر جلوی پای صدام و قذافی گذاشته شد. هر دو رهبر جهان عرب پس از فشار اقتصادی تصمیم گرفتند وارد فرآیند مذاکره با غرب شوند؛ ابتدا محدودیتهایی را برای اعتماد سازی پذیرفتند و سپس در عوض برخی گشایشهای اقتصادی دست به خلع سلاح خود زدند. به خیال اینکه با نادیده گرفتن توازن امنیتی میتوانند طول حکمرانی بیشتری داشته باشند ولی در عوض خلع سلاح، این دو را به فروپاشی نزدیکتر کرد و امروز با لیبی و عراقی مواجهیم که دچار فروپاشی سرزمینی شده است. در سوریه نیز با خلع سلاح شیمیایی بشار اسد که عامل توازن در برابر بمب اتم اسراییل بود این توازن از بین رفت و از آن روز مواضع ارتش سوریه کمتر هفته ای است که زیر آتش اسراییل نباشد.
در ایران نیز تا یک دهه پیش که ایران برتری خوبی را بدلیل ابهام هسته ای و سیاست موشکی کسب کرده بود بعد از برجام شاهد نقشه اعراب و اسراییل برای تجزیه ایران هستیم که اوج آن را در پررنگی حضور تجزیه طلبان در شبکه اینترنشنال میبینیم. تجزیه طلبی که تا یک دهه پیش تابو بود امروز صدای خود را بلندتر کرده است.حال که مشت ایران باز شده است،زمان آن است تا سیاست ابهام،برای خرید زمان جهت تحکیم بنیانهای اقتصادی و امنیتی کشور،دوباره در پیش گرفته شود
#مفسر
#حسین_کمیل
مسخره نیست کسی که برای ریاست جمهوری یک مملکت احراز صلاحیت شده،طبق یک #آیین_نامه صلاحیت شهرداری یک شهر رو نداشته باشه؟
مسخره تَر اونایی که،#محمودشون انتخابات رو قبول نداشت مگر با حضور خودش،مسخره تَرتَر اونایی که شهردارشون،#زَن_کُش بودو مسخره تَرتَرتَر،#صدرالساداتی و ایران اینترنشنال!
#حسین_کمیل
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
مسخره نیست کسی که برای ریاست جمهوری یک مملکت احراز صلاحیت شده،طبق یک #آیین_نامه صلاحیت شهرداری یک شه
سلام علیکم
١. به موجب بند (ب) ماده ۵۴ قانون مديريت خدمات كشوري مصوب ١٣٨٦ كه به موجب ماده واحده مصوب ۱۳۹۷/۱۲/۲۶ دايمي شده است، "عزل و نصب متصديان پستهاي مديريت سياسي (مذكور در ماده (۷۱) اين قانون) بدون الزام به رعايت مسير ارتقاي شغلي از اختيارات مقامات بالاتر ميباشد" که به طریق اولی شامل شرایط تصدی نیز میشود.
٢. طبق ماده ۷۱ همان قانون "سمتهاي ذيل مديريت سياسي محسوب شده و بهعنوان مقام شناخته ميشوند و امتياز شغلي مقامات مذكور در اين ماده به شرح زير تعيين ميگردد:
الف- رؤساي سه قوه (۱۸۰۰۰) امتياز.
ب- معاون اول رييسجمهور، نواب رييس مجلس شوراي اسلامي و اعضاي شوراي نگهبان (۱۷۰۰۰) امتياز.
ج- وزراء، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و معاونين رييسجمهور (۱۶۰۰۰) امتياز.
د- استانداران و سفراء (۱۵۰۰۰) امتياز.
هـ- معاونين وزراء (۱۴۰۰۰) امتياز." و طبق تبصره ۱ همان ماده "نخستوزيران دوران انقلاب اسلامي با مقامات بند (ب) اين ماده همتراز ميگردند و تعيين ساير پستهاي همطراز به عهده هيأتوزيران بوده و تعيين همطرازي پستهاي كاركنان اداري مجلس به عهده رييس مجلس خواهد بود."
٣. طبق تصويبنامه مصوب جلسه مورخ ۱۳۹۶/۰۸/۱۷ هيأت وزیران در خصوص"همترازی شهرداران كلانشهرهاي با جمعيت بيش از يك ميليون نفر، با مقامات موضوع بند (هـ) ماده (۷۱) قانون مديريت خدمات كشوري" كه طي نامه شماره ۱۰۶۱۱۱ در تاریخ ۱۳۹۶/۰۸/۲۷ توسط معاون اول رییس جمهور ابلاغ گردیده است (پیوستشده در ادامه)، شهرداران كلانشهرهای مذکور همتراز مقامات موضوع بند (ه) ماده ۷۱ ق.م.خ.ک. قلمداد گردیدهاند. بنابراین، شهردار تهران از این حیث همتراز معاونين وزراء است و الزامي به رعايت مسير ارتقاي شغلي و احراز شرایط تصدی در مورد وی وجود ندارد. علاوه بر این، مصوبه عضویت شهردار تهران در هیات دولت، او را همتراز وزرا قلمداد نموده است.
۴. با توجه به توضیحات فوق، اطلاق ماده ۷۲ قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران مصوب ۱۳۷۵ (که از سال ۱۳۷۵ تغییر نکرده و اصلاح نشده است) از حیث شمول نسبت به همه شهرداران، به موجب تبصره ۱ ماده ۷۱ ق.م.خ.ک. و ماده واحده تصویبنامه مورخ ۱۳۹۶/۰۸/۱۷ هیأت وزیران در خصوص همترازی شهردار تهران با معاونان وزراء، نسخ گردیده و به تبع مساله انتخاب شهردار تهران نیز از شمول مقررات آییننامه اجرایی شرایط احراز تصدی سمت شهردار و بخشنامههای ملحق بدان (از جمله ماده ۳ آیین نامه اجرایی شرایط احراز تصدی سمت شهردار و تبصره های آن به ویژه تبصره (۱) موضوعا و تخصصا خارج است.
۵. علاوه بر این موارد، قانون تعیین شرایط احراز تصدی سمت شهردار را به هیات وزیران موکول کرده است و ایکال بخشی از این امر به شخص وزیر کشور در آیین نامه مربوط قطعا خلاف قانون و قابل ابطال در هیات عمومی دیوان عدالت اداری است. بگذریم که هیات تطبیق مصوبات مجلس هم در مهلت قانونی می توانسته است تبصره ۱ ماده ۳ آیین نامه مذکور را از حیث مخالفت با قانون ملغی الاثر اعلام نماید که نکرده است و از این حیث اقدامی متصور نیست.
*نتیجه*
انتخاب آقای علیرضا زاکانی به عنوان شهردار تهران به هیچ وجه برخلاف مقررات نبوده و مستلزم هیچگونه اقدام جدیدی، جز ارسال مصوبه به وزیر کشور برای انتصاب وی، از طرف شورا یا مقام دیگر نیست.
والسلام
دوران ظریف و روحانی تمام شده است/کشورهای غربی که به سرکردگی انگلیس خواهان اقدام علیه ایران به خاطر حمله به کشتی اسرائیلی بودند از موضع خود عقبنشسته و لندن به تهران پیام داده که به دنبال درگیری نیست.این تغییر موضع پس از هشدارهای تند ایران به اسرائیل و غربی ها اتخاذ شده است. #حسین_کمیل
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
2
شوروی که به ۱۵ کشور تجزیه شد.
آمریکا را هم مثل سگ از ایران و منطقه بیرون انداختیم.انگلیس هم که تا همین چند ماه پیش منت میکشید کشتی مصادره شدهاش در ایران آزاد شود
و هرسال،خبر از همه پرسی تجزیه اسکاتلند از #بریتانیای میآید
اما #ایران_همچنان_باقی_است.
#رائفی_پور
#حسین_کمیل
هرات به صورت برق آسا و با خیانت دولتِ پشتونِ اشرف غنی،به دست پشتون های طالبان سقوط کرد.
خبرها حاکی است، #دیپلماتهای_ایران،با خریّت و بی خیالی ظریف که همه چیز را بعد از روحانی رها کرده،موفق به خروج نشده و در هرات گیر افتاده اند. امیدوارم،جنایت #مزار_شریف،اینبار در #هرات رخ ندهد!
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
2
🎯پیام پشت پرده این عکس/جو بایدن رییس جمهور امریکا از زمان مبارزات انتخاباتی،وعده بازگشت به برجام را داده بود ولی نکته مهم آنجاست که با وجود چنین وعده ای و علی رغم بازگشت سریع به پیمان آب و هوایی پاریس، تا مذاکرات ایران و چین در باب قرارداد 25 ساله، وی حاضر نشد به برجام بازگردد.پس از عزم بایدن برای ورود به مذاکرات وین،اسرائیل با انفجار نطنز سیاست فشار در حین مذاکره را آغاز کرد.پس از آغاز غنی سازی 60 درصد بوسیله ایران درست پس از خرابکاری نطنز پیشنهادات امریکا نیز در مذاکرات وین جدی شد تا جاییکه صحبت از لغو تحریمها در برابر برجام موشکی و منطقه و البته موافقت روحانی مطرح شد؛طرحی خطرناک که معامله بین بازدارندگی و امتیاز اقتصادی مانند عراقِ صدام و لیبیِ قذافی را متصور میکرد. در این میان افسانه اشتباهی بین تحلیلگران ایرانی وجود دارد که بایدن قصد خروج از خاورمیانه و در عوض پرداختن به چین و روسیه را دارد. این تحلیل شاید در دوران ترامپ درست باشد ولی بایدن در حال حاضر با تنش زدایی با چین و فروکش کردن تعارضات خود با چین در دریا و هنگ کنگ و نایوان سعی کرد که با چین وارد یک مصالحه شود تا جاییکه بسیاری حمله چین به تایوان را قریب الوقوع میدانند.از سمت دیگر بایدن با توجه به سیاستهای زیست محیطی شامل فشار به نفت شیل قطعا به نفت خاورمیانه محتاج خواهد بود که در حال حاضر نیز با وجود تنش سیاسی با روسیه ولی واردات نفت امریکا از روسیه رکورد زده است و در همین روزها نیز امریکا حضور خود در شرق عربستان را تقویت کرده است اما میداند امنیت انرژی در هرمز به رابطه متوازن با ایران گره خورده است.از طرف دیگر باید دانست که هندسه منطقه ما در عصر بایدن برآیند تقسیم کار بین چین، روسیه و امریکاست که مذاکرات وین و برجام منطقه ای را باید از آن دریچه دید: هندسه ای که #افغانستان،ترکیه و عراق به چین برسد، سوریه و عربستان به روسیه،و ایران نفتی با کشیدن دندان موشکی و منطقه ای،برای نفتش به امریکای بایدن برسد. در این بین امریکا حتی با خروج نیروهایش، و اشغال افغانستان توسط طالبان و پاکستان،هم پیمان خود یعنی هند را فروخت تا مسیر افغانستان را به طرح جاده ابریشم چین هبه کند.در برابر این امتیازات به نظر می آید چین و امریکا ایران را وجه المصالحه کرده اند که اصرار و چین و روسیه برای مذاکرات وین جرئی از همین برنامه است.
از توییتهای اولیانوف در حین مذاکرات وین و تصرار برای به نتیجه رساندن آن میتوان فهمید که روسیه حکم میانجی را در مذاکرات وین بر عهده دارد و طبعاً بدلیل روابط راهبردی روسیه با عربستان و اسرائیل، از همین رو است که باید مذاکرات وین را حاصل تقسیم کار سه قدرت جهانی دانست. از سوی دیگر غیر از «عباس عراقچی» مابقی مذاکره کنندگان در وین افراد بلندپایه ای نیستند؛ از اینرو مذاکرات وین پوششی برای مذاکرات برجام منطقه ای در بغداد و مسقط است.تصویر منتشر شده از سفارت روسیه،یک پیام به تهران بود.
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
🎯پیام پشت پرده این عکس/جو بایدن رییس جمهور امریکا از زمان مبارزات انتخاباتی،وعده بازگشت به برجام را
اولین پس لرزه سقوط افغانستان برای ایران...
@hosseinkomail1404