ظهور نزدیک است؟
✍️ حجت الاسلام عباس بابائی
ظهور حضرت بقیةالله (عج) یکی از مهمترین اتفاقات عرشی و فرشی است که در هر زمان و مکان ذهن و جان بسیاری را به خود مشغول کردهاست.
حوادثی که هرازگاه در لباس علائم ظهور خودنمائی میکند، باعث شده تا تعداد زیادی از عوام و خواص درصدد پیشبینی و پیشگوییهای فراوان پیرامون این مهم برآیند و برای آن وقت تعیین کنند.
این نوشته درصدد اینگونه پیشگوییها نیست؛ اما حوادث این روزهای فلسطین دارای نکتهی عجیبی است که «شیفتگان مهدوی» را به نزدیکبودن ظهور بسیار امیدوار میکند.
بخوانید:
این جمله یکی از جملات مهم و رمزآلود امامخامنهای پیرامون فلسطین است: «این[فلسطین] کلید رمزآلودی است که درهای فرج را به روی امت اسلامی میگشاید.»
کلید رمزآلود، درهای فرج و امتاسلامی، سه واژهی مهم این بیانات است.
این نوشته نمیخواهد تعبیر «درهای فرج» را لزوماً به «فرج امام زمان» (علیهالسلام) تطبیق کند؛ اما این روزها در «امت اسلامی» بهواسطهی «کلید رمزآلود فلسطین»، «فرج و گشایش» فوقالعادهای در حال اتفاق است که یقیناً میتواند «زمینهساز فرج نهایی» بشر شود.
آخر چه کسی فکر میکرد میلیونها مسلمانی که سالیانی است ذیل سیاستهای ذلیلانهی حکامشان «تقریباً هیچ» واکنشی به ظلم ظالم و نالهی مظلومان در فلسطین نشان نمی دادند، اینگونه به سمت مرزهای فلسطین حرکت کنند تا جان و مال و هستیشان را در این راه فداکنند؟!
✔️متن کامل در این صفحه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔹 چرا فلسطین کلید رمزآلود فرج است؟
✅ شاید یکی از دلایل آن، این باشد که هیچ جریانی در دوران معاصر، به اندازه جریان فلسطین، اینقدر حق و باطل در آن آشکار نیست.
▫️شرط ظهور، آمادگی امت برای دفاع از جبهه حق است.
▫️هنگامی که مانند صحنه کربلا حقانیت جبهه حق و بطلان جبهه باطل، این اندازه آشکار باشد، وقت آمادگی امت برای قیام لله است؛ قیام برای دفاع از حق و مبارزه با باطل.
▫️اکنون اگر امت اسلامی و بلکه جامعهی انسانی، در برابر این صفآرایی روشن، واکنش مناسب نشان دهد، میتوان امیدوار به فرج برای امت و بشریت بود؛ و الا فلا.
✍️ احمد شعبانی
#فلسطین
#رژیم_صهیونیستی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🍃روش خلاصه نویسی
«فواید و ضرورت خلاصه نویسی»
✍️ استاد جواد محدثی
خلاصه نویسی، نوعی مهارت نگارشی محسوب میشود و آشنایی با آن در کارهای قلمی و پژوهشی وگزارش نویسی مفید و کارساز است.
ما همیشه نمیتوانیم همه ی کتابها را همراه داشته باشیم. همیشه هم مجال شرح و بسط مطالب برای دیگران نیست. پس باید به هنر «خلاصه نویسی» مجهز بود تا از زمان و نیز از امکانات چاپ و تکثیر و یادداشت، بیشترین استفاده را کرد.
ناگفته نماند که خلاصه نویسی از جهاتی برای خود انسان مفید است و فوایدی از این قبیل دارد:
۱- بهره گیری از یادداشتهای خلاصه ، در مراحل بعد بوسیله ی مراجعه مجدد به آنها
۲- تمرینی برای کار قلمی و رشد نیروی نویسندگی انسان
۳- تقویت بینش و رشد فکری انسان در سایه ی این گزینش و تلخیص
۴-تسهیل برخورداری از محتویات کتب و مقالات ، در حجمی اندک
۵- ایجاد انگیزه در دانش آموزان برای مطالعه
۶- کمک به در خاطر سپردن مطالب و از یاد نرفتن آنها
۷- کمک به تمرکز فکر هنگام خواندن کتاب و مقاله
با توجه به اینکه در خلاصه نویسی ، باید به «کاهش حجم نوشته» پرداخت بی آنکه هدف نویسنده و پیام اصلی نوشته از بین برود ، ضروری است که مهارت لازم در این امر کسب شود.
#نویسندگی
#خلاصه_نویسی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN