🔅 برنده و بازنده در گفتمان «ولی امر»
امام خامنهای:
«بدیهی است در هر انتخاباتی، یک عدهای به نتیجهی مطلوبِ خودشان نمیرسند - من نمیخواهم اسمش را بگذارم بازندهی انتخابات؛ نباید تعبیر برنده و بازنده و این واژهها و اصطلاحات غربىِ مادی را به کار برد؛ اگر برای خدا و برای انجام تکلیف وارد میشویم، برد و باخت وجود ندارد» ۹۲/۲/۱۶
#انتخابات #رئیسی
#مشارکت_حداکثری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
ایران قوی، پیروز جنگ استراتژی ها
🔹وقتی سرمایه اجتماعی یک کشور، #پروپاگاندا و شانتاژ رسانه ای را به زانو در می آورد، یعنی این جامعه به یک بلوغ تمدنی نزدیک شده است. وقتی پیش بینی های رقیب، با حداقل بیست درصد اختلاف، به خطا می رود، شیب افسردگی به سمت اتاق های فکر بیگانه سرازیر می شود.
🔹قریب به یکسال، در چندین شبکه فارسی زبان همچون بی بی سی، صدای آمریکا، من و تو و ایران #اینترنشنال، بطور اختصاصی روی مساله انتخابات ایران کار شد.
🔹از تمام #ترفندهای_رسانه_ای همچون، دروغ بزرگ، برچسب زنی، سانسور، پاره حقیقت گویی، منفی بافی، القای بحران و...علیه انتخابات استفاده شد. اما نتیجه نداد.
🔹وقتی جامعه ای، در پارادایم فکری رقیب، قابل تحلیل و پیش بینی نباشد، یعنی به یک منطقه فراامنی نائل شده که تمام اندیشکده های علیه خودش را به یک فروپاشی ذهنی و #انسداداستراتژیک رسانده است.
🔹مردم ایران با عبور از این گردنه سخت و طاقت فرسا، یکی از بزرگترین صحنه های #جنگ_استراتژیک را با موفقیت پشت سر گذاشت.
🔹باید فصل جدیدی در کتب جامعه شناسی و رشته های علوم سیاسی و دروس جنگ روانی رقم بخورد و جمهوری اسلامی و مردم ایران، به عنوان #ابرسوژه_مطالعاتی، مورد واکاوی قرار بگیرد که توانست بارها و بارها، هم غیرقابل پیش بینی عمل کند و هم کنش های نوین و معجزه آسایی را به ارمغان آورد.
🔹از استراتژی هویچ و چماق و قورباغه آب پز و پلیس خوب و بد تا استراتژی مرد دیوانه و ماشه و #چیکن_استراتژی، همگی علیه مردم ایران استفاده شد.
🔹بدلیل اینکه این ملت در جنگ های روانی و شناختی، به یک #ابرروایت_های_غیرقابل_نفوذی چون تاریخ پرافتخار، آرمان مهدویت، مکتب فکری و قهرمانان ملی و رهبری افق گشا مجهز بودند و هستند، نسخه لیبی و مصر و اکراین و تونس و افغانستان و عراق و...عمل نکرد و خنثی شد.
🔹این کشور هم امیدوار است، هم غیور است، هم باهوش است و هم متعصب. این چندویژگی، هنوز از خلوص خاصی برخوردارند و ان شاالله با همین ترکیب درست جمهوریت و اسلامیت، گام دوم و گام های بعدی تمدنی را با دقت و سرعت، طی خواهند نمود.
✍️علیرضامحمدلو
#انتخابات #رئیسی
#مشارکت_حداکثری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 حضور معنادار مردم در انتخابات
مشارکت نسبتا بالای مردم در عرصه انتخابات، در شرایطی که اوضاع اسفبار اقتصادی و تنگناهای معیشتی برای مردم در این سالها به شدت خودنمایی میکرد حاوی نکاتی قابل تأمل است .
شرایط موجود، وضع را به جایی رسانده بود که شاید کمتر کسی تصور میکرد که با وجود دلسردی مردم چنین استقبالی از انتخابات شود و چه بسا درصد قابل توجهی تمایلی به شرکت درانتخابات نداشتند؛ از طرفی موضوع کرونا و مانور رسانههای معاند روی این موضوع نیز میتوانست در روند منفی انتخابات تأثیرگذار باشد.
به هر حال در اینکه چه شد ورق برگشت و شاهد حضور پر شور مردم بودیم، طبیعتا دلایل مختلفی ممکن است دخیل باشد؛ مثلا تبلیغات زیادی که درآستانه انتخابات از سوی صدا و سیما شد، به خصوص پخش مناظرات، میتواند در تهییج مردم و برانگیختن حس غرور ملی مؤثر بوده باشد که نهایتا منجر به شرکت گسترده درانتخابات شده است؛ ولی این یک طرف ماجراست و چه بسا دلیل تام و تمامی نباشد.
به نظر میرسد که این حضور مثال زدنی و از آن مهمتر کاندیدی که به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد حاوی پیامهای مهمی بوده است.
یکی از آن نکات این است که مردم عزمشان را برای تغییر وضع موجود جزم کردند وعملا نشان دادند که خواستار تغییر هستند؛ آن هم تغییری اساسی و متفاوت با عملکرد دولت فعلی. در واقع مردم نه بزرگی به غرب گرایی، امید به بیگانه و بی کفایتی گفتند و ثابت کردند که خواستار توجه به توان و تولید داخلی و مدیریتی دلسوز و جهادی هستند.
نکته دیگر این است که بعد از احراز صلاحیتها و اعلام اسامی کاندیدا از سوی شورای نگهبان، برخی سیاسیون از تأیید صلاحیت نشدن خیلیها شاکی شدند و مدعی بودند که این قضیه مشارکت را پایین میآورد. نتیجه انتخابات نشان داد که این سخنان، یاوهای بیش نبوده و اشخاص و احزاب در تعیین نتیجه انتخاب دخیل نیست و اصلاح طلب و اصولگرا دیگر رنگ و بویی در بین توده مردم ندارد؛ بلکه آن چه مهم است مدیریتی توانا با کارنامهای قابل قبول است که میتواند اقبال مردم را به خود جلب کند. از طرفی تخریبها هم دیگر مثل سابق کارساز نبود و مردم ازاین نظر هم به بصیرت صحیحی رسیدهاند.
✍️ بابک شکورزاده
#انتخابات #رئیسی
#مشارکت_حداکثری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#با_کاربران
🔻همه خوشحالیم؛ اما کار جبهه انقلاب تمام نشد؛ بلکه شروع شد.
منتخب ملت باید انقلابیها به ویژه جوانان، و بینصیبان انقلاب را روسفید کند.
✍️ علی کردانی
#دولتِ_مردم_برایِ_مردم
#انتخابات #رئیسی
#مشارکت_حداکثری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💐 مردمِ «مردِ میدان»
انتخابات ریاست جمهوری هزار و چهارصد ایران در شرایط جنگی برگزار شد. جنگ رسانهای، جنگ اقتصادی، جنگ روانی، جنگ بیماری و جنگ سیاست داخلی. جنگی که تپش قلبها را در سینهها زندانی کرده بود و در حدقهی چشمها ناامیدی مطلق میکاشت. همه چیز و همه کس به هم دست داده بودند که ضعیفترین و سستترین انتخاب رقم بخورد؛ ولی قدم و قلم یک ملت مقاوم و عزتمند همیشه قدرت و شوکت میآفریند. کتک خوردند، فحش شنیدند، اخم دیدند؛ ولی خم به ابرو نیاوردند و پای آبرو و عزت و استقلال خود ایستادند. بحران فقط سیل و زلزله و طوفان نیست. بحران، ولوله و هیاهو و هجوم طوفانی هشتگ و توئیت و خبر و وسوسههای خناسان هم هست. بر اینها بیفزاییم زودباوری و سطحینگری برخی و بالاتر از آن دلسردی بسیاری را. همان بلایی که یک دولت فشل اما رند به بهانهی لباس نامرئی برجام سر ملک و ملت آورده بود. ایرانیان در شکنندهترین شرایط اقتدار سیاسی و دیپلماتیک، لقب غرورآفرین "مردم میدان" را برگزیدند. آنان در ناباورانهترین رخداد بار دیگر نشان دادند نهضت خمینی کبیر، فرتوت و پیر نمیشود و "رعنایی و برنایی" ویژگی همیشگی آن است. درخت انقلاب اسلامی همان شجرهی طیبهای است که "اصلها ثابت و فرعها فیالسماء". انقلاب یارانی دارد همیشه زنده و همواره آسمانی. دیدیم که حاج قاسم در همهی آنات این انتخابات حضوری آشکار داشت. مدافعی همچون حسن عبداللهزاده کمی پیش از بیست و هشت خرداد آسمانی شد؛ اما قوت حضور او در روز سرنوشت ملت ایران، هر محاسبهی زمینی را تغییر داد. آیا این حجت آشکار تحقق حسینیهی جهانی نیست؟ مدعی خواست که بر شعور و شعار شاهدان حقیقت بتازد. دست غیب آمد و بر سینهی نامحرم زد... و میدان همچنان پر از مردم مرد است... .
✍️ سعید احمدی
#انتخابات #رئیسی
#مشارکت_حداکثری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔅 شکست پروژه تحریف و تحریم ثمره مشارکت و امید ملت ایران
با توجه به اثرات مخرب فاصله وعدههای دولت یازدهم با واقعیت و رابطه سفره مردم با صندوق آراء، مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰ فراتر از نظرسنجیهای داخلی و پیشبینیهای خارجی بود.
هرچند دولت صف ها، ساعتها مردم را برای رای دادن در صبح جمعه معطل گذاشت و در کنار آن شبکههای اجتماعی و رسانههای تابلودارِ معاند با پمپاژ ناامیدی و سیگنال های منفی به جامعه، مشارکت مردم را تحت الشعاع قرار دادند، اما با وجود همه این کاستیها، باز هم میزان مشارکت و حضور ملت، هر تحلیلگر منصف و ناظر عاقلی را شگفت زده کرد.
ملت ایران در انتخابات ۱۴۰۰ از میان کاندیداهای مختلف و با وجود مواضع رادیکال برخی نامزدها، گفتمان انقلابی را برگزیدند و گلایههای چندین ساله علیه دولتِ صفهای طولانی و ناکارآمد را در قالب حضور در میدان و تغییر به نفع مردم نشان دادند.
انتخابات امسال علیرغم تحریم از سوی اصحاب تکرار و بهار و برخلاف تصور مدعیان دروغین دموکراسی با مشارکت پرشور مردمی برگزار شد، از این رو پروژه تحریم انتخابات توسط رسانههای بیگانه شکست خورد و بعد از توهین و کتک زدن مردم در خارج از کشور، ماهیت واقعی ضدانقلاب و سلطنت طلبان خارج نشین را به رخ جهانیان کشید.
مشارکت مردمی به صورت ویژه گمانه زنیهای بیربط و ناامید کننده چند هفته اخیر دوست و دشمن را از بین برد و اراده یک ملت در پشت پا زدن به گزافه گویی رسانههای سعودی، عبری و ضدانقلاب را به نمایش گذاشت.
آتش تحریف و تحریمی که در کشور افروخته شده بود و امید و نشاط مردم را نشانه گرفته بود، به لطف و قدرت الهی به گلستان مشارکت و امید تبدیل شد، از این رو امروز مهمترین کار، چشاندن طعم آرامش، شادکامی و پیروزی به همه مردم است.
ملت مومن و انقلابی ایران که اکنون پیروز اصلی ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ شده، امیدوار است با این انتخاب درست و هوشمندانه و با ترسیم مدلی کارآمد در مسیر پیشرفت که قطعا با بهره گیری از شریعت ناب اسلامی و با استناد به شرایط ملی و بومی است، در راستای گام دوم انقلاب اسلامی و تحقق پیشرفت و عدالت گام بردارد که در نهایت باعث اقتدار کشور و عزت ملت ایران خواهد شد.
همان گونه که آیت الله رئیسی به عنوان منتخب مردم ایران در انتخابات ۱۴۰۰ در بیانیهای نقشه راه دولت آینده را این گونه ترسیم کرد و گفت: انشاءالله دولتی پرکار، انقلابی و ضدفساد را تشکیل میدهم و به سوی بسط عدالت، بهعنوان مأموریت محوری انقلاب اسلامی حرکت خواهیم کرد و تمام ظرفیتهای دولت را برای ایجاد نهضت بزرگ خدمت به ایرانیان عزیز به کار خواهیم بست.
✍ مجتبی عباسی
#انتخابات #رئیسی
#مشارکت_حداکثری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔶 انسانی در تراز تمدن نوین اسلامی
«مکتب شهید مصطفی چمران»
جهان خلقت، کرور کرور انسان از آدم تا خاتم زاییده است که چند صباحی را دیدندو شنیدند و نگاشتند و اختراع ثبت کردند و الان زیر خروارها خاک، بی صدا، آرام، آرمیده اند.
اگر ارکان تمدن اسلامی محمد مصطفی صلوات الله علیه در عصر جاهلیت (سلمان فارسی، عمار بن یاسر، ابوذر غفاری، مقدادبن عمرو) باشند؛ در تمدن نوین اسلامیِ امامین انقلاب ارکان (استاد شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید چمران، شهید سلیمانی) می باشند.
🔴 بنیان های انسان تراز
1.دانشمندیِ نخبه
ابتکار و تولید علمی شرط مهم تمدن سازی است که در آغازین ساعات برافراشتن پرچم لااله الا الله در شبه جزیزه عربستان؛ انساهای عجین شده با قتل و غارت و خونریزی در کلاس دانشگاه سواد آموزی فرستاده خدا نشستند و در اولین جنگ فدیه آزادی اسیران را تعلیم علم مقرر کردند.
⤵️آقا مصطفی دانشمند بود، یک فرد برجسته از محله پامنار تهران تا دانشگاه برکلی کالیفرنیا را پیمود و دکترای فیزیک الکترونیک (فیزیک هسته ای ) و رشته تخصصی فیزیک پلاسما را دریافت کرد تا در علم قد خمیده نباشد، سینه ستبر، سر بالا، حرفی برای گفتن داشته باشد.
2.مجاهدی بیدار
جهاد در هر کوچه و برزن به وفور یافت می شود. با راه افتادن سیل، زلزله، جنگ؛ انسانهایی خود را سراسیمه جلوی تیر بلا می اندازند و مجاهد لقب می گیرند.
⤵️آقا مصطفی یک مجاهد بود ولی مجاهدِ بیدار.
جناب مستطاب طلحه و زبیر که مقلب به سیف الاسلام و از مجاهدان نستوهِ صدر اسلام بوده اند؛ تا مرحوم آیت الله منتظری ها، جهادی در خواب داشته اند. آقا مصطفی از ناسا تا وزارت دفاع ایران و از میان جنبش امل لبنان تا نمایندگی مجلس یک لحظه جهاد خواب آلود نداشته است.
3.متخصصِ متعهد
ریشه تقابل تمدن غربی با تمدن اسلامی در ترکیب همین دو واژه نهفته است. دوهزار اندیشکده آمریکایی و اروپایی؛ انسان متعهد را با تابوت به دل خاک می سپارند و دست انسان متخصص را می بوسندو بر صدر مجلس جای می نهند.
⤵️ولی تمدن اسلامی؛ تخصص را با تعهد در می آمیزد و از دل آن، آقا مصطفی های چمران را بیرون می آورد که گفت:تعهد بهتر است یا تخصص؟ میگویند تقوا از تخصص لازم تر است، آن را میپذیرم. اما میگویم آن کس که تخصص ندارد و کاری را میپذیرد، بی تقواست.
4.جنگجوی پرهیزکار
دنیای راحت طلبی و رفاه زدگی، چنان بر صاحبان علم و قدرت سایه انداخته است که تاب حرکت را از آنان گرفته است.
⤵️آقا مصطفی در قامتِ یک جنگجوی پرهیزکار جلوه کرد. جنگ در مهد تمدن غربی آمریکا او را به فحاشی و هرزه گویی وادار نساخت. جنگ در قلب لبنان هزار تکهِ اقوام از او یک مسلمان متعصبِ بی منطق نساخت. جنگ در پارلمان مجلس از او یک منتقدِ حراف نساخت. جنگ در زیر آتش گلوله و توپ از او یک انسان ترسو و بزدل نساخت. آقا مصطفی در همه بحبوحه ها؛ جنگجو بود با ناملایت ها، نابرابری ها، تبعیض ها، بی عدالتی ها، ظلم و جنایت ها ولی با رعایت اخلاق، ادب، منطق و تقوای الهی و شد یک جنگجوی پرهیزکار.
5.انسانی عارف
تئوریسین های غربی سالها در انستیتو پاستور صهیونیستی خود، نشستند تا راه تسخیر عالم را به دست بگیرند و در نهایت خُمره انسان ساز عرفان ناب اسلامی را با زهر کشنده دروغ و فریب به عرفان های کاذب، آلوده وارد بازار نسل جوان کردند.
⤵️آقا مصطفی، شاگرد مکتب اسلام اصیل و عالمان دین بود که توانست عرفان را بیاموزد و منتشر سازد.یک نخبه علمی، یک نظامیِ چریک، یک وزیر، یک مجلسی، با خدا مناجات می کند و می گوید: خدایا به هر که دل بستم تو دلم را شکستی، عشق هر کس را به دل گرفتم تو او را از من گرفتی، خدایا تو را شاکرم.
6.انسانی تکلیف مدار
جشن تکلیف را در نه سالگی یا پانزده سالگی نباید گرفت و با چند شاخه گل و شیرینی به پایان رساند.
مردی که در دانشگاه نشسته است و خود را به شخصیت علمی محض می داند و هم صحبتی با کودکان را مایه ننگ او هنوز به سن تکلیف نرسیده است!
مردی که لباس سربازی به تن کرده و خود را فرمانده می داند و واکس زدن کفش سربازان برای او حقارت است هنوز به سن تکلیف نرسیده است!
مردی که رئیس و مدیر شده است و نشستن پای درد مردم را وقت تلف کردن می داند هنوز به سن تکلیف نرسیده است!
⤵️ آقا مصطفی از دانشگاه کالیفرنیا به میان مدرسه مخروبه ای در لبنان می رود و بجای دانشجویان دکترای هسته ای برای کودکان و خردسالان قصه می گوید. آقا مصطفی از نمایندگی مجلس به سنگر بعثی ها خود را می رساند و با سربازان تیراندازی می کند. آقا مصطفی؛ انسانی است که تکلیف شناسی را بیش از هندسه و شیمی و فیزیک آموخته بود و این رمز الگو شدن او بود.
🔴31 خرداد ماه سالروز شهادت دکتر آقا مصطفی چمران (1360ه ش) گرامی باد.
✍️سید جواد محمدزاده
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#خبر_خوب_ما
در کتاب «معرفی مجلات خارجی در حوزه مطالعات دینی» حدود 550 مجله خارجی معرفی شده است.
این مجلات در حوزه اسلام، مسیحیت، یهود، سایر ادیان و یا در حوزه مطالعات دینی به طور کلی فعالیت می کنند.
پی دی اف کتاب تقدیم اساتید و دوستان گرامی می گردد امیدوارم که مفید باشد.
#پژوهش
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
کتاب را از اینجا دریافت کنید👇👇
4_5945057928275823064.pdf
3.38M
معرفی👆 مجلات خارجی در حوزه مطالعات دینی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN