☺️ حقیقتا خسته نباشید!
🔴 اهدای لوح تقدیر اعضای دولت به رئیس جمهور
🔹اعضای هیات دولت، لوح تقدیر و قرآن نفیسی را به پاس خدمات ۸ سال گذشته به رئیس جمهور تقدیم کردند.
پ.ن: آخه یه چیزی بهش میدادین که به دردش بخوره، این جماعت قرآن رو تفسیر هم که بکنند، باز یه راه دیگه میرن؛ مثلاً متن برجام را میدادین...
✍️ جیم جواتی
#دولت_اشرافی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔻می خواهید عمار باشید
✍️ احمد جهان بزرگی
زمانی که عمّار و دیگران بر فرمانروایان عثمان خرده می گرفتند، صدای اعتراض به گوش عثمان رسید و با خشم و نگرانی از خانه بیرون آمده، روی منبر رفت و گفته ها و اعتراضات معترضان را طیّ نطقی رد کرد و گفت: من از حقوقی که دارم استفاده کنم، وجوه بیت المال را بیش تر از این مصرف خواهم کرد و مانعی نخواهد داشت ... و بینی جمعی را با اقدامات بعدی خود به خاک خواهم مالید ! هنوز عثمان از منبر پایین نیامده بود که صدای علی علیه السلام بلند شد و گفت: در آن صورت جلوِ تو گرفته خواهد شد » سپس عمّار به سخن درآمد و گفت: به خدا سوگند ! من نخستین کسی خواهم بود که بینی اش به خاک مالیده شود.
روزی دیگر عثمان در مسجد عصبانی شد؛ ولی به علی چیزی نگفت؛ امّا به عمّار دشنام داد و عمّار نیز عصبانی شد و به عثمان حمله و از کارهای او به شدّت انتقاد کرد؛ آن گاه عثمان بیش تر برآشفت و مجددا او را به حضور طلبید؛ ولی عمّار امتناع کرد؛ بدین جهت او را با اکراه و اجبار نزد عثمان بردند و در آن جا بین دو طرف مشاجره درگرفت. عمّار به محض خروج از خانه عثمان، راه مسجد را پیش گرفت و وارد مسجد شد. مردم دور او حلقه زده، با او به گفت وگو مشغول شدند. عمّار شروع به سخنرانی کرد و مخاطراتی که از طغیان مردم در برابر عملیّات ناروای عثمان پیش آمده بود، مورد بحث قرار داد و همه کارهای ناروای او را برای مردم تشریح کرد. عثمان با اطلاع از این امر، دسته ای از عمّال خود را مأمور کرد تا مردم را از گِرد عمّار برانند و متفرّق کنند.
زمانی دیگر، عدّه ای از صحابه که زبیر، طلحه و مقداد نیز جزو آن ها بودند، جلسه ای تشکیل داده، به رایزنی پرداختند و در نتیجه، به اتّفاق تصمیم گرفتند نامه ای به عثمان نوشته، پس از تشریح انحرافات و کارهای ناروای وی، از او بخواهند که توبه و از خلافت استعفا کند. نوشته ای با همین مفاد نوشته شد و 10 نفر پشت سر عمّار به راه افتادند تا نامه را به وی تسلیم کنند؛ ولی در طول راه، هر یک به کوچه ای رفته، عمّار نامه را به تنهایی نزد عثمان برد و به او تسلیم کرد. عثمان نامه را گرفت و خواند و پس از مطالعه گفت: آیا تو این نامه را نوشته ای ؟ بلی، من نوشته ام. آیا تو تنها نوشته ای ؟ من تنها نبودم؛ بلکه افراد دیگری نیز همراه من بودند؛ ولی آن ها از ترس تو پراکنده شدند. نام آن ها را به من بگو. هیچ وقت نام آن ها را نخواهم گفت. چرا تو به تنهایی چنین اقدامی کردی در حالی که دیگران می ترسیدند ؟ در این هنگام، مروان گفت: ای خلیفه ! تا کی در برابر این بنده سیاه صبر می کنی ؟! همین مرد مردم را به تو جری ساخته است. اگر او را بکشی، کسانی را که پشت سر تو بوده اند، مرعوب خواهی کرد و سایر متمرّدان از کشته شدن او عبرت خواهند گرفت ! عثمان پس از شنیدن حرف های مروان، امر کرد عمّار را بزنند. غلامان عثمان عمّار را زدند و شخص عثمان نیز در زدن وی شرکت کرد. به قدری او را زدند که به فتق مبتلا شد و غش کرد؛ سپس او را از زمین بلند کرده، همان طور که فضولات را در کوچه می اندازند، او را در کوچه انداختند !
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔗به گلاسکو برسان سلام ما را
1️⃣ رویکرد ریزشی
روحانی، نماد تفکر مذاکره و رییس دولت تدبیر پس از 8 سال گفت: « تحریم بر تولید مرغ و تخم مرغ تاثیر گذاشته است.»
2️⃣ رویکرد رویشی
با تفکر مقاومت، گروه وحشی داعش که توسط آمریکا ایجاد و از حمایت آمریکا، اروپا، صهیونیزم و حکام مرتجع منطقه برخوردار و قسمتهای وسیعی از دو کشور عراق و سوریه را اشغال کرده بود در نهایت نابود و از رسیدن این وحشیها به مرزهای ایران جلوگیری شد.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
⁉️ مشروطه اسلامی یا انگلیسی؟
✍️مجتبی عباسی، عضو تحریریهی مدادالفضلاء
🔹مطالعه تاریخ معاصر ایران و جریان مشروطیت یکی از توصیههای رهبر معظم انقلاب برای شناخت اهداف و آبشخور اصلی غربگرایی در ایران و تحلیل این جریان است که چرا مجتهد بزرگی همچون شهید شیخ فضل الله نوری که مشروطه را رهبری میکرد در ادامهی راه به مخالفت با آن قیام کرد و حتی در این راه از جان و آبروی خویش گذشت؟
🔹به رغم گذشت بیش از صد سال از تفکر پوسیده غربگرایی در ایران با انحراف در نهضت مشروطیت و به دار آویختن علامه شیخ فضل الله نوری، کماکان خسارات فرهنگی، اقتصادی و امنیتی جریان غربگرا در کشور ادامه دارد، چنان که اخیرا رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار با دولت دوازدهم به عنوان نماد غربزدگی، اعتماد این دولت به غرب را عبرت آیندگان خواندند.
🔹هرچند بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، غربگرایی در کشور وارد فاز جدیدی شد و با نفوذ در عرصههای مختلف سیاسی، آموزشی، فرهنگی و با برعهده گرفتن مدیریتهای مختلف در مقابل منافع ملی و ارزشهای دینی ایستادگی کرده است.
🔹نهضت مشروطیت در ابتدا بر پایه دفاع از مشروطه اسلامی(مشروعه)، تأسیس عدالتخانه شرعی، محدود شدن قدرت شاه و در نهایت کوتاه شدن دست اجانب از کشور شکل گرفت، اما در ادامه با نفوذ جریان غربزده، اهداف انقلاب مشروطیت به فراموشی سپرده شد، یعنی نظریّه مشروطه مشروعه شیخ فضل الله در نهایت از یک سو در تضاد با تفکّر حاکمیّت و قدرت طلبی شاه و از سوی دیگر در ستیز شدید با غربگرایان قرار داشت.
🔗متن کامل
#مشروطیت
#غربگرایی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔻قبل از تنفیذ بخوانیم
✍ امیر احتشام
📛 تا قبل تنفیذ اینو عرض کنم که ...
برادر من... خواهر انقلابی...
یه کم یواش تر ...
♦️ یادمه اون زمانا که #احمدی_نژاد تازه داشت کم کم یه کارهایی میکرد و یه حرف هایی میزد که مذاق یسری ها خوش نمیومد ساعت ها گفتگو می کردم باهاشون که؛
بابا قبول... احمدی نژاد اون آدم ویژه و انقلابی که ما میخوایم نیست...
ولی راهشم این نیست که الان اینجوری بزنیمش
۲ سال مونده تحمل کنیم قشنگ تموم بشه و اگرنه بعدش دودش میره تو چشم خودمون!
اما کجا بود گوش شنوا...؟!!
🔵 حتی در دیدار دانشجویان با حضرت#آقا وقتی از ایشون در مورد دست چپ و راست رییس جمهور پرسیدند ایشون فرمود: مسائل رو درجه بندی کنید...
دسته اول و دسته دوم کنید...
اون زمان ها یادمه #آقا به شدت روی #فتنه۸۸ تاکید داشتند.
اما... اما... حیف و صد حیف که عده ای جلوتر از رهبری تنها و تنها فکر و ذکرشان شد میزان #انحراف احمدی نژاد!
🔺 ثمره ی اون عدم همراهی با "ولی" شد ۸ سال دولت #روحانی...
حالا بازم یسری رفقای انقلابی از الان شروع کردن...
این بنده خدا هنوز کابینه اش رو اعلام نکرده دارن شماتت میکنند.
رفقا...
یه نگاه خیلی سطحی به کلام حضرت#آقا نشون میده الآن اولویت مهم کشور اینه که #امید به بهبود شرایط به مردم برگرده
میخواد کابینه پیر باشه یا جوان
میخواد نظام فکری منسجم انقلابی داشته باشند یا صرفا تکنوکرات های انقلابی باشند...
این ها قبل از انتخابات مهم بود.
الان هم هرچی انقلابی تر بهتر ولی...
بخدا الآن قرار نیست تمام آرمان های ۴۰ ساله ی انقلاب در این ۴ سال محقق بشه.
خواهشا فعلا فقط به جامعه #امید تزریق کنیم و البته خودمون هم محکم بایستیم پای کار.
🔗 کانال شخصی نویسنده
#تنفیذ
#رئیسی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
♦️افول #لشکر_مذاکره
جوینی در تاریخ جهانگشا، دربارۀ حملۀ چنگیزخان مغول به ایران مینویسد: «یکی از بخارا پس از آن واقعه گریخته بود و به خراسان آمده، حال بخارا از او پرسیدند. او گفت: آمدند و کندند و سوختند و کشتند و بردند و رفتند.»
دوستی به شوخی گفت: اگر جوینی الآن زنده بود، دربارۀ این ناهموطنان میگفت: «گروهی بنفش بیخاصیت بودند که اقتصاد و سیاست و امنیت و فرهنگ و... را قهوهای کردند.»
✍ نیمکت کنار دکه پارک
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✅ مراسم تنفیذ، نشانه #عقلانیت و آرامش و طمأنینه حاکم بر کشور و مردم است
🔸 این مراسم، #مراسم_تنفیذ، که متکی است به قانون اساسی و به رسمی که #امام بزرگوار بنیانگذاری کردند در کشور ، در طول این چند دهه بارها تکرار شده است و مظهری است از جابجایی مسئولیت بسیار مهم قوه مجریه که در واقع مدیریت کشور است به شکل عقلانی و به شکل آرام و متین؛ این بسیار مهم است.
🔸 معمولا در بسیاری از کشورها این جابجایی با کشمکش و اینها انجام میگیرد اینجا بحمدالله با آرامش با امنیت این جابجایی انجام میگیرد در دورههای مختلف، این دوره هم همین جور به فضل الهی؛ و هم نشانه عقلانیت و آرامش و طمأنینه عمومی حاکم بر کشور و مسئولین و مردم است و هم نشانه تنوع سیاسی است.
🗓 ۱۴۰۰/۰۵/۱۲
#تنفیذ
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 عدم اعتماد به غرب
✍️ محمدجواد نیکزاد، عضو تحریریهی مدادالفضلاء
چهارشنبه، ۶ مرداد ١۴٠٠ آخرین دیدار رهبری با هیأت دولت بود. فارغ از حواشی این جلسه، برجستهترین نکته در سخنان رهبر انقلاب این بود: «در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد».
سخنان مقام معظّم رهبری از سوی برخی، اینگونه تحلیل میشود که اساساً رابطه با غرب مضر است، امّا نکتۀ مغفول این است که به جزآمریکا که چگونگی تعامل با آن بر همگان روشن است، اعتماد نداشتن به غرب به معنای عدم ارتباط یا تعامل با این کشورها نیست، بلکه به این معنا است که ظرفیتهای داخلی و بینالمللی کشور به بهانههای واهی، معطّل تصمیمات و نظرات آنان نباشد. البته این مسأله فقط در نگرش به غرب نیست، بلکه در تعامل با کشورهای دیگر نیز باید مورد توجّه قرار گیرد؛ زیرا طبق اصل 152 قانون اساسی:
«سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر اساس نفی هرگونه سلطهجویی و سلطهپذیری، حفظ استقلال همه جانبه و تمامیت ارضی کشور، دفاع از حقوق همۀ مسلمانان و عدم تعهد در برابر قدرتهای سلطهگر و روابط صلحآمیز متقابل با دول غیر محارب استوار است». به علاوه اصل 153 نیز اشاره دارد:«هرگونه قرار داد که موجب سلطۀ بیگانه بر منابع طبیعی و اقتصادی، فرهنگ، ارتش و دیگر شؤون کشور گردد، ممنوع است».
این اصول، علاوه بر این که با مبانی و اصول عقلی نیز همخوان است، در چارچوب تصریح شدۀ قرآن نیز مورد توجّه قرار گرفته است. بهعنوان نمونه، خداوند متعال در آیۀ 8 سورۀ ممتحنه میفرماید:«لا يَنْهاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ لَمْ يُقاتِلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَ لَمْ يُخْرِجُوكُمْ مِنْ دِيارِكُمْ أَنْ تَبَرُّوهُمْ وَ تُقْسِطُوا إِلَيْهِمْ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِينَ: خداوند شما را از نيكى و عدل نسبت به كسانى كه با شما به خاطر دين جنگ نكرده و شما را از خانههايتان بيرون ننمودهاند، منع نمىكند. همانا خداوند عدالت پيشگان را دوست دارد.» و در آیۀ بعد میفرماید:«إِنَّما يَنْهاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ قاتَلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَ أَخْرَجُوكُمْ مِنْ دِيارِكُمْ وَ ظاهَرُوا عَلى إِخْراجِكُمْ أَنْ تَوَلَّوْهُمْ وَ مَنْ يَتَوَلَّهُمْ فَأُولئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ: جز اين نيست كه خداوند شما را از دوستى ورزيدن با كسانى نهى مىكند كه به خاطر دين با شما جنگيده و شما را از سرزمين خود بيرون راندهاند و يا در اخراج شما همدستى كردهاند و هر كس با آنان دوستى ورزد، پس اينان همان ستمكارانند».
از دو آیۀ فوق یک اصل کلّی و اساسی در چگونگی رابطۀ مسلمانان با غیرمسلمین استفاده میشود که نه تنها برای آن زمان، بلکه برای امروز و فردا نیز ثابت خواهد بود و آن این است که مسلمانان موظّفاند در برابر هر گروه، جمعیت و کشوری که موضع خصمانه با آنها داشته باشند و بر ضدّ اسلام و مسلمین قیام کنند یا دشمنان اسلام را یاری دهند، سرسختانه بایستند و هرگونه پیوند محبّت و دوستی را با آنها قطع کنند، امّا اگر آنها در عین کافر بودن نسبت به اسلام و مسلمین بیطرف بمانند یا تمایل داشته باشند، مسلمین میتوانند با آنها رابطۀ دوستانه برقرار سازند؛ البتّه نه در آن حد که با برادران مسلمان تعامل دارند و نه در آن حد که موجب نفوذ آنها در میان مسلمین گردد.(1)
بنابراین، مبنای "مذاکره" (و ارتباط) بر اساس "اعتماد" نیست؛ بلکه هر ملّت و هر کشوری باید بداند که همۀ کشورها، به دنبال "منافع" خود هستند. در نتیجه، دولت آینده که نگاهی انقلابی دارد، نباید منافع کشور را معطّل هیچ کشوری – غربی یا شرقی- نماید؛ بلکه با حرکت در مسیر ارزش های انقلاب، علاوه بر توجّه به مناسبات بینالمللی، تمرکز اصلی خود را بر توان داخلی معطوف نماید تا زمینههای تحوّلی بزرگ در کشور پدیدار گردد. به عبارت دیگر، بر اساس منویات رهبری، دولت آینده هم باید "قوی" باشد و هم رابطهاش با کشورهای دیگر "سالم" باشد.
پینوشت:
1. مکارم شیرازی، ناصر، برگزیدۀ تفسیر
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔆 مسئولیت سنگین رسانهایها
#با_کاربران
امروز بحمدالله انقلاب اسلامی با تنفیذ حکم رئیس جمهور مردمی وارد چرخه جدیدی از مدیریت انقلابی شد و حضرت آقا مثل همیشه از شدت و حجم زیاد تبلیغات رسانه ای دشمنان اسلام و کم کاری اهالی رسانه ها سخن گفتند . دوستان چنانچه مستحضرید در بیانیه گام دوم انقلاب حضرت ایشان بر پیشگامی جوانان در شکستن این محاصره تبلیغاتی تأکید فراوان داشتند. امروز با این گلایه معظم له مسئولیت ما اهالی رسانه بسیار سنگین است.
#دولت_مردمی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
❇️ مردمی بودن مسئولان دولتی، درمان اورژانسی شکاف دولت و ملت
✍ فاطمه ابنعلی
🔹شکاف بین بخشی از اقشار مردم با نظام، بزرگترین چالشی است که این روزها جمهوری اسلامی با آن دست و پنجه نرم میکند.
با نگاهی دقیق میتوان دریافت که در کنار مشکلات معیشتی و از دست رفتن امید و عزت نفس ایرانیان، غیرمردمی بودن مسئولان طی سال های اخیر مهم ترین دلیل این شکاف است. مسئله ای که در راهنمایی های مقام معظم رهبری در #تنفیذ_سیزدهم به خوبی قابل مشاهده بود.
مسئولین تازه نفس دولت باید اقدامات اورژانسی را برای درمان این مشکل انجام دهند در غیر این صورت این زخم کهنه شده و ضربات جبران ناپذیری برپیکر جمهوری اسلامی بر جای خواهد گذاشت. علت تاکید مقام معظم رهبری بر سرعت بخشیدن به تشکیل کابینه از سوی دولت و مجلس همین امر است.
علاوه بر علاج زخم که ضماد التیام بخش آن مردمی بودن مسئولین و تلاش آنان برای حل مشکلات مردم است، پاکسازی آن از باکتری های مضر و ویروس های منحوس نیز مهم است. جنگ روانی علیه مردم ایران همان باکتری های و ویروس هایی هستند که با فعال کردن رسانه های خودی باید با آنان مقابله کرد. ضروری است رسانه ها کوشش هایی را که دولت برای رفع مشکلات انجام میدهد و اراده صادقانه او در رفع مشکلات را به مردم نشان داده و با گزارش های واقعی و صحیح از توان و استعدادهای کشور و جوانان خوشبینی به جمهوری اسلامی و امید را به مردم هدیه دهند.
قوه مجریه به دلیل گستردگی حیطه اختیارات و در دست داشتن هدایت اکثر نهاد ها و سازمان های کشور بیشتر از بقیه قوا در معرض دید عموم قرار دارد و عملکرد آن به طور مستقیم روی زندگی افراد جامعه تاثیر میگذارد. بنابراین تنها یک دولت مردمی است که میتواند الهام بخش جمهوریت به معنای تام آن باشد و شکاف های برآمده از شکست عزت نفس ایرانیان و مشکلات عدیده اقتصادی و فرهنگی و از دست رفتن امید آنان نسبت به جمهوری اسلامی را التیام بخشد.
طبق فرموده رهبری دولت باید مظهر وفاق باشد و صادقانه و بدون پیرایه های سیاسی با مردم گفتگو نماید. با فساد مبارزه کند تا حق مردم توسط عده ای معدود ضایع نشود و اعتماد عمومی مردم از بین نرود.
پیامبر گرامی اسلام فرمودند: «نزدیکترین شما به من در فردای موقف قیامت، راستگوترین در سخن... و نزدیکترین شما به مردم است.» (امالی، شیخ طوسی، ص۲۲۹) مردمی بودن از خصایص مومنین نزدیک به پیامبر است. امام خمینی(قدس سره) درباره مردمی بودن مسئولین فرمودند: «دولت واقعاً باید با تمام قدرت آن طوری که علی(علیه السلام) برای محرومین دل می سوزاند، این هم با تمام قدرت دل بسوزاند... مثل یک پدری که بچه هایش اگر گرسنه بمانند، چطور با دل افسرده دنبال این می رود که آن ها را سیر بکند، یک دولت تابع امیرالمؤمنین باید این طور باشد.» (صحیفه امام، ج 18، ص 159)
مسئول مردمی از مردم و با مردم است و رفتار مردمی دارد. روزی حضرت سیدالشهداء(ع) سوار بر اسب از محلی عبور می کردند، در راه چند فقیر بینوا و بیچاره را دیدند که روی کهنه عبایی بر خاک نشسته بودند. آنان که تکه های خشک نان در دست داشتند و می خوردند، همین که چهره نورانی امام را دیدند، گفتند: ای پسر رسول خدا، بفرما و از این غذا بخور! امام فوراً از اسب پیاده شد و با کمال تواضع، در کنار فقرا بر خاک نشست و با آنان از نان ها میل فرمود؛ آن گاه این آیه شریفه را تلاوت فرمود: «إن الله لا یحِبُّ المُستکبِرینَ» (نحل/23). اشرافی گری و مصرف گرایی از علل اصلی استکبار نفس و عدم تواضع مسئولین نسبت به مردم است. امام خمینی فرمودند: مردان بزرگ که خدمت های بزرگ برای ملت های خود کرده اند، اکثر ساده زیست و بی علاقه به زخارف دنیا بوده اند... با زندگانی اشرافی و مصرفی، نمی توان ارزش های انسانی ـ اسلامی را حفظ کرد. (صحیفه امام، ج 18، ص 471).
اگر مسئولین تواضع داشته باشند و خود را خادم مردم بداند مردم نیز او را از خود میدانند و به او نزدیک میشوند. در گفتگوهای مردمی و صمیمانه مسئولین با مردم است که شکاف بین مردم و نظام از بین میرود و مردم را به صحنه های تاثیرگذاری سیاسی و اجتماعی و اقتصادی وارد میکند. حضور فعال مردم پا به پای جمهوری اسلامی در مسیرگام دوم انقلاب اسلامی الهام بخش مقاومت در برابر مشکلات، رفع آنها و پیشرفت ایران اسلامی است.
🔹انقلاب اسلامی ایران انقلابی مردمی بود که با حضور مردم در بزنگاه های تاریخ انقلاب استوار مانده است و با همراهی و همگامی مردم ایران به سمت #تمدن_نوین_اسلامی پیش خواهد رفت.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#با_کاربران
📌آیا فروپاشی خانواده صحت دارد؟!
✍️ زینب صالحی
انسان موجودی است که بر خلاف آفریده های دیگر در هر موردی نیاز به انسانهای دیگر دارد. در خانواده، مهمترین نیازها و بلکه اساسیترین نیازهای انسان تأمین می شود.
این روزها بسیاری تلاش دارند جایگزین های دیگری برای خانواده قرار دهند و از ارزش بزرگ آن کم کنند.
به طور مثال جایگزین کردن حیوانات به جای افراد خانواده و نزدیکان...
ازدواج دو هم جنس و همچنین بارداری بدون نیاز مرد به زن و زن به مرد!
در کشور ما هم متاسفانه با تربیت غلط این نهاد زیبا و کارآمد را زیر سوال می برند، تربیت دختران با اخلاق و منش پسرانه یا دخترانی با توقعات بالا و دید از بالا به پایین به افراد، پسران وابسته به مادر و پدر که در کوچکترین مدیریتها درمانده و ضعیف هستند و یا پسرانی با روحیه ی زنانه!
از جهتی دیگر پدران و مادرانی که تمام آرزوهای از دست رفته را در فرزند میبینند و با سخت گیری های بیجا و سنگ انداختن ها مانع ازدواج فرزندان هستند.
والدینی که فرزندان خود را برای دوران بزرگسالی تربیت نکرده اند.
و اینها گوشه ای از فروپاشی خانواده هاست، منهای بررسی عملکرد برخی مسئولان در این باره!
#خانواده
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✔️ نخبگان، مردم و رسانه
🔹ما از قبیله ما می توانیم هستیم
باید به این نکته اشاره داشت که وحدت گفتمانی رئیس جمهور با گفتمان اصیل انقلاب و مطیع رهبر انقلاب بودن، حلقه مفقوده مدیریت اجرایی کشور در سالهای گذشته بوده است.
حضرت آیتالله خامنهای در متن تنفیذ حکم سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ملت ایران را تشنهی خدمت و آمادهی حرکت جهشی در همهی عرصهها دانستند و مهمترین مأموریتهای دولت جدید را برشمردند
دشمنان ما امروز بیشترین تحرک شان علیه ما بیش از تحرکات امنیتی و اقتصادی، تحرکات تبلیغاتی و جنگ نرم است، تبلیغات رسانهای است برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلط بشوند. ما در این زمینه ضعف داریم. در زمینه کار تبلیغاتی و حرکت تبلیغاتی درست و تمهیدات رسانهای باید قوی تر و هوشمندانه تر عمل بکنیم.
در تشکیل دولت باید سرعت عمل به خرج داد؛ هم رئیسجمهور محترم در معرفی وزرا و هم مجلس محترم در اظهار نظر در مورد وزرا شتاب به خرج بدهند.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN