#پویش_نوشتن
✍ نویسندگان حوزوی در روزنامه سراج نوشتند
یادداشت سیدصابر رضایی👇
https://serajonline.com/?nid=1043&pid=8&type=0
یادداشت بابک شکورزاده 👇
https://serajonline.com/newspaper/item/11339
یادداشت سیدعبدالله هاشمی👇
https://serajonline.com/News/OnlineNewsItem/15906
☑️ شما هم برای نویسندگان حوزوی بنویسید
#جهاد_روایت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
در این فراق پژمردهام
سرگردان کوچههای خزان شهرم...
کوچه به کوچه
بام به بام!
میگردم اما تا چشم کار میکند
تنهایی است و دلتنگی!
غربت است و هجران....
اشک است و یک دنیا بغض پنهان!
✍لحظه_نوشتهای حیدر هلیل رودی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
✔️ روش درست حل مساله
💐 شرح حال مرحوم بوعلی را لابد شما خوانديد يا ميخوانيد، خب بوعلی سينا اين حرفها را از كجا ياد گرفت؟خودش می گويد که من از كجا ياد گرفتم، ميگويد من هر وقت مشكلی داشتم و مطلبی براي من حل نمیشد وضو ميگرفتم، ميرفتم مسجد جامع شهر، دو ركعت نماز ميخواندم، با خدا گفتگو ميكردم مسئله برای من حل ميشد، اين شرح حال خودش است. ميگويد من شاگرد اين «الصَّلَاة» هستم كه «عَمُودُ الدِّين» است.
علامه #جوادی_آملی، درس اخلاق ۹۳/۵/٢٣
✍️ کافه فکر دانیال بصیر از نویسندگان حوزوی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📣🚫 اخبار، شهرت کاذب ایجاد میکند
📌آیا تمرکز رسانهها روی سلبریتیها است؟
جامعهی کارآمد نیازمند همیاری است. وجههی فرد نشانه ای است از قابلیتهای او به عنوان یک عامل در مشارکتهای جمعی. متاسفانه در دنیای اخبار این نشانه دیگر قابل اتکا نیست.
در گذشته ی تکاملی مان وجهه ی فرد با دستاوردها یا قدرتش ارتباط مستقیم داشت.
بعدتر و تا مدتها پس از پایان عصر حجر پیوند ناگسستنی میان شهرت و دستاورد یا قدرت به قوت خود باقی ماند. ارسطو، آگوستین، بتهوون، نیوتن، انیشتین، داروین و... به لطف قابلیت هایشان به شهرت رسیدند از طرفی امپراتورها و پاپها شهرت خود را از مسیر قدرت کسب می کردند.
با ظهور اخبار، ما به یک باره با اشباحی مواجهه شده ایم که اجداد ما به کلی با آن بیگانه بودند "سلبریتی ها" افرادی که به دلایلی کاملا نامربوط با جامعه و زندگی ما به شهرت رسیده اند.
امروزه رسانهها عنوان " سلبریتی" را بابت دلایل چنان پیش پاافتاده ای به مجریان برنامه های گفتگو محور، گزارشگران ورزشی، سوپر مدل ها و ستاره های پاپ اعطا می کنند
که موجب کمرنگ شدن ارتباط میان شهرت و دستاورد و در نتیجه ایجاد شهرت کاذب می شود.
تعریف سلبریتی یک گزاره ی خود ارجاع است.علت سلبریتی بودن سلبریتی ها بودنشان است. چگونگی سلبریتی شدن شان خیلی زود فراموش می شود و هیچ نقشی در سیرک رسانه ای ندارد.
تا کنون اسم دونالد هندرسون به گوشتان خورده؟
او سرپرست تیمی از سازمان جهانی بهداشت بود که بیماری آبله را ریشه کن کرد. به مدت هزاران سال آبله یکی از خطرناک ترین امراض شناخته می شد. هم شدیدا عفونی بود و هم بسیار مرگبار. برنامه ی نظام مند ایمن سازی هندرسون در مبارزه با بیماری سرانجام آنچه را که ناممکن بنظر میرسید میسر کرد: آبله برای همیشه شکست خورد.برای اولین بار بود که یک عامل بیماری زای مرگبار به طور کامل ریشه کن میشد اتفاقی که یکی از موفقیت های بزرگ پزشکی بشمار می آید
از هندرسون به شکلی گسترده تمجید شد و در سال ۲۰۰۲ نشان آزادی رییس جمهوری دریافت کرد که بالاترین نشان افتخار کشور آمریکاست
هندرسون از رسانه ها دوری نکرد اتفاقا برعکس پس از ریشه کن شدن آبله در کسوت رییس یک دانشکده در دانشگاه جان هاپکینز یکی از مهم ترین دانشگاههای پزشکی دنیا مشغول کار شد و به سمت مشاور ارشد دولت آمریکا رسید.
با این حال اسمش به ندرت در رسانه ها مطرح می شد. اما چرا؟
چون تمرکز رسانهها روی سلبریتیهاست. تنها چیزی که هندرسون توانست ارائه کند دستاوردهایش بود نه مدل موی عجیبی داشت، نه نظرهای تند و زننده ای به زبان میآورد.
البته سلبریتی بودن به خودی خود بد نیست. نکتهی تلخ ماجرا این است که سلبریتیها تمام کسانی را که به دستاوردهای حقیقی رسیده باشند از دید رسانه ها پنهان نگه می دارند. هرچه صفحات روزنامه ها، برنامه های تلویزیونی، وبلاگ ها و توییتها از سلبریتیهای بیشتری پر شده باشد، فضای کمتری برای پرداختن به افرادی مثل هندرسون باقی می ماند.
رسانهها پیوند میان شهرت و دستاورد را از بین بردهاند.
👤گزارش ✍️ابوذر غفاری راد
📚 بخشی از کتاب «پیگیر اخبار نباشید»
🖍اثر رولف دوبلی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💢تفرقهای بر سر دختر همسایه
✍️مصطفی گودرزی
⭕️با انتشار کلیپ «برای دختر همسایه» در فضای مجازی بعضی از پیجها و کانالها کما فیالسابق دست به کار شدند و در حمایت از این موزیکویدئو برآمدند.
⭕️در مقابل عدهای که همیشه نگران تقوای جامعه هستند دست به قلم شدند و در آگاهی بخشی نسبت به این امر خطیر (نشر مفاسد) در جامعه شرحها و تفسیرها نوشتند.
⭕️نکته جالب توجه اینجاست که هر دو گروه متمسک به شرع شده و اقامه دلیل فقهی و اصولی کردند تا مدعای خود را به اثبات رسانند.
⭕️حال باید پرسید که چرا این داستان مفسده برانگیز ( خوانندگی زنان ) در بین مردم همیشه چالشهای جدی به دنبال داشته و تا کنون فکری برای آن نشده که به یک توافق واحد رسیده شود تا از گزند این اختلاف نظر در سطح عموم جامعه که گاه و بیگاه منشا سلیقه دارد در امان بمانیم .
⭕️به نظر میرسد، بعضی که نیتی سوء نیز دارند این بزنگاهها را تشخیص داده و همچون سوارانی بر امواج متلاطم دریای اختلاف به هر سو که بخواهند اقشار جامعه را میکشانند.
🔻باید تذکری به خود داد که آیا وقت آن نیست که هم صدا باشیم و کلاممان یکی باشد...!؟
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📛 آقای عبدالحمید ، اهل کدام سنت هستی؟
🔸🔸این پرسش ها را برسانید دست عبدالحمید...
▪️۱_ بر خلاف تمام نظامهای دنیا چه سعودی وهابی که مطلوب و منظور شماست و چه دموکرات و پادشاهی و کودتایی، جمهوری اسلامی تنها و تنها کشوری است که نوع حکومت و قانون اساسی اش را با رای مردم برقرار کرده است. این را اگر ندانید از جهل سیاسی و تاریخی شماست و اگر بدانید و تغافل کنید، خودتان بگویید از چیست؟
✍️ ادامه متن در صفحه مجازی "دست اول" از #نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🖍 «مداد خونی»
🌹آرمان؟ مامان؟ عجب حاج آقایی شدی...😔
✍️ طیبه فرید
عصر کوتاه پاییز، وقتی که رد کمرنگ نور از پشت شیشه افتاده بود روی فرش، کلاس های درس حوزه مجتهدی تهرانی تمام شده بود ،طلبه ی جوان کتابها و عبایش را گذاشته بود توی کوله پشتی اش تا بچه های یگان امام رضا را همراهی کند!می گفتند:
«مداد علما افضل است از دماء شهدا »
امّااو با خودش می گفت یکشب هزارشب نمی شود،مرد با جهاد کامل می شود!!اینروزها تمام می شود،حسرت مبارزه در سوریه که به دلم ماند، اینروزها را دریابم.
تا اینروزها را دریابد شب شده بود!
شب بلند پاییز....
با همان کوله پشتی که آینده اش را گذاشته بود داخلش،نا انسان ها دوره اش کرده بودند.
شب های سرد پاییز بلندند.
دردهایش بلندتر ...
غصه هایش خیلی بلندتر.....
او را می زدند! دستش را حائل کرد روی سرش! روی موهایی که پر از خون بود، یک نفر منتظر بود تا یکی دو سال دیگر عمامهاش را روی سرش ببیند! قربان صدقه اش برود و بگوید:
آرمان، مامان چقدر بهت میاد حاج آقا شدی!!!
شب های پاییز بلند است!دردهایش هم
اشیاء سختش هم
بخت آرمان هم....
وقتی پیدایش کردند هم مداد علما را داشت هم مرد کامل شده بود .رسیده بود به آخر راه!
راست می گویند یک شب هزار شب نمی شود!خصوصا یک شب بلند پاییز ،توی پارکینگ ناکجا آباد توی شهرک اکباتان!
تا عصر یک طلبه ی معمولی بود اما وقتی گوشه ی خیابان پیدایش کردند ره صد ساله را یکشبه طی کرده بود!
توی شب بلند پاییز ذره ذره شهید شد...
هم مداد علما را داشت و هم دماء شهدا....
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#خبر_خوب
🌸علمدار عاشقی ج ۲
به قلم ✍️ علی تقوی دهکلانی، نویسنده حوزوی و عضو تحریریه مدادالفضلاء
✅با تقریظ: آیت الله احمد عابدی
✅توسط انتشارات نگاه تعالی
🌸وابسته به مدرسه علمیه حضرت ابوالفضل علیه السلام جانبازان قم از چاپ خارج شد.
✅ در این کتاب، شاخصه های زندگی عاقلانه، عارفانه و عاشقانه قمر منیر بنی هاشم علیه السلام با آیات قرآن و نهجالبلاغه امیرالمؤمنین علیه السلام مستند سازی شده است.
◀️انتشارات نگاه تعالی:
☎️025 32912487
◀️جهت تهیه کتاب
0912 751 1497
☎️025 32905902
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#با_کاربران
🔆 خدایا!
ما را همچون آرمان،
در راه آرمانمان شهید کن...
✍️محمدجواد محمودی
.................................
آرمانهای ابن انقلاب همیشه مقدس بوده اند
آرمانهایی که برای رهبر فدا شوند مقدستر
✍️ لیلا گودرزیان فرد
.................................
آرمانها جا گذاشتیم پس خاکریزها برای رسیدن به آرمان انقلاب همان آرمانها؛ آرمانها میدهیم برای رسیدن به آرمان انقلاب همان شهیدانمان نه این راه خستگی دارد و نه جان دادن آرمانها سرافکندگی
✍️ علی تقوی دهکلانی
#کوتاه_نوشت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
شما هم نویسنده ستون #با_کاربران باشید
بسم ا...
#کتابخوانی
"قرار سهشنبهها" به نمایشگاه ملی دفاع مقدس میرود
دهمین جلسه از فصل سوم قرار سهشنبههای انتشارات شهید کاظمی همزمان با یازدهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس با حضور نویسنده گرامی سارا عرفانی و با محوریت کتاب «شمرون کناردون» برگزار میشود.
عرفانی که پیش از این آثاری چون «پنجشنبه فیروزهای»، «لبخند مسیح»، «هدیه ولنتاین» و «دختر ماه » را به رشته تحریر درآورده است؛ در یازدهمین اثر خود داستان زندگی جهادگر آسمانی امیرمحمد اژدری را برای نگارش انتخاب کرد.
شهید امیر محمد اژدری، جهادگر بسیجی ساکن منطقه شمیران تهران بیشترین دغدغهاش باز کردن گره مشکلات مردم بود و بعد از شهادتش همگان متوجه گستردگی فعالیتهایش شدند. تا قبل از سال ۹۳ گروههای عمرانی را به مناطق محروم کشور میبرد و بعد از سال ۹۳ آغازگر اردوهای جهادی پزشکی بود که این کار بسیار کار سنگینی بود، اما او به خوبی توانست از پس آن بربیاید و با استقبال گستردهای روبرو شد.
جمعه ۲۵ آبان ماه ۹۷ اتومبیل چند تن از مسئولان عضو شورای قرارگاه امام رضا (ع) که از تهران عازم مناطق محروم جنوب کشور بودند، در جاده عسلویه-پارسیان دچار سانحه شد. اعضای جهادی این قرارگاه بهمنظور سرکشی به گروههای جهادی و شناسایی مناطق محروم جنوب کشور، عازم این مناطق بودند که طی سانحه رانندگی در استان هرمزگان، جهادگر بسیجی امیر محمد اژدری درگذشت و مهدی مسکنی، دبیر قرارگاه نیز مصدوم شد.
این برنامه از ساعت ۱۸ سهشنبه ۲۴ آبان در قم، خیابان گلزار شهدا، مجتمع امام خمینی(ره)، نمایشگاه ملی دفاع قدس برگزار می شود.
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
«چهار زندگی»
✍️ علی اسفندیار
🖍 در دورههای نویسندگی و محافل ادبی و رسانهای، #همگامی چهار «زندگی» را به شاگردان و علاقهمندان یادآوری کنید...
✅ یادگیری(زندگی با استاد)
✅ خواندن(زندگی با نویسندگان)
✅ نوشتن(زندگی با خود)
✅ گشتن (زندگی با مردم)
📲یکی از اینها حذف بشود هیچ «بنی بشری» نویسنده نخواهد شد 👤
#نویسندگی
#پویانویسی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN