🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
خدایا شروع سـخن نامِ توست
وجودم به هر لحظه آرامِ توست
دل از نام و یادت بگـیرد قـرار
خوشم چون که باشی مرا در کنار
سلاااام
الهی به امیدتو
صبحتون بخیر💖
🌸حضرت محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم فرمودند:
به هر كس، راستگويى در گفتار، انصاف در رفتار، نيكى به والدين و صله رحم الهام شود، اجلش به تأخير مى افتد، روزيش زياد مى گردد، از عقلش بهره مند مى شود و هنگام سئوال [مأموران الهى] پاسخ لازم به او تلقين مى گردد.🌸
#حدیث_روز
✨﷽✨
🏴«گوشهای از فضایل حضرت زهرا(سلام الله علیها)»
✍حجت الاسلام قرائتی:
🌼در بخشش و کرامت:
در شب عروسى، زمانی که فقيرى پيراهن كهنهاى درخواست كرد، به ياد آيه «لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ ...» پيراهن عروسيش را به او بخشيد.
🌼در عفت:
براي سخن گفتن با نابينا، محجبه رفت و در پاسخ به سئوال پدرش راجع به اين موضوع فرمود: گرچه ما را نميبيند، ليك من او را ميبينم.
🌼در صداقت:
عايشه ميگويد: پس از پدرش هيچكس را راستگوتر از فاطمه نيافتم و در روايات، بهترين نمونهى صدّيقه، فاطمهى زهرا(سلاماللهعلیها) معرّفى شده است.
🌼در دانش:
در خطبه فدكيه اصول و فروع دين در بين كلماتش چون جواهر ميدرخشد و كتابى به نام مصحف دارد كه امامان معصوم(علیهمالسلام) گاهى براى كسب اطلاع از آينده به آن كتاب مراجعه مىكردند.
🌼در شجاعت و حمایت از امام زمانش:
كدام زني را سراغ داريد كه براي دفاع از شوهر و بهتر بگويیم امامش تا سر حد جان، مايه بگذارد و باز خود را مقصر دانسته و از كوتاهي خود شرمسار باشد. همان کسی که پس از وفات پیامبر(صلى الله عليه و آله)، به در خانه هاى مردم مىرفت و مى گفت: مگر نبوديد و نشنيديد كه رسول خدا در غدير خم چه فرمود؟ «مَن كنتُ مولاه فهذا فعلىّ مولاه» هر كه من مولاى اويم، علىّ مولاى اوست.
🌼در مقامش:
همین بس که عطیه خدا به پیامبر است: «إِنَّا اعطیناک الکوثر» کوثری است که نسل كثير پيامبر از طريق اوست. در ميان چهارده معصوم، وجود يك زن لازم بود. وجود حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) الگويى بود كه به زنان ثابت شود آنچه اسلام مى گويد قابل عمل است. نه تنها زهرا(سلاماللهعلیها)، بلكه دخترش حضرت زينب نيز الگوى زنان تاريخ است.
🌕الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌕
✅دوستان گرامی وهمراهان عزیز
ان شالله روزهای دوشنبه سرسفره نهج البلاغه می نشینیم کلام مولا علی ع را باهم میخوانیم وپیش میرویم
امیدواریم مورد عنایت حضرت علی ع قرار بگیریم
#نهج البلاغه
https://eitaa.com/howzeh1399
الْعَجْزُ آفَةٌ:
ناتوانی آفت است.
عجز،هرگونه ناتوانى علمى، جسمى، اقتصادى و فکرى را شامل مى شود،
انسان عاجز، ذلیل و بى مقدار است به همین دلیل اسلام مى گوید: بکوشید و هرگونه عجز را از خود دور سازید و با قدرت و قوت به اهداف مالى و معنوى خود برسید.
وَالصَّبْرُ شَجَاعَةٌ:
نمونه کامل این سخن همان است که امیر مؤمنان على(ع) درصدراسلام از پیغمبر و یاران باوفایش تجربه کرده بودند.
اگر این شکیبایى شجاعانه مسلمانان صدر اول در دوران محاصره شعب ابى طالب و هجرت به حبشه و سپس هجرت به سوى مدینه و بعد از آن حضور در میدان هاى جنگ بدر، خیبر، خندق و حنین نبود امروز آیینى به نام اسلام بر بخش عظیمى از جهان سایه نیفکنده بود.
مسلمانان هم در برابر خواسته هاى دل استقامت و صبر نشان دادند، هم در مسیر اطاعت پروردگار و هم در مقابل مصائب و مشکلات پى در پى.