eitaa logo
مدرسه علمیه حضرت معصومه س جم
622 دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
2.3هزار ویدیو
310 فایل
کانال فرهنگی بصیرتی حوزه علمیه حضرت معصومه سلام الله علیها جم لینک کانال: https://eitaa.com/howzeh1399 ✅راه های ارتباطی با خادمین خود درکانال @CANCELER99 https://eitaa.com/Tb3248 https://eitaa.com/gomnam66 @Mersad99
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای روز مباهله - فرهمند.mp3
6.94M
بشنوید دعای روز مباهله با صدای استاد فرهمند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
:-* :-* 🌼مسابقه قصه گویی🌼 :-* :-* 🌸با محوریت: ☘قصه ی روز مباهله ☘یا، قصه ایی از فضائل امیر المومنین علی علیه السلام 🌼ویژه کودکان 5تا 10 سال 🍀مهلت ارسال ویدئو:20 مرداد 1400 🍀مدت زمان فیلم ارسالی:حداکثر 5دقیقه 🍀آیدی جهت ارسال ویدیو: @sabz22 به سه نفر از برگزیدگان هدیه ایی تقدیم خواهد شد. مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله علیها.جم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌱اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
43.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 داستان برای کودکان خیلی زیباست👌🌸 حتما به بچه هاتون نشون بدید 😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قضای_حوائج در روز مباهله 🌱از حضرت صادق علیه السلام روایت شده است که هرکس در روز بیست و چهارم ذی الحجّۀ، به جهت شکر خداوند از نعمتی که به امیرالمؤمنین علیه السلام ارزانی داشته و به او اختصاص داده است، نیم ساعت قبل از ظهر، ۲ رکعت نماز بخواند ؛ در هر رکعت یک مرتبه سوره حمد، ۱۰ مرتبه سوره توحید، ۱۰ مرتبه آیۀ الکرسی تا «هُمْ فِيها خالِدُونَ»، و ۱۰ مرتبه سوره قدر ؛ عمل او نزد خداوند معادل صد هزار حجّ و صد هزار عمره می باشد. 👈🏻چنین فردی حاجتی از حوائج دنیا و آخرت را از خداوند درخواست نمی کند، هر حاجتی که باشد، مگر آن که خداوند، اگر بخواهد، آن را برآورده می سازد. 📚وسائل ‏الشيعة، ج8، ص171-172 🌸ان شاءلله این نماز را به نیت فرج مولا و صاحبمان حضرت بقیة الله الاعظم عليه السلام و رفع گرفتاری مؤمنین و مسلمین بخوانيم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
محمد بن حسن طوسی معروف به شیخ طوسی، از علمای ایرانی شیعه در قرون چهارم و پنجم هجری قمری بود. او معاصر سلطان محمود غزنوی، حکومت آل بویه، شیخ صدوق، فردوسی، شیخ مفید، ابن سینا، ابوریحان بیرونی و سید مرتضی بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁افسوس شیخ طوسی🍁 بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم   ملّا محسن فیض کاشانی، در عالم رؤیا یا مکاشفه، شیخ طوسی را می­‌بیند، به شیخ طوسی عرضه می­‌دارد که آقا! آن­جا چه خبر است؟ شیخ طوسی می­‌فرماید: این­جا خبری نیست، خبرها آن­جاست، ملّا تعجّب می­‌کند و می­‌گوید : آقا! خبر آن‌ طرف است، این‌ طرف که خبری نیست شیخ طوسی می­‌گوید: خیر، اتّفاقاً بر عکس متوجّه شدید، خبر آن­جاست و این‌ طرف، خبری نیست، هر چه این‌ طرف هست از آن­جا آمده است. فقط به تو بگویم: ای محسن! بدان، هر چه هست در دنیاست و من امروز مغموم هستم و افسوس می­‌خورم که می­‌توانستم کار بیشتری انجام بدهم و انجام ندادم، تعبیر عجیبی دارد، می­‌فرماید: اگر می­‌دانستید که این­جا، فقط یک ذکر صلوات بر محمّد و آل محمّد(ص) چقدر ارزش دارد، آن‌ وقت می­‌فهمیدید، چرا در ماه مبارک رمضان، اوّ‌لین دعا، این است «اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلی اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُور».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وی در رمضان سال ۳۸۵ هجری قمری در طوس زاده شد، گرچه تاریخ دقیق تولد او در دست نیست. از کودکی آغاز به آموختن علوم اسلامی کرد. در سال ۴۰۸، در ۲۳ سالگی، خراسان را به قصد عراق ترک کرد و به بغداد رفت تا از محضر بزرگ‌ترین دانشمند شیعه آن دوران یعنی شیخ مفید درس آموزی کند. محمد طوسی در جوانی به درجه اجتهاد رسید و کتاب تهذیب الاحکام را در این دوره و با پیشنهاد استادش، شیخ مفید تألیف کرد.  وی پنج سال از عمرش را به شاگردی شیخ مفید گذراند. پس از مرگ شیخ مفید، نزد شاگرد او سید مرتضی حاضر شد و ۲۳ سال تحصیل کرد. سید مرتضی علم الهدی به سال ۴۳۶ درگذشت و پس از وی طوسی، مرجع شیعه شناخته شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معرفی کتاب:الاستبصار نویسنده: شیخ طوسی موضوع: روایات فقهی  تاریخ نگارش: قرن پنجم هجری قمری " اَلاْسْتِبْصار فیما اختلف من الأخبار "یک کتاب روایی چهارجلدی وچهارمین کتاب از کتب اربعه نوشته‌شده به زبان عربی و مشتمل بر ۵۵۱۱ حدیث است. این کتاب مجموعه‌ای است از اخبار اختلافی که از اهل بیت روایت شده‌است. شیخ طوسی در این کتاب کلیه روایاتی را که در مباحث گوناگون فقهی وارد شده و روایتی نیز بر خلاف آن آمده، جمع کرده‌است. همچنین اولین کتابی می‌باشد که برای جمع بین روایات مخالف نگاشته شده است.کتاب استبصار، علاوه بر اعتبار بالا، از جامعیت خوبی نیز برخوردار است، به حدی که ابن طاووس می‌گوید: اگر درباره مسئله‌ای روایت مخالف باشد، حتماً در کتاب استبصار نیز باید به آن اشاره شده باشد. علت و شیوه نگارش : برخی از علما و شاگردان شیخ طوسی از ایشان درخواست کردند تا کتابی بنویسد که در آن روایات متعارض و مخالف را جمع آوری کند و به بررسی آن‌ها بپردازد و روایات صحیح و غیر صحیح را مشخص نماید. شیخ طوسی در این کتاب ابتدا روایاتی را که معتبر و صحیح می‌داند، آورده و سپس به روایات مخالف اشاره کرده و سعی داشته که روایتی را از قلم نیندازد، پس از آن نیز به جمع میان روایات و بررسی آن‌ها پرداخته است.
شیخ طوسی در شب دوشنبه ۲۲ محرم سال ۴۶۰ درگذشت و در نجف در خانه خویش به خاک سپرده شد. بنا به وصیت وی، آن جا تبدیل به مسجد شد. این مسجد هم‌اکنون در قسمت شمال بقعه علوی، به نام مسجد طوسی معروف است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 فواید گوش كردن اذان 🔹 شنیدن اذان انسان را از اهل آسمان قرار مى دهد. پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله وسلم) مى فرماید: همانا اهل آسمان از اهل زمین چیزى نمى شنوند مگر اذان 🔹 شنیدنِ اذان اخلاق را نیكو مى كند، امام على(علیه السلام) مى فرماید: كسى كه اخلاقش بد است در گوش او اذان بگویید 🔹شنیدن اذان انسان را سعادت مند مى كند. پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله وسلم) مى فرماید: كسى كه صداى اذان را بشنود و به آن روى آورد، نزد خداوند از سعادت مندان است 🔹 شنیدن اذان سبب دورى شیطان مى شود. رسول اكرم(صلى الله علیه وآله) مى فرماید: شیطان وقتى نداى اذان را مى شنود فرار مى كند. 📚منبع: میزان الحكمه، ج1، ص82.