🔴🔵 به فکر دیگران باشیم تا مورد توجه امام عصر علیه السلام قرار بگیریم
🍁 شیخ زین العابدین مازندرانى از شاگردان صاحب جواهر و شیخ انصارى ساکن کربلا بوده است در مورد سخاوت و انفاق او نوشته اند: تا مى توانست قرض مى کرد و به محتاجان کمک می کرد .
🍁 روزى بینوائى به در خانه او رفت و از او چیزى خواست. شیخ چون پولى در بساط نداشت، بادیه مسى (کاسۀ بزرگ ) منزل را برداشت و به او داد و گفت: این را ببر و بفروش!
🍁 دو سه روز بعد که اهل منزل متوجه شدند که بادیه(کاسه) نیست فریاد کردند که: بادیه را دزد برده است. صداى آنان در کتابخانه به گوش شیخ رسید؛ فریاد برآورد که: دزد را متهم نکنید، بادیه را من برده ام.
🍁 در یکى از سفرها که شیخ به سامرا مى رود، در آنجا سخت بیمار مى شود. میرزاى شیرازى از او عیادت مى کند و او را دلدارى مى دهد. شیخ مى گوید: من هیچگونه نگرانى از موت ندارم ولیکن نگرانى من از این است که بنا به عقیده ما امامیه وقتى که مى میریم روح ما را به امام عصر علیه السلام عرضه مى کنند. اگر امام سئوال بفرمایند: زین العابدین ما به تو بیش از این اعتبار و آبرو داده بودیم که بتوانى قرض کنى و به فقرا بدهى، چرا نکردى؟ من چه جوابى به آن حضرت مى توانم بدهم؟!
🍁 بی توجهی به نیازمندان، یکی از شاخص هایی است که موجب نارضایتی امام عصر از ما میشود. در این شرایط اقتصادی قطعا افرادی هستند که باید بیشتر به آنها رسیدگی شود.
سکینه سلاماللهعلیها مشعل معرفت و دانش
رهبرانقلاب اسلامی: سكينهیكبرایی كه شما اسمش را در كربلا شنيدهايد، و دختر امام و برادرزاده و شاگرد زينب(سلامالله علیها) است، كسانى كه اهل تحقيق و كتابند، نگاه كنند او يكى از مشعلهاى معرفت عربى در همهی تاريخ اسلام تا امروز است. كسانى كه حتّی زينب(سلامالله علیها) و پدر زينب(سلامالله علیها) و پدر سكينه را قبول نداشتهاند و ندارند، اعتراف میكنند كه سكينه(سلامالله علیها) يك مشعل معرفت و دانش است.
🔺به مناسبت سالروز وفات حضرت سکینه سلاماللهعلیها
نکات ناب
یکی از شاگردان شیخ رجبعلی خیاط می گفت: فرزند دو ساله ام که اکنون حدود چهل سال دارد، در منزل شلوار و فرش را نجس کرده بود.
مادر چنان او را زد که نزدیک بود نفس بچه بند بیاید!
خانم پس از یک ساعت، تب شدیدی کرد. به پزشک مراجعه کردیم و در شرایط اقتصادی آن روز شصت تومان پول نسخه و دارو شد. ولی تب قطع نشد. بلکه شدیدتر شد.
مجددا به پزشک مراجعه کردیم و این بار چهل تومان بابت هزینه درمان پرداخت کردیم که در آن روزگار برایم
سنگین بود.
شب هنگام جناب شیخ را سوار ماشین کردم تا به جلسه برویم. همسرم نیز در ماشین بود.
اشاره به خانم کردم و گفتم: والده بچه هاست. تب کرده است. دکتر هم بردیم، ولی تب او قطع نمی شود.
شیخ نگاهی کرد و خطاب به همسرم فرمود: بچه را که آن طور نمی زنند. استغفار کن، از بچه دلجویی کن و چیزی برایش بخر، خوب می شود. چنین کردیم تب او قطع شد...
❣آری ظلم کردن حتی به فرزند بار حق الناس بر دوش انسان خواهد نهاد.❣
📙برگرفته از کتاب تقاص اثر جدید گروه شهید هادی
▪️سلام بر پیامبر عاشورا...
▪️بازماندهی ذبحِ عظیم...
شاگردِ عقیلهی بنی هاشم و پروردهی دامانِ رباب، که کلامش، ذوالفقاری دیگر است...
همانقدر بزرگ که حسین"ع" در توصیفش قلم میزند؛
” سکینه غرق در ذات الهیست...”
💫السلام علیکِ یا بِنتَ اَبیالأحرار
#یا_سکینة_بنت_الحسین سلاماللهعلیها
❇️ موقعیت علمی حضرت سکینه(س)
💠حضرت سکینه(س) نه تنها در زمینه شعر و ادب توانمند بود؛ بلکه جزو راویان حدیث و ناقلان اخبار نیز بوده است. گرچه اندکی از روایت های وی را ذکر کرده اند اما اخبار نشان می دهد که او توجه زیادی به قرآن و فقه داشته است. و به عنوان راوی حدیث در کتاب های رجالی و حدیثی مطرح است. برابر نقل طبرانی وی حدیثی را که عبارت آن در مجامع روائی با سندهای دیگر نیز گزارش شده از سکینه(س) نقل کرده است.
💠فائده غلام عبیداللّه بن ابی رافع نقل کرده که سکینه(س) دختر امام حسین بن علی(ع) از پدرش نقل می کرد که رسول خدا(ص) فرمود: «حملة القرآن عرفاء اهل الجنة یوم القیامة؛ حاملان قرآن سروران اهل بهشتند در روز قیامت.» اگر عرفاء را به معنای مصطلح بدانیم کار آنان نمایندگی مردم نزد حاکمان بوده است و حاکمان دستورات خود را از طریق آنان به مردم می رساندند در نتیجه حاملان قرآن واسطه بین مردم و خداوند در روز قیامت خواهند بود. در مجمع البحرین آمده است که عرفاء جمع عریف است و او مسئول قبیله یا جماعتی است. همچنین از ابن عباس نقل شده که در معنای حدیث گفته است یعنی آنان رئیسان اهل بهشت هستند.
💠ابن حیان در کتاب ثقات خود به معرفی جناب سکینه (س) پرداخته و می نویسد: او از اهل بیت خود روایت می کند و از او اهل کوفه روایت می نمایند.
💠در کتاب های فقهی از جمله در کتاب های علامه حلی گزارشی از سیره جناب سکینه(س) در رمی جمرات نقل شده و مورد بررسی قرار گرفته است.
✍️پیام زن/ ش 209
❤️ طلب حاجت بعد از نماز
🌹قال الصادق - عليه السلام -🌹
ان الله - عزوجل - فرض عليكم الصلوات في احب الاوقات اليه فاسئلوا الله حوائجكم عقيب فرائضكم
🌺به درستي كه خداوند نمازهاي واجب را در محبوبترين اوقات واجب كرد ، پس حاجات خود را بعد از نمازهايتان بخواهيد .🌹
📖 (بحارالانوار ، ج 85 ص 324)