مدرسه علمیه حضرت معصومه س جم
وقتی بوی غذا در خانه میپیچد یعنی زندگی در این خانه جریان دارد😊♥️ از آشپزی لذت ببرید و شادی و لذت را
😋بخش خوشمزه کانال
لواشک توت
❤️نذری خانم حضرت زینب سلام الله
🌴کاری از طلاب مدرسه علمیه حضرت معصومه س
🔅با سلام خدمت کدبانوهای عزیز
امروز میخوام چندتا نکته و آموزشی بهتون بدم که ممکنه در خیلی موارد به سادگی از کنارش بگذریم.
مثلا الان که فصل توت هست ما میتونم با استفاده از اون آشپزی های خلاقانه ای داشته باشیم مثل مربای توت، لواشک توت،آلوچه ی توت، کیک توت و ...
ک امروز با آموزش لواشک توت در خدمت شما هستم.
🌸به اندازه ی دلخواه توت
نصف لیوان اب
نمک به اندازه ای ک دوست دارید لواشکتون شور بشه.
اگر دوس دارید ترش بشه میتونید ازیک قاشق رب انار ویا آبلیمو استفاده کنید.
ابتدا توت ها رو به اندازه ی 5قیقه در آب بزارین تا خوب گردو خاکش از بین بره و بعد در دیگ مورد نظرتون بریزید و آب و نمک و رب انارتون رو بهش اضافه کنید و بزارید روی حرارت ملایم تا خوب اب بندازه(من ساعت ک گرفتم تقریبا5ساعت شد)و توت هاتون خوب نرم بشه.
حالا با گوشت کوب اون رو خوب بزنید تا پوره و یکدست بشه.
در آخر هم کف سینی یا سلفون یا پلاستیک فریزی بندازین و موارد رو ب قطر 1سانت پهن کنین و در آفتاب قرار بدین.
نکته:
1)میتونین از توت های قرمز ک هنوز کاملا سیاه نشده هم استفاده کنین.
2)برای خشک شدن 2روز کافیه اما مرتب بهش سر بزنین.
3)مزه ی این لواشک ملسه.
4)برای اینکه الوچه بشه بعد از اینکه با گوشت کوب زدین نیازی نیس بزارید خشک بشه همونجوری مصرف کنین.
5)با میوه های مختلف میشه لواشک درست کرد مثل سیب،الو سرخ، البالو،زرشک،زرد الو،هلو و...
6)اینکه با گوشت کوب بزنید ضروری نیست میتونید از یه صافی رد کنین ک یکم زمان میگیره
مدرسه علمیه حضرت معصومه س جم
3⃣ #تندخوانی(تحدیر) جزء سوم قرآن کریم 📖 🕕 زمان ۳۴ دقیقه 🎙قاری: استاد معتز آقائی @howzeh1399
🌟راهکارهای «زندگی قرانی »در جزء سوم🌟
مدرسه علمیه حضرت معصومه س جم
🍩🍪بخش خوشمزه کانال 🍰بامیه خونگی کاری از طلاب حوزه علمیه حضرت معصومه سلام الله 🍭نذری حضرت رقیه سلام
🌷سلام وخداقوت
طاعات وعباداتتون قبول
🍭این هم بامیه ما که نذری شهید حاج قاسم عزیز وطبق دستور آشپزی کانالتون درست کردیم
با کمک دخترم فاطمه بحرانی
ممنون از آشپزهای عزیز کانال❤️
🔹ارسالی اعضا محترم
-تشکر از همراهی گرم وصمیمانه شما
منتظر عکس ها وتزینات ماه رمضان شما هستیم
ارتباط با ما
@gomnam66
مدرسه علمیه حضرت معصومه س جم
وقتی بوی غذا در خانه میپیچد یعنی زندگی در این خانه جریان دارد😊♥️ از آشپزی لذت ببرید و شادی و لذت را
امروز با دونوع غذا درخدمت شما عزیزان هستیم
سوسیس خانگی😋
❤️نذری خانم حضرت زینب س
🌷کاری از طلاب مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله
🌭موادلازم
۱)۳عدد سینه ی مرغ بدون استخوان
۲)۱ونیم لیوان گندم(از شب خیسانده شود)
۳)سه حبه سیر
۴)یک بسته سویا (از شب خیس کرده شود)
۵)روغن ب اندازه ای ک مواد ب دست نچسبه
۶)یک بسته پودر سوخاری فلفلی هاتی کارا(که مینی مارکت گیر میاد)
۷)نمک و فلفل به اندازه ای ک میدونین کافیه.
🌭ابتدا سویا ،سینه ی مرغ و گندم و سیر رادر سه مرحله با چرخ گوشت(مخلوط کن هم میشه) چرخ میکنیم و در هر مرحله با دست بخوبی ورز میدهیم(اگر مخلوط کن باشه نیاز نیست) نمک وزرد چوبه و روغن را اضافه میکنیم و باز هم ورز میدهیم تا جایی ک مواد بخوبی یکدست شودو به دست نچسبد.
حالا پودر سوخاری را اضافه کرده و باز هم ورز میدهیم و فلفل هم به اندازه ی دلخواه میریزیم
روغن هماگر زیتون باشه بهتره اگر نبود میتونید از روغن معمولی استفاده کنید.
برای کاور کردن هم داخل قیف میریزم و با قیف کاور ها را ب اندازه ی دلخواه پر میکنیم.
یک طرف کاور رو گره میزنیم یک طرف رو با نخ سفت میبندیم.
برای پخت هم در یک قابلمه اب ریخته و ان را بخار پز میکنیم به اندازه ای ک پخته و سفت شود.
🌸نکته:
۱)میتدنید مواد رو نصف کنید که سوسیس کمتری بدست میاد.
۲)از این مقدار مواد ۴کیلو سوسیس میتونید درست کنید.
۴)زمان پخت ۱ساعت کافیه.
نوش جان🌭🌭