با نام ایزد متعال شنبه
30 مهر ماه را آغاز میکنیم🕊🌸
امیدوارم
خداوند برای امروزتون
اتفاقهای خوب رقم بزنہ
وحال دلتون مثل گل
تازه و با طراوت باشہ...
اول هفته تون پر از عشق
و امید و اتفاق های قشنگ🕊🌸
۳۰ مهر ۱۴۰۱
۳۰ مهر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سعی بکنیم یاد امام زمان علیه السلام رو تو خودمون بیشتر کنیم
🎥استاد #مسعود_عالی
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ 🤲🌷
۳۰ مهر ۱۴۰۱
۳۰ مهر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دلگرمی خوب 😍👌
گوشتون به دهن آقایی باشه که گوشش به دهان مبارک امام زمانه...
۳۰ مهر ۱۴۰۱
۳۰ مهر ۱۴۰۱
🌟#نکته_طلایی
📌یک فکر منفی تا پنج ساعت شما رو فلج می کنه
حالا ما هایی که روزانه هزاران فکر منفی میاد سراغ مون، ببین چه بلایی داریم سر خودمون میاریم رفیق
🔺اجازه نده فکر منفی بیاد سراغت،
با آدم های منفی نگرد،
از آدم های ناامید فاصله بگیر
و اصلا به حرف هاشون گوش نکن
➖ اونا خودشونم نمیدونن از زندگی چی میخوان.
۳۰ مهر ۱۴۰۱
۳۰ مهر ۱۴۰۱
روزی یک ساعت با حضرت خلوت کنید
متوجه حضرت بشوید،
زیارت «سلام علی آل یاسین» را بخوانید
بعد زیاد بگویید:
«یا صاحب الزمان اغثنی، یا صاحب الزمان ادرکنی، المستعان بک یابن الحسن»
توسل بکنید به ایشان
یک خرده یک خرده رفاقت پیدا میشود..
#آیتاللهکشمیری
https://eitaa.com/howzeh1399
۳۰ مهر ۱۴۰۱
۳۰ مهر ۱۴۰۱
#مربا_به
🍈مواد لازم:
بِه خرد شده: ۶۰۰ گرم
شکر : ۶۰۰ گرم
آب تا جایی که روی به را بگیرد
هل یا اسانس هل چند قطره
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
جوهر لیمو: یک سوم ق چ
به ها را با اسکاج نو حسابی بشویید و دانه های آن را جدا کنید و خرد کنید.
میتوانید پوست آنرا هم جدا کنید.
داخل قابلمه ریخته و آب میریزیم تا روی به ها را بگیرد.
اندازه ی وزنِ به ، شکر میریزیم و با حرارت ملایم ۲ ساعت میپزیم (درش کج باشد)
وقتی آب مربا نصف شد، وانیل یا هل و جوهر لیمو را میریزیم و دمکنی میگذاریم و حرارت را خیلی خیلی کم میکنیم یا شعله پخش کن میگذاریم تا #قرمز شوند
راز قرمز شدن مربای به ، دم گذاشتن آن است.نباید مربا خیلی غلیظ شود چون شکرک میزند. و نباید خیلی آبکی باشد چون کپک میزند.بعد از ۲ تا ۳ ساعت دمکنی را برمیداریم و مربا را تست میکنیم که پخته باشد.شعله را خاموش میکنیم و دمکنی میگذاریم تا بماند و کاملا خنک شود و رنگ بیندازد.
✅حتما داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگه دارید.
✅جوهر لیمو مانع شکرک زدن مربا میشود. میتوانید بجای آن از آب لیموی تازه ۲ قاشق غ خ استفاده کنید.
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
۳۰ مهر ۱۴۰۱
۳۰ مهر ۱۴۰۱