دستورالعملهای مرحوم آيتالله قاضی درباره ماههای «رجب المرجب»، «شعبان المعظم» و «رمضان الکریم»
دستورالعمل پنجم
بعد از نمازهای واجب، تسبيح حضرت صديقه طاهره سلاماللهعلیها را ترک نكنيد! زيرا كه آن ذكر كبيره شمرده شده و لااقل بعد از هر نماز يک بار بگوييد و اگر توانستيد دو يا سه بار بگوييد؛ بهتر است!
مطلع انوار: ج۲، ص ۱۰۵ تا ۱۱۳ (با کمی ویرایش)
بهنقل از «تذکرة الاولیاء»
https://eitaa.com/howzeh1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 عکس یک خانم بدحجاب و یک خانم محجبه به خانوما نشون میدن و ازشون می پرسن ترجیح میدید کدومشون همکار همسرتون باشه؟
✦࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦
🔰 تدابیر مهم مزاجی در ماه مبارک رمضان
🔹سعی کنید در وعده افطار قبل از خوردن افطاری، دهان خود را با آب یا آب و نمک بشویید( غرغره کنید)
🔸آب دهان روزه دار در ساعات پایانی اسیدی است و برای معده خالی روزه دار مناسب نیست.
🔺این کار برای افراد سوداوی و صفراوی یا عزیزانی که غلبه های سودا و صفرا یا مشکلات معده دارند، بسیار لازم است☝️
#روزه #ماه_رمضان #تغذیه #مزاج
#سلام صبحت بخیرمولایمن🤚♥️
ای کاش قلبم
همچون گلهای آفتابگردان،
همواره رو به سوی شما باشد ...
ای کاش دلم
تنها به یاد شما خوش باشد ...
ای کاش وجودم
سرزمین مهر شما باشد ...
ای کاش ذره ذرهی هستیام
از جذبهی قدرتمند
و زندگی آفرینِ یاد شما
سرشار باشد ...
ای کاش ...
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
✦࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦
سلام رفقا جان 🤚
صبحتون بخیر و شادکامی
طاعات و عبادات قبول درگاه حق
التماس دعا
Joze 06-Aghaie Tahdir_1395-8-16-17-19.mp3
32.11M
📖 تلاوت تحدیر (تندخوانی)
🌺 #جزء_6 #قرآن_کریم
📥توسط استاد معتز آقایی
⏲ «در 33 دقیقه یک جزء تلاوت کنید»
🤲الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بیانات مرحوم حضرت آیت اللَّه خوشوقت ره
📖#مَنْ_جاءَ_بِالْحَسَنَةِ_فَلَهُ_عَشْرُ_أَمْثالِها
⬅️ #روزه با #هیچکاری منافات ندارد، آدم روزه است #درس میخواند، #مینویسد، #حرف میزند
📌 آدم #روزه_دار با آدم #روزه_خوار یکسان نیست
⬅️ #صاحب_شریعت فرمودند روزه تنها #نخوردن و #نیاشامیدن نیست، بلکه #تمام_اعضاء باید از #کار_حرام روزه بگیرند
⬅️اگر کسی #مستطیع شد اما #حج را تأخیر انداخت و نرفت #موقع_مردن #خطاب میکنند یا به #دین_یهود بمیر یا به #دین_مسیح
📌#مستحب است هر ماه هر مسلمانی #سه_روز #روزه بگیرد و این سه روز هم معادل با #سی_روز است
🌿 مراقبۀ روز ششم ماه مبارک رمضان
▫️روز ششم سال ۲۰۱ ه.ق مردم با امام رضا علیه السّلام بیعت کردند.
💮 سیّد بن طاووس روایت کرده است که براى شکرانۀ این نعمت، دو رکعت نماز در این روز بگزارند و در هر رکعت بخوانند:
▪️سوره «حمد» ۱ مرتبه
▪️سوره «توحید» ۲۵ مرتبه
▫️و اين نماز را براى آنچه ظاهر گشته از حقوق مولایمان حضرت امام رضا عليه السّلام در آن روز انجام میدهيد.
#مراقبات_ماه_رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هر روز یک آیه راجع به امام عصر(عج)
🔵 جزء ششم
🌕 وقتی پیامبر اکرم در روز غدیر از خصوصیات امام مهدی علیه السلام میگوید
#آیات_مهدوی
#رمضان_مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 موانع وضو کدام اند؟
💢 آموزش احکام به روشی ساده و آسان
📎#احکام_وضو
سبک زندگی شاد 28.mp3
10.02M
#سبک_زندگی_شاد
✨توکل یعنی؛ تلاشتُ بکن، نتیجه اش با خدا!
اونایی که اهلِ توکلند؛ شادترند...
چون هرگز نگرانِ آینده نمی شوند!
دستورالعملهای مرحوم آيتالله قاضی درباره ماههای «رجب المرجب»، «شعبان المعظم» و «رمضان الکریم»
● دستورالعمل ششم؛
از لوازم مهم، دعا برای فرج حضرت حجت بقيةالله الأعظم علیهالسلام است در قنوت نماز وتر؛ و از آن گذشته در هر روز و در جميع دعاها برای حضرت علیهالسلام دعا كنيد.
https://eitaa.com/howzeh1399
طرز تهیه لیگمات عربی
آب ۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۲ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
شیره خرما ۱ پیمانه یا شهد
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
مایه خمیر ۱ قاشق چای خوری
برای تهیه لگیمات عربی ابتدا آرد سفید را در کاسه ای می ریزیم و خمیر مایه را به آن می افزاییم و کم کم آب را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر شکل بگیرد و بعد روی خمیر بدست آمده دستمال یا پلاستیک می کشیم و به مدت ۳ ساعت در جایی گرم (کنار بخاری) قرار می دهیم تا ور بیاد و پف کند.
سپس تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و نشاسته را به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و به مایه خمیر ور آمده اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.
در قابلمه کوچک یا ظرف گودی روغن به اندازه ای می ریزیم که شیرینی ها در آن شناور باشند و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان روغن داغ شود. سپس خمیر را در قیف می ریزیم و به شکل یک دایره از خمیر را در روغن داغ می اندازیم تا کاملا مغز پخت و طلایی شود و شیره خرما را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و زمانی که لگیمات های سرخ شده را از روغن بیرون می آوردیم.
سپس بلافاصله در شیره خرما فرو می کنیم تا شیره خرما جذب شیرینی ها بشود و بعد بیرون می آوریم و در توری قرار می دهیم تا شیره اضافه آن ها خارج شود.همگی شیرینی ها را به همین صورت آماده می کنیم.در ظرف مورد نظر می چینیم.برای تزئین لگیمات ها می توانید بعد از چیدن در ظرف روی آن ها پودر نارگیل بریزید