آشنایی با زندگی نامه علما
🍃🍂سید علی قاضی طباطبایی در سیزده ذی الحجة سال 1285، پا به عرصه وجود گذاشت.
پدر ایشان، سیّد حسین قاضی رحمه الله انسانی بزرگ و وارسته بود که از شاگردان بنام و برجسته آیة اللّه العظمی میرزا محمّد حسن شیرازی رحمه الله به شمار می آمد و از ایشان اجازه اجتهاد داشت.
درباره ایشان آمده: زمانی که قصد داشت سامرّا را ترک کند و به زادگاهش تبریز بازگردد، استادش میرزای شیرازی به او فرمود: «در شبانه روز یک ساعت را برای خودت بگذار!» مرحوم آقا سیّد حسین در تبریز چنان مشغول امور الهیّه می گردد که یک سال بعد چند نفر از تجّار تبریز به سامرّا مشرّف می شوند و با آیة اللّه میرزا محمّد حسن شیرازی رحمه الله ملاقات می کنند؛ وقتی ایشان احوال شاگرد خویش را استفسار می کنند، آنان در جواب می گویند: یک ساعتی که شما نصیحت فرموده اید، تمام اوقات ایشان را گرفته و در شب و روز با خدای خود مراوده دارند.
ارتحال
🍂🍂سرانجام آیة الحق، مرحوم میرزا سیّد علی قاضی، پس از سالهاتدریس معارف عرفانی و تربیت شاگردانی الهی، در روز دوشنبه چهارم ماه ربیع الاول سال 1366 ه . ق مطابق با هفتم بهمن ماه 1324 ه . ش در نجف اشرف وفات یافتند و از این دنیای فانی رخت بربستند و در وادی السّلام نزد پدر گران قدرشان مدفون گردیدند. مدّت عمر شریف ایشان هشتاد و سه سال بود. روحشان شاد و راهشان پر رهرو باد!
https://eitaa.com/howzeh1399
تاکید ایت الله قاضی (ره)به نماز
☘☘شما را سفارش میکنم به اینکه نمازهایتان را در بهترین و با فضیلتترین اوقات آنها به جا بیاورید و آن نمازها با نوافل، ۵۱ رکعت است؛ پس اگر نتوانستید، ۴۴ رکعت بخوانید و اگر مشغلههای دنیوی نگذاشت آنها را به جا آورید، حداقل نماز توابین را بخوانید [نماز اهل انابه و توبه هشت رکعت هنگام زوال است].
مرحوم علامه طباطبایی و آیت الله بهجت از ایشان نقل میکنند که میفرمودند: اگر کسی نماز واجبش را اول وقت بخواند و به مقامات عالیه نرسد مرا لعن کند.
مرحوم آقای سید هاشم رضوی هندی میفرمایند: روزی یکی را به محضر آقای قاضی آوردند که مثلا آقا دستش را بگیرد و راهنمایی اش کند. مرحوم آقای قاضی فرموده بودند: به این آقا بگویید که نماز را در اول وقت بخواند. بعد معلوم شد که آن آقا وسواس در عبادات داشته و نماز را تا آخر وقت به تأخیر میانداخته است.
اما وصیتهای دیگر، عمده آنها نماز است. میفرمودند نماز را بازاری نکنید اول وقت به جا بیاورید با خضوع و خشوع. اگر نماز را تحفظ کردید همه چیزتان محفوظ میماند و تسبیح صدیقه کبری سلام الله علیها که از ذکر کبیر به شمار میآید و آیت الکرسی در تعقیب نماز ترک نشود.
https://eitaa.com/howzeh1399
توسل به ائمه أطهار (ع)
آیت الله سید علی آقا قاضی در یکی از نامه هایش چنین مرقوم فرمودند:؛ و تمام طرق. توسل به ائمه أطهار (ع) و توجه تام به مبدأ است. چونکه صد آمد، نود هم پیش ما است. با دراویش و طریق آنها کاری نداریم. طریقه، طریقه علما و فقها است، با صدق و صفا.
توسل به حضرت سیدالشهدا (ع)
محال است انسانی به جز از راه سیدالشهدا علیه السلام به مقام توحید برسد. سریان فیوضات و خیرات از مسیر حضرت سیدالشهدا علیه السلام است و پیشکار این فضیلت هم حضرت قمر بنی هاشم ابالفضل العباس علیه السلام است.
https://eitaa.com/howzeh1399
هنرخوشمزه
خاصیت غذای خوشمزه گمنه یا للک:
🌀 این غذا دارای مزاج گرم و تر می باشد
🌀ویتامین آن بسیار زیاد است
🌀برای افراد مبتلا به قند خون مناسب می باشد
🌀خاصیت ضد سرطانی دارد
🌀سرشار از کلسیم و منیزیم است
🌴باووضوآشپزی_میکنیم
وبا آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
https://eitaa.com/howzeh1399
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔅طرز تهیه
🔅نذری خانم حضرت زهرا سلام الله
نوش جان
کاری از طلاب مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله
https://eitaa.com/howzeh1399