نکات ناب اخلاقی
✅ امام_حسین (علیهالسلام) :
🔵اگر کسی در #گوش راستم مرا دشنام دهد و در گوش #چپم عذرخواهی کند ، گذشت میکنم ؛ به این دلیل که پدرم #علی (ع) از جدم رسول خدا (ص) روایت کرده که : کسی که عذرخواهی دیگران را نپذیرد ، چه عذرش موجّه باشد چه ناموجّه ، بر حوض #کوثر وارد نخواهد شد ، و به شفاعت من نمیرسد .
📚 احقاق الحق ، ج ۱۱ ، ص ۴۳۱ .
🍃هرروز غذای نذری👌😍
🌺درخاطرات شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی آمده است که ایشان جدولی ازذکرونام ائمه اطهار علیه السلام آماده کرده ودر آشپزخانه روی یخچال نصب کرده بودند وتوصیه داشتند تاموقع پخت غذا درهروعده نام معصوم برده شده و غذابه نیت ایشان آماده شود🌹، به این شکل درتمام ایام سال غذای نذرشده به نیت ائمه معصومین علیهم السلام صرف می کردند.😍👌
شام امشب (به نیت )
🌸اقاجانم حضرت امیرالموئمنین
(درود خدا بر ایشان باد)
🔴🔴🔴 نکات_آشپزی 🔴🔴🔴
✅چند نکته درباره دوغ
۱. دوغ اگر ترش نباشد کیفیتهای سردی و تری را در بدن افزایش میدهد، ولی دوغ ترش، سردیزا و خشکیآور است.
۲. دوغ رقیق بیشتر رطوبتبخش است و دوغ غلیظ بیشتر سردیآور است.
۳. برای اصلاح سردی دوغ، افزودن کاکوتی و نعناع و آویشن سودمند است، ولی کسانی که سوءمزاجهای سرد و تر معدی دارند بهرحال باید دوغ را تا هنگام بهبود ترک کنند. دو علامت مهم این سوءمزاجها نفخ و آبریزش دهان است.
۵. نوشیدن دوغ معتدل در قوام و مزه (نه بسیار رقیق یا غلیظ، و نه بسیار ترش یا شور) برای کاهش خشکی پوست، بیقراری، کمخوابی، و عطش سودمند است.
ادامه دارد...
🔵 آشپزخونه بهشتی(آشپزی اسلامی)
😋ته_چین_مرغ 🥮 😋
✅مواد لازم
برنج: 3 پیمانه
سینه مرغ: 1 عدد
ماست سون: 1پیمانه
زرده تخم مرغ: 3 عدد
کره: 50 گرم
زعفران: 1/4قاشق چایخوری
آب نارنج ونمک وفلفل
✅طرز_تهیه
🔸مرغ رو می پزیم با آب وپیاز ونمک وفلفل؛ وقتی کاملا پخت استخوانهاشو جدا می کنیم وتکه تکه ش می کنیم
کمی پیاز داغ به مرغ اضافه می کنیم ونمک وفلفل وکمی آب نارنج برای طعم بهتر وشیرین نشدن مرغ .
برنج رو هم اب کش می کنیم، ماست وکره آب شده وزعفران وزرده تخم مرغ رو با هم مخلوط می کنیم یک سوم این موادرو با مرغ مخلوط می کنیم ،بقیه رو با برنج آب کش شده مخلوط می کنیم
ته قابلمه رو کمی چرب می کنیم نصف برنج رو توش میریزیم وپهن می کنیم مرغ رو کاملا روش پهن می کنیم من طوری میریزم که به کناره ها نگیره وموقع دم کشیدن نسوزه مابقی برنج رو روش میریزیم وکمی فشرده اش می کنیم روی شعله می ذاریم تا دم بکشه. اول با حرارت تند و وقتی توی برنج بخار افتاد با حرارت کم حدودا یک ساعت دم بکشه
🔻با زرشک وخلال پسته تزیینش کردم
🍒 باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
💠 امام رضا علیهالسلام میفرمایند:
🍃 «کسی که بخواهد از زکام در هنگام زمستان جلوگیری کند روزی سه لقمه عسل بخورد و از بوییدن گل نرگس کوتاهی نکند و سیاهدانه نیز چنین است
👈 و اگر کسی از زکام در هنگام تابستان بترسد هر روز باید خیار تازه بخورد و از نشستن در آفتاب خودداری کند.»
👌پیشگیری از زکام 🤧
تلنگر
🔸عجیب است گاهی ما به کسی
که در پُست و مقام یا ثروت از ما پیشی
گرفته حسادت میورزیم اما هنگامی که کسی:
🔺در صف اول نماز یا در حفظ
قرآن ازما پیشی گرفته، غبطه نمیخوریم
🔸و علت آن بسیار واضح است و آن
عشق به دنیا و فراموش نمودن آخرت است.
•{ بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَيَاةَ
الدُّنْيَا وَالْآخِرَةُ خَيْرٌ وَأَبْقَى }•
🔺بلکه شما زندگی دنیا را بر آخرت ترجیح
میدهید، در حالی که آخرت بهتر و پایندتر است